Κυριακή, Δεκεμβρίου 15


"Τον είδε τον ωραίο ληστή
την ώρα που πηδούσε
απ το παράθυρο.
Έκτοτε
αφήνει την πόρτα της
ολάνοιχτη.
τα υπόλοιπα κοσμήματά της
σε θέση προσιτή
Δεν ξανάρθε.¨

211 σχόλια:

1 – 200 από 211   Νεότερο›   Νεότερο»
Λίτσα είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
mitos είπε...

"Υπάρχω για να ληστεύω την ανυπαρξία.
Από κει κουβαλάω με κόπο
Υπέροχα ποιήματα.
Είναι διάφανα, φωτεινά κι ανέκφραστα.
Αλλά στο δρόμο μού πέφτουνε, σπάνε.
Τα μπαλώνω, τα κολλάω με λέξεις.
Με λέξεις που οι άνθρωποι λένε.
Μ’ αυτά που ξέρω, που βλέπω κι ακούω.
Και τα χαλάω μ’ αυτό που υπάρχει."
Γιάννης Πατίλης
(Ζεστό μεσημέρι, Αθήνα 1984)

Λίτσα είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Unknown είπε...

شركات تخزين اثاث بالرياض
شركات تنظيف
عزل اسطح
نقل أثاث في الرياض
شركة تنظيف بالرياض
افضل شركات التنظيف في الرياض
شركة تنظيف شقق بالرياض
شركة مكافحة الحشرات بالرياض
شركة تنظيف منازل بالدمام
شركات تنظيف بالدمام
شركة تنظيف فلل بالرياض
تنظيف فلل
افضل شركة تنظيف فلل بالرياض
شركة تنظيف شقق بالرياض

Unknown είπε...

تخزين عفش بالرياض
نقل اثاث
شركات نقل عفش بالرياض
تغليف الاثاث
نقل عفش داخل الرياض
شركة رش مبيدات بالرياض
شركات مكافحة القوارض
شركة ابادة الحشرات
شركة مكافحة حشرات بالرياض

Unknown είπε...

مكافحة البق
مكافحة حشرات الفراش
شركات مكافحة النمل الابيض بالرياض
here
here
here
here
here
here
here
here
here
here
here
here
here
here

شركة عزل خزانات بالرياض

Egypt είπε...

thanks

Ανώνυμος είπε...

αλλο ποστ δεν εχει μετα τις 15 Δεκεμβριου; Τι κανεις;

Ανώνυμος είπε...

Σύνοδος Αρχ. Αμερικής: Μετάφραση στα αγγλικά της Θ. Λειτουργίας του Αγίου Ιωάννου του Χρυσοστόμου.

Το Σάββατον 18 Οκτωβρίου τρέχοντος μηνός και περί ώραν 12ην μεσημβρινήν, τα Μέλη της Συνόδου θα λάβουν μέρος εις το ιστορικόν γεγονός του Αγιασμού και της καταθέσεως του θεμελίου λίθου του Ιερού Ναού Αγίου Νικολάου εις



Ground Zero, ο οποίος κατεστράφη κατά την τρομοκρατικήν επίθεσιν της 11ης Σεπτεμβρίου 2001, και ο οποίος θα αποτελέση Εθνικόν Προσκύνημα και μαρτυρίαν αγάπης, ελπίδος και νίκης του Ευαγγελίου του Κυρίου ημών Ιησού Χριστού και της Ορθοδόξου Πίστεως.

Τέλος η Σύνοδος κατά την συνεδρίαν αυτής κατήρτισε τριπρόσωπον κατάλογον δι’ εκλογήν Βοηθού Επισκόπου παρά τω Σεβασμιωτάτω Αρχιεπισκόπω Αμερικής και διά τας ανάγκας της Ιεράς Μητροπόλεως Αγίου Φραγκίσκου. Το τριπρόσωπον αυτό θα υποβληθή εις την Αγίαν και Ιεράν Σύνοδον του Οικουμενικού Πατριαρχείου προς εκλογήν του εν λόγω Βοηθού Επισκόπου.

Ανώνυμος είπε...

Τροφές που χαλαρώνουν: Αγχώθηκες; Φάε φιστίκια
Πρόσφατη έρευνα στο Πολιτειακό Πανεπιστήμιο της Πενσυλβάνια βρήκε πως τρώγοντας φιστίκια μειώνεται η αντίδραση του σώματος στο άγχος σε ανθρώπους με διαβήτη τύπου 2.

Οι συμμετέχοντες παρουσίασαν “χαμηλότερη αγγειακή σύσπαση σε κατάσταση άγχους και βελτιωμένο νευρικό έλεγχο της καρδιάς”, αναφέρει η συγγραφέας της μελέτης Sheila G. West.

Όμως η Lilian Cheung, διευθύντρια επικοινωνίας και προώθησης υγείας στο Τμήμα Διατροφής του Πανεπιστημίου του Χάρβαρντ πιστεύει πως υπάρχουν πολλά περισσότερα.

“Το φιστίκι είναι στην πραγματικότητα μια καλή τροφή για τη διαχείριση του άγχους”, υποστηρίζει η Cheung επειδή “δεν μπορείς να το καταπιείς στα γρήγορα”. Το άνοιγμα των φιστικιών καθυστερεί τη διαδικασία του φαγητού, κάτι που μπορεί να αυξήσει την ενσυναίσθηση και να
μειώσει το άγχος.

Υπάρχουν και άλλα πλεονεκτήματα όμως. “Τρώγοντας πολύ αργά επιτρέπει στον άνθρωπο να είναι πολύ περισσότερο σε επαφή με την πείνα και τα σήματα κορεσμού”, εξήγησε η Cheung, κάτι που βοηθά την πρόληψη της δυσπεψίας και του άγχους.

Πριν από κάθε γεύμα, η Cheung προτείνει να παίρνουμε μερικές ανάσες, εστιάζοντας σε κάθε εισπνοή και εκπνοή. “Ακόμη και τρεις ανάσες βοηθούν κάποιον να μεταφερθεί από τα διάφορα πράγματα που έχει στο μυαλό του στο φαγητό που βρίσκεται μπροστά του. Και τότε, το άτομο μπορεί να χαλαρώσει και επιτρέψει στην τροφή να τον θρέψει πραγματικά”.
Άλλες τροφές που σε βοηθούν να χαλαρώσεις;

Σιτάρι και άλλοι σκληροί καρποί

“Μπορείς να φας στα γρήγορα και σχεδόν χωρίς να μασάς λευκό ρύζι, όταν όμως τρως σιτάρι, πρέπει να μασήσεις”, είπε η Cheung. Μια σαλάτα με βάση το βρασμένο σιτάρι, λαχανικά και μυρωδικά θα ήταν μια πολύ καλή επιλογή”.

Ξηρούς καρπούς με το κέλυφος

Φιστίκια, αμύγδαλα, καρύδια, ό,τι θέλεις – αν είναι με κέλυφος, χρειάζεται χρόνος και προσπάθεια για να τα σπάσεις. Όμως η αναμονή μπορεί να σε ξεπληρώσει με τη μορφή πιο αργού, ενσυναίσθητου φαγητού, επισημαίνει η Cheung.

Ξηρά φασόλια

Η προετοιμασία των φασολιών –ή των ρεβιθιών- απαιτεί μια προετοιμασία όπως μούλιασμα και πλύσιμο, που αυξάνει το χρόνο μέχρι να φτάσουν στο πιάτο σου. “Πρέπει επίσης να τα μασήσεις καλά και δεν μπορείς να τα φας πολύ γρήγορα”, λέει η ειδικός.

Σπόροι

Και οι σπόροι απαιτούν λίγο παραπάνω μάσημα. Και αυτό είναι καλό, καταλήγει η Cheung. “Βοηθά στη διάσπαση της τροφής και στην πέψη”.

Ανώνυμος είπε...

NA ΠΡΟΣΕΧΕΤΕ! ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ;

Η ερωτική επαφή στη θάλασσα τους οδήγησε στο νοσοκομείο!!!

Το ερωτευμένο ζευγάρι αποφάσισε να έρθει σε επαφή στο λάθος σημείο...
Το νεαρό ζευγάρι χαλάρωνε σε μια παραλία του Porto San Giorgio στην Ιταλία, όταν αποφάσισαν να πάνε στο νερό για να βρεθούν λίγο πιο κοντά.
Το τολμηρό τους όμως εγχείρημα, δεν είχε την ευτυχέστερη των καταλήξεων...
Ο νεαρός ανακάλυψε ότι δεν μπορούσε να σταματήσει την ερωτική πράξη αφού λόγω της αναρρόφησης είχαν... κολλήσει!
Το ζευγάρι αναγκάστηκε να βγει στην ακτή «σφιχταγκαλιασμένο» και μία γυναίκα που αντιλήφθηκε τι ακριβώς είχε συμβεί, τους πρόσφερε μία πετσέτα να κρύψουν αν μη τι άλλο την... ντροπή τους!
Κλήθηκε ένα ασθενοφόρο το οποίο τους μετέφερε στο πλησιέστερο νοσοκομείο όπου μία ένεση για τη διαστολή της μήτρας, έλυσε το... Γόρδιο δεσμό!

Ανώνυμος είπε...

`Αουτς! Είχε στύση τη λάθος ώρα! (VIDEO)
Αυτό κι αν πόνεσε! Άνδρας που έτυχε να έχει στύση την ώρα που έμπαινε στο μετρό, είδε την πόρτα να τον... "πιάνει" καθώς έκλεινε. Ελευθερώθηκε χάρη σε έναν άνδρα που έτρεξε να τον βοηθήσει.
Συνέβη στο μετρό του Σάο Πάολο στη Βραζιλία και μάλιστα σε ώρα αιχμής αν κρίνει κανείς από το πόσο πολύ κόσμο έχει στην αποβάθρα και μέσα στο συρμό.
Ένας άνδρας τρέχει να προλάβει το τρένο. Μπαίνει μέσα και προσπαθεί να κρύψει τη στύση του με ένα σακίδιο που κρατά στα χέρια του. Μέχρι που πρέπει να σταθεί ακίνητος μπροστά στην πόρτα, γιατί αλλιώς δεν χωράει στο συρμό.

Αλλά φαίνεται πως... δεν χωρούσε ούτε έτσι. Η πόρτα του συρμού έκλεισε και έπιασε το... πέος του άτυχου άνδρα. Μερικά δευτερόλεπτα μετά, ένας άνδρας τρέχει και ανοίγει την πόρτα τόσο όσο να απεγκλωβιστεί ο άνδρας!
ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO :

http://www.youtube.com/watch?v=V9W-AVIEbo4

Ανώνυμος είπε...

11.06.2014 : Απίστευτο ατύχημα.

Ούτε... επίτηδες δεν θα μπορούσε να καταφέρει κάποιος, αυτό που συνέβη στον Λίαν Τιεν! Το πέος του 61χρονου άνδρα “εγκλωβίστηκε” σε σωλήνα και χρειάστηκε η επέμβαση της Πυροσβεστικής.
Η δικαιολογία του ήταν ότι, λόγω της ζέστης, έβαφε το σπίτι του γυμνός, κάποια στιγμή παραπάτησε και το πέος του μπήκε μέσα στον σωλήνα αλλά μετά... δεν έβγαινε!

Ο 61χρονος έμεινε σε αυτήν την κατάσταση για δυο ολόκληρες ημέρες, καθώς -όπως ισχυρίστηκε- κανείς δεν θα πίστευε πώς το έπαθε. Ωστόσο, αναγκάστηκε να τηλεφωνήσει σε γιατρό, διότι ανέβασε πυρετό.

Όπως αναφέρει ο γιατρός Ντεουέι Γιουάν: “Το μέλος του είχε μπει τόσο βαθιά που δεν μπορούσε να κάνουμε κάτι. Έπρεπε να έρθει η Πυροσβεστική...”.

Έτσι κι έγινε. Οι πυροσβέστες έκοψαν τον σωλήνα και ο άτυχος άνδρας διακομίστηκε στο νοσοκομείο.

Ανώνυμος είπε...

Γερβάσιος Μίχας

Τρεις σωτήριες λύσεις για τα πόδια που μυρίζουν:
Υπάρχουν δύο πράγματα που πρέπει να αντιμετωπίσετε προκειμένου να απαλλαγείτε από την έντονη δυσοσμία των ποδιών: τα βακτήρια και τον ιδρώτα.
Μπορεί ο ιδρώτας να είναι από μόνος του άοσμος, αλλά τα βακτήρια που ζουν στα πόδια σας και τα οποία διασπώνται με τον ιδρώτα, δημιουργούν πτητικές ενώσεις που είναι δύσοσμες.


Δείτε τρεις σπιτικές λύσεις για πόδια που μυρίζουν άσχημα:
Πλύση με φασκόμηλο και δενδρολίβανο
Το φασκόμηλο έχει αντιβακτηριακές, αντιιικές και αντιμυκητιακές ιδιότητες και είναι επίσης στυπτικό. Το δενδρολίβανο είναι αντιβακτηριακό, αντιμυκητιακό και στυπτικό επίσης, και ο συνδυασμός τους μπορεί να σας βοηθήσει πολύ στην ελαχιστοποίηση της παραγωγής ιδρώτα από τους ιδρωτοποιούς αδένες.


Πλύση με μαγειρική σόδα και λεμόνι
Η μαγειρική σόδα βοηθάει στην απομάκρυνση των οσμών από το δέρμα, σκοτώνει τα βακτήρια και τους μύκητες και μαλακώνει τα πόδια σας. Το λεμόνι είναι στυπτικό και αυτό θα σας βοηθήσει να περιορίσετε την εφίδρωση, ενώ έχει από μόνο του και ένα άρωμα φρεσκάδας.

Πλύση με μηλόξυδο
Το μηλόξυδο έχει την ιδιότητα να δημιουργεί ένα όξινο περιβάλλον στο οποίο τα βακτήρια αδυνατούν να αναπτυχθούν.


Για την αντιγραφή ΓΕΡΒΑΣΙΟΣ ΜΙΧΑΣ

fifa14kk είπε...

You could have hobbies throughout Reaper involving People Enchanting Problems along with Expertise Encounter Reveal To realize unlimited seven-sided affect in reaper involving souls, the first to point out will be the celebrated daibo The particular Atmosphere Along with the Celestial satellite.
FIFA 15 Coins

FUT 15 Coins

Ανώνυμος είπε...

KΑΝΤΗΛΑΝΑΦΤΗΣ ΣΥΜΕΩΝ :

«Έμεινε άφωνος» ο Σεργουλόπουλος, όταν ρωτήθηκε…
Τι ρώτησε ο δημοσιογράφος του Mega Mε Μία, που άφησε άφωνο τον Φώτη Σεργουλόπουλο;
«Σκαλίζεις τη μύτη σου;» ο Φώτης σοβαρός σοβαρός δεν δίστασε να απαντήσει: «Κοίταξε να δεις... και κακά μου κάνω» και ο δημοσιογράφος ξέσπασε σε γέλια, ενώ ο Μάρκος τόνισε: «Ο Φώτης έδωσε μια φυσιολογική απάντηση»!

Το βίντεο εδώ :
https://www.youtube.com/watch?v=qq391egP-lU#t=64

Ανώνυμος είπε...

ANESPEROS :
Ποια σημάδια στα γεννητικά όργανα σημαίνουν... μύκητες.

Ο μύκητας κάντιτα (Candida Albicans), σύμφωνα με τους επιστήμονες, αποτελεί την συχνότερη αιτία αυτού του είδους των μυκητιάσεων.
Πιο επιρρεπείς στις μυκητιάσεις των γεννητικών οργάνων είναι οι διαβητικοί, οι έγκυες, οι ασθενείς που λαμβάνουν αντιβίωση, γυναίκες που παίρνουν αντισυλληπτικά, καρκινοπαθείς, ασθενείς που κάνουν χημειοθεραπεία, άτομα με εξασθενημένο ανοσοποιητικό, καθώς και όσοι πάσχουν από AIDS.
Ο μύκητας κάντιτα ζει κανονικά στο δέρμα ή στο έντερό μας ως σαπρόφυτο και δεν προκαλεί προβλήματα.
Ωστόσο, κάτω από ορισμένες συνθήκες, είναι δυνατό να αναπτυχθεί παθολογικά και να προκαλέσει μυκητίαση.
Η καντιντίαση δεν ανήκει στις σεξουαλικώς μεταδιδόμενες ασθένειες, όμως αυτό δεν αποκλείεται να συμβαίνει σε ορισμένες περιπτώσεις.
Ποια είναι τα συμπτώματα στις γυναίκες:
- Πόνος, φαγούρα, ερεθισμός, φλεγμονή στο αιδοίο και στον κόλπο
- Κολπικές εκκρίσεις
- Πρήξιμο και κοκκίνισμα του αιδοίου
- Η εσωτερική επιφάνεια του κόλπου μπορεί να είναι καλυμμένη με λευκό επίχρισμα
- Το δέρμα της περιοχής μπορεί να είναι ευαίσθητο και να παρουσιάζει σπασίματα
Ποια είναι τα συμπτώματα στους άνδρες:
- Η βάλανος και η ακροβυστία σε άνδρες μπορούν είναι κόκκινες, φλεγμονώδεις και προκαλούν πόνο
- Το άκρο του πέους παρουσιάζει μικρές πληγές ή είναι καλυμμένο με λευκό επίχρισμα
- Ίσως υπάρχουν εκκρίσεις από το πέος
Πώς γίνεται η διάγνωση
Η διάγνωση βασίζεται στο ιστορικό, την κλινική εικόνα του ασθενούς και συμπληρωματικές εξετάσεις. Η συλλογή υλικού από τον κόλπο, το αιδοίο ή το πέος και η εξέτασή του σε μικροσκόπιο, μπορούν να τεκμηριώσουν τη μόλυνση από κάντιτα.
Η θεραπεία στις γυναίκες
Η θεραπεία στις γυναίκες περιλαμβάνει πλύσιμο με αντισηπτικό σκεύασμα και καλό στέγνωμα. Στη συνέχεια τοποθετούνται κρέμες με δράση κατά των μυκήτων που περιέχουν μικοναζόλη, τερκοναζόλη, τιοκοναζόλη, κλοτριμαζόλη ή άλλα φάρμακα κατά των μυκήτων.
Η θεραπεία στους άνδρες
Στους άνδρες χρειάζεται πλύσιμο με αντισηπτικό σαπούνι του άκρου του πέους και καλό στέγνωμα. Στη συνέχεια μπορούν να τοποθετηθούν ανάλογες αντιμυκητιακές κρέμες.
Βέβαια, σε ορισμένες ομάδες ασθενών μπορεί να είναι αναγκαίο να χορηγηθούν αντιμυκητιακά φάρμακα από το στόμα όπως κετοκοναζόλη, φλουκοναζόλη και ιτρακοναζόλη.
Σε κάθε περίπτωση, αν έχετε κάποια από αυτά τα συμπτώματα, τότε καλό θα είναι να επισκεφτείτε κάποιον ειδικό, που θα σας καθοδηγήσει για τη λήψη κατάλληλης φαρμακευτικής αγωγής.



Ανώνυμος είπε...

Ποίηση


πρέπουσα και αρμόζουσα

που να κυλάει φυσικά και όχι παραφύσει


αισθαντική και έμμετρη

σατιρική και πρόζα

και ελαφρά και λόγια

Στο σουπερμάρκετ σαν βρεθείς
πρωΐ για να ψωνίσεις
το τι σου λέει το ταίρι σου
πρέπει να συνηθίσεις
και να υπακούς αγόγγυστα
στις ψωνιοπροτάσεις
γιατί αυτή γνωρίζουσα
όλες τις περιστάσεις
προβλέπει από το πρωΐ
τι θα συμβεί το βράδυ
ενώ εσένα το μυαλό
κοιμάται στο σκοτάδι

Οταν λοιπόν σε ρώτησε
γάλα αν έχεις σπίτι
πως "δεν το πίνω" απάντησες
σηκώνοντας την μύτη
τότε χίλια μικρόβια
εξ αρνησικυρίας
εισήλθον στον οργανισμόν
από τας αρτηρίας
και χρόνου της επώασης
ολίγας ώρας μόνο
το απόγευμα σε έκαναν
να πεις "γιατί κρυώνω ; "

Το τρέξιμο της μύτης σου,
κάψιμο στο λαιμό
σε έπεισαν το κρύωμα
πως ήτανε γερό
και γρήγορα πριν κλείσουνε
στο σουπερμάρκετ πήγες
και πρόλαβες του γάλακτος
μπουκάλες κάτι λίγες
τις πήρες παραμάσχαλα
πίσω στο σπίτι τρέχεις
και το ζεστό σου ρόφημα
μεσ στο φλυτζάνι έχεις

Ω, πόσο πολύ απλούστερη
ζωή μπορεί να είχες
εάν την γνώση την στερνή
απ' το πρωΐ κατείχες
και γάλα όταν σου πρότεινε
το ταίρι ν' αγοράσεις
αμέσως εσύ τόκανες
χατήρι μην χαλάσεις ;
Τότε όχι μικρόβια
δεν θάχες στο κορμί σου
παρά τα λόγια τα σοφά
βάλσαμο στη ψυχή σου.

Ανώνυμος είπε...

Riyadh kompanid tavilgyn delgüür:

Riyadh компанид тавилгын дэлгүүр
цэвэрлэгээний компани
дээвэрийг тусгаарлах
Риад хотод тавилгыг зөөх
Риад хотод компанид Цэвэрлэх
Риад хотод хамгийн шилдэг цэвэрлэгээний компани
Риад хотод онд тус компанид цэвэрлэгээний орон сууц
Риад хотод Хортон шимэгч хянах компани
Dammam байшин цэвэрлэх компани
Dammam цэвэрлэгээ компаниуд
Риад хотод компанид цэвэрлэх Виллаш
Цэвэрлэгээ Виллаш
Виллаш хамгийн Риад хотод компанийг цэвэрлэх
Риад хотод онд тус компанид цэвэрлэгээний орон сууц
Δ

Ανώνυμος είπε...

Riyadh kompanid tavilgyn delgüür:

Samani kuhifadhi katika makampuni Riyadh
kusafisha makampuni
insulate paa
Hoja samani katika Riyadh
Kampuni ya kusafisha katika Riyadh
Bora ya kusafisha makampuni katika Riyadh
Vyumba kampuni ya kusafisha katika Riyadh
Kudhibiti wadudu Kampuni katika Riyadh
Kampuni kusafisha nyumba katika Dammam
Kusafisha makampuni katika Dammam
Majengo ya kifahari kampuni ya kusafisha katika Riyadh
kusafisha Villas
Majengo ya kifahari bora ya kusafisha kampuni katika Riyadh
Vyumba kampuni ya kusafisha katika Riyadh

Online College Degree είπε...

Keep away from people who belittle your ambitions. The great people make you feel that you too can become great.

Life Experience Degree

Ανώνυμος είπε...

Με τον Σώτο μου κάναμε πολλές προσπάθειες για να πιάσουμε παιδί, αλλά τίποτε. Μόλις ομως είδα την ανάρτησή σας αυτή πέρσι στις 15 ΔΕΚ έκατσα κι εγώ στο παράθυρο με την "πόρτα" μου ανοιχτή που λέει και το ποίημά σας. Ε, με είδε ο Σώτος μου και καταλαβαίνετε. Ο,τι κάναμε ήταν στο πρόχειρο βέβαια αλλά το ποστ σας μας έφερε γούρι και γέννησα μετά από 9 μήνες με καισαρική δίδυμα. Ένα αγοράκι κι ένα κοριτσάκι. Όλο σκεφτόμουν το μπλογκ σας και ήθελα να σας επισκεφθώ,αλλά τα δίδυμα βλέπετε... Είχα και πολύ γάλα. Πρόβλημα κι αυτο. Πέτρωσε το στήθος μου και ο γιατρός μου πε να τα βυζαίνω ταυτόχρονα και τα δυο: Ξεβυζιάστηκα και ξεχεριάστηκα κάθε 3 ώρες. Πού να βρω χρόνο να σας επισκεφθώ! Και τι χαρά σήμερα επιτέλους ήρθα και είδα ότι είστε εκεί που σας άφησα ! Δεν πιστεύω να μου πάθατε τίποτε ή να πιάσατε και σεις δίδυμα μετά της συμβίας σας; Αχ κάντε ένα άλλο τέτοιο ποστ για την φίλη μου τη Σούλτη που δεν πιάνει παιδί ,μπας και πιάσει κι αυτή δίδυμα! Με παρακάλεσε να σας το πω γιατι είναι πολύ ντροπαλή η ίδια. Την ευλογία της Παναγιάς να χετε. Πολύ καρπερά τα ποστ σας. Σπερμοστάλαχτα! Σας φιλώ και θα επανέλθω σύντομα μαζι με τον Σώτο για ο,τι ακόμη ήθελε προκύψει στα νέα σας ποστ.

Μιχαλού Γεωργίου.

Ανώνυμος είπε...

Αχ...κύριε ειδέναι μου, δεν ξέρω πώς να σας ευχαριστήσω για το καλό που μου κάνατε με το ποίημά σας και το παράθυρο!
Εγώ πάντα έγραφα τις μέρες του κύκλου μου σε ένα πρόχειρο τετράδιο, όπως λέγαμε και στο σχολείο. Αλλά ο Σώτος μου με μπέρδευε συνεχώς και παιδί δεν πιάναμε. Φταίει ίσως το τετράδιο που ήταν πρόχειρο και το ενημέρωνα χαράματα; Μήπως έπρεπε να τα γράφω σε καλό τετράδιο, όπως μας έλεγαν στο σχολείο; Πάντως ο Σώτος τα έγραφε κρυφά στο πρόχειρο του μεηλμποξ μου ,γιατί ως ανδρόγυνο έχουμε κοινούς κωδικούς...
Εκείνος με προέτρεψε να δω το ποίημά σας γιατί του άρεσε η στάση στο παράθυρο και του άρεσε και ένα παλιό σας γνωμικό που το είχατε και σε αυτό το μπλογκ σας: http://eidenai.blogspot.gr/. "Πάντες του ειδέναι ορέγοντε φύσει" και μου το εξήγησε ο Σώτος μου : " Όλοι από τη φύση τους ορέγοντε να παίρνουν μάτι " και ο Σώτος μου τρελαινετε για κάτι τέτοια και γίνεται πολύ καρπερός.

Έτσι μόλις κάναμε το παραθυράτο σας αμέσως πιάσαμε δίδυμα. Βάλατε και σεις το χεράκι σας και δεν ήταν στο πρόχειρο με τέτοιο ασύλληπτο ποίημα σπερμολουσμένο.

Να είστε καλά και εις άλλα με υγεία σας αφήνω να βυζάξω τα μωρά είναι η ώρα τους. Αχ, έχω πολύ γάλα κύριε ειδέναι μου κι αυτά είναι αχόρταγα ρουφάνε σαν βεντούζες. Τα στήθια μου πονούν, οι ρώγες μου ανοίξαν σαν γαρούφαλο ,ξέρετε εσείς, και τσούζουν...Να ναι καλά ο Σώτος μου. Μου κάνει κομπρέσες με χαμομήλι συνέχεια.

Πάω πάω γιατί κλαίνε. Σας φιλώ, αν και δεν σας ξέρω,αλλά να γιατί γράφετε πολύ καρπερά. Φαίνεται δουλεύετε πολύ τη γραφή σας στο πρόχειρο και μετά την περνάτε σε καλό τετράδιο, όπως και ένας ρώσος φίλος μας ποιητής και όχι μόνο : Ο Βάσιας Μιχεσκωφ.Και σηκώνεται χαράματα.
Να στε καλά. Καλά Χριστούγεννα και καλές γιορτές. Ευχές κι από τη φίλη μου τη Σούλτη μην την ξεχνάτε κι αυτή θέλει να πιάσει παιδί και περιμένει το επόμενο ποιημά σας.Και στο πρόχειρο να ναι δεν την πειράζει. Καρπερό πάλι θα ναι.

Μιχαλού Γεωργίου

Ανώνυμος είπε...

Αχ κύριε eidenai-miltos μου πόσο μου έχετε λείψει ! Δεν ξέρω αν πρέπει να σας αφήσω το τηλέφωνό μου να βρεθούμε με το Σώτο και οι τρεις. Να γνωριστούμε, κύριε Μίλτο μου.

Ο Σώτος θέλει να βαφτίσετε τα παιδιά. Να γίνουμε κουμπάροι, κύριε Ειδέναι- Μίλτο μου. Τι θα λέγατε; Μη σας νοιάζει το οικονομικό, κύριε Μίλτο μου. Μπορούμε να συμβάλουμε και μεις. Το μυστήριο μας ενδιαφέρει να ναι από τα χεράκια σας που γράφουν τόσο βαρβάτα ποιήματα, κύριε Μίλτο μου. Περιμένω την απαντησή σας. Μην με ξεχάσετε.

Καλές γιορτές κύριε Ειδέναι- Μίλτο μας από μένα και τον Σώτο μου.

Μιχαλού Γεωργίου.

Ανώνυμος είπε...

Αχ, κύριε Μίλτο μου πώς να σας ξεχάσω εγώ μέρες που είναι! Καλή χρονιά, ο,τι ποθείτε και όσο το ποθείτε & να μας θυμηθείτε! Το καλό που μας κάνατε πώς να το ξεχάσω. Εξάλλου θα γίνουμε και κουμπάροι για να μην ξεχαστούμε. Αυτό πού το βάζετε! Μόνο γράψτε μας κύριε Μίλτο μου ποια ημερομηνία σας βολεύει. Αχ συγκινήθηκα που θα στε ο νονός μας! Εύκολα συγκινουμαι. Τι να κάνω! Να κοιτάξτε τι διάβασα και έσκασα στο κλάμα:
"Η Αθηνά Οικονομάκου για τη σχέση της με τον Φίλιππο ΜΙΧΟΠΟΥΛΟ:Είναι μία πολύ όμορφη και υγιής σχέση. Είμαι κι εγώ έτοιμη και καλά με τον εαυτό μου ώστε να τη ζήσω. Κάποτε δεν μιλούσα καθόλου, ενώ τώρα νιώθω λίγο πιο άνετα και μάλλον και πιο σίγουρη γι’ αυτό που αισθάνομαι. Πέρα από αυτό, ο βασικότερος λόγος που μίλησα γι’ αυτή τη σχέση ήταν γιατί όλο το καλοκαίρι το πέρασα στη Μύκονο, όπου ήταν πνιγμένο από paparazzi. Δεν μπορούσα να κρυφτώ πουθενά και θα ήταν ανόητο να αρνούμαι κάτι που θα ίσχυε και θα το έβλεπαν όλοι. Είμαι καλά, περνάω μια χαρά με τον άνθρωπο αυτό, και μέχρι εκεί. Δεν σου κρύβω πάντως πως, αν δεν ήμουν στη Μύκονο το καλοκαίρι με τόσους φωτογράφους, θα είχα αποφύγει όλη αυτή την υπερέκθεση σ’ ένα μεγάλο βαθμό. Θα μας προστάτευα περισσότερο, αλλά…»

Αχ υπερέκθεση λέει η κοπέλα. Εκτέθηκε αλλά ευτυχώς είναι καλό το παλικάρι και θα την πάρει. Τι θα λέγατε να κάναμε τα βαφτίσια στη Μύκονο και να τους καλούσαμε; Πολύ θα συγκινηθώ!
Αντε κύριε Μίλτο μου "Καλή χρονιά" Και εύχομαι να βρείτε και το φλουρί για να σας πάνε όλα καλά. Τα φιλιά μας
Μιχαλού Γεωργίου

Ανώνυμος είπε...

Καλέ κύριε Μίλτο μου, καλή χρονιά και πάλι. Καλέ τρελάθηκε ο κοσμος! Τι θα κάνουμε! Φοβάμαι να βγω να ψωνίσω τώρα που λείπει σε ταξίδι ο Σώτος μου. Πήγε με τη νταλίκα στη Γερμανία να μεταφέρει σπαράγκια και δεν ξέρω πότε θα ρθει. Καλέ αναστατώθηκα. Διαβάστε εδώ:

"27χρονος φετιχιστής που έλκεται από… μαλλιά, συνελήφθη να κουρεύει μια γυναίκα!

Ποτέ άλλοτε ένα κούρεμα δεν ήταν τόσο ανατριχιαστικό. Ένας άντρας από το Όρεγκον των ΗΠΑ, με φάκελο στην αστυνομία για αδικήματα σχετικά με… μαλλιά, πιάστηκε να κόβει τις τρίχες της κεφαλής μιας γυναίκας στο κατάστημα Dollar Tree.

Ο 27χρονος Jared Walter, έχει συλληφθεί αρκετές φορές στο παρελθόν να αγγίζει τον εαυτό του, ενώ κρυφά έκοβε τα μαλλιών θυμάτων του.

Όπως αναφέρει ρεπορτάζ του KPTV, το 31χρονο θύμα του, ένιωσε να της κόβουν τα μαλλιά ενώ περίμενε στην ουρά ταμείου, του παραπάνω καταστήματος. «Άρχισα να ουρλιάζω για να φύγει μακριά από μένα», είπε η ίδια στον δημοσιογράφο.

Σύμφωνα με την αστυνομία που του πέρασε χειροπέδες, ο Walter είχε συλληφθεί πριν από πέντε χρόνια όταν βρισκόμενος μέσα σε λεωφορείο, επιχείρησε να κόψει τα μαλλιά μιας επιβάτιδας, στα οποία νωρίτερα είχε βάλει κόλα."

Δείτε και τη φωτογραφία του αν δεν με πιστεύετε: http://www.typos.com.cy/cat/8/article/10073
Αχ ! Τι θα κάνω! Αν έχω πρόβλημα μόνη μου θα τρέξω σε σας. Να στε καλά. Τι κουμπάροι θα μασταν εξαλλου.
Πολλά φιλιά και Καληνύχτα σας.

Μιχαλού Γεωργίου

Ανώνυμος είπε...

Αχ κυριε "ειδέναι" μου δεν αντέχω άλλο και δεν ξέρω πού είναι το σπίτι σας να πάρω τα παιδιά και να ρθω,μια γυναικα ολομόναχη ειμαι. Τρέμω καλέ τρέμω μ `αυτά που διαβάζω και φοβάμαι να κοιμηθώ μόνη μου :

" Υπήρξα 'σεξουαλική σκλάβα' του Πρίγκιπα Άντριου" :

http://www.sigmalive.com/news/international/194623/quotypirksa-seksoualiki-sklava-tou-prigkipa-antriouquot

καλέ αν τα κάνουν αυτά οι πρίγκιπες εμείς τι πρέπει να κάνουμε κύριε Μίλτο μου;
Κλείνω γιατί φοβάμαι να διαβάσω άλλα. Μη στεναχωριέστε όμως θα σας επισκεφθώ αύριο να δε με έχουν βιάσει ως τότε. Φιλιά.

Μιχαλού Γεωργίου

Ανώνυμος είπε...

التي لم سوتوس محاولاتي للقبض على العديد من الأطفال، ولكن لا شيء. ولكن مرة واحدة رأيت رسالتك هذه في العام الماضي جلست على 15 ديسمبر نفسي في الإطار مع "الباب" فتح بلدي المثل وقصيدتك. رأى E بلدي سوتوس وفهم. كل ما فعلناه هو إلى الحافظة بالطبع ولكن وظيفة الخاص بك أنا جلبت لنا الحظ وأنجبت بعد تسعة أشهر التوائم قيصرية. صبي وفتاة. كل ما فكرت في بلوق الخاص بك ونرغب في زيارة لكم، ولكن ترى التوائم ... كان لدي الكثير من الحليب. المشكلة أيضا. تحجرت صدري وطبيبي IP لتمتص في وقت واحد كلا من: Xevyziastika وxecheriastika كل ثلاث ساعات. أين تجد الوقت لزيارة لك! وما الفرح أخيرا اليوم جئت ورأيت أن كنت هناك للسماح لك! أنا لا أعتقد أنني حصلت على ايذاء أو أي شيء للقبض على التوائم أنتم بعد هذا الحدث الخاص بك؟ يا تفعل هذا POSTE آخر لصديقي سلطان لا يمسك الطفل، ونأمل صيد وأنها التوائم! طلب مني أن أقول لكم لماذا هو خجولة جدا في حد ذاته. نعمة باناجيا لديك. خصبة جدا البريد الخاص بك. نحن تقبيل والعودة قريبا جنبا إلى جنب مع سوتوس لماذا لا يزال قد يؤدي في آخر لديك الجديد أولا

لديك الجديد أولا
الخاص بك؟ يا

Ανώνυμος είπε...

Καλέ κύριε Μίλτο μου, καλημέρα σας.
Καλέ ο κόσμος τρελάθηκε. Φοβαμαι πια να παω και στην εκκλησία. Τι πράματα είναι αυτά. Είναι δυνατόν! Σημεία των καιρών. Σόδομα και Γόμορρα! Θα μας κάψει ο Θεός!

Γάμος στη Λάρισα κατέληξε στο νοσοκομείο εξαιτίας επαναλαμβανόμενων οργασμών! - See more at: http://lovemyall.com/?wp=news-details-sex&npid=4BEAD6838E3E0A64258C6EC41AFA9FB4#sthash.c5XZgPAo.dpuf

"Είναι να μην σου τύχει. Ειδικά όταν αποφασίζεις να πραγματοποιήσεις τον γάμο σου σε εορταστική περίοδο.

Ειδικά όταν έχεις αγωνία για τους καλεσμένους, το νυφικό, τις λεπτομέρειες του μυστηρίου και στο τέλος καταλήγεις στο νοσοκομείο.

Τι συνέβη; Σύμφωνα με το kouzoulo στα επείγοντα του νοσοκομείου βρέθηκε νύφη-κόρη γνωστού επιχειρηματία στη Λάρισα- απο τον χώρο που γλεντούσαν αφού είχε απανωτούς οργασμούς επί δύο ολόκληρες ώρες.

Οι γιατροί έκπληκτοι αντίκρισαν τη γυναίκα που… δεν μπορούσε ούτε να μιλήσει αφού κάθε ένα λεπτό τρανταζόταν από… ηδονή. «Τα πρώτα δέκα λεπτά είχα ενθουσιαστεί με αυτό που συνέβαινε αλλά τώρα έχω εξουθενωθεί» είπε σύμφωνα με το blog η γυναίκα στον γιατρό που εκλήθη να την περιθάλψει.

Το κουλό της ιστορίας είναι πως ο γαμπρός απαθανάτιζε το γεγονός σε video. Οι γιατροί της χορήγησαν ισχυρή δόση βάλιουμ ωστόσο δεν κατάφεραν πολλά.

Το περιστατικό αντιμετωπίστηκε τελικά, μετά από σχετική ενημέρωση του θεράποντα γιατρού από συνάδελφό του στην Αθήνα- με ένα κοκτέιλ κατασταλτικών φαρμάκων που χορηγήθηκε ενδοφλέβια. "

Καλέ κύριε "ειδεναι" μου, μήπως έρχονται τα συντέλια; Πω πω! Και είμαι μόνη μου, λείπει και ο Σωτος στη Γερμανια. Αχ τι θα κανω μου λετε; Να ρθω σε σας; Πολύ θα το ήθελα. Περιμένω να μου πείτε. Μην αργείτε. Μια γυναικα μονη είμαι και τρεμω απο το φοβο μου.

Μιχαλού Γεωργίου

Ανώνυμος είπε...

黑暗中 喝酒”回复 :




適當和足夠

這自然流動,而不是超自然


深情的詩句和

諷刺散文

和光的話

在像發現自己超市
早上到店
什麼告訴你的伴侶
應使用它
並且毫無怨言服從

因為它知道
所有場合
從早上向下
在晚上發生了什麼
而你不介意
睡在黑暗中

所以,當記者問到
牛奶,如果你到家
說:“不喝酒”回复
提高鼻子
那麼一千病菌
在否決權
進入有機體
通過塔什動脈
和孵化時間
僅幾個小時
下午做
說“因為我冷嗎?”

運行你的鼻子,
燃燒的喉嚨
說服感冒
怎麼了強勁
和關閉前迅速
超市來源
和防止牛奶
一些幾瓶
他把你的手臂
回到家裡跑
和你的熱飲
在杯中你

呵呵,多麼簡單
生活就可以了
如果胸骨的知識
舉行早上
和牛奶當你提出
比賽N'買
馬上你
不是糟蹋?
那麼沒有病菌
沒有在你的身體
儘管他的話明智
唇膏你的靈魂

Ανώνυμος είπε...

H MNHΣΤΗ ΤΗΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ είπε :


Πολλοί από τους λογοτεχνικούς μου καλούς φίλους δεν είναι πολύ συμπαθείς από άλλους λογοτεχνικούς μου γνωστούς και φίλους.
Αυτοί οι λογοτεχνικοί μου φίλοι δεν θα πάρουν ποτέ βραβείο γιατί π.χ ,μπορεί να πίνουν πολύ, είναι παρορμητικοί, δεν γλύφουν ανθρώπους και όντως λένε πολλές φορές μαλακίες. Μερικές φορές μαλώνουν και μεταξύ τους (τα ξαναβρίσκουν κάποτε πάλι). Είναι απόλυτοι .Με το να είμαι κοντά τους παρατήρησα το εξής. Με το να τσαλακώνονται θα πουν 10 πράγματα .Από τα δέκα θα ισχύουν τα πέντε .Τα πέντε που θα πουν αυτοί όμως θα είναι σωστά και δεν θα τα βρει και δεν θα τα πει κανείς άλλος. Κανείς από αυτούς που δεν τολμά να τσαλακωθεί.Τους κατηγορούν για κακούς, Ναρκίσσους κ.α. Στην πραγματικότητα δεν είναι τίποτα άλλο παρά μια άμυνα που λέγεται προβολή.
Στην τελική Νάρκισσος δεν είναι αυτός που δεν πάει πίσω .Που έχει εμμονές.Ο απόλυτος.Ούτε καν ο εγωπαθής πολλές φορές Ο εγωιστής . Η ποιότητα του εγώ ορίζει την ποιότητα του εγωιστή . Ο πραγματικός Νάρκισσος είναι αυτός που έχει την "ωριμότητα" να χτίζει την τέλεια εικόνα για τον εαυτό του ,ο ατσαλάκωτος , αυτός που διαχειρίζεται τα πάντα τέλεια για να φανεί τέλειος, καλός, κοινωνικά ευαισθητοποιημένος, να κρατά τις σωστές αποστάσεις κτλπ . Αυτός που θυσιάζει ουσία, συναίσθημα κτλπ για να φτιάξει εικόνα για να πάρει κύρος.
Συζητώντας με άλλους φίλους που "ανδρώθηκαν" σε άλλους κύκλους,έχοντας λίγα χρόνια στον χώρο της λογοτεχνίας θα ήθελα να πω στους πιο νέους , μόνο η πρώτη κατηγορία ανθρώπων θα τους βοηθήσει στη γραφή τους . Ακόμα και αν τσακωθείτε κάποια στιγμή μαζί τους ή αν πείτε "μα είναι τρελοί;"

http://vaslaliotis.blogspot.gr/2015/01/blog-post_21.html

Θα σας το μεταφράσω και σε σουαχίλι παρακάτω μιας και ξέρω πολύ καλά ότι είναι γαργαλιστική γλώσσα και αφιερώνεται εξαιρετικά σε Σ+Θ+Λ = love !!!

Ανώνυμος είπε...

H MNHΣΤΗ ΤΗΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ είπε σε απταιστα σουαχίλι( αχ...ανατρίχιασα από ηδονή. Κι εσείς φαντάζομαι...) :


Wengi wa marafiki zangu fasihi nzuri si amiable sana kuliko nyingine fasihi marafiki zangu na marafiki.
Hawa ni rafiki zangu fasihi kamwe kupata tuzo kwa sababu kwa mfano, unaweza kunywa mengi, ni msukumo, si lick watu na kwa kweli mara nyingi wanasema bullshit. Wakati mwingine ugomvi na kila mmoja (mara nyingine tena kurejesha). Ni kabisa .Na Kuwa karibu niliona hii. Kwa creasing watasema Mambo 10 Kutoka hizi kumi itatumika .The tano tano atakuambia bali watakuwa vizuri na utapata yao na watakuwa si kumwambia mtu mwingine yeyote. Hakuna wale ambao kuthubutu si tsalakothei.Tous lawama mbaya, daffodils nk Kwa kweli ni kitu zaidi kuliko ulinzi kuitwa makadirio.
Narcissus mwisho ni yeye si kwenda nyuma .Pou ina emmones.O hata apolytos.Oute egomaniac mara nyingi ubinafsi. Ubora wa ego amefafanua ubora wa egoist. Narcissus halisi ni yule ambaye ana "ukomavu" kujenga picha kamili ya mwenyewe, atsalakotos, aliweza kila kitu kikamilifu kufanya ni kuangalia kamili, nzuri, kijamii nyeti, kufanya haki roundtrips umbali. Yeye ambaye kafara Dutu roundtrips hisia kufanya picha kupata ufahari.
Kujadiliana na marafiki wengine ambao "imeshika kasi" katika duru mengine, baada ya miaka michache katika uwanja wa fasihi ungependa kuwaambia watu wengi zaidi, tu jamii ya kwanza ya watu itawasaidia katika uandishi wao. Hata kama sisi ugomvi wakati mwingine pamoja nao au kama wewe kusema "lakini ni mambo?"Σ+Θ+Λ = love !!!

Ανώνυμος είπε...

Αχ κυριε "ειδεναι" μου χρονια πολλά και καλά. Ειμαι με το παλαιό ημερολόγιο και σήμερα εμεις γιορτασαμε τα Χριστούγεννα. Να στε καλά και ολα τα καλουδια να χετε εις τον οικον σας και σεις και η κυρία σας και τα τέκνα σας.

Να δειτε μας εδω. Και για να γνωριστούμε κιολας είμαι στην 5η φωτογραφία, στα δεξια ορθια με το παλτο και την ασπρη μαντηλα.
Βαλτε και σεις εδω μια φωτογραφία σας να σας γνωρίσουμε . Αντε !

Να εδω ειμαστε :
http://www.agioritikovima.gr/news1/item/51311-%CE%B3%CE%B9%CF%8C%CF%81%CF%84%CE%B1%CF%83%CE%B1%CE%BD-%CF%84%CE%B1-%CF%87%CF%81%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%BF%CF%8D%CE%B3%CE%B5%CE%BD%CE%BD%CE%B1-%CE%BF%CE%B9-%CF%80%CE%B1%CE%BB%CE%B1%CE%B9%CE%BF%CE%B7%CE%BC%CE%B5%CF%81%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%AF%CF%84%CE%B5%CF%82-%CF%86%CF%89%CF%84%CE%BF


Μιχαλού Γεωργίου

Ανώνυμος είπε...

Αχ, κύριε Μίλτο μου,τι κάνετε; Καιρό έχουμε να τα πούμε! Ο Σώτος γύρισε από τη Γερμανία εδώ και μέρες και πώς να σας το πω...Να ντρέπομαι...Τι να κάνει κι αυτός εκεί μόνος του! Καταλαβαίνετε του έλειψα πολύ. Νέος άνθρωπος είναι κι αυτός, κι εγώ επίσης, πού να κρατηθεί μόλις ήρθε. Αχ, τα ήθελα κι εγώ η καψερή. Να για λίγη διασκέδαση. Τώρα με την κρίση δεν μας περισσεύουν και δεν βγαίνουμε. Έχουμε και τα δίδυμα. Κι η τηλεόραση δεν έχει και κανένα πρόγραμμα της προκοπής... Ε, τα βράδια...καταλαβαίνετε. Σπουδαγμένος άνθρωπος είστε. Ε, και σεις κάτι θα κάνετε,δεν μπορεί. Με εννοείτε. Ξαναθυμηθήκαμε το παράθυρό σας και έμεινα ξανά έγκυος στο τρίτο.
Ε, κι αυτό θα μας το βαφτίσετε. Μην ανησυχείτε άλλο δεν κάνουμε. Εξηγηθηκα στο Σώτο. Προφύλαξη από δω και μπρος. Κουράστηκα με τα δίδυμα. Τα στήθια μου κρέμασαν στο βύζαγμα το διπλό. Και πώς να το κάνουμε. Γυναίκα είμαι και γω χρείαζομαι μια αναπαρθένωση! Δεν το συζητώ. Κι ο Σώτος το δέχτηκε. Ίσως βάλω και διάφραγμα, γιατί φοβάμαι μη σπασει η προφύλαξη. Ο Σώτος μου είναι πολύ δυναμικός σ`αυτά. Εσείς τι μας συμβουλεύετε από την εμπειρία σας; Να βάλω ή να μη βάλω;
Αχ θα σας αφησω ξύπνησαν τα μωρά και σκούζουν και πρέπει να λύσω το σουτιέν να τα βυζάξω.
Καλή βδομάδα να χετε και πάλι, κύριε Μίλτο μου θα τα πούμε. Δεν σας αφήνω εγώ, έναν κύριο πρώτης τάξης σαν εσάς.

Ανώνυμος είπε...

Αχ ξέχασα να υπογράψω !!!
Αυτό το άγχος μου με τα διδυμα.
Ναι καλά καταλάβατε η Μιχαλού Γεωργίου είμαι, καλέ!

Ανώνυμος είπε...

Αχ Κύριε Μίλτο μου, μια βοήθεια θα ήθελα από σας. Όχι καλε για μένα αλλα για την ξαδέλφη μου που είναι ομογενής και ήρθε από Ουκρανία. Ξέρετε εκεί τώρα γίνεται χαμός...

Έχει μεγάλο ταλέντο και αδικείται γιατι δεν βρίσκει δουλειά. Ακούστε το βίντεό της και δείτε πόσα ταλέντα έχει αυτό το κορίτσι ! Εδώ :
https://www.youtube.com/watch?v=th3FKTu5P1w

Είναι κρίμα να τη φάει η μαρμάγκα. Εσείς που έχετε τόσα κονέ στον καλλιτεχνικό και δημιουργικό χώρο της τέχνης κάθε είδους θα μπορούσατε σίγουρα να την προωθήσετε. Είναι κρίμα ένα τόσο ταλαντούχο κορίτσι να πάει χαμένο κι εγώ θα σας κάνω ο,τι θέλετε...
Περιμένω με αγωνία την απάντησή σας. Μην αργήσετε !

Μιχαλού Γεωργίου

Unknown είπε...

(Ν. Εγγονόπουλου, Μην ομιλείτε εις τον οδηγόν, Ι)
η Ελεωνορα η χρυση κορη
επαιζε
αρπα με τα ωραια λευκα της χερια
απο την αρπα ομως δεν ακουγοτανε ηχος κανεις
ολη η μουσικη
ητανε μεσα στα εμορφα της ματια
αναμεσα στα πρασινα της τα μαλλια
από την άρπα
όμως
βγήκαν
το ένα κατόπι του άλλου
ένα πουλί
μια πλάκα πράσινο σαπούνι
κι ένα
σίδερο
του σιδερώματος
από
τα κοινότατα
αυτά ακριβώς
που οι Ζυγιώται
ονομάζουν
εν ώρα καταιγίδος
Ars amantis

http://blues-grandes-exponentes.blogspot.com.ar/ είπε...

Thanks!

MITOS είπε...

dokimh

Ανώνυμος είπε...

Αχ κυριε Μιλτο μου ξαναγκαστρωθηκα παλι. Του τα λεγα εγω του Σωτου μου να προσεχεις αλλα αυτος που! Ειχα μετρημενες και τις μερες μου και του λεγα τωρα προσοχη οχι ξεσκουφωτα , αλλα ελα που τρελαινεται για ξεσκουφωτο ! Και να πιασαμε παλι και ειναι διδυμα λεει ο γιατρος. Και τι θα τα κανουμε τοσα πολλα. Τα οικονομικά μας δεν φτανουν. Εσεις που παντα μας στηριξατε θα υιοθετησετε κανενα; Ή και τα δυο δεν μας πειραζει. Ξερουμε σε τι χερια θα πεσουν αλιμονο. Ναι σωστα πρεπει να ρωτησετε και την κυρια σας και την οικογενεια σας. Θα περιμενω με αγωνια να μου πειτε.

Μιχαλού Γεωργίου

Ανώνυμος είπε...

Δεν μου απαντήσατε και εχω αναγκη. Πολυτεκνη μανα ειμαι και γω τι να κανω. Θα σας τα πω και σε αλλη γλωσσα μπας και συνεννοηθουμε ( Μιχαλου Γεωργιου)

देवा, माझे स्वामी मिल्टन पुन्हा पुन्हा gkastrothike. माझे Sotos आपण सांगत अहंकार आगामी पण काय असू! मी मोजली होती आणि माझे आयुष्य आणि लक्ष सांगत आता बोडका नाही, पण xeskoufoto प्रीति करतो, वर येतात! आणि पुन्हा पकडू आणि तो जुळे डॉक्टर म्हटले आहे. आणि आम्ही खूप काय करणार. आमच्या आर्थिक परिस्थिती दिसतो. आपण नेहमी आम्हाला अंगीकृत केले जाईल समर्थन? किंवा दोन्ही आम्हाला काही फरक पडत नाही. आम्ही हात भयंकर पडतील काय माहित. होय यथायोग्य विचारू आणि आपल्या मुख्य आणि आपल्या कुटुंबाला पाहिजे. मी अतिशय काळजीत मला सांगा प्रतीक्षेत आहे.
Michalou जॉर्ज

και σε πιο απλά ακομη :

Dēvā, mājhē svāmī milṭana punhā punhā gkastrothike. Mājhē Sotos āpaṇa sāṅgata ahaṅkāra āgāmī paṇa kāya asū! Mī mōjalī hōtī āṇi mājhē āyuṣya āṇi lakṣa sāṅgata ātā bōḍakā nāhī, paṇa xeskoufoto prīti karatō, vara yētāta! Āṇi punhā pakaḍū āṇi tō juḷē ḍŏkṭara mhaṭalē āhē. Āṇi āmhī khūpa kāya karaṇāra. Āmacyā ārthika paristhitī disatō. Āpaṇa nēhamī āmhālā aṅgīkr̥ta kēlē jā'īla samarthana? Kinvā dōnhī āmhālā kāhī pharaka paḍata nāhī. Āmhī hāta bhayaṅkara paḍatīla kāya māhita. Hōya yathāyōgya vicārū āṇi āpalyā mukhya āṇi āpalyā kuṭumbālā pāhijē. Mī atiśaya kāḷajīta malā sāṅgā pratīkṣēta āhē.
Michalou jŏrja

Περιμένω την απάντησή σας.

Ανώνυμος είπε...

Αχ , καλέ κύριε Μίλτο μου μου είπε μια φίλη μου να δώσω στο Σωτο μου Urorec των 8 mg. Φέρνει ασπερμία λέει αλλά μπορεί να κάνει σεξ άφοβα, γιατί και μένα μου αρέσει να την πω την αμαρτία μου. Τι λέτε; Το ξέρετε το φάρμακο ή να τον πάω σε ουρολόγο;

Ανώνυμος είπε...

Αχ θέλω έναν κοιλαρά παοκτσή μικροτσούτσουνο με μεγάλα τριχωτά μπαλάκια να μου κάνει τρελό σεξ. Είμαι εντελώς γυμνή μέχρι βυζί και το αιδοίο ξυρισμένο γυαλί. Θέλω να μου το τσιμπάει με τα ασπρόμαυρα γένια του. Θέλω να του στείλω γράμμα-εσώρουχο το ασπρόμαυρο άπλυτο βρακάκι μου που μόλις έβγαλα να καυλώσει από το άρωμα του αιδοίου μου και να ρθει να με βρει το γρηγορότερο και να με γαμήσει. Αχ! πού να τον βρω ! Θα αφήσω το τηλ μου να με βρει αυτός ή όποιος άλλος ξέρει κάτι γι` αυτόν. Θέλω να μου γράφει ποιήματα με ασπρόμαυρο φόντο στο βλογκ του για το αιδοίο μου. Το τηλ μου : 6969<3ε>69. Περιμένω με την αγκαλιά ανοιχτή και όχι μόνο...

το ανάκτορο είπε...

μα φυσικά δεν ξανάρθε, μετά τα 55 η στύσις είναι ελαφρά έως ανύπαρκτη.
με τις υγείες σας.
καικάντε καρδιολογικό έλεγχο πριν το βιάγκρα.
Στοργικά πάντα.

Ανώνυμος είπε...

Αχ , κύριε Μίλτο μου πού να σας τα λέω...Πέρασαν τα Χριστούγεννα και ούτε ένα χρόνια πολλά δεν σας είπα. Αλλά προβλήματα και μεις. Ο Σώτος μου με τις αιμορροΐδες του... Λαρδί τα πισινά του με το συμπάθειο. Εγχειρίστηκε παραμονή Χριστουγέννων επειγόντως με τη μέθοδο κατά Λονγκο. Αυτή που σου κόβουν το κομμάτι του εντέρου που περισσεύει κλπ. Ξέρετε εσείς,σπουδαγμένος άνθρωπος.
Μα τύφλα να χει το φακελάκι που έδωσα πάλι ξαναπρήστηκε και δεν μπορεί να κάτσει. Νταούλι οι μοροιδες του και στις 21 του Φλεβαρη ανοιγει και το Τριώδιο πάλι στα νοσοκομεία θα τρέχουμε.
Μήπως ξέρετε εσεις κανένα καλό γιατρό να μη μας εκμεταλλευτεί και πληρώνουμε φακελάκια ξανά μιας και σαν κουμπάρος πολυ μας ξυπηρετησατε και πολλη υποχρεωση σας εχουμε και να κανουμε και μεις Τσικνοπέμπτη και Καθαρή Δευτέρα στο σπίτι μας. Πολύ σας ευχαριστώ.

Ανώνυμος είπε...

Aχ κλυριε ειδεναι μου πάλι εγω που είστε πάντα καλός ,όπως το λέτε γιατί από τη φύση σας λαχταράτε να τα βλέπετε όλα και να μας βοηθάτε σαν καλός κουμπάρος.

Αχ αν ξέρατε εσεις που όλα τα κατέχετε καμιά αλοιφή μαλακιά να μπορέσει να κάτσει ο άνθρωπος με τις μοροιδες που έχει. Του δωσεν χθες ένα γιατρουδακι στα εφημερεύοντα την
Proctosynalar που έχει ένα ρύγχος να ένα πράμα με το συμπαθειο για να μπαίνει λεει και να ανακουφίζει και το έντερο...Πού να μπει καλέ αυτό αφου του φέρνει τσούξιμο και πονάει το ρύγχος όταν μπαίνει. Εγω του το βάζω δεν ξερω! Μεχρι πανω τιναζεται και νεκρους ανασταίνει η αλοιφη αυτη. Αφου τα πισινα του γιναν λαρδι τσουρομαδημένα σαν της μαϊμούς.

Βρείτε μας μια μαλακιά εσείς ξέρετε. Εχετε γνωριμιες. Μονο να μπορεσει να κατσει ο Σωτος μου και τι στον κοσμο. Τρια κατσικια θα σας ψησω το Πασχα για πάρτη σας και το κρασι δικό μας.

Μιχαλού Γεωργίου

Ανώνυμος είπε...

تناسل 61chronou آدمی پائپ میں "پھنس" اور آگ کی مداخلت جاری رہی.
بہانا، کہ گرمی کی وجہ سے، اس کے گھر پینٹ ننگی کچھ دیر ٹھوکر کھائی اور ان کے عضو تناسل کی پائپ کے اندر چلا گیا تھا لیکن اس کے بعد ... یہ باہر آئے!

پورے دو دن کے لئے اس حالت میں رہے، اور ischyristike- کوئی نہیں کیسے ہوا یقین کریں گے -as. تاہم، انہوں نے بیماری نکالی کیونکہ ایک ڈاکٹر کو فون کرنا پڑا.

ڈاکٹر نے Nteouei یوآن کے طور پر: "رکن اتنی گہرائی ہے کہ وہ کچھ بھی نہیں کر سکا میں داخل کیا تھا. آگ ... "میں آنا پڑا.

تو یہ ہوا. فائر فائٹرز پائپ اور ہسپتال اشوب آدمی کاٹ

Ανώνυμος είπε...

Καθίκια

Είμαστε άραγε μοντέρνοι ή αλλαζονικοί, μέσα στις ξεθυμασμένες πρωτοπορίες που μας έθρεψαν; Τι είναι άραγε αυτός ο πολυπλόκαμος μοντερνισμός που μας πήρε τα μυαλά;

Ο Φράνσις Μπέικον που λέτρευε τα ανδρικά κωλομέρια είναι μοντέρνος ή παραδοσιακός; Ο Αργεντινός καλλιτέχνης Λουτσιάνο Νάβας που ζωγράφιζε μόνο γυναίκες να κατουράνε στο μπιντέ, στον αγρό ή στο στόμα του αγαπημένου τους είναι μοντέρνος ή παραδοσιακός;

Μήπως υπάρχουν τόσοι μοντερνισμοί όσοι οι καλλιτέχνες και οι κοινωνίες;

Μα ο μοντερνισμός είναι μια λέξη που αναζητά τη σημασία της. Μια λέξη που γεννά άλλες λέξεις όταν πνίγεται και μπουκώνει.

Τώρα οι λογιστικές φυλλάδες των καλλιτεχνών έχουν καταπιαστεί με τη λέξη μεταμοντερνισμός. Μα τι άλλο είναι όμως αυτός ο μεταμοντερνισμός παρά ένα μοντερνισμός ακόμα πιο μοντέρνος;

Και βεβαίως μέσα σ’ αυτό το συνεχές χάος διάλυσης των εννοιών, η ταπετσαρία με την οποία οι καλλιτέχνες έχουν καλύψει τον κόσμο της πραγματικότητας γίνεται πια κομμάτια.

Το μεγάλο κωλοχανείο που οι έγκριτοι διανοούμενοι ονομάζουν πλανητικό χωριό δεν απαιτεί διάκοσμο αλλά απαιτεί να λειτουργούν αποτελεσματικά οι οχετοί και οι βόθροι.

Απο τη στιγμή που θα μάθει κάποιος να πατάει κουμπιά έχει μάθει τον κόσμο. Μέσα απ’ τη δόλια και δηλητηριώδη σαγήνη της πληροφορίας ο χρήστης διασπάται σε μικροσκοπικά σωματίδια και χύνεται στο μεγάλο υπόνομο της εικονικής ζωής.

Είναι ο μεταμοντέρνος καλλιτέχνης που δεν ανακαλύπτει και δεν αναλύει, αλλά ακολουθεί. Είναι ο παρορμητικός της παρόρμησης των ακροδαχτύλων που παρακολουθεί τους βουλωμένους οχετούς απ’ τα στραγγαλισμένα έμβρυα.

Τη βαρβαρότητα που ως ύστατη καλλιτεχνική πράξη του καπιταλιστή καταργεί τους λαμπρούς και χαρωπούς λαχανισμένους οργασμούς των ανθρώπων που εγίναν με τη δική τους υπογραφή υποτελείς και κομπάρσοι. Καλλιτέχνες βίου ανθόσπαρτου απο αυταπάτες.

Μακριά απο κάθε ποιητική περιπέτεια, αφού δεν καταφέρνει ο σύγχρονος άνθρωπος της σκατούπολης, ως ποιητής, να φυτέψει ένα διαφορετικό δέντρο σ’ αυτό το λάλον δάσος των θαυμάτων.

Αν υπάρχει κάτι που ενώνει όλους εμάς τους κοινούς θνητούς αυτό είναι η αναζήτηση. Και η αναζήτηση είναι ρήξη με το φάντασμα ενός κόσμου που ρεύεται και ξερνά. Ενός μεταμοντέρνου σκατοπωλείου που μας θέλει πελάτες του. Φάτε σκατά κερνάει η εξουσία. Και λοιπά και λοιπά.

Ανώνυμος είπε...

חַיָל גֵרמָנִי
אתה תוהה מודרני או יהיר, בתוך xethymasmenos חלוצים שטפחו לנו? מה זה מודרניזם polyplokamos זה לקח במוחנו?
פרנסיס בייקון מי letrefe הישבן הזכר הוא מודרני או מסורתי? האמן הארגנטינאי לוסיאנו Navas שצייר רק נשים משתין בידה, בתחום או בפה של האהוב שלהם הוא מודרני או מסורתי?
יש כל כך הרבה המודרניסטית אלה אמנים וקהילות?
אבל מודרני הוא מילה המחפשת משמעות. מילה שיוצרת במילים אחרות, כאשר טובע boukonei.
עכשיו חשבונאות אמני צהובונים מתחבטים עם המילה הפוסטמודרניזם. מה זאת עוד כי פוסט-מודרניזם אלא מודרני אפילו יותר מודרני?
ובוודאי בתוך פירוק כאוס הרצף הזה של מושגים, טפטים אילו אמנים כיסו לעולם המציאות הופכת חתיכות יותר.
The Big kolochaneio שהאינטלקטואלים הבולטים קראו כפר גלובלי דורש שום קישוט אבל דורשים לעבוד ביעילות מנקזת ו cesspools.
מהרגע שאתה מכיר מישהו לוחץ על כפתורים למדו את העולם. באמצעות קסם הונאה והרעיל של מידע המשתמש מחולק חלקיקים זעירים ושפך את החיים ווירטואלי ביוב הגדול.
זהו האמן הפוסט-מודרנית המגלה לא ואינו לנתח, אבל כדלקמן. האם דחף אימפולסיבית של בוהן אשר מנטרים מנקז סתומים מן העוברים החנוקים.
הברבריות כאקט אמנותי אחרון של הקפיטליסטית לבטל העם אורגזמות lachanismenous המבריקות עליז עשו עם וסאלים החתימה שלהם ותוספות. אמנים anthospartou חיים של אשליות.
הרחק הרפתקה פואטי, הוא נכשל skatoupolis האדם המודרני כמשורר, לטעת עץ שונים בארץ הפלאות lalon היער הזה.
אם יש משהו שמאחד את כולנו בני תמותה רגילים הוא החיפוש. והחיפוש הוא שביר עם רוח הרפאים של עולם כי אסורות וקיא. Skatopoleiou הפוסטמודרני שהלקוחות שלנו רוצים. לאכול חרא שופך כוח. וכן הלאה וכ

Ανώνυμος είπε...

Απευθύνω σε διάφορα μπλογκς την ερώτησή μου και όποιο μπορεί ας μου απαντήσει:
Ψάχνω στο νετ επειγόντως τους υποκλυστές του φαντασιακού για να ηδονιστώ μαζί τους με όσα κλύσματα γουστάρουν. Μου είπαν ότι μεταμορφώνονται και παίρνουν διάφορες μορφές ζώων. Γίνονται λύκοι,ψάρια, μοσχάρια,πτηνά κλπ. Δεν με ενδιαφέρει μου αρέσει και το κτηνοβατικό κλύσμα αρκεί να είναι φαντασιακά ποιητικό αλλά παρτουζιάρικο. Ξέρει κανείς καμιά πληροφορία γι `αυτό το group therapy;

Αντωνία Αντωνέλη.

Ανώνυμος είπε...

Ես տարբեր բլոգերում իմ հարցը, եւ այն, ինչ կարող է թույլ տվեք արձագանքել:
Նայում ՑԱՆՑՈՒՄ շտապ կենդանիների երեւակայական է ինքնահաճո նրանց, թե ինչ են նրանք սիրում enemas: Նրանք ասացին, որ վերափոխել եւ վերցնել տարբեր կենդանիների ձեւերը: Դրանք են գայլեր, ձուկ, հորթեր, թռչունները, եւ այլն Ես չեմ մտածում, ինչպես եւ ինքնահաճո հոգնայի բավարար է բանաստեղծական երեւակայությունները, բայց partouziariko: Ոք չի ճանաչում որեւէ տեղեկություն `այս խմբի թերապիա.
մտածում թույլ

Ανώνυμος είπε...

https://www.youtube.com/watch?v=n7-ncdlrPuE

https://www.youtube.com/watch?v=_8ynuIb2hsU

https://www.youtube.com/watch?v=9CHuaDpEyoM

Ανώνυμος είπε...

Καλέ μήπως ξέρετε τη διεύθυνση το τηλ. και το φαξ από τη νυχού της Ζωζώς Σαπουντζάκη ;

Γωγώ Βασιλάκη

Ανώνυμος είπε...

Ιερά και Όσια ή ο Βλοσυρός παππούς

https://dromos.wordpress.com/2016/05/10/%CE%B9%CE%B5%CF%81%CE%AC-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CF%8C%CF%83%CE%B9%CE%B1-%CE%AE-%CE%BF-%CE%B2%CE%BB%CE%BF%CF%83%CF%85%CF%81%CF%8C%CF%82-%CF%80%CE%B1%CF%80%CF%80%CE%BF%CF%8D%CF%82/

Διάβασε θα σου αρέσει. φιλάκια

φιλιώ

Ανώνυμος είπε...

Αν βάψεις τα μαλλιά σου με Olia της Garnier δεν θα επιστρέψεις σε άλλη! Ο Ν. Βιλλιώτης εξηγεί γιατί!
Olia: η μόνη βαφή μαλλιών στο σπίτι με την δύναμη του Ελαίου!
Όλες μας ξέρουμε ότι το λάδι κάνει θαύματα στα μαλλιά μας, εξασφαλίζοντας την απόλυτη απαλότητα (σίγουρα θα έχεις στο ντουλάπι του μπάνιου σου ένα λάδι μαλλιών για μετά το λούσιμο). Η Olia είναι η μοναδική βαφή για το σπίτι η οποία δρα αποκλειστικά με την δύναμη του ελαίου. Με 60% έλαιο στην σύνθεσή της, δεν εξασφαλίζει μόνο αξεπέραστη απαλότητα και λάμψη στα μαλλιά, αλλά οδηγεί το χρώμα κατευθείαν στην καρδιά της τρίχας.
“Οι κοινές βαφές περιέχουν στην σύνθεσή τους χρωστικά και νερό. Τα χρωστικά είναι φιλικά προς το νερό με αποτέλεσμα να μην εισχωρούν όλα μέσα στην τρίχα κι έτσι να έχουμε απώλεια χρώματος. Η Olia είναι η μοναδική βαφή στο σπίτι που λειτουργεί με την δύναμη του ελαίου. Σε αυτή την περίπτωση, τα χρωστικά δεν είναι καθόλου φιλικά με το λάδι με αποτέλεσμα να έρχονται και να εισχωρούν όλα μέσα στην τρίχα κι εμείς να εξασφαλίζουμε πολύ καλύτερο και εντονότερο χρώμα! Επιπλέον, πέραν της τέλειας απόδοσης χρώματος, επιτυγχάνουμε περισσότερη λάμψη, μεγαλύτερη διάρκεια και βέβαια αυτό το βλέπεις ποιοτικά στα μαλλιά τα οποία δεν αφυδατώνονται!”, μου εξηγεί ο Νικόλας Βιλλιώτης.

Και με την κάλυψη των λευκών τι γίνεται;
“Η Olia έχει 100% κάλυψη των λευκών. Είναι πρωτοφανές!”, μου εξηγεί ενθουσιασμένος ο official colorist της Garnier στην άλλη άκρη της γραμμής και συνεχίζει: “Είναι από τα πρώτα πράγματα που τέσταρα μόνος μου σε τρεις γυναίκες. Χωρίς να τους πω ότι άλλαξα βαφή, μόνες τους παρατήρησαν ότι τα μαλλιά τους είχαν πιο έντονο, πλούσιο χρώμα, τα λευκά ήταν ανύπαρκτα και φυσικά η υφή τους απαλή όσο δεν την είχαν δει ξανά πριν!”.

Πρακτική και εύκολη στην χρήση!
Η προετοιμασία της βαφής γίνεται πιο εύκολη από ποτέ! Το μόνο που θα χρειαστείς είναι ένα μπολάκι και πινέλο. Αλλά αντίθετα με τις κοινές βαφές μαλλιών στο σπίτι, το σωληνάριο της Olia είναι 60 γραμμαρίων. Τι σημαίνει αυτό; Η αναλογία ανάμιξης είναι ένα προς ένα αλλά δεν υπάρχει περίπτωση να κάνεις κάτι λάθος!

Και μερικά ακόμη plus:
-Δεν στάζει. Η υφή της Olia είναι κρεμώδης και θυμίζει περισσότερο μάσκα μαλλιών παρά βαφή.
-Δεν μυρίζει! Σε αντίθεση με τις κοινές βαφές η Olia δεν περιέχει αμμωνία. Αντίθετα, η ενοχλητική αυτή μυρωδιά έχει αντικατασταθεί από ένα λεπτό άρωμα λουλουδιών.
-Κοστίζει μόλις €7.99

Αλήθεια, εσύ μετά από όλα αυτά σκέφτεσαι να εμπιστευτείς το χρώμα των μαλλιών σου κάπου αλλού; http://www.tlife.gr/beauty/19/beauty-olia/174-52603

Ανώνυμος είπε...

Olia της Garnier φροντίζουμε επιμελώς το "κομοδινί" σας! Olia ! Νέα αίσθηση: 30 χρόνια νεότεροι.


Ν. Βιλλιώτης

Ανώνυμος είπε...

Χριστίνα Βασιλείου :
Οι επιστήμονες από την Ελβετία, προειδοποιούν:θα πυκνώσεις τα μαλλιά σου κατά 67%, χάρη σε μια νέα θεραπεία.ΣΗΜΕΊΩΣΗ: Η αγωγή Vivèse Senso Duo για την ανάπτυξη των μαλλιών σε άνδρες
ξεπουλήθηκε στα περισσότερα καταστήματα, αλλά σήμερα: 19 Μαϊου 2016 μπορείτε ακόμα να πάρετε στο διαδίκτυο.Η νέα θεραπεία για την ανάπτυξη των μαλλιών στους άνδρες και τις γυναίκες είναι η επιστροφή που περιμέναμε εδώ και χρόνια. Είναι το αντίδοτο στη φαλάκρα, τη λέπτυνση και την υποβάθμιση των μαλλιών - δεν έχουν καμία αμφιβολία οι ελβετοί κοσμετολόγοι. Η καινοτομή προσέγγιση τους για την αναγέννηση των ριζών των μαλλιών επιτρέπει πυκνότερο χτένισμα σε ένα μήνα, έως και 67%.

Η νέα φόρμουλα οφείλει την επιτυχία της στην ακριβή και σε βάθος ανάλυση των αιτιών της αναστολής ανάπτυξης των μαλλιών. Κοσμετολόγοι και τριχολόγοι (ειδικοί στη φροντίδα και τις ασθένειες των μαλλιών) από το Ινστιτούτο Υγιεινής και Ομορφιάς στη Ζυρίχη, ανακάλυψαν ότι για τη διαδικασία της τριχόπτωσης αντιστοιχούν οι διαταραχές στη λειτουργία του περιβλήματος κολλαγόνου γύρω από τις ρίζες των μαλλιών. Τα ευρήματα τους στη συνέχεια επιβεβαιώθηκαν σε ελεγχόμενες κλινικές μελέτες. Στην Ελλάδα, μια νέα θεραπεία έχει ήδη αποδειχθεί, μεταξύ άλλων, η Αναγνώστρια μας Χαρουλα Βασου (53 ετών) από Δραπετσώνα είπε :"Πριν, έμοιαζα σαν μάγισσα, ντρεπόμουν να βγαίνω από το σπίτι" Ο Πελατης μας Στέφανος Καραφώτης (46 ετών) από τη Λάρισα:" Χάρη σε αυτή τη νέα θεραπεία, όχι μόνο καθυστέρησα τη διαδικασία της τριχόπτωσης. Μετά από ένα μήνα, μου φύτρωσαν νέα μαλλιά. Είμαι πολύ χαρούμενος ". Γιατί όχι και σεις ; Μπες τώρα στο :http://sensoduo-ladi.eu/

Ανώνυμος είπε...

Ραφαήλ Μαραγκός : Αθλητές που κάνουν μπόντι μπίλντινγκ έκπληκτοι από την ταχύτητα της δράσης των νέων κάψουλων για την ανάπτυξη των μυών.

Ο κύριος Στέλιος Πρασσάς είναι ένας από τους εκατοντάδες άνδρες που, μέσα σε ένα μήνα απέκτησαν 10 κιλά μυς, χρησιμοποιώντας μόνο αυτές τις νέες κάψουλες για την ανάπτυξη των μυών.
Ιούλιος 2014 Αύγουστος 2014

Οι νέες κάψουλες συνέβαλαν σε απόκτηση 10 κιλών μυς και στον σχηματισμό γραμμωμένου κορμιού σε μόλις έναν μήνα, σχεδόν στον κάθε άνδρα που τις δοκίμασε. Δεν ενεργούν μόνο γρήγορα και αποτελεσματικά. Αλλά επίσης δεν περιέχουν χημικές ουσίες, είναι φυσικές και ασφαλέις για την υγεία. Σε ελεγχόμενες κλινικές μελέτες οι επιστημονικοί ερευνητές επιβεβαίωσαν την αποτελεσματικότητα των νέων καψουλών και ανακάλυψαν τι προκαλεί τόσο εξαιρετικά γρήγορη ανάπτυξη των μυών.

Οι bodybuilders από την Αθήνα κοίταζαν με θαυμασμό τους άνδρες που χρησιμοποιούν την νέα μέθοδο. Ποτέ τους δεν είδαν κάτι παρόμοιο. Οι άνδρες, οι οποίοι προηγουμένως προσπαθούσαν χωρίς κανένα αποτέλεσμα να αυξήσουν τους μυς, μετά από έναν μήνα αγωγής απέκτησαν... μέχρι και 10 κιλά μυς. Η μυστήρια δράση των καψουλών ανακαλύφτηκε μετά από ενδελεχή έρευνα στο Πανεπιστήμιο του Σκράντον, ΗΠΑ.

Νέες κάψουλες βασίζονται σε ένα μοναδικό συστατικό. Η δράση του είναι εξερετική και πολύπλευρη. Μετά την εισαγωγή στον οργανισμό, επιταχύνει τον μεταβολισμό, καίει το περιττό λίπος και το μετατρέπει σε μυς. Απομακρύνει τις βλαβερές τοξίνες, προωθεί την καλή κυκλοφορία του αίματος στο σώμα και βελτιώνει τη σεξουαλική απόδοση. Επιπλέον, έχει δεκάδες άλλες εφαρμογές υγείας.

Το εξαιρετικά αποδοτικό συστατικό των νέων καψουλών είναι το AAKG. Αυτή η μοναδική ένωση που εμφανίζεται φυσικά στον οργανισμό είναι αρμόδιο για τέτοια φανταστικά αποτελέσματα στη διαδικασία της οικοδόμησης μυών. Σε μορφή καψουλών Men Solution Plus ® AAKG είναι πιο συμπυκνωμένο. Χάρη σε αυτό λειτουργεί αμέσως μετά την εισαγωγή της στο σώμα.

Ήδη με την λήψη μιας κάψουλας με AAKG το λίπος καταστρέφεται άμεσα, και στη θέση του σχηματίζονται μυς. Κατά την πρώτη ημέρα της αγωγής το άτομο αποκτάει 1 κιλό μυς, αλλά αυτή είναι μόνο η αρχή. Όταν καθημερινά λαμβάνετε τις κάψουλες Men Solution Plus ®, φέρνουν τον οργανισμό σε μια κατάσταση συνεχής κατασκευής μυών και καψή του λίπους. Επιταχύνουν τη διαδικασία ανάπτυξης των μυών, ενώ παράλληλα τρέφουν τον οργανισμό.

Κάψουλες Men Solution Plus ® έγιναν γρήγορα δημοφιλές μεταξύ των ανδρών που θέλουν να αποκλησούς το καλοσχηματισμένο κορμί. Κέρδισαν εξαιρετικές κριτικές μεταξύ των επαγγελματιών του bodybuilders. Πέρασαν από αυστηρό έλεγχο και είναι πιστοποιημένα. Συλλέγουν θετικές απόψεις από τους άνδρες που ήδη έχουν μετατραπεί το λίπος τους σε μυς.

Ο κύριος Στέλιος Πρασσας :

"Παρήγγειλα τις κάψουλες με AAKG και από την αρχή άρχισα να αποκτάω πολύ γρήγορα τη μυϊκή μάζα. Μετά από δύο μέρες κυριολεκτικά είχα 2 κιλά περισσότερους μυς. Αυτές οι κάψουλες κατέστρεφαν το λίπος μου. Δεν γυμναζόμουν, ενώ το κορμί μου ήταν όλο και πιο μυώδες! Είναι απολύτως ασφαλές. Ένιωσα υγιής και είχα περισσότερη ενέργεια όλη την ώρα. Ένα μήνα αντάλλαξαν τα 12 κιλά βάρος σε 10 κιλά μυών. Είμαι πολύ χαρούμενος!"

Ιδού μοναδική προσφορά για τους Αναγνώστες της ιστοσελίδας μας: στο παρακάτω σύνδεσμο μπορείς να λάβεις Men Solution Plus, για τη συμμετοχή στην εκπτωτική πλατφόρμα με την έκπτωση - 32 € φθηνότερα. Η ειδική προσφορά θα ισχύει μέχρι το τέλος του Την Τετάρτη 8.06.2016.
Κάνε κλικ εδώ για να πάρεις τις κάψουλες Men Solution Plus :http://atsalinoimues.eu/order/

Ειδική προσφορά μέχρι Την Τετάρτη 8.06.2016
25°
6:10 μμ
RealFeel®
26°
Εν μέρει ηλιοφάνεια

Απόψε
Ιουν 8
Χαμ. 16°
RealFeel® 16°

Εν μέρει νεφελώδης
Αύριο
Ιουν 9
Υψηλ. 25°
RealFeel® 31°

Αρκετή ηλιοφάνεια
Παρασκευή
Ιουν 10
Υψηλ. 26°
RealFeel® 30°

Λίγες μπόρες και καταιγίδες

Εξαιρετική προσφορά:
Έλεγξε »

Ανώνυμος είπε...

Δόκτωρ Νικόλαος Τυμπανάκης : ΓΙΑ ΤΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΩΝ ΚΙΡΣΩΝ ΣΑΣ

Ποιές είναι οι θεραπείες των κιρσών
Η συντηρητική θεραπεία στηρίζεται στην εφαρμογή κατάλληλης ελαστικής συμπίεσης σε συνδυασμό με ενδεχόμενη λήψη φλεβοτονικών φαρμάκων. Επιτρέπει να ανακουφιστεί η συμπτωματολογία αλλά όχι να εξαλειφθεί το πρόβλημα.

Οι κύριες επεμβατικές μέθοδοι θεραπείας είναι οι εξής:

Η χειρουργική εκρίζωση της παθολογικής σαφηνούς φλέβας (τεχνική stripping).
Η αιμοδυναμική συντηρητική θεραπεία της φλεβικής ανεπάρκειας (τεχνική C.H.I.V.A.*).
Η επιλεκτική αφαίρεση των κιρσών υπό τοπική αναισθησία (τεχνική A.S.V.A.L.**).
Οι ελάχιστα-επεμβατικές ενδοαυλικές θεραπείες με ραδιοσυχνότητα (radiofrequency) ή laser, επιτρέπουν την ενδοαγγειακή εξάλειψη της μείζονος σαφηνούς φλέβας. Μπορούν να συνδυαστούν με φλεβεκτομές.
Η σκληροθεραπεία προορίζεται κυρίως για τη θεραπεία των ευρυαγγειών και των δικτυωτών κιρσών.

Χειρουργική θεραπεία 'stripping par invagination'
Η χειρουργική αφαίρεση της παθολογικής σαφηνούς φλέβας με την τεχνική stripping, γίνεται με την πραγματοποίηση δύο μικρών τομών. Η επέμβαση αυτή πραγματοποιείται υπό τοπική, περιοχική ή γενική αναισθησία και συνδυάζεται συνήθως με την εκρίζωση των υπολοίπων εμφανών κιρσών.

Το “stripping par invagination” συνίσταται στο να αποσύρει τη σαφηνή φλέβα με τη βοήθεια ενός ειδικού καθετήρα (stripper) αναστρέφοντάς την στο δικό της στόμιο και αυλό. Αυτή η τεχνική δίνει άριστα αποτελέσματα καθώς ο εγκολεασμός προκαλεί ελάχιστα τραύματα στους γειτονικούς ιστούς. Έτσι υπάρχουν λίγες μετεγχειρητικές εκχυμώσεις και καθόλου ερεθισμός στο σαφηνές νεύρο που είναι δίπλα στη φλέβα.


Κιρσοκήλη

Η κιρσοκήλη είναι μια διεύρυνση των φλεβών του όσχεου-τη χαλαρή σακκούλα δέρματος που κρατά τους όρχεις . Η κιρσοκήλη είναι παρόμοια με μια κιρσοειδή φλέβα που μπορεί να φουσκώσει στο πόδι .Είναι μια κοινή αιτία της χαμηλής παραγωγής του αριθμού των σπερματοζωαρίων και μειωμένη ποιότητα (κινητικότητα) του σπέρματος, αν και όχι όλες οι περιπτώσεις κιρσοκήλης επηρεάζουν την παραγωγή σπέρματος. Η κιρσοκήλη μπορεί επίσης να προκαλέσει συρρίκνωση των όρχεων λόγω διαταραχής της αιμάτωσης τους.

Οι περισσότερες περιπτώσεις κιρσοκήλης αναπτύσσονται με την πάροδο του χρόνου. Ευτυχώς, οι περισσότερες περιπτώσεις είναι εύκολο να εντοπιστούν και, εφόσον προκαλούν συμπτώματα, μπορεί να διορθωθούν χειρουργικά.Η κιρσοκήλη συχνά δεν παράγει κλινικά σημεία ή συμπτώματα. Σπάνια, μπορεί να προκαλέσει πόνο. Ο πόνος μπορεί να ποικίλλει από δυσφορία - ένα αίσθημα βάρους – κυρίως σε απότομη αλλαγή θέσης απο καθιστή σε όρθια, ή με την φυσική άσκηση, ειδικά για μεγάλες χρονικές περιόδους.Μπορεί να επιδεινωθεί κατά τη διάρκεια της ημέρας με την ορθοστασία και να περνά με την κατάκλιση και την ξεκούραση.

Με τον καιρό, η κιρσοκήλη μπορεί να μεγαλώσει και να γίνει πιο αισθητή.

Πότε να δω έναν γιατρό;

Επειδή η κιρσοκήλη συνήθως δεν προκαλεί συμπτώματα, και συχνά ανακαλύπτεται κατά τη διάρκεια μιας αξιολόγησης της γονιμότητας ή κατά τη φυσική εξέταση ρουτίνας, εάν αισθανθείτε πόνο ή πρήξιμο στο όσχεο σας ή ανακαλύψετε μια μάζα στο όσχεο σας, επικοινωνήστε με το γιατρό σας. Ορισμένες καταστάσεις μπορεί να προκαλέσουν διόγκωση οσχέου ή μάζα ή πόνο όρχεων, μερικές από τις οποίες απαιτούν άμεση αντιμετώπιση . Δεν είναι βέβαιο τι προκαλεί την κιρσοκήλη, αλλά πολλοί ειδικοί πιστεύουν ότι η κιρσοκήλη προκαλείται, όταν οι βαλβίδες στις φλέβες του σπερματικού τόνου εμποδίζουν το αίμα να ρέει σωστά. Η προκύπτουσα παλινδρόμηση είναι η αιτία να διευρυνθούν (διαστολή) οι φλέβες.

Ανώνυμος είπε...

Φόρα και τη χλαμύδα να σου τραγουδώ : " Δως του φουστανιού σου αέρα " !

Ανώνυμος είπε...

Αχχχχχχχχχχχ πείτε μου ! Αυτό το κατιτίς,το ψιλούλι, αριστερά στο τρυφερό πολυετές λαιμουδάκι σας είναι σταυρός να σας φυλάει η Παναγίτσα ; Θέλω να ξέρω.

Ανώνυμος είπε...


Από healthmag.gr

Αιφνίδιο καρδιακό επεισόδιο: Ένας στους εννέα άνδρες κινδυνεύει.

Οι άνδρες κινδυνεύουν περισσότερο να πεθάνουν από καρδιά σε σύγκριση με τις γυναίκες, χωρίς, μάλιστα, να έχουν συμπτώματα καρδιαγγειακών νοσημάτων, σύμφωνα με επιδημιολογική μελέτη.

Περίπου ένας στους εννέα άνδρες και μία στις τριάντα γυναίκες κινδυνεύουν να πεθάνουν από αιφνίδιο καρδιακό θάνατο, οι περισσότεροι προτού
συμπληρώσουν τα 70 τους.

Η επιδημιολογική μελέτη δημοσιεύθηκε στο Aμερικανικό καρδιολογικό περιοδικό "Journal of American Heart Association".

Οι περισσότεροι θάνατοι αυτού του είδους συμβαίνουν σε ανθρώπους που δεν είχαν έως τότε συμπτώματα καρδιαγγειακής νόσου, εξήγησαν οι ερευνητές, με επικεφαλής τον Ντόναλντ Λόιντ-Τζόουνς, επικεφαλής του Τμήματος Προληπτικής Ιατρικής της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Northwestern του Ιλινόις.

Οι επιστήμονες ανέλυσαν στοιχεία σε βάθος χρόνου για πάνω από 5.200 άτομα ηλικίας από 28 έως 62 ετών, από τους οποίους 375 πέθαναν από αιφνίδιο καρδιακό θάνατο. Η μελέτη έγινε στο πλαίσιο της πιο μακρόχρονης ιατρικής έρευνας στην ιστορία, που παρακολουθεί αδιαλείπτως εδώ και δεκαετίες την εξέλιξη της καρδιαγγειακής υγείας των κατοίκων της Αμερικανικής πόλης Φράμιγκχαμ. Εστιάζοντας σε τέσσερις βασικούς παράγοντες κινδύνου (αρτηριακή πίεση, ολική χοληστερόλη, κάπνισμα, διαβήτης), οι ερευνητές υπολόγισαν τον συνολικό κίνδυνο ξαφνικού θανάτου από καρδιά.

Σύμφωνα με την μελέτη, ο κίνδυνος να πεθάνει ένας άνδρας ξαφνικά από την καρδιά του, είναι 10,9%, ενώ για τις γυναίκες μόνο 2,8%. Οι άνδρες με δύο ή περισσότερους σοβαρούς παράγοντες κινδύνου έχουν κίνδυνο 12%. Για ανησυχητικά ευρήματα που θα έπρεπε να μας κάνουν "να υψώσουμε σημαία κινδύνου" έκανε λόγο ο Λόιντ-Τζόουνς. Όπως είπε, «συχνά κάνουμε διαγνωστικές εξετάσεις για λιγότερο συχνές παθήσεις και πολύ λιγότερο θανατηφόρες από τον αιφνίδιο καρδιακό θάνατο. Για παράδειγμα, ο κίνδυνος για καρκίνο του εντέρου στη διάρκεια της ζωής κάποιου είναι περίπου 1 πιθανότητα στις 21 και γι' αυτό το λόγο όλοι πριν από την ηλικία των 50 ετών καλούνται να κάνουν κολονοσκόπηση. Όμως, συγκριτικά, ο κίνδυνος αιφνίδιου καρδιακού θανάτου για τους άνδρες είναι μία πιθανότητα στις εννέα και παρόλο αυτά δεν κάνουμε πραγματικά διαγνωστικές εξετάσεις για κάτι τέτοιο».

Η μεγάλη πρόκληση για τους επιστήμονες, όπως επεσήμαναν οι ερευνητές, είναι να βρουν τρόπους να διαγιγνώσκουν έγκαιρα ποιος κινδυνεύει
περισσότερο να πεθάνει ξαφνικά. Η δυσκολία έγκεται στο ότι οι περισσότεροι δεν έχουν ιστορικό καρδιολογικών προβλημάτων και συνεπώς
δεν παρακολουθούνται από καρδιολόγο.

- See more at: http://www.ekklisiaonline.gr/ygeia/item/16056-aifnidio-kardiako-epeisodio-enas-stous-ennea-andres-kindyneyei#sthash.Qdcyvi7p.dpuf

Ανώνυμος είπε...

Ο κίνδυνος προσβολής του ανθρώπου από νοσήματα που μεταδίδονται από τσιμπούρια είναι υπαρκτός
ειδικά το καλοκαίρι που ερχόμαστε σε επαφή με τη φύση.

Τα τσιμπούρια μπορούν να μολύνουν τους ανθρώπους με βακτήρια, ιούς και παράσιτα που μπορούν να προκαλέσουν σοβαρές ασθένειες.

Τέτοιες είναι η νόσος του Lyme, ο κηλιδώδης πυρετός των βραχωδών ορέων, η τουλαραιμία κ.α.

Ο κίνδυνος νόσησης εξαρτάται από τη γεωγραφική περιοχή, την εποχή του έτους, το είδος του τσιμπουριού, ενώ για τη νόσο του Lyme εξαρτάται από το χρόνο προσκόλλησης του τσιμπουριού στο δέρμα.

Πού βρίσκονται τα τσιμπούρια

Τα τσιμπούρια επιβιώνουν σε πολλά μέρη, προτιμούν όμως τα ελαφρώς υγρά και σκιερά περιβάλλοντα, μέσα ή κοντά σε δάση, περιοχές με πυκνή βλάστηση και χόρτα, πάρκα, λιβάδια, κήπους, εκτάσεις με γκαζόν.

Γι’ αυτό και είναι απαραίτητη η λήψη μέτρων από όσους βρίσκονται στην ύπαιθρο είτε λόγω εργασίας είτε για λόγους αναψυχής.

Πώς ερχόμαστε σε επαφή με τα τσιμπούρια

Τα τσιμπούρια δεν πετούν και δεν πηδούν. Όταν βρεθούν κοντά στον άνθρωπο σκαρφαλώνουν στο δέρμα και προσκολλώνται σε αυτό για να τραφούν με το αίμα του. Μπορεί να μείνουν εκεί προσκολλημένα για μέρες αν δεν τα αντιληφθεί ο άνθρωπος πριν αποκολληθούν και πέσουν.


Πώς θα αποφύγετε την επαφή με τα τσιμπούρια

-Αποφεύγετε την παρατεταμένη παραμονή στην ύπαιθρο, σε δασικές, θαμνώδεις περιοχές και σε λιβάδια με πυκνή βλάστηση και σωρούς φύλλων.

-Φοράτε φαρδιά, άνετα ρούχα, κατά προτίμηση ανοιχτόχρωμα, ώστε να εντοπίσετε το τσιμπούρι σε αυτά. Προτιμήστε τα μακριά παντελόνια, τις μπλούζες με μακριά μανίκια και τα κλειστά παπούτσια.

-Χρησιμοποιείτε εντομοαπωθητικά για να καλύψετε τις γυμνές/ακάλυπτες περιοχές του δέρματος. Αν έχετε παιδιά, φροντίστε να καλύπτετε το δέρμα τους με τα κατάλληλα προϊόντα που θα σας συστήσει ο παιδίατρος.

-Αν έχετε κατοικίδια, πρέπει να φροντίζετε τακτικά για την αποπαρασίτωσή τους και να τα ελέγχετε καθημερινά για τσιμπούρια, ειδικά μετά την παραμονή τους σε εξωτερικούς χώρους.

-Φροντίστε τον εξωτερικό χώρο του σπιτιού σας, ειδικά αν έχετε κήπο, ώστε να προσελκύει λιγότερα τσιμπούρια. Απομακρύνετε τα φύλλα, κουρεύετε τακτικά το γκαζόν και καθαρίστε τον κήπο από φύλλα, χόρτα και κλαδιά.

Ανώνυμος είπε...

Χωρίς κανένα μπότοξ, εγγυημένα 15 χρόνια λιγότερα !!!

Αποδείχτηκε ότι αυτή την κρέμα-μάσκα μπορείς να την παραγγείλεις ακόμη κι από εδώ :MaxLift σου επιστρέφει τη νεότητα και τη φρεσκάδα .ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΦΥΣΙΚΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ , ΑΙΣΘΗΤΙΚΕΣ ΕΠΕΜΒΑΣΕΙΣ ΣΕ ΣΑΛΟΝΙΑ ΟΜΟΡΦΙΑΣ, ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΤΩΝ ΡΥΤΙΔΩΝ, ΜΕΙΩΣΗ TΩΝ ΠΟΡΩΝ, ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΟΥ ΤΟΝΟΥ
ΤΟΥ ΔΕΡΜΑΤΟΣ,ΤΟΝΩΣΗ ΤΟΥ ΔΕΡΜΑΤΟΣ,ΠΑΡΟΧΗ ΕΝΥΔΑΤΩΣΗΣ .

Το MaxLift είναι μία μοναδική κρέμα που καταπολεμά τα κύρια προβλήματα του δέρματος. Η πατενταρισμένη φόρμουλα του MaxLift της επιτρέπει να χρησιμοποιείται σε όλους τους τύπους δέρματος, παρέχοντας μία έντονη θρέψη και ενυδατώνοντας όλα τα στρώματα του δέρματος, επαναφέροντας τη δομή του δέρματος. Χάρη στα ενεργά συστατικά του το MaxLift παρέχει ένα ορατό αποτέλεσμα. Το δέρμα αποκτά την απαραίτητη θρέψη, γίνεται πιο φρέσκο, ξεκούραστο, με ενιαίο τόνο. Η κρέμα εξαλείφει τα σημάδια της πρόωρης γήρανσης και του μαρασμού.
Το MaxLift έχει περάσει τις κλινικέ δοκιμές και κατέχει τα απαραίτητα πιστοποιητικά. Η πατενταρισμένη σύνθεση της κρέμας είναι καθολική, γι αυτό και τη συνιστώ για όλους τους τύπους δέρματος.
Προσοχή στις απομιμήσεις!!! Πωλείται αποκλειστικά στην αυθεντική συσκευασία που φέρει τον μοναδικό κωδικό αναγνώρισης!!!

Ροζάριο Κεβέδο

Ανώνυμος είπε...

Είμαι η Ροζάριο Κεβέδο, 47 ετών.
Κάποια φορά που είδα το είδωλό μου στον καθρέφτη το πρωί, ξέσπασα σε κλάματα. Βαθιές ρυτίδες στο μέτωπο, τεράστιες γραμμές χαμόγελου, σακούλες κάτω από τα μάτια, ακανόνιστη επιδερμίδα, όλα έδειχναν ότι είχε φτάσει το κρύο και γκρίζο φθινόπωρο, ενώ τόσο επιθυμούσα να απολαύσω το φως και τη ζεστασιά. Για κάποιο λόγο, αμέσως θυμήθηκα την ιστορία μίας γυναίκας που αναζωογόνησε το πρόσωπό της σε ένα σπα στην Τυνησία. Προφανώς, εκεί, στην παλιά γαλλική αποικία, δουλεύουν πολλοί Γάλλοι κοσμετολόγοι ειδήμονες, χρησιμοποιώντας γαλλικά προϊόντα. Έτσι, δεν έχουν τίποτε να ζηλέψουν από εκείνους της Γαλλίας κι είναι 2-3 φορές φτηνότεροι. Γι αυτό, οι περιοδείες ομορφιάς στην Τυνησία είναι τόσο δημοφιλείς σε όλο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένης και της Γαλλίας :-)

Ροζάριο Κεβέδο
«Να υποθέσω ότι δεν μου αξίζει να είμαι όμορφη;, Το σκέφτηκα και ξεκίνησα να βλέπω τις περιοδείες στην Τυνησία. Κι όπως είναι γνωστό, όποιος ψάχνει, βρίσκει. Ήδη στο πρώτο ταξιδιωτικό πρακτορείο μου προσέφεραν μία περιοδεία της τελευταίας στιγμής με 50% έκπτωση! Έτσι σε 2 μέρες ήμουν ήδη στο θέρετρο του Χαμμαμέτ, στο μεγαλύτερο σπα, το Bio Azur. Οι ντόπιοι ειδήμονες ξεκίνησαν να εργάζονται με το πρόσωπο και το σώμα μου. Δεν πρόκειται να σας μιλήσω για τις περιποιήσεις σώματος με φύκια και λάσπη, ούτε για τα λουτρά με υδρομασάζ. Δεν είναι της παρούσης. Θα σας διηγηθώ για την περιποίηση προσώπου.

Η περιποίηση ήταν σχεδιασμένη για 12 μέρες. Αρχικά παίρνουν μία φωτογραφία του προσώπου σου, έτσι ώστε στο τέλος μα μπορέσεις να εκτιμήσεις τη διαφορά. Με περίμενε μία πολυτελής πολυθρόνα. Κάθεσαι σε αυτήν και σε τυλίγει η ευχαρίστηση. Η μουσική παίζει απαλά, στον αέρα υπάρχει μία ευχάριστη μυρωδιά, καθώς τα κορίτσια αλείφουν με ένα απαλό μασάζ μία κρέμα με ευχάριστο άρωμα. Τα όλον διήρκεσε 15-20 λεπτά. Έτσι, για διάρκεια 12 ημερών. Στο τέλος, άλλη μία φωτογραφία. Μπορείτε να δείτε το αποτέλεσμα οι ίδιες.
Οι σακούλες, οι ρυτίδες και οι γραμμές του χαμόγελου εξαφανίστηκαν! Και μαζί τους εξαφανίστηκαν 15 χρόνια! Ήμουν σοκαρισμένη και ευχαριστημένη! Η κοσμετολόγος μου, που ήταν συνηθισμένη στην αχαλίνωτη χαρά των πελατών της, μου χαμογέλασε με συμπάθεια. Θυμήθηκα το όνομα της τόσο αποτελεσματικής κρέμας-μάσκας. Ονομάζεται MaxLift!

Φυσικά, όταν επέστρεψα στο Βίγκο οι φίλες και οι γνωστές μου επηρεάστηκαν. Με τρέλαναν στις ερωτήσεις! Σε όλο τον κόσμο διηγιόμουν την αλήθεια, αλλά ήταν θλιβερό, γιατί μέσα στην ευτυχία μου για το καινούργιο μου πρόσωπο, συνειδητοποίησα ξαφνικά το θλιμμένο βλέμμα της μητέρας μου. Κατάλαβα αμέσως τα πάντα. Η γυναίκα εξακολουθεί να είναι γυναίκα σε οποιαδήποτε ηλικία και σε οποιαδήποτε ηλικία θέλει να συνεχίσει να είναι όμορφη. Δίχως αμφιβολία, το να πας μία γυναίκα 71 ετών στην Τυνησία ήταν ουτοπία. Ρώτησα για τη μάσκα αυτή στα καταστήματα, σε κανέναν δεν θύμιζε τίποτε…

Πέρασε μισός χρόνος. ¡Ξαφνικά, θαύμα! Είδα στο διαδίκτυο το γνώριμο όνομα της MaxLift! Σύμφωνα με όσα διάβαζα, φαινόταν ότι τα πάντα ταίριαζαν. Μόνο που η συσκευασία ήταν διαφορετική από εκείνη που είχα δει στην Τυνησία. Και η τιμή ήταν πιο προσιτή. Ίσως στην Τυνησία να χρέωναν πολλά για την υπηρεσία Λοιπόν, έχοντας τις αμφιβολίες μου, έκανα την παραγγελία. Εγώ ήδη γνώριζα την όψη και το αποτέλεσμα που είχε η μάσκα. Αν είναι η πραγματική MaxLift τότε έχω κερδίσει πολλά!

Το πακέτο έφτασε σε 5 μέρες. Δίχως καθυστέρηση άρχισα με τη μητέρα μου έχοντας πλήρη επίγνωση. Ναι έτσι, χωρίς την πολυθρόνα του κοσμητολόγου, χωρίς μουσική και χωρίς αρωματοθεραπεία, αλλά η MaxLift δούλευε με όλους τους τρόπους. Σε 12 μέρες η μητέρα μου είχε χάσει 15 χρόνια, ένα χρόνο την ημέρα!
Παρήγγειλα άλλες 6 συσκευασίες, για μένα, για τη μητέρα μου και για μία φίλη. Δεν είχα ποτέ συναντήσει κάτι καλύτερο για το δέρμα. Το αποτέλεσμα είναι πολύ γρήγορο. ¡σούπερ!

Αυτή είναι η ιστορία μου.

Ανώνυμος είπε...

ΣΧΟΛΙΟ 69
Έρευνα: Όσοι βλέπουν τσόντα πάνω από μια φορά τη βδομάδα γίνονται πιο θεοσεβούμενοι 11.07.2016 Επιστήμονες παρατήρησαν ότι οι τακτικοί θεατές ταινιών πορνό το ρίχνουν στη θρησκεία. Προσευχηθείτε για μας τους δύσμοιρους αμαρτωλούς.Ο ερευνητής Samuel Perry ανάλυσε τα δεδομένα περισσότερων των 1.300 Αμερικανών για μια περίοδο 6 ετών, επιχειρώντας να μάθει κατά πόσον η τακτική κατανάλωση πορνογραφίας έχει κάποια επίπτωση στη θρησκευτική πίστη. Σύμφωνα με την ανάλυση των αποτελεσμάτων, τα άτομα που παρακολουθούν συχνά films X προσεύχονται συχνότερα και εκκλησιάζονται πιο τακτικά από τους άλλους. Τα άτομα αυτά έχουν επίσης λιγότερες αμφιβολίες ως προς την πίστη τους στο Θεό, όπως αναφέρεται σε φετινή δημοσίευση του The Journal of Sex Research. Η ευλαβική άσκηση των θρησκευτικών καθηκόντων είναι ένας τρόπος αντιστάθμισης και «μεταμέλειας».

Γιατί, όμως; Ο Samuel Perry εξηγεί πως υπάρχουν πολλές θεωρίες, όλες τους όμως με κάποιον τρόπο σχετίζονται με το δυϊσμό μεταξύ επιθυμίας και ηθικής. Για τους αδελφούς εν Χριστώ, η πορνογραφία έρχεται σε αντίθεση με την άποψη που έχουν για το σεξ. Πράγμα που τους βάζει σε δύσκολη θέση και, ορισμένους, τους απομακρύνει σιγά-σιγά απ’ τη θρησκεία. Για την πλειονότητα, όμως, η θρησκευτική πίστη ενισχύεται. Η ευλαβική άσκηση των θρησκευτικών τους καθηκόντων είναι ένας τρόπος αντιστάθμισης και «μεταμέλειας». Ο δόκτωρ Perry θεωρεί χρέος του, ωστόσο, να υπογραμμίσει πως αυτό δεν σημαίνει ότι η θρησκεία ωθεί το χριστεπώνυμο πλήρωμα να παρακολουθεί τσόντες. //Πηγή: www.gqmagazine.fr

Πηγή : Andro.gr [ http://www.andro.gr/zoi/porn-and-faith/ ]

Ανώνυμος είπε...

Αυστριακοί επιστήμονες ανακάλυψαν το ελιξήριο της νεότητας: Κρύβεται στο στοματικό έρωτα…

Η πεολειξία είναι επωφελής για την υγεία; Αυτό που μοιάζει με σκανδαλοθηρικό άρθρο, τώρα αποδείχτηκε και επιστημονικά.
Δύο επιστήμονες από την Αυστρία, οι οποίοι έχουν επικεντρώσει τις έρευνές τους στο μυστικό της μακροζωίας, ανακοίνωσαν πως κρύβεται στο ανδρικό σπέρμα. Η άποψη ότι ο έρωτας κάνει καλό στην υγεία και σε αναζωογονεί είναι ευρέως διαδεδομένη. Ε, λοιπόν, ο Frank Madeo και ο Tobias Eisenberg, δύο ερευνητές στο Πανεπιστήμιο Karl Franzens του Graz, ισχυρίζονται ότι βρήκαν επιτέλους την απόδειξη. Στην πραγματικότητα, συνέκριναν τις μελέτες που έγιναν σε 6 διαφορετικές χώρες και τα αποτελέσματα είναι απολύτως ερεθιστικά. Η μαγική ουσία ακούει στο όνομα «Σπερμιδίνη». Ένα μόριο που παράγεται σε μεγάλες ποσότητες εντός του ανδρικού σπερματικού υγρού. Διαθέτει την εκπληκτική ιδιότητα να αναγεννά τα κύτταρα του σώματος και να επιβραδύνει τη διαδικασία της γήρανσης. Επιπλέον, έχει θετική επίδραση στο άγχος και την κατάθλιψη. Το σπέρμα κάνει καλό. Μοιραστείτε με τον περίγυρό σας τις ευεργετικές του ιδιότητες.
Μέχρι σήμερα, η επιστήμη είχε καταφέρει να αποδείξει ότι η εκσπερμάτιση είναι πλούσια σε βιταμίνες και πρωτεΐνες. Αλλά τα οφέλη της Σπερμιδίνης έχουν γίνει πλέον το αγαπημένο θέμα συζήτησης μεταξύ των ακαδημαϊκών κύκλων. Σύμφωνα με τους επιστήμονες, η ουσία θα μπορούσε να βοηθήσει τα μάλα στην καταπολέμηση ασθενειών όπως η Πάρκινσον και το Αλτσχάιμερ. Ο Tobias Eisenberg δεν σηκώνει μύγα στο σπαθί του: «Είναι σαν να βρήκαμε το Άγιο Δισκοπότηρο στην έρευνα κατά της γήρανσης. Πρόκειται για ένα μεγάλο βήμα για την ανθρωπότητα». Η Σπερμιδίνη δεν είναι παρούσα μόνο στο σπέρμα. Απαντάται επίσης σε τρόφιμα όπως η σόγια, τα γκρέιπ φρουτ και τα σιτηρά. Αλλά η ποσότητά της είναι μικρή. Υπέροχα νέα, λοιπόν, για τους ερωτευμένους αυτού του κόσμου: η αγάπη είναι και θα είναι το καλύτερο γιατρικό. Το γεγονός ότι ο έρωτας σου επιτρέπει να παραμείνεις νέος ήταν γνωστό από την αρχαιότητα. Ωστόσο, το να ανακαλύπτεις τα μακροπρόθεσμα οφέλη του για την υγεία είναι πραγματικά ασύγκριτο. Και η περί ου ο λόγος μελέτη είναι κατηγορηματική: Το σπέρμα σάς κάνει καλό. Μοιραστείτε με τον περίγυρό σας τις ευεργετικές του ιδιότητες. ΠΑΡΤΕ ΤΣΙΜΠΟΥΚΙΑ ΑΒΕΡΤΑ !!!

Πηγή : Andro.gr [ http://www.andro.gr/zoi/to-sperma-eliksirio-tis-neotitas/ ]


Ανώνυμος είπε...

Ax, καλέ κύριε Μίλτο μου πολύ του αρέσει του Σώτου μου και δεν του το στερώ. Τι να πάει να το φχαριστιεται με καμιάν αλλη ; Αλλά δεν κατάλαβα όμως τι λέει εδώ πάρτε τσι...( Θε μου σχώρα με ) ΑΒΕΡΤΑ μιας και ειναι καλο δηλ γυναίκες , άντροι ; Ώρες είναι να με φέρει κανέναν στο σπίτι να το κάνουμε και οι τρεις και να γλείφονται και να πασπατευονται αναμεταξυ τους και να με γκαστρωσει κι αυτος ! Θεός φυλάξει ! Πείτε του κάτι κύριε Μίλτο μου κι αυτοί οι αυστριακοί επιστήμονες όλα πρέπει να τα ανακοινώνουν; Και με την επιστήμη παντα πρεπει να πηγαίνουμε; Αμάν !

Ανώνυμος είπε...

Καλέ κύριε Μίλτο μου, πώς ξέρουν οι γκαστρωμένες ακριβώς ποια μέρες θα γεννήσουν ! Άλλο πράμα και τούτο ! Εγώ τόσο παιδιά έκανα κι αν δεν σπάγαν τα νερά ο Μίλτος μου από τη θέση του δεν κουνιόταν να με πάει στο Νοσοκομείο. Περίμενε το σημάδι. Να για δείτε δω πράματα:

"Καλομοίρα: Γεννάει σε επτά μέρες!
Σε επτά μέρες η Καλομοίρα θα φέρει στον κόσμο το κοριτσάκι της και τόσο η ίδια όσο και ο σύζυγός της Γιώργος Μπούσαλης περιμένουν με λαχτάρα την κόρη τους.

Η τραγουδίστρια μέσα από τα social media έκανε την αποκάλυψη της γέννας, δημοσιεύοντας μία φωτογραφία των αγοριών της που περιμένουν πως και πως να έρθει στον κόσμο η αδελφή της.

Όσο για το όνομα που θα πάρει η μπέμπα; «Θα την πούμε Αναστασία - Καλομοίρα! Αναστασία είναι… "

Εμείς πάντως τα κανονίσαμε με το Σώτο μου , σ` αυτό που περιμένουμε, μα αγόρι,μα κορίτσι, το δικό σας όνομα θα δώσουμε. Τόσα μας βαφτίσατε! Τι κουμπάροι θα μασταν ! Μονο να μου βρείτε και μενα ενα γιατρο να μου πει τη μέρα και τι ώρα θα γεννήσω να ξέρω και γω σαν την Καλομοίρα να μην είμαι κακομοίρα. Αντε κι Αγιος Ραφαήλ από τη Μυτιλήνη να σας σκέπει !

Ανώνυμος είπε...

Ax , κύριε Μίλτο μου...Η πεθερά μου είπε γιατί δεν έχει νιώσει ποτέ πόνο στις αρθρώσεις της! Εγώ με τόσες γέννες η καψερή ξεκωλομεσιάστικα ! Η πεθερά μου έχει δυο φίλες και μου λεν να πάρω το Οsteoron τι λέτε και σεις σαν μορφωμένος ανθρωπος Να δειτε τι μου λεν :

Olimpia, Αθήνα : Ξεκίνησα να χρησιμοποιώ την Osteoren εδώ και 2 εβδομάδες. Είμαι πολύ ικανοποιημένη με το αποτέλεσμα. Προηγουμένως εξαιτίας της αναθεματισμένης οστεοχόνδρωσης δεν έβλεπα το φως. Η κρέμα είναι πολύ βολική. Τη βάζεις στα σημεία που έχουν επηρεαστεί και ξεχνάς το όλο θέμα για 24 ώρες. Δρα πολύ γρήγορα. Κάποια φορά είχα μία οσφυϊκή πρόσκρουση και με το Osteoren ο πόνος πέρασε σε 5 λεπτά!

Aretusa, Αθήνα : Θέλω να πω ότι το Osteoren ανακουφίζει επίσης από το πρήξιμο των ποδιών. Γι αυτό και μου το συνέστησε ο γιατρός μου, που δουλεύει σε μία κλινική στη Βαρκελώνη. Το πρήξιμο εξαφανίζεται στο λεπτό.

Αντε κύριε Μίλτο μου εσεις που ξερετε πειτε μου τη γνωμη σας κι αν βρω γιατρειά να αγιάσουν τ` αποθαμένα σας !

Ανώνυμος είπε...

Aχ κύριε Μίλτο μου σας εχω για γνωστικό άνθρωπο. Τι τα θέλετε τα θέατρα και τα καραγκιοζλίκια στην ηλικία σας τώρα στη Νικόπολη που έχετε και οστεοπόροση. Καθίστε στο σπιτάκι σας μη σας χτυπήσει κανένα ρεύμα εκεί που θα στε και πιαστείτε και μετά δεν θα μπορείτε να κουνηθείτε ούτε στράτα στρατούλα να κάνετε. Καθίστε να σας περιποιηθεί η κυρία σας, να σας κάνει καμιά εντριβή με πετρέλαιο ακάθαρτο. Είναι ένα κι ένα για το κρυολογήματα και τις ψύξεις. Δεν είναι μόνο για να διώχνει τους ψύλλους και τους κοριούς και αν είστε πιο βαριά να σας κόψει βεντούζες κοφτές με ξυραφάκι να ρουφήξουν το κακό το αίμα το κρυωμένο και θα γίνεται περδίκι.Και για την οστεοπόροση να πάρετε μια κατσίκα στην αυλή να την αρμέγετε και να πίνετε πολυ γάλα. Αφήστε τα θέατρα. Δεν βλέπετε! Δεν είστε καλά! Να γιανετε πρώτα και μετά ο,τι πει ο Θεός.

Ανώνυμος είπε...

ΣΧΟΛΙΟ 75 ( = 69 + 25% Φ Π Α )

Πρήξιμο στην κοιλιά: πώς να το αντιμετωπίσετε : Μυστικά και συμβουλές που προστατεύουν το έντερο και εξαφανίζουν την πρησμένη κοιλιά.Η "κοιλιακή διάταση", όπως είναι η επιστημονική ονομασία αυτής της δυσάρεστης κατάστασης δεν γνωρίζει φύλο, ηλικία και δεν έχει πάντοτε να κάνει με κάτι που φάγαμε ή ήπιαμε. Αρκεί το άγχος μιας δύσκολης μέρας στη δουλειά, για να δημιουργήσει άμεσα δυσφορία, κάποτς πόνο και προβλήματα στην αναπνοή ή έστω μια μπουκιά από κάποια τροφή, στην οποία έχουμε δυσανεξία και ή δεν το γνωρίζουμε ή δεν φανταζόμασταν ότι ακόμη και μία μικρή ποσότητα θα μας δημιουργήσει πρόβλημα. Πέρα από την επιβεβλημένη επίσκεψη στον γιατρό και τις εξετάσεις αίματος που μπορεί να διαφωτίσουν αυτόν που υποφέρει για το τι δεν "ανέχεται" ο οργανισμός του και αντιδρά με οίδημα και πόνο, υπάρχουν τροφές και συμβουλές που μπορούν να μας απαλλάξουν από αυτό τον συχνό και συνήθως απρόσμενο μπελά.

Σαν πρώτο βήμα συνίσταται το να κρατάμε ημερολόγιο με τις φορές, που το φούσκωμα κατέστρεψε τη μέρα μας. Σ' αυτό θα πρέπει να σημειώνουμε τι είχαμε φάει πριν, με τι ηρεμήσαμε μετά και κυρίως τη συχνότητα που υποφέραμε μέσα στη διάρκεια 15 ημερών - ενός μήνα, από τις επιθέσεις του εντέρου.
Επίσης, προτείνονται τροφές που συνήθως δρουν ευεργετικά, την ώρα της κρίσης ή τουλάχιστον μειώνουν τα συμπτώματα του πόνου και της δυσφορίας. Ο λιναρόσπορος, το τσάι μέντας, ο μαραθόσπορος είναι μερικές από αυτές: ο λιναρόσπορος γιατί βοηθά στην καλή λειτουργία του εντέρου, η μέντα γιατί μειώνει το αίσθημα της δυσανεξίας από τον αέρα που έχει παγιδευτεί στην κοιλιά (και μπορεί να οφείλεται στο συχνό μάσημα τσίχλας, στο ότι χρησιμοποιούμε καλαμάκι για να απολαύσουμε το αναψυκτικό μας, αλλά και στην υπερκατανάλωση ανθρακούχων ποτών) και ο μαραθόσπορος, που εδώ και χρόνια θεωρείται φυσικό βοήθημα στην παραγωγή πεπτικών ενζύμων. Βάσει δε, επιστημονικής έρευνας που δημοσιεύθηκε στο International Journal of Sciences and Nutrition, ο μαραθόσπορος χρησιμοποιείται ως συστατικό σε φαρμακευτικά σκευάσματα που καταπολεμούν τα αέρια, το πρήξιμο και την ακανόνιστη λειτουργία του εντέρου.

Ένα ακόμη μυστικό που δίνουν παθολόγοι και εντερολόγοι αφορά την επιλογή ρούχων, που χωρίς να το αντιλαμβανόμαστε μπορούν να επιτείνουν το πρόβλημα: αρκετοί ασθενείς που για καιρό παραπονούνταν για τυμπανισμό και αίσθημα δυσφορίας συνήθιζαν να φορούν ψηλόμεσα παντελόνια ή φούστες που "εγκλώβιζαν" την κοιλιά ή στενές ζώνες και υφάσματα που καταπίεζαν την περιοχή.

Πρποσοχή στα στενά ρούχα εν ανάγκη κάντε και γυμνισμό. Βαλτε την κυρίας να μαζέψει τα βοτάνια που λεει παραπάνω. Αντε κύριε Μίλτο μου ξέρω πως υποφέρετε ,με τσ υγίες σας και καλή ανακούφισις

Ανώνυμος είπε...

ο Φιντέλ Κάστρο, παραβαίνοντας το πρωτόκολλο και τις συνήθειές του, ήρθε να υποδεχθεί τον Οικουμενικό Πατριάρχη στο αεροδρόμιο, φορώντας πράσινη επίσημη στρατιωτική στολή. Στην συνέχεια το προσωπικό του ενδιαφέρον και στις πέντε ημέρες της επίσκεψης του Πατριάρχη ήταν εμφανές, όπως και η συχνή παρουσία του δίπλα σε αυτόν.

Ο Φιντέλ Κάστρο παρέδωσε στον Πατριάρχη Βαρθολομαίο το κλειδί του ναού του Αγίου Νικολάου, που ανήγειρε το ίδιο το κουβανικό κράτος στην παλαιά Αβάνα, με την μέριμνα του αρχιτέκτονα και στενού συνεργάτη του Κάστρο Ευσεβίου Λεάλ, πιστού χριστιανού.
Όταν μετά το τέλος της επίσκεψης ο Μητροπολίτης Μεξικού έσπευσε να ευχαριστήσει τον Φιντέλ Κάστρο για την εκκλησία του Αγίου Νικολάου, στη οποία πλέον λειτουργούσε, και για την πρόσκληση στον Πατριάρχη, ο Φιντέλ του απάντησε: «Εγώ σας ευχαριστώ που φέρατε την Ορθοδοξία στην Κούβα».

Στις θριαμβευτικές εορτές των Εγκαινίων του ναού συμμετείχαν, με πρόσκληση του Πατριάρχη, και αγιορείτες ιεροψάλτες, με επικεφαλής τον μακαριστό Ιερομόναχο Σπυρίδωνα Μικραγιαννανίτη.
Ο Κάστρο ζήτησε να σταλούν ορθόδοξα βιβλία από το Άγιον Όρος, προκειμένου να μεταφραστούν στα ισπανικά, για να γνωρίσει ο λαός της Κούβας βαθύτερα την Ορθοδοξία.

Ο Φιντέλ εκδήλωσε επίσης την έντονη επιθυμία να επισκεφθεί το Άγιον Όρος.
Αυτό που δεν γνωρίζει ο πολύς κόσμος είναι ότι ο Κάστρο προερχόταν από πολύ πιστή καθολική οικογένεια.
Μέχρι τα μαθητικά χρόνια του ήταν και ο ίδιος πολύ πιστός. Η κατάσταση άλλαξε όταν φοίτησε σε καθολικό κολλέγιο Ιησουϊτών μοναχών.
Αυτά που είδε εκεί τον έκαναν να απομακρυνθεί από την πίστη και τον Ρωμαιοκαθολικισμό.

Όμως η φλόγα της πίστης δεν είχε σβήσει μέσα του. Προς το τέλος της ζωής του και μετά την πτώση του υπαρκτού σοσιαλισμού, έκανε ξανά στροφή προς τον χριστιανισμό. Η στροφή αυτή εκδηλώθηκε με την επίσκεψη του Πάπα, και έξι χρόνια μετά, με την επίσκεψη του Πατριάρχη Βαρθολομαίου.
Είναι όμως αλήθεια ότι ο Κάστρο είχε επαφή με την Ορθοδοξία και τους ναούς της αρκετές δεκαετίες νωρίτερα, κατά τις επισκέψεις του στην Ορθόδοξη Ρωσία, έστω κι αν τότε ήταν ακόμη Σοβιετική Ένωση. Στην Αβάνα υπήρχε ορθόδοξος ναός για τις θρησκευτικές ανάγκες των πολυάριθμων κάποτε Ρώσων εργαζομένων.

Ανώνυμος είπε...




​Για τον χωρισμό του από την Φαίη Σκορδά αλλά και για την απόφαση του να φύγει από το «Πρωινό» μίλησε σε συνέντευξη του στο «Big Fish» ο Γιώργος Λιάγκας.

Αναφερόμενος στο διαζύγιο του από την παρουσιάστρια και μάνα των δυο παιδιών του, είπε:

«Χρόνια το έλεγα ότι ήθελα να φύγω από το Πρωινό. Δεν ήταν ανέκδοτο. Και η Φαίη και εγώ δεν θέλαμε να είμαστε σε μια εκπομπή και τα προσωπικά μας να πάρουν μια υποκριτική ρότα. Προσωπικά με διακρίνει η ειλικρίνεια. Και η Φαίη τέτοιος άνθρωπος είναι. Δεν θα μπορούσαμε να έχουμε χωρίσει και να είμαστε μαζί στην τηλεόραση. Θα ήταν ανέντιμο απέναντι στον κόσμο. Τι δηλαδή; Θα παίζαμε κρυφτούλι; Και η Φαίη κι εγώ πριν κάνουμε μαζί την επαγγελματική επιτυχία είχαμε δικές μας διακριτές πορείες. Δεν ήμασταν δύο αποτυχημένοι που κάναμε κάτι επιτυχημένο μαζί. Προφανώς, η παρουσία μας ως διδύμου έγραψε και αγαπήθηκε πολύ από το κοινό. Θα το σταματούσαμε όμως έτσι ή αλλιώς κάποια στιγμή – και μαζί να ήμασταν».

Στη συνέχεια, εστιάζοντας στο προσωπικό κομμάτι, εξήγησε πως:

«Και οι δύο είμαστε γνωστά πρόσωπα μέσω της δουλειάς μας στην τηλεόραση. Κάναμε ένα γάμο, μαθεύτηκε. Κάναμε δύο παιδιά, μαθεύτηκε. Δεν μπορούσαμε να κρατήσουμε κρυφή τη ζωή μας. Έπρεπε λοιπόν να κλείσει ο κύκλος με ήρεμο και γλυκό τρόπο, όπως άνοιξε. Επιλέξαμε να κάνουμε μια κοινή δήλωση. Δεν θέλαμε να βγάλουμε ανακοίνωση. Ποιοι είμαστε στην τελική για να βγάλουμε ανακοίνωση; Χώρισε ένα ζευγάρι όπως δεκάδες άλλα. Θέλαμε όμως να κάνουμε τη δήλωση ώστε να μην υπάρχει η γνωστή παραφιλολογία με τέρατα, με τις χωριστές διακοπές ή με οτιδήποτε άλλο. Ήρεμα και απλά»

Μάλιστα ο Γιώργος Λιάγκας δεν έκρυψε πως αυτή η περίοδος είναι ζόρικη περίοδος σε προσωπικό επίπεδο για τον ίδιο, ξεκαθαρίζοντας ωστόσο πως:

«Δεν περνάω εγώ δύσκολη φάση. Σε έναν χωρισμό τις δυσκολίες τις περνούν τα παιδιά. Εμείς αυτό που φροντίζουμε είναι να περάσουν τα παιδιά ανώδυνα αυτή τη φάση. Οι μεγάλοι παίρνουμε τις αποφάσεις μας. και τις παίρνουμε πάντα για το καλό των παιδιών μας. Σε ο,τι αφορά την αντιμετώπιση των Μέσων, τα σοβαρά ΜΜΕ και οι σοβαροί δημοσιογράφοι προσέγγισαν τον χωρισμό πιο ανθρώπινα και με κατανόηση. Ότι θα υπήρχαν κιτρινισμοί και ακρότητες το περίμενα. Γενικά όμως δεν έχω παράπονο, παρότι δεν έχω κοιτάξει σε βάθος τι έχει γραφτεί για να μην στεναχωρηθώ».

Ανώνυμος είπε...



Προσωπικό Ιστολόγιο του Μητροπολίτη Καλαβρύτων και Αιγιαλείας Αμβροσίου

Ο «ΣΟΦΟΣ» κ. ΖΟΥΡΑΡΙΣ .....ΞΑΝΑΚΤΥΠΗΣΕ!
ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ
ΖΟΥΡΑΡΙΣ: ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ «ΣΟΦΟΣ»,
ΑΛΛΑ ΚΑΙ «ΝΕΟΣ» ......76 ΕΤΩΝ!
«Εκ του στόματός σου, κρινώ σε πονηρέ δούλε», Ο Κύριός μας
δηλ. «Πονηρέ δούλε, από τα λόγια του στόματός σου θα σε κρίνω» (Λουκ.19,22)
________Σε προηγούμενες δηλώσεις του ο πολύ συμπαθής Υφυπουργός Παιδείας κ. Ζουράρις μας αποκάλεσε «γεροντάκι» καί «γέρο Μητροπολίτη»! Ένα «γεροντάκι», που λέγει «αηδίες»!!!
________Σήμερα 2 Δεκεμβρίου επανήλθε με νεώτερες, αλλά καί «πανέξυπνες» δηλώσεις εναντίον μας! Δεν αντιλαμβάνεται άραγε, ότι με τον τρόπο αυτό αποδεικνύει, ότι αυτός ο ταλαίπωρος καί «γέρος Μητροπολίτης» έχει γίνει εφιάλτης για τον άνθρωπο Ζουράρι; Αυτό, αγαπητοί μου, είναι μια μεγάλη επιτυχία μας! Ένα μέγιστο κατόρθωμα!

________Ιδού τώρα ένα μέρος των δηλώσεών του:

«Νέα επίθεση κατά του Μητροπολίτη Καλαβρύτων και Αιγιαλείας κ. Αμβροσίου για τις θέσεις που έχει εκφράσει, τις οποίες χαρακτήρισε αντιχριστιανικές και το χαρακτήρα του ιεράρχη «φασιστοειδή» έκανε ο Υφυπουργός Παιδείας κ. Κώστας Ζουράρις μιλώντας «Στο Κόκκινο».

________Δείτε τώρα καί ένα μέρος της πολιτικής του ταυτότητος:

Είναι, πρώην μέλος του Κομμουνιστικού κόμματος Ελλάδος και του ευρώ-Κομμου- νιστικού Κόμματος Ελλάδος (ΚΚΕ Εσωτερικού).

________Σήμερα, λοιπόν, θα ήθελα να σας αποδείξω πόσο .........«ΣΟΦΟΣ» είναι ο άνθρωπος αυτός! Ισχυρίζεται, ότι όταν είσαι ηλικίας 78 ετών, είσαι ένα «γεροντάκι»! Όταν όμως είσαι 76 ετών, τότε είσαι ένας .......σφριγηλός νέος! «Ώδε εστίν η σοφία»!!!
_________Ο υποσημειούμενος γεννήθηκε ο έτος 1938! Ο επικριτής μας κ. Ζουράρις γεννήθηκε το έτος 1940! Ιδού ένα απόσπασμα από το βιογραφικό του, όπως καταχωρίζεται στη Βικιπαιδεία:

Βιογραφία
Γεννήθηκε το 1940 και είναι γιος του γιατρού σεξολόγου Γιώργου Ζουράρι. Αποφοίτησε από το Πειραματικό Σχολείο του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, σπούδασε Νομική στο Α.Π.Θ. και πολιτικές επιστήμες στο Παρίσι, όπου συμμετείχε στο κίνημα του Μαΐου του 1968......


_________Ώστε, λοιπόν, ο Καλαβρύτων, που γεννήθηκε το έτος 1938, είναι «γέρος Μητροπολίτης», ή ένα «γεροντάκι»!!! Και βεβαίως είναι!
_____Αντιθέτως, ο κ. Ζουράρις, που γεννήθηκε το έτος 1940, είναι νέος, άλκιμος, δυνατός, γεμάτος ζωντάνια, γεμάτος δύναμη! Είναι όμως; Με διαφορά μόλις δύο ετών;
____Έπειτα από αυτό ποιός λέγει «αηδίες»;;;; Τό πάθος τυφλώνει τόν άνθρωπο!
______Τα συμπεράσματα δικά σας! Θα ήταν άραγε υπερβολή, εάν εγράφαμε, ότι ο κ. Ζουράρις έχει υποστή «σύγχυση φρενών»;
Αξίζει, λοιπόν, νά ασχολείται κανείς μαζί του; Σαν τελευταίο σχόλιο για τον αξιολύπητο και τόσο ταλαίπωρο αυτό άνθρωπο σας παραθέτουμε ένα σκωπτικό άρθρο του δημοσιογράγου κ. Χειλαδάκη και σταματάμε πλέον! Με τον κ. Ζουράρι δεν αξίζει να ασχολείσαι. Τελεία και παύλα. «Τέλος και τω Θεώ δόξα»!

Αίγιον, 2 Δεκεμβρίου 2016

+ Ο ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ ΚΑΙ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ ΑΜΒΡΟΣΙΟΣ

Ανώνυμος είπε...

Ο ΑΠΟΛΥΤΟ… «ΜΠΟΥΡΔΟΥΚΛΩΜΑ» ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ : ΚΩΣΤΑΣ ΖΟΥΡΑΡΗΣ!
Πηγή: http://lithosfotos.blogspot.gr/2016/11/blog-post_443.html?spref=fb


2ï ÓõíÝäñéï ôïõ ÓÕÑÉÆÁ óôéò åãêáôáóôÜóåéò ôïõ Óôáäßïõ Tae Kwon Do, óôï Ðáëáéü ÖÜëçñï, ôçí ÐÝìðôç 13 Ïêôùâñßïõ 2016. (EUROKINISSI/ÃÉÙÑÃÏÓ ÊÏÍÔÁÑÉÍÇÓ)


Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
«Εμείς οι λόγιοι αριστεροί είμαστε συνήθως πολύ μορφωμένοι άνθρωποι, με ένα στοιχείο που δεν αρέσει στη δεξιά. Έχουμε επίσης περίπου πάντα μια επαρκή και αυστηρή άποψη περί τα πολιτιστικά. Αυτό είναι αδιαμφισβήτητο». Κώστας Ζουράρις.
Το απόλυτο μπάχαλο, (δυστυχώς που αναγκαζόμαστε να καταφύγουμε σε τέτοιες εκφράσεις), της ελληνικής πολιτικής είναι ο νυν επιτέλους υφυπουργός της ελληνικής παιδείας που πάει να γίνει ανθελληνικής παιδείας, ο κύριος Ζουράρις, φιλόσοφος περί παντός επιστητού και μη. Αριστερός, Δεξιός, Χριστιανός, Οικουμενιστής, Αρχαίος, Εκσυγχρονιστής και… δεν συμμαζεύεται!
Τον θυμόμαστε από την δεκαετία του ενενήντα. Τότε είχε «διαπρέψει» σε μια εβδομαδιαία τηλεοπτική εκπομπή εδώ στην Θεσσαλονίκη, στην κρατική ΕΡΤ3, όπου παρίστανε τον δάσκαλο σε μια δική του τάξη και έκανε κηρύγματα που αν τα επαναλάμβανε σήμερα, θα τον χαρακτήριζαν σαν σκληρό χρυσαυγίτη. Η εκπομπή αυτή κόπηκε απότομα γιατί όπως ο ίδιος κατήγγειλε το… απαίτησε προσωπικά η σύζυγος του τότε πρωθυπουργού… η κ Σημίτη, (!!!), που φαίνεται τον… «συμπαθούσε» ιδιαίτερα.
Συνέχισε με έντονη αντιπασοκική πολιτική καριέρα και διέπρεψε στην Κρήτη σαν δημοτικός σύμβουλος της Νέας Δημοκρατίας, που έφτασε στο σημείο να χειροδικήσει εναντίον των πασόκων της εποχής για το σχέδιο Καποδίστρια. Δεξιός, κάργα ως το κόκαλο!
Τελευταία ζήλεψε τις καρέκλες των βουλευτών που χρόνια τους απαξίωνε και τους καθύβριζε και έφτιαξε ένα κόμμα με βαρύγδουπο τίτλο : «Πυρίκαυστος Ελλάς», όπου διατύπωνε ακραίες ριζοσπαστικές θέσεις. Παρέσυρε κάποιους φίλους εδώ στην Θεσσαλονίκη για να τον στηρίξουν ως υποψήφιο βουλευτή με τους ΑΝΕΛ.
Τελικά και μόνο με ένα τηλεοπτικό όνομα και την στήριξη των φίλων, εκλέχτηκε βουλευτής παίρνοντας την έδρα από τον ήδη βουλευτή των ΑΝΕΛ Θεσσαλονίκης. Μόλις πήρε την καρέκλα ξεχάστηκαν όλα όσα έλεγε προεκλογικά και άρχισε τις ευφυολογίες, παλιά του τέχνη κόσκινο.
Φυσικά όλοι αυτοί που τον στήριξαν και τον έβγαλαν βουλευτή Θεσσαλονίκης δεν θέλουν ούτε ζωγραφιστό να τον δουν, ενώ και επίσημα τον διέγραψαν από την περίφημη «Πυρίκαυστο Ελλάς».
Τώρα το παίζει αριστεροχριστιανός διανοούμενος και κάνει μαθήματα σε όλους και για όλα.Αλλά δεν φταίει αυτός. Αφού τον ψηφίζουμε και παίρνει και υπουργικούς θώκους, τότε Νεοέλληνες … μπράβο του!
ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
www.nikosxeiladakis.gr

Ανώνυμος είπε...

Πηγή: περιοδικό ciao

Μαύρες γιορτές για τη Μενεγάκη! Οι γιατροί την προετοιμάζουν για χειρουργείο !

Ήταν ένας από τους τακτικούς ελέγχους στους οποίους υποβάλλεται η Ελένη Μενεγάκη, η οποία είναι εξαιρετικά συνεπής σε ότι αφορά την υγεία της. Ένας έλεγχος που επιβάλλεται έτσι και αλλιώς, πόσο μάλλον, όταν μια γυναίκα έχει υποβληθεί στο παρελθόν σε επέμβαση αυξομείωσης του μεγέθους του στήθους της, κάτι που όπως αναφέρει το ciao, έχει κάνει και η παρουσιάστρια. Κατά τη διάρκεια ωστόσο, αυτής της εξέτασης, όπως αναφέρει πάντα το ρεπορτάζ του περιοδικού ciao, οι γιατροί διαπίστωσαν κάποια ανησυχητικά πράγματα, τα οποία δεν αποκλείεται να την οδηγήσουν στο χειρουργικό κρεβάτι.


(f67b37193fa97fa9e9ec985583ab14ee

Κοινοποιήστε στο Facebook )





Όπως αποκαλύπτουν πηγές που βρίσκονται κοντά στη Μενεγάκη , το ιατρικό team που την παρακολουθεί, της εξήγησε ότι κατά πάσα πιθανότητα θα πρέπει να γίνει αντικατάσταση των ενθεμάτων που έχουν χρησιμοποιηθεί στο στήθος της, κάτι που αποτελεί έτσι και αλλιώς στάνταρ τακτική όταν παρέλθει ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα από την αρχική επέμβαση. Μάλιστα, όπως αναφέρει το ciao, οι γιατροί της συνέστησαν να προβεί άμεσα στην αντικατάσταση, κάτι που σημαίνει ότι αυτό μπορεί να συμβεί ακόμα και μέσα στην περίοδο των εορτών.

Η Ελένη αν και αρχικά ζήτησε από τους γιατρούς να αναβάλλει τη διαδικασία για το επόμενο διάστημα, που θα έχει χρόνο, φαίνεται όμως ότι αυτό δεν είναι και τόσο εύκολο. Γι΄αυτό και ο Ματέο της είπε να ακολουθήσει κατά γράμμα τις συμβουλές των γιατρών της. Έτσι η Ελένη μέσα στις επόμενες μέρες θα επισκεφθεί ξανά το νοσοκομείο για να μάθει αν η επέμβαση θα γίνει μέσα στις γιορτές ή όχι.

Ανώνυμος είπε...

Πηγή: LADYLIKE

Τα 5 πιο κοινά είδη οσμής του κόλπου σου και τι σημαίνουν :

Ας είμαστε ειλικρινείς: δεν υπάρχει κανένας λόγος που ένας υγιής κόλπος μυρίζει με όποιον τρόπο.

Πολλές φορές, για να καταλάβεις ότι κάτι δεν πάει καλά με την υγεία του κόλπου σου, δε χρειάζεται να δεις ασυνήθιστα υγρά ή να έχεις φαγούρα και ερυθρότητα για να κινητοποιηθείς. Μια ανεξήγητη οσμή που ίσως και να σου θυμίζει κάποιο τρόφιμο ή εν πάση περιπτώσει κάτι άσχημο, είναι ένα καλό σημάδι.
Επειδή είναι πολύ πιθανό να σου έχει συμβεί κάποιο από τα παρακάτω ή να σου συμβεί στο μέλλον, συγκεντρώσαμε τις 5 πιο κοινές δυσάρεστες οσμές του κόλπου και σου τις παρουσιάζουμε, μαζί και με το τι σημαίνει η καθεμιά. Όπως και να έχει, να θυμάσαι πάντα ότι ο γιατρός, σε τέτοιες περιπτώσεις, είναι ο άνθρωπός σου και δεν πρέπει να διστάζεις να απευθυνθείς σ' εκείνον.

1) Ψάρι
Πιθανή αιτία: Βακτηριδιακή κολπίτιδα

Θεραπεία με: Αντιβίωση

2) Ψωμί ή Μπύρα
Πιθανή αιτία: Μυκητιασική λοίμωξη

Θεραπεία με: Αντιμυκητιασικά φάρμακα ή κρέμες

3) Ξινό ή μπαγιάτικο
Πιθανή αιτία: Τριχομονάδες

Θεραπεία με: Αντιβίωση

4) Κρεμμύδι ή σκόρδο
Πιθανή αιτία: Πολύ κατανάλωση κρεμμυδιού ή σκόρδου στη διάρκεια του φαγητού

Θεραπεία με: Απλώς κάνε ένα ντους

5) Σάπιο κρέας ή γενικά κάτι "ψόφιο"
Πιθανή αιτία: Ξεχασμένο ταμπόν

Θεραπεία με: ΠΗΓΑΙΝΕ ΑΜΕΣΩΣ ΣΤΟ ΓΙΑΤΡΟ.

Ανώνυμος είπε...

Αρχιμ. Ιάκωβος Κανάκης:

Tο «ξεστόλισμα» του Δένδρου

Η τόση χαρά προετοιμασίας για το στόλισμα του χριστουγεννιάτικο δένδρο δεν μοιάζει καθόλου με την στιγμή που αυτό ξεστολίζετε και πηγαίνει πάλι στο ντουλάπι. Είναι τόσος ο ενθουσιασμός για την πρώτη περίπτωση και τόση η απογοήτευση για την δεύτερη. Γιατί όμως τόση απογοήτευση; Η απογοήτευση, στα όρια της κατάθλιψης μερικές φορές, εχει να κάνει με την συνειδητοποίηση της ματαιότητας για την απόκτηση μιας ψεύτικης χαράς την περίοδο των εορτών. Είναι αλήθεια ότι αν και φέτος η αλλαγή της διάθεσης σχετίστηκε με ψεύτικα φώτα θα νιώσουμε την ανάλογη απογοήτευση, το αντίστοιχο κενό.
Αν παρατηρήσει κάποιος με τι απροθυμία και ακεφιά γίνεται η αφαίρεση των στολισμών θα καταλάβει πολλά. Απατήθηκε ο άνθρωπος θέλοντας να ξεγελάσει τον εαυτό του. Δεν ήταν και εφέτος εκείνο το αληθινό φως που πραγματικά φωτίζει, ενθουσιάζει, χαροποιεί τον άνθρωπο. Έχουμε δίκιο να αναζητούμε και να ποθούμε τη χαρά, γι᾽ αυτήν είμαστε πλασμένοι. Δεικνύει θεονοσταλγία η αναζήτηση του όμορφου, του αγνού, του χαρμόσυνου, είναι σημεία της ανθρωπίνης φύσης μας πριν την πτώση αυτά. Ζητάμε την αλλαγή, το νέο, το ανακαινισμένο. Όλα αυτά βρίσκονται μέσα στην ύπαρξή μας. Η ίδια η υπόστασή μάς ωθεί σε αυτήν την ανακαίνιση, την αναγέννηση. Σκεφθείτε⋅ Με την Γέννησή Του στο σπήλαιο ο Χριστός ευλογεί και αγιάζει τη γη, με την Βάπτισή Του στον Ιορδάνη αγιάζει τα ύδατα, όλη την δημιουργία λοιπόν εξαγιάζει. Ναι, αλλά τί είναι τό σώμα του ανθρώπου; Αυτά τα δύο, χώμα και νερό. Η ίδια η φύση μάς προσκαλεί σε παλιγγενεσία.
Όλα αυτά ισχύουν και λειτουργούν στον άνθρωπο όταν το θελήσει. Όμως ο άνθρωπος ψάχνει τη χαρά σε άλλα φώτα, γήινα, φτιασιδωμένα. Ψάχνει να βρεί χαρά στο εύκολο και το ευήμερο και έτσι λαμβάνει προσωρινή και παρωδική χαρά. Δεν πάει στην πηγή να πιεί κρυστάλλινο νερό αλλά διαλέγει τα απόνερα και μετά υποφέρει για την επιλογή του.
Είναι τραγικός ο απολογισμός όταν ομολογείς ότι τα Χριστούγεννα, η Πρωτοχρονιά, τα Φώτα ήταν σαν μια καθημερινή ημέρα ή ακομα χειρότερα «καλύτερα να μην έρχονταν». Μοιάζει η κατάσταση αυτή με εκείνον το διαβάτη, που ενώ βρέθηκε διψασμένος και η πηγή ήταν μπροστά του, δεν την είδει γιατί περπατούσε με σκυμένο το κεφάλι. Είναι τόσες οι χαρές που προσφέρει ο Θεός ακόμα και μέσα στον πόνο, μέσα στο δυσκόλεμα που πέρασες, που δεν την φαντάζεσαι. Ναι, μέσα στον πόνο, αν το πιστέψεις, θα βρεις χαρά και ανακούφιση έστω και αν φαίνεται οξύμορο.
Πάντως, για να πούμε την αλήθεια, είναι πολύ δύσκολο στις μέρες μας να ζήσεις το αληθινό γιατί είναι πλέον πολλά τα ψεύτικα και τα μεταλαγμένα δίπλα μας. Χρειάζεται μεγάλος πνευματικός αγώνας για να μην βρεθείς θύμα της κατανάλωσης και της διαφήμισης. Χρειάζεται να ζεις την μεγάλη Αγάπη για να μην μπερδευτείς σε τόσα θέλγητρα που παρουσιάζονται ως σημεία της μοντέρνας και σύγχρονης ζωής. Αυτή η όντως Αγάπη έχει όνομα, είναι ο Χριστός! Γεννήθηκε και θα γεννάται, βαπτίσθηκε και θα βαπτίζεται μέχρι να νιώσουμε ότι όλα τα κάνει από αγάπη για εμάς και να τον πλησιάσουμε.

Ανώνυμος είπε...

ΧΙΤΩΝ :

Σεβαστοί μας Πελάτες

Η Βιοτεχνία μας ασχολείται απο το 1972 με την παραγωγή ετοίμων ενδυμάτων. Το 2006 αξιοποιώντας την πείρα και την τεχνογνωσία μας, αποφασίσαμε να αφιερώσουμε το νέο τμήμα της βιοτεχνίας μας στην κατασκευή ιερατικών ενδυμάτων.

Στο χώρο μας θα βρείτε ανά πάσα στιγμή έτοιμα ιερατικά ενδύματα (ζωστικά, ράσα, κολόβια, ζακέτες, παλτό, παντελόνια, πουκάμισα) σε μεγάλη ποικιλία υφασμάτων και σχεδίων.

Το άριστα εκπαιδευμένο προσωπικό μας μπορεί να προσαρμόσει κάθε λεπτομέρεια όπως εσείς επιθυμείτε. Επίσης θα θέλαμε να γνωρίζετε ότι πέρα απο την εξαιρετική φροντίδα που δίνουμε για κάθε ένδυμα, δίνουμε ιδιαίτερη προσοχή και στις τιμές μας, ώστε αυτές να είναι πολύ προσιτές ειδικά στους δύσκολους καιρούς που ζούμε.

Καλπακίδης Στέφανος

ΠΡΟΙΟΝΤΑ :
1. ΑΡΧΙΕΡΑΤΙΚΑ ΑΜΦΙΑ
2A. ΙΕΡΑΤΙΚΑ ΑΜΦΙΑ ΚΕΝΤΗΤΑ
2B. ΙΕΡΑΤΙΚΑ ΑΜΦΙΑ ΥΦΑΝΤΑ
2Γ. ΙΕΡΑΤΙΚΑ ΑΜΦΙΑ
2Δ. ΙΕΡΑΤΙΚΑ ΑΜΦΙΑ ΡΩΣΣΙΚΑ
3. ΔΙΑΚΟΝΙΚΑ ΑΜΦΙΑ
3Β. ΣΤΟΛΕΣ ΓΙΑ ΠΑΠΑΔΑΚΙΑ
4. ΚΑΛΥΜΜΑΤΑ ΑΓΙΑΣ ΤΡΑΠΕΖΗΣ
5. Ζωστικά - Σχημάτα
6. Μανδύες-Ράσα
6B. Κολόβια & Κοντόρασα
7. Ζακέτες-Παλτό
8. Παντελόνια-Πουκάμισα
9. Γυναικεία
Καλυμαύχια - Σκουφιά



ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ :xiton@gmail.com




Ανώνυμος είπε...

http://www.sporeas.gr:

Επιστολή ενός Ιερομόναχου προς τον «Σπορέα» :
Αυτό πού θέλω νά σου πώ είναι ότι άκουσα τήν ομολογία σου καί μού προκάλεσε αφόρητη θλίψη τό γεγονός ότι ένας Έλληνας βαπτισμένος Ορθόδοξος Χριστιανός πρόδωσε τό Βάπτισμα καί αποστάτησε από τήν Μία, Αγία, Καθολική καί Αποστολική Εκκλησία, τήν Ορθοδοξία, γιά νά μπλεχτεί στά σατανικά δίκτυα της πλάνης καί τής ψυχοφθόρου αιρέσεως. Καί δέν αρκέστηκες σ’ αυτό, αλλά θέλεις νά παρασύρεις και άλλες ψυχές στό δρόμο της απώλειας πού ακολουθείς!!! Η ιστοσελίδα σου είναι ακριβώς αυτό πού υποδηλώνει η λέξη: ένας αρπακτικός ιστός αράχνης, ένα τέλειο όργανο του διαβόλου πού σέ έχει κατακυριεύσει καί σέ οδηγεί μέ βεβαιότητα στο αιώνιο πύρ!

Όσο έχεις καιρό μετανόησε. Γύρισε μέ συντριβή στήν στοργική αγκαλιά τής Αληθινής καί Μοναδικής Εκκλησίας, της Ορθοδοξίας. Εγώ είχα χρέος νά σε προειδοποιήσω. Η επιλογή είναι δική σου…

ΙΕΡΟΜΟΝΑΧΟΣ ΡΩΜΑΝΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ

Απάντηση του «Σπορέα»
Αγαπητέ Ιερομόναχε Ρωμανέ, ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σου, όσον αφορά την «πλάνη» μου, και την προσμονή σου να επιστρέψω στην «Μαμά Ορθοδοξία». Επειδή όμως αυτή η «μαμά» είναι αποστάτιδα, μοιχαλίδα, και ξένη ως προς το Ευαγγέλιο, προτιμώ να παραμένω «υιοθετημένος».

Αν ποτέ αυτή η «μάνα» επιστρέψει στον πρώτο της σύζυγο και αρνηθεί τους διάφορους εραστές της, τότε πολλοί «υιοθετημένοι» θα την αγκαλιάσουμε και πάλι, αναγνωρίζοντας την μητρότητα της.

Αν ποτέ αυτή η «μάνα» καταλάβει και πιστέψει ότι ο πρώτος άντρας της, ο Κύριος της Δόξης, είναι έτοιμος να την συγχωρέσει, και επιστρέψει με συντριμμένη την καρδιά ζητώντας την συγνώμη Του, τότε θα μπορέσει και πάλι να μαζέψει τα παιδιά της όπως η όρνιθα τα ορνίθια της.

Αν ποτέ αυτή η μοιχαλίδα «μάνα» αναγνωρίσει ότι οι εραστές της, με αφετηρία το Βυζάντιο, την υποδουλώσανε σε σημείο να πάθει πνευματική τύφλωση, και ότι ξέφυγε απο την Βιβλική γραμμή, τότε θα ανοιχτούν και τα μάτια της για να δεί επιτέλους ότι, το όνομα που της έδωσαν απο τον 3ο μ.Χ αιώνα οι αυτοκράτορες εραστές της, Κωνσταντίνος και Θεοδόσιος, δεν είναι Ορθοδοξία, όπως νομίζει, αλλά Κακοδοξία.

Για να αποκτήσει το αληθινό της όνομα, ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ (ορθή δόξα), πρέπει να ξαναγυρίσει στον νόμιμο σύζυγο της, στον Ιησού Χριστό, και τότε θα είναι πράγματι Ορθόδοξη, φέροντας το Όνομα του συζύγου της.

Μιά τέτοια μετανοημένη ΜΑΝΑ , κανείς Χριστιανός δεν θα την βλέπει σαν μοιχαλίδα.

Δείξε μου μοναχέ Ρωμανέ αυτή την ΜΑΝΑ, και θα είμαι αδελφός σου για πάντα.

Μήπως πρέπει και εσύ να συλλογιστείς αυτά που διαβάζεις στον «Σπορέα»;

ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ



************
Με αγάπη Χριστού
Γιώργος Οικονομίδης
«Σπορέας»
http://www.sporeas.gr/%CE%B5%CF%80%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%BF%CE%BB%CE%AE-%CE%B5%CE%BD%CF%8C%CF%82-%CE%B9%CE%B5%CF%81%CE%BF%CE%BC%CF%8C%CE%BD%CE%B1%CF%87%CE%BF%CF%85-%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%82-%CF%84%CE%BF%CE%BD-%CF%83%CF%80/

Ανώνυμος είπε...

Μάρτυρες του Ιεχωβά :

Είμαστε μια ομάδα ανθρώπων από εκατοντάδες έθνη και γλώσσες, ενωμένοι με κοινούς στόχους. Θέλουμε πάνω από όλα να δίνουμε τιμή στον Ιεχωβά, τον Θεό της Αγίας Γραφής και Δημιουργό των πάντων. Κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε για να μιμούμαστε τον Ιησού Χριστό και είμαστε περήφανοι που λεγόμαστε Χριστιανοί. Όλοι μας αφιερώνουμε τακτικά χρόνο για να βοηθήσουμε τους ανθρώπους να μάθουν για την Αγία Γραφή και τη Βασιλεία του Θεού. Επειδή δίνουμε μαρτυρία μιλώντας για τον Ιεχωβά Θεό και τη Βασιλεία του, είμαστε γνωστοί ως Μάρτυρες του Ιεχωβά. Αν και πολλοί μας αποκαλούν «Ιεχωβάδες» ή «Ιεχωβίτες», εμείς δεν αποδεχόμαστε αυτούς τους χαρακτηρισμούς, τους οποίους θεωρούμε ανάρμοστους.Περιηγηθείτε στον ιστότοπό μας. Διαβάστε την Αγία Γραφή στο Διαδίκτυο. Μάθετε περισσότερα για εμάς και τις πεποιθήσεις μας. ( https://www.jw.org/el/ )

Συναθροίσεις των Μαρτύρων του Ιεχωβά
Τι Κάνουμε στις Συναθροίσεις Μας;
Οι Μάρτυρες του Ιεχωβά συναθροίζονται δύο φορές την εβδομάδα για να λατρέψουν τον Θεό. (Εβραίους 10:24, 25) Σε αυτές τις συναθροίσεις, οι οποίες είναι ανοιχτές για το κοινό, εξετάζουμε τι λέει η Αγία Γραφή και πώς μπορούμε να εφαρμόζουμε τις διδασκαλίες της στη ζωή μας.

Στα περισσότερα μέρη του προγράμματος υπάρχει συμμετοχή του ακροατηρίου, όπως σε μια αίθουσα διδασκαλίας. Οι συναθροίσεις αρχίζουν και τελειώνουν με ύμνο και προσευχή.

Δεν χρειάζεται να είστε Μάρτυρας του Ιεχωβά για να παρακολουθήσετε τις συναθροίσεις μας. Σας προσκαλούμε όλους! Η είσοδος είναι ελεύθερη και ποτέ δεν περιφέρεται δίσκος.


Η ανάγνωση της Γραφής μπορεί να συμβάλει σε μια πιο απολαυστική ζωή. (Ησαΐας 48:17, 18) Μεταξύ άλλων, μπορεί να σας βοηθήσει (1) να παίρνετε καλές αποφάσεις, (2) να κάνετε αληθινούς φίλους, (3) να αντιμετωπίζετε το άγχος και, (4) και κυριότερο, να μάθετε την αλήθεια για τον Θεό. Εφόσον οι συμβουλές της Γραφής προέρχονται από τον Θεό, δεν θα αποτύχετε ποτέ αν τις ακολουθείτε. Ο Θεός ποτέ δεν δίνει κακές συμβουλές.

Το σημαντικό είναι να κάνετε την αρχή.

Ζητήστε Δωρεάν Μαθήματα της Αγίας Γραφής

Θα θέλατε να μάθετε περισσότερα για την Αγία Γραφή; Αν ναι, επωφεληθείτε από το πρόγραμμά μας για δωρεάν κατ’ οίκον μαθήματα της Αγίας Γραφής. Ζητήστε μαθήματα από μας ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Βρείτε μια Αίθουσα Βασιλείας των Μαρτύρων του Ιεχωβά
Βρείτε μια συνέλευση των Μαρτύρων του Ιεχωβά
Επισκεφτείτε κάποιο από τα τοπικά μας γραφεία τμήματος

Ανώνυμος είπε...

http://www.sporeas.tv/ :

_«_Ρ_οζ_» _σκάν_δαλο_ με _Έλληνα_ ιερέα_ στο_ Μανχάταν:_ MEXΡΙ ΝΑ ΛΙΩΣΕΙ Η ΜΠΑΝΑΝΑ !

Μια απίστευτη υπόθεση απαγορευμένου έρωτα είδε τα τελευταία εικοσιτετράωρα το φως της δημοσιότητας με πρωταγωνιστή Έλληνα παπά στο Μανχάταν των ΗΠΑ.

Το «ροζ» σκάνδαλο με το sex-tape του ιερέα έγινε πρωτοσέλιδο στην εφημερίδα «New York Post».

Πρόκειται για τον ελληνορθόδοξο ιερέα, πατέρα Γεώργιο Πασσιά, ο οποίος αναγκάστηκε σε παραίτηση μετά την αποκάλυψη της παράνομης σχέσης του με μια Περουβιανή, μητέρα τριών παιδιών, παντρεμένη με ομογενή.

Και ο πατέρας Γεώργιος όμως ήταν παντρεμένος και πατέρας τεσσάρων παιδιών. Ο ιερέας ιερουργούσε εδώ και τουλάχιστον εννέα χρόνια στον Ιερό Ναό του Αγίου Σπυρίδωνα, στην περιοχή Washington Heights στο Μανχάταν και αποκαλούσε την 45χρονη Εθελ Μπουζάλα «πνευματική εγγονή» του.

Την είχε μάλιστα καταστήσει και στενή συνεργάτιδά του στην προσπάθειά του να συγκεντρώσει χρήματα για την ανακαίνιση του ναού, ενώ στη συνέχεια η Περουβιανή ερωμένη του έγινε και διευθύντρια του κατηχητικού της εκκλησίας.

Σύμφωνα δε με τα όσα έγιναν γνωστά από την εφημερίδα «New York Post» ο πατέρας Γεώργιος ήταν εκείνος που βάφτισε ορθόδοξη την 45χρονη προκειμένου να μπορέσει εκείνη να παντρευτεί τον μετέπειτα σύζυγό της. Μάλιστα, όταν την βάπτιζε ο π. Πασσιάς η βαπτιζόμενη φορούσε μπικίνι, ενώ έλαβε το χριστιανικό όνομα Ευθαλία.

Το πάθος τους δεν είχε όρια. Μάλιστα οι σεξουαλικές διαθέσεις τους ήταν τόσο έντονες που δεν «χόρταιναν» απλώς τη μεταξύ τους ερωτική συνεύρεση, αλλά ήθελαν να βιντεοσκοπούν κάθε φορά όσες φαντασιώσεις έκαναν πραγματικότητα. Μάλιστα η Περουβιανή λέγεται ότι δεν έφερνε σε τίποτα αντίρρηση στον ιερέα και ήταν πάντα πρόθυμη να ικανοποιήσει κάθε επιθυμία του.

Σε καρέ από τα βίντεο που αποκαλύφθηκαν η 45χρονη εμφανίζεται να τρίβει με τις πατούσες της το πρόσωπο του παπά και εκείνος να το απολαμβάνει.

Σε άλλο στιγμιότυπο ο πατέρας Γεώργιος φοράει ένα λευκό μπλουζάκι και παρακολουθεί μέσα από έναν καθρέφτη την Περουβιανή να κάνει προσομοίωση σεξ με μια μπανάνα, τυλιγμένη με μια μεμβράνη, μέχρι που το φρούτο λιώνει.

Την αποκάλυψη έκανε ο σύζυγος της 45χρονης, που ανακάλυψε την ερωτική σχέση της συζύγου του με τον Έλληνα παπά και έστειλε το σχετικό υλικό στην Αρχιεπισκοπή.

Το παράνομο ζευγάρι κλήθηκε από τον επίσκοπο Αντώνιο Παρόπουλο σε απολογία και στις 16 Σεπτεμβρίου ο ιερέας απαλλάχθηκε από τα καθήκοντά του, ενώ ομολόγησε ότι έχει αμαρτήσει.
Η Περουβιανή, σύμφωνα με την εφημερίδα «New York Post» επέστρεψε στον σπίτι και την οικογένειά της, ενώ ο απατημένος σύζυγός της αρκέστηκε στο να σχολιάσει ότι παραμένει ζευγάρι με την 45χρονη.
Όπως αναφέρει σε δημοσίευμά της η ομογενειακή εφημερίδα «Εθνικός Κήρυξ», ο π. Γεώργιος Πασσιάς, διατηρούσε σεξουαλικές σχέσεις με την κ. Μπουζάλα επί σειρά ετών.

Συγκεκριμένα μετέβαιναν στο ξενοδοχείο «Courtesy Motel», το οποίο βρίσκεται στη διεύθυνση 2167 New Jersey 4, Fort Lee, της Νέας Ιερσέης σε τακτική βάση. Την σύστηνε ως σύζυγό του.

Σύμφωνα πάντοτε με τα τεκμήρια – βίντεο και φωτογραφίες – άλλες φορές το ζεύγος πήγαινε στο ξενοδοχείο «Countryside Motel», το οποίο βρίσκεται στη διεύθυνση 3577 Route Coldspring, της Νέας Υόρκης.

Πριν από αυτό πήγαιναν για δείπνο στο «Cliff’s Steak House» στη διεύθυνση 18 Sylvan Avenue, Englewood Cliffs, της Νέας Ιερσέης.


Πληροφορίες του «Ε.Κ.» αναφέρουν επίσης ότι ο π. Πασσιάς, στοχεύει να μεταβεί στο μοναστήρι κοντά στον ιερομόναχο Εφραίμ, παριστάνοντας τον μετανοημένο.

Ανώνυμος είπε...

MEΛΠΩ :

Δεν είσαι εδώ είσαι παντού
τη σκέψη μου πονάς
στις άδειες μου τις νύχτες
μαζί μου τριγυρνάς

Δεν είσαι εδώ είσαι παντού
στις φλέβες μου κυλάς
και μες στις παραισθήσεις
σκύβεις και με φιλάς

Και κάνω έρωτα μαζί σου
με τηλεπάθεια
σ’ ένα κόσμο μπερδεμένο
όλο αστάθεια

Δεν είσαι εδώ είσαι παντού
τα χνάρια σου ζητώ
μα στο κορμί μου μέσα
κρυφά σε συναντώ

Δεν είσαι εδώ είσαι παντού
στις φλέβες μου κυλάς
και μες στις παραισθήσεις
σκύβεις και με φιλάς

Και κάνω έρωτα μαζί σου
με τηλεπάθεια
σ’ ένα κόσμο μπερδεμένο
όλο αστάθεια

Ανώνυμος είπε...

ΣΟΝΙΑ: άι μωρή χαμένη Μέλπω δικος μου είναι. θα σε ξεμαλλιάσω ! Κάτσε καλά !

Ποια είμαι εγώ ---- Ελένη Δήμου :https://www.youtube.com/watch?v=ndx_QWNlxiw

Ποια είμαι εγώ
που μες τα κέντρα θες να με πηγαίνεις
Ποια είμαι εγώ
που τις νύχτες μαζί μου μοιράζεσαι
Ποια είμαι εγώ
που για μένα με τη μάνα σου μαλώνεις
Ποια είμαι εγώ
που να σε πάρω απ’ τα σκοτάδια πέτυχα

Εγώ δεν έχω δαχτυλίδια ούτε και βραχιόλια
πάνω σε σκαλιά πλαγιάζω το κορμί μου

Ποια είμαι εγώ
και στη δουλειά σου θες να με πηγαίνεις
Ποια είμαι εγώ
που τα χείλια στον καθρέφτη σου ακουμπάω
Ποια είμαι εγώ
που για μένα με τη μάνα σου μάλωνες
Ποια είμαι εγώ
που να σε πάρω απ’ τα σκοτάδια πέτυχα

Ανώνυμος είπε...

MEΛΠΩ: Δικός μου ειναι και να σκασεις συφοριασμενη. Εμενα θα με παει και στον Τραμπ να δω και την Μελανια
Πάρε πασά μου : Πάρε πασά μου
Παπαδόπουλος:
Άνοιξε απόψε την καρδιά σου
να διαβάσω κάθε μυστικό
και από τα λίγα πράγματά σου
δώσε μου το πιο προσωπικό.

Δήμου:
Πάρ’ το κι ας κρατάω χαρακτήρα
κι ας μην το μοιράζομαι ποτέ
είναι στο τζαμάκι του νιπτήρα
μέσα στο ποτήρι το ριγέ.

Ρεφρέν:
Πάρε, πασά μου, την οδοντόβουρτσά μου
δώσ’ μου κι εσύ τη μοναξιά σου τη μισή
κι ας ορκιστούμε πως θα μοιραστούμε
θα μοιραστούμε την υπόλοιπή μας τη ζωή.

Παπαδόπουλος:
Είσαι απ’ αυτές που την καρδιά τους
εύκολα τη δίνουν δυστυχώς
μόνο που την οδοντόβουρτσά τους
δεν τήνε δανείζουν κανενός.

Δήμου:
Είσ’ ένα παιδί που του αξίζουν
των παραμυθιών οι θησαυροί
όμως τα ματάκια σου δακρύζουν
για μια οδοντόβουρτσα σκληρή.

Ρεφρέν:
Πάρε, πασά μου, την οδοντόβουρτσά μου
δώσ’ μου κι εσύ τη μοναξιά σου τη μισή
κι ας ορκιστούμε πως θα μοιραστούμε
θα μοιραστούμε την υπόλοιπή μας τη ζωή.

Ανώνυμος είπε...

Σονια : θα σου βγαλω το μαλλι τριχα τριχα Μελπω αν σε πιασω. Εγω θα παω στον Trump & στη Melania. Σκασε δες τι του αφιερωνω :


Κλαις

Κι αν χωρίσαν στη ζωή πολλές καρδιές
δε χωρίζουμε εμείς, μην κλαις.
Έλα, γέλασε γλυκά, πες μου λόγια ερωτικά,
στα φιλιά μου ό,τι ποθείς, θα βρεις.

Κλαις σαν το σκεφτείς ότι μπορεί
να `ρθει στιγμή να μην πονώ για σένα.
Κλαις κι όσο γλυκά κι αν σε φιλώ
δεν μου μιλάς και με κοιτάς θλιμμένα.

Μην πονάς για σκέψεις άδικες, κουτές,
σ’ το `χω πει πως σ’ αγαπώ τόσες φορές.

Κλαις σαν το σκεφτείς ότι μπορεί
να `ρθει στιγμή να μην πονώ για σένα.

Κλαις σαν το σκεφτείς ότι μπορεί
να `ρθει στιγμή να μην πονώ για σένα.
Κλαις κι όσο γλυκά κι αν σε φιλώ
δεν μου μιλάς και με κοιτάς θλιμμένα.

Ανώνυμος είπε...

http://www.onmed.gr :

Συρίγγιο: Συμπτώματα, αιτίες και αντιμετώπιση

Το συρίγγιο είναι ένα μη φυσιολογικό κανάλι μεταξύ του εσωτερικού του ορθού στο σημείο που καταλήγει το παχύ έντερο και του εξωτερικού δέρματος στην περιοχή της έδρας, κοντά στον πρωκτό.
Το πρωκτικό συρίγγιο μπορεί να προκαλέσει αιμορραγία και εκκρίσεις με πύον και μπορεί να είναι πολύ επώδυνο. Είναι κάτι που μπορεί να συμβεί μετά από χειρουργική επέμβαση για να στραγγίξει ένα πρωκτικό απόστημα.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, ένα πρωκτικό συρίγγιο προκαλεί επίμονη αποστράγγιση. Σε άλλες περιπτώσεις, όταν το εξωτερικό άνοιγμα του καναλιού κλείνει, το αποτέλεσμα μπορεί να είναι η εμφάνιση πολλών πρωκτικών αποστημάτων. Η μόνη θεραπεία για το πρωκτικό συρίγγιο είναι η χειρουργική επέμβαση.

Συμπτώματα
-Οξύς πόνος, ο οποίος είναι συνήθως διαρκής, και γίνεται πιο έντονος όταν κάθεστε
-Ερεθισμός του δέρματος γύρω από τον πρωκτό και εμφάνιση οιδήματος, ερυθρότητας και ευαισθησίας
-Εκκρίσεις με πύον ή/και αίμα
-Δυσκοιλιότητα ή πόνος που σχετίζεται με την εντερική λειτουργία
-Πυρετός
Αιτίες
Συνήθως, μια κλινική εξέταση -συμπεριλαμβανομένης μιας δακτυλικής εξέτασης- αρκεί για να διαγνώσει ένα πρωκτικό συρίγγιο, αλλά ορισμένοι ασθενείς ενδέχεται να χρειάζονται πρόσθετες εξετάσεις αφού το συρίγγιο μπορεί να έχει προκληθεί από:
-Σεξουαλικά μεταδιδόμενες λοιμώξεις
-Φλεγμονώδη νόσο του εντέρου
-Εκκολπωμάτωση
-Καρκίνο του ορθού
Σε σπάνιες περιπτώσεις, για την εξέταση μπορεί είναι απαραίτητη η αναισθησία. Ο γιατρός μπορεί επίσης να ζητήσει υπερηχογράφημα, αξονική τομογραφία ή μαγνητική τομογραφία.

Αντιμετώπιση
Το συρίγγιο αντιμετωπίζεται μόνο με χειρουργική επέμβαση, ωστόσο, υπάρχουν μερικές διαφορετικές επιλογές σε αυτή την περίπτωση:
Τομή: Εφαρμόζεται στο 85-95% των περιπτώσεων και περιλαμβάνει την τομή σε όλο το μήκος του συριγγίου, προκειμένου ο χειρουργός να καθαρίσει το περιεχόμενο. Η πλήρης θεραπεία έρχεται μετά από ένα με δύο μήνες και αφήνει μια ορατή ουλή.
Επίθεμα: Ένα επίθεμα είναι ένα κομμάτι νήματος που τοποθετείται μέσα στο συρίγγιο. Αυτό μπορεί να θεωρηθεί ως ενδεδειγμένη μέθοδος, αν είστε σε υψηλό κίνδυνο να αναπτύξετε ακράτεια, επειδή το συρίγγιο "διασχίζει" τους μυς του σφιγκτήρα. Μερικές φορές περισσότερες από μία επεμβάσεις είναι απαραίτητες.
"Πτερύγιο" με τη χρήση δέρματος: Αυτή η μέθοδος επιλέγεται συνήθως όταν το συρίγγιο θεωρείται σύνθετο, ή υπάρχει υψηλός κίνδυνος ακράτειας. Το πτερύγιο είναι ένα κομμάτι του ιστού που έχει αφαιρεθεί από το ορθό ή από το δέρμα γύρω από τον πρωκτό. Κατά τη διάρκεια της χειρουργικής επέμβασης, το συρίγγιο απομακρύνεται και το πτερύγιο τοποθετείται στο σημείο όπου βρισκόταν το άνοιγμα του συριγγίου. Η επέμβαση αυτή είναι αποτελεσματική στο 70% περίπου των περιπτώσεων.
Ινώδης κόλλα: Αυτή είναι σήμερα η μόνη μη-χειρουργική θεραπευτική επιλογή. Η κόλλα εγχέεται στο συρίγγιο για να σφραγίσει το "κανάλι/σωλήνα", και στη συνέχεια το άνοιγμα του συριγγίου ράβεται. Είναι μια σχετικά απλή, ασφαλής και ανώδυνη διαδικασία, αλλά μακροπρόθεσμα τα αποτελέσματά της δεν είναι το ίδιο καλά με τις υπόλοιπες χειρουργικές επιλογές. Τα ποσοστά επιτυχίας φτάνουν στο 77% αρχικά, αλλά πέφτουν στο 14% ύστερα από 16 μήνες.
Βιοπροσθετικό βύσμα: Αυτό είναι ένα "βύσμα" σε σχήμα κώνου, κατασκευασμένο από ανθρώπινο ιστό και το οποίο χρησιμοποιείται για να κλείσει το εσωτερικό άνοιγμα του συριγγίου. Τοποθετούνται ράμματα για να το κρατήσουν στη θέση του. Ωστόσο, αυτό δεν σφραγίζει εντελώς το συρίγγιο, με σκοπό να μπορεί να συνεχίσει να αποστραγγίζει. Νέος ιστός αναπτύσσεται συνήθως γύρω από το βύσμα για να θεραπεύσει το συρίγγιο. Έρευνες έχουν δείξει ποσοστά επιτυχίας άνω του 80% για τη μέθοδο αυτή, αλλά μακροπρόθεσμα τα ποσοστά επιτυχίας είναι αβέβαια.

Ανώνυμος είπε...

H Mαντάμ Χούφτα και ο Άγιος Βαλεντίνος

ΑΔΕΣΠΟΤΟΣ ΣΚΥΛΟΣ : Γράφει ο Αντώνης Αντωνάκος

Η σωτηρία της ανθρωπότητας κρέμεται από μια μουνότριχα.

Ξέρουμε καλά πλέον, πως η πραγματικότητα που μας επιβάλουν οι αρχιεπίσκοποι των αγορών και οι γλίτσες της πολιτικής ορθότητας, βίου και πράξεων, έχει έναν ξέφρενο ρυθμό συναλλαγής ώστε να μην αμφιβάλουμε διόλου για την τερατωδία της.

Ετούτη η πραγματικότητα που μας έρχεται φυτευτή απ’ το γραφείο τύπου της Νέας Αγαμίας ομιλεί εντός μας με την ίδια ρυπαρότητα που ο ανταγωνισμός και η ιερή αριστεία απλώνει τα πλοκάμια της φρίκης, στο μητρικό σπασμό της ανθρωπότητας που θάβεται κάτω απ’ τα ερείπια της καλοζωίας των λίγων.

Η σωτηρία της ανθρωπότητας κρέμεται από μια μουνότριχα. Απ’ την ανταρσία της γυναίκας απέναντι στην πολεμική έγνοια των αντρών.

Όταν η χυδαία ανδροκρατία της Κυριαρχίας υποπτευόταν τη συμμετοχή των γυναικών στο διονυσιακό υπέδαφος της κοινωνικής ζωής και τις οργιαστικές τελετές υπέρ του Άδωνι και υπέρ του φαλλού άρχιζε να πετσοκόβει κλειτορίδες για να σταματήσει την εκτροφή της εξέγερσης και την επέλαση των γυναικείων υγρών, που, ορμητικά έρχονται να καταλύσουν την υπάρχουσα τάξη πραγμάτων.

Η ερωτική επιθυμία των γυναικών πηγαίνει πέρα απ’ τους θεσμούς και τα καρναβάλια που απελευθερώνουν προσωρινά αλλά λειτουργούν ως δικλίδες ασφαλείας για τους κρατούντες.

Η ερωτική εξέγερση των γυναικών ήταν είναι και θα είναι επαναστατική πολιτική πράξη.

Μέσα στις πολιτείες των ανθρώπων η Φύση και ο Έρωτας παραμένουν ασυμφιλίωτες δυνάμεις που βράζουν μέσα στη χύτρα της εξομολόγησης και στο καταναλωτικό όργιο.

Απ’ τους τράγους παπάδες μέχρι τα πολιτικά τσόλια που κηδεμονεύουν το μουνί της γυναίκας ίπταται ο πιστός μαλακοκαύλης κάθε αυταπάτης.

Ο νοικοκύρης που γαμεί με προφύλαξη και ο νοικοκύρης που κάνει μια ευχή και δίνει ένα απατηλό νόμισμα στο στόμα του λύκου για να σώσει έναν άστεγο ή ένα παιδί στην Αφρική.

Ο νοικοκύρης που γιορτάζει τα εννιάμερα της χούφτας του τραβώντας ακροποδητί μιαν ένδοξη μαλακία υπέρ Αγίου Βαλεντίνου.

Ο νοικοκύρης που θα ψηφίσει στις εκλογές έρεβος και ελπίδα μαγαρισμένη άλλα όχι γαμήσι και ελεύθερη επιλογή.

Ο νοικοκύρης που σαν τα ερπετά στους θάμνους και στα χορτάρια θα χαθεί στο πένθος και στην κατάθλιψη. Στην τιμή της αδερφής του και της πατρίδας του.

Εκεί που οι αυταπάτες θα σιγοντάρουν την ιερά φρουρά της τραυματισμένης του μνήμης, μακριά απ’ τα υγρά πλοκάμια της Ουτοπίας. Μακριά απ’ τις ζωοφόρες μήτρες και το κλέος τους.

Ανώνυμος είπε...

https://vaslaliotis.blogspot.gr/

Η Μπαλάντα του Διαδοσία
Ο Δημήτρης διέδιδε, αλήθεια ψέματα το ίδιο μου κάνει
πως ο Τάσος εγάμουνε την Έλσα του Γιάννη.

Ο Δημήτρης είπε και σ' αυτά ποιός τον πιάνει
πως ο Τάσος εγάμουνε την Έλσα του Γιάννη.

Ο Δημήτρης, κι όλους ένα τρελάδικο μαζί δε σας φτάνει
πως ο Τάσος εγάμουνε την Έλσα του Γιάννη

Ο Δημήτρης ο γλίτσας το είπε, το μεγάλο τσογλάνι
πως ο Τάσος εγάμουνε την Έλσα του Γιάννη.

Ανώνυμος είπε...

"Είμαι Gay. Είμαι Αλβανίδα. Είμαι Πρόσφυγας." :https://www.youtube.com/watch?v=YU7hghY2Ymo&feature=em-hot

Mary Sinatsaki:https://goo.gl/phfF6u

Ήθελα πολύ καιρό να το κάνω αυτό το βίντεο. Σας ευχαριστώ που με ακούσατε..

Ανώνυμος είπε...

Άγγελος Μασούρης :

ΠΩΣ ΞΕΦΟΡΤΩΘΗΚΑ ΤΗΝ ΨΩΡΙΑΣΗ

Στην περίπτωσή μου η ψωρίαση έκανε πρώτη φορά την εμφάνισή της πριν από 8 χρόνια. εκείνη την εποχή δούλευα σε ένα εργοτάξιο, έξω στο κρύο. Λόγω του γεγονότος ότι γενικότερα το ανοσοποιητικό μου σύστημα δεν είναι και πολύ ισχυρό, συμπτώματα ψωρίασης έκαναν την εμφάνισή τους - και μαζί με αυτά δημιουργήθηκαν και ζητήματα με την σεξουαλική μου ικανότητα (τα οποία δεν αντιμετώπισα). Δεν ήταν κάτι σοβαρά, ωστόσο... Επιπλέον, περνούσα μια δύσκολη περίοδο στη ζωή μου. Χώρισα με τη σύζυγό μου, ήμουν πολύ νευρικός και ευέξαπτος. Όλα αυτά είχαν επίπτωση στην υγεία μου. Το ανωσοποιητικό μου σύστημα, το οποίο βρισκόταν ήδη σε άσχημη κατάσταση, χειροτέρεψε και τα συμπτώματα της ψωρίασης ακολούθησε η ίδια η ασθένεια. Το δέρμα μου άρχισε να με τρώει τρελά, εμφανίστηκαν φουσκάλες και άρχισαν να σπάνε, καθώς επίσης και κόκκινα στίγματα και άλλες ανεπιθύμητες παρενέργειες . Με εξέτασε ένας δερματολόγος και η διάγνωση ήταν ξεκάθαρη - ψωρίαση. Έτσι ξεκίνησε ο αγώνας μου με την πάθηση.

Μέσα σε αυτά τα οχτώ ατέλειωτα χρόνια, δοκίμασα τα πάντα - διαδικασίες, χάπια, αλοιφές, διάφορες παραδοσιακές συνταγές. Επισκέφθηκα πολλούς ειδικούς δερματολόγους, όχι μόνο εδώ αλλά επίσης στην Αυστρία και στη Γερμανία. Κατάφερα να έχω κάποια αποτελέσματα - τα έντονα συμπτώματα περιορίστηκαν, αλλά η χρόνια ψωρίαση δεν έφευγε . Όταν αρρώσταινα λίγο ή όταν έπινα αλκοόλ πάντα επέστρεφε.

Η ΨΩΡΙΑΣΗ ΕΓΙΝΕ Η ΑΙΤΙΑ ΤΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΩΝ ΜΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ...

Σχεδόν είχα πλέον συνηθίσει την πάθηση. Σχεδόν συμβιβάστηκα μαζί της. Ωστόσο, εμφανίστηκαν και προβλήματα με τη σεξουαλική μου ικανότητα , τα οποία, σύμφωνα με τον γιατρό, προκλήθηκαν από την πάθηση και συμβαίνουν στο 90% των ανδρών οι οποίοι πάσχουν από ψωρίαση. Στην αρχή αντιμετώπιζα πρόβλημα μόνο όσον αφορά την πλήρη στύση, όμως σύντομα η στύση χάθηκε εντελώς. Τότε ήταν που τρόμαξα πολύ. ήμουν 47 ετών και το να μην έχω ερωτική ζωή σε αυτή την ηλικία δεν ήταν κάτι το οποίο επιθυμούσα.

Η ψωρίαση μου δημιούργησε οικογενειακά προβλήματα με τη δεύτερή μου σύζυγο: αρχίσαμε να μαλώνουμε συνέχεια. Είναι αρκετά μικρότερη από μένα σε ηλικία και δεν έχουμε κάνει παιδιά (αν και έχω δύο παιδιά από τον προηγούμενο γάμο μου), έτσι άρχισα να ανησυχώ ότι μπορεί να με αφήσει και να βρει κάποιον άλλον. Ήξερα ότι θα συνέβαινε αργά ή γρήγορα. Το σώμα μου είχε καλυφθεί από κόκκινα σημεία και το έβρισκε απωθητικό και συνεπώς δεν ήθελε να κάνουμε σεξ , αν βέβαια κατάφερνα να έχω στύση. Όταν ένας άνδρας δεν μπορεί να ικανοποιήσει μια γυναίκα, η σχέση τους γίνεται όλο και πιο απόμακρη με τον χρόνο και τελικά τον απατά. Είναι νόμος της φύσης. Ευτυχώς δεν έφτασα έως εκεί. Βρήκα έναν τρόπο να διορθώσω τα πράγματα.

Η ΜΕΘΟΔΟΣ ΠΟΥ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕ ΝΑ ΣΩΣΩ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΜΟΥ ΖΩΗ ΚΑΙ ΜΕ ΕΚΑΝΕ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΩ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΨΩΡΙΑΣΗ

Όχι μόνο κατάφερα να σώσω την οικογένειά μου, αλλά ξεφορτώθηκα παράλληλα και την χρόνια ψωρίαση! Ήταν η κρέμα " PsoriFix " που με θεράπυσε και την αγόρασα μόνο και μόνο γιατί δεν ήξερα τι άλλο να κάνω πλέον. Εύχομαι να την είχα ανακαλύψει νωρίτερα. Επιπρόσθετα, η δράση της ήταν σχεδόν άμεση.
Το δέρμα μου έγινε καθαρό και μαλακό σαν νεογέννητου μωρού. Όλα τα συμπτώματα της ψωρίασης εξαφανίστηκαν. Αφού ολοκλήρωσα ολόκληρο το πρόγραμμα θεραπείας (λιγότερο από 3 εβδομάδες), πήγα ξανά για εξέταση και ο γιατρός με ενημέρωσε ότι η ψωρίαση είχε φύγει! Δεν βιάστηκα να πανηγυρίσω γιατί είχα ακούσει ότι αυτό μπορούσε να συμβεί με κάποια ισχυρά φάρμακα. Ωστόσο αυτό δεν σημαίνει ότι η ασθένεια δεν μπορεί να ξανακάνει την εμφάνισή της μετά από λίγους μήνες.
Μου άρεσε το αποτέλεσμα τόσο πολύ που...Πρότεινα τo PsoriFix σε αρκετό κόσμο σε ένα εξειδικευμένο φόρουμ στο διαδίκτυο με παρόμοια προβλήματα, και μου είπαν ότι το προϊόν τους βοήθησε πολύ. Αρκετοί το δοκίμασαν και μου είπαν ότι γλύτωσαν από την ψωρίαση και τα σημάδια στο δέρμα.

http://endymionpublic.blogspot.gr/ ( Άγγελος Μασούρης )

Unknown είπε...


http://www.prokr.net/2016/09/house-cleaning-companies-12.html
http://www.prokr.net/2016/09/house-cleaning-companies-11.html
http://www.prokr.net/2016/09/house-cleaning-companies-10.html
http://www.prokr.net/2016/09/house-cleaning-companies-9.html
http://www.prokr.net/2016/09/house-cleaning-companies-8.html
http://www.prokr.net/2016/09/house-cleaning-companies-7.html

Ανώνυμος είπε...

Mέλπω η εκστασιακώς κατά φαντασίαν συνουσιαζόμενη μαζι σου παρθενα, μοιραιο αγορι:

https://www.youtube.com/watch?v=pThjWA4hOC8

Η σκλάβα


Παιδί μου παράξενο
παιδί μου περίεργο
παιδί μου ωραίο

Τυχαία σε γνώρισα
τυχαία σ’ αγάπησα
γιατί ήταν μοιραίο

Παιδί μου αλλιώτικο
παιδί μου απίθανο
καρδιά μου μεγάλη

Τα πάντα χαλάλι σου
χαλάλι τα δάκρυα
κι οι πίκρες χαλάλι

Δεν ξέρω που πάω
δεν ξέρω τι κάνω
και τι θα απογίνω

Η σκλάβα σου ήμουν
η σκλάβα σου είμαι
και σκλάβα θα μείνω

ΣΕ ΠΕ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΠΕΡΠΑΘΩΣ ΣΤΟ φβ να τα πουμε & ο,τι ηθελε προκυψει με μας τους 2. φιλακια παντου στο κορμακι σου το πλανο !

Ανώνυμος είπε...

το πρωτο δωρακι της Μελπως σου για το μικρο της αγορακι :

http://amazon1991.blogspot.gr/2010/06/blog-post_2623.html?zx=c426869815e8426e

'Ο άντρας μου είχε καυλώσει τρελά και της φώναζε τι καριόλα πεθερά είναι και πώς
του αρέσει να μας γαμάει μάνα και κόρη.' Να το δεις να παρεις μαθηματα τετοια θελω να μας κανεις !

Ανώνυμος είπε...

SOUZY η φαρμακοτριφτρα:

Ζοχάδες: Θεραπεία στο σπίτι πριν τον Χειρουργό.
Κοινές αιτίες πρωκτικού κνησμού είναι:
Ελλειπή καθαρισμός μετά την κένωση
Φάρμακα, ειδικά φάρμακα που προκαλούν διάρροια ή δυσκοιλιότητα, όπως τα αντιβιοτικά
Καθαρισμός του πρωκτού με πολύ ζεστό νερό και ισχυρά σαπούνια. Αυτή η περιοχή είναι συνήθως λιπαρή, αυτό προστατεύει έναντι του ερεθισμού των κινήσεων του εντέρου. Επανειλημμένος καθαρισμός και πλύσιμο θα καταργήσει αυτά τα έλαια και μπορεί να οδηγήσει σε έναν φαύλο κύκλο φαγούρας και ξύσιμο που μπορεί να είναι δύσκολο να σταματήσετε.
Η χρήση αρωματιζόμενο χαρτί τουαλέτας, αρωματικό σαπούνι ή αλοιφές (όπως αυτά που περιέχουν βενζοκαίνη)
Μια κατάσταση γενικευμένης ξηροδερμίας που επηρεάζει ολόκληρο το σώμα. Αυτή η κατάσταση είναι πιο κοινή στους ενηλίκους μεγαλύτερης ηλικίας.
Αιμορροΐδες. Οι αιμορροΐδες είναι φλέβες στο κάτω άκρο του το ορθό ή έξω από τον πρωκτό
Προσβολή του πρωκτό ή ορθό από ιούς (όπως τα κονδυλώματα),βακτηρίδια, μύκητες και παράσιτα (όπως ψώρα & οξύουρι)
Ορισμένα τρόφιμα, όπως καφές, τσάι, κόλα, αλκοολούχα ποτά, σοκολάτα, ντομάτες, πικάντικα τρόφιμα και μεγάλες ποσότητες βιταμίνης c.
Πρωκτικό πόνο μπορεί να προκληθεί από διάρροια, δυσκοιλιότητα, πρωκτικό κνησμό και ξύσιμο. Αυτός ο πόνος, που προκαλείται από αυτές τις αιτίες συνήθως απομακρύνεται όταν θεραπευθεί η αιτία. Άλλες κοινές αιτίες του πρωκτικού πόνου περιλαμβάνουν:
Αιμορροΐδοπάθεια(αιμορροΐδική κρίση ή θρόμβωση αιμορροΐδας)
Διαρθρωτικά προβλήματα, όπως η ραγάδα δακτυλίου, το περιεδρικό συρίγγιο ήπρόπτωση πρωκτού κλπ.Θεραπεία στο σπίτι του πρωκτικού κνησού:
Καλή υγιεινή. Καθαρίστε την περιοχή απαλά με το νερό και βαμπάκι ή καλύτερα με μωρομάντυλα. Χρησιμοποιείται αλοιφή με Βιταμίνη A + D, ηρεμεί το δέρμα και το προστατεύει από περαιτέρω ερεθισμός
Αλοιφές που περιέχουν 1% υδροκορτιζόνη μόνο γιά 7-10 ημέρες
Μην χρησιμοποιείτε κρέμες ή αλοιφές, που περιέχουν αντιισταμινικά
Υπερβολική εφίδρωση. Για πρωκτικό κνησμό που προκαλούνται από υπερβολική εφίδρωσης, αποφεύγεται στενά εσώρουχα και όχι συνθετικά. Μπορεί να χρησιμοποιήσετε σκόνη ταλκ για να απορροφήσουν υγρασία, πριν από την εφαρμογή του ταλκ, στεγνώστε την περιοχή καλά.

Αγοράστε χαρτί υγείας λευκό, άοσμο μαρκας ΖΟΧΑΔΟΣΟΥΦΡΕΞ . Υπαρχει σε ολες τις καλες συνοικίες και αν δεν τα βρισκετε ευκολα καλεστε μας στα 210 3422577 & 6987056245 και θα ειναι συντομα κοντα σας. Απαλα σαν το χαδι της μανας.

Ανώνυμος είπε...

τοποθέτηση του Μητροπολίτη Πειραιώς:
Νηστεία, η οδός της συμφιλίωσης

«Προκαθάρωμεν ἑαυτούς, ἀδελφοί, τῇ βασιλίδι τῶν ἀρετῶν, ἰδοὺ γὰρ παραγέγονε, πλοῦτον ἡμῖν ἀγαθῶν κομίζουσα, τῶν παθῶν κατευνάζει τὰ οἰδήματα, καὶ τῷ Δεσπότῃ καταλλάττει τοὺς πταίσαντας, διὸ μετ’ εὐφροσύνης ταύτην ὑποδεξώμεθα, βοῶντες Χριστῷ τῷ Θεῷ· ὁ ἀναστὰς ἐκ τῶν νεκρῶν, ἀκατακρίτους ἡμᾶς διαφύλαξον, δοξολογοῦντάς σε τὸν μόνον ἀναμάρτητον».

Το σημερινό δοξαστικό των αίνων του όρθρου της τελευταίας Κυριακής της αποκριάς ανακεφαλαιώνει με θαυμαστά περιεκτικό τρόπο όλο το νόημα της νηστείας που ξεκινά από τη Δευτέρα και κορυφώνεται την Καθαρά Δευτέρα.

Η νηστεία παρουσιάζεται ως βασιλίδα των αρετών. Ίσως να φαίνεται υπερβολικό να καταλαμβάνει τόσο υψηλή θέση στην κλίμακα των αρετών μια απλή αποχή από τροφή. Κι όμως ο αμέσως προηγούμενος ύμνος είναι αποκαλυπτικός: …Βλέπε, ψυχή μου, νηστεύεις; τὸν πλησίον σου μὴ ἀθέτει΄ βρωμάτων ἀπέχη; τὸν ἀδελφόν σου μὴ κατακρίνῃς,… Είναι λοιπόν ξεκάθαρο πως η νηστεία δεν καταξιώνεται λόγω της αποχής από την τροφή, αλλά λόγω της χρησιμότητάς της ως εργαλείου καταλλαγής και συμφιλίωσης με τον αδελφό μας.

Όπως ο οργανισμός απαλάσσεται από τις τοξίνες των λιπαρών τροφών, έτσι και η ψυχή καλείται να καθαρθεί από τις τοξίνες των παθών, και μάλιστα εκείνων που έχουν να κάνουν με την αποξένωση από τον συνάνθρωπο.

Η κατάκριση και η διαρκής εξουθένωση του διπλανού μας αποτελούν πληγές (οιδήματα) για την ψυχή. Ό πόνος λοιπόν που προκαλεί ο άσπλαχνός πληγώνει ανάλογα και τον ίδιο. Η ψυχή του υποφέρει, στενάζει, γεγονός όμως που σπάνια οδηγεί σε αλλαγή πλεύσης.

Αντίθετα, ο πόνος αυτός συχνότερα οδηγεί σε ακόμη μεγαλύτερη επιθετικότητα, με την ελπίδα, ο εσωτερικός αυτός πόνος να κοπάσει.

Αυτόν τον φαύλο κύκλο καλείται να σπάσει η νηστεία. Η αποκοπή από την άνευ ορίων λαιμαργία, ουσιαστικά από την εξάρτηση των γεύσεων, γίνεται η αιτία μιας πρώτης βιολογικής συγκρότησης, μιας αποτοξίνωσης, όπως την περιγράφει η επιστήμη, με απώτερο στόχο, η απαλλαγή από μια κατ΄ ουσίαν βιολογική εγωκεντρικότητα να αποτελέσει μέσον απαλλαγής από μια αντίστοιχη εσωτερική υπαρξιακή εγωκεντρικότητα, που καθιστά τον εαυτό μας μέτρο και κριτή των πάντων.

Ο μέσω της νηστείας άνθρωπος, οδεύοντας προς την συντριβή της εγωπάθειάς του, προσφέρει στον Θεό ανοιχτή την καρδιά του στο έλεός Του.

Αλήθεια, πώς να βρεί η κατάκριση και η καταλαλιά χώρο σε μια ψυχή, η οποία βιώνει με τρόπο συγκλονιστικό την δική της αποτυχία;

Ιδού λοιπόν τα δώρα της νηστείας. Δώρα ασυγκρίτως μεγαλύτερα από την δυσκολία που μας επιφυλάσσει στα πρώτα μόνον στάδιά της, όπως βεβαιώνουν οι έμπειροί περί τα πνευματικά ασκηΊσως η καλομαθημένη και ασύστολη κοιλία διαμαρτυρηθεί για τα χαμένα της προνόμια, η στερημένη όμως από έλεος και καλούς λογισμούς καρδία μας σύντομα θα γευτεί το βάλσαμο της συμφιλίωσης με Εκείνον που επέλεξε την κένωση, προκειμένου να μας οδηγήσει εμάς, τους ταλαιπωρημένους, αλλά και αχάριστους ανθρώπους, στην πληρότητα της σχέσης μαζί Του και με όλο τον κόσμο.
Καλοδεχούμενη λοιπόν η περίοδος της νηστείας που πλησιάζει. Δρόμος συνάντησης με Θεό και ανθρώπους ανοίγεται ενώπιόν μας.

Ελάχιστος εν Χριστώ Αδελφός

+ ο Πειραιώς ΣΕΡΑΦΕΙΜ


Ανώνυμος είπε...

http://www.lulu.com/spotlight/Endymion

ΕΝΔΥΜΙΩΝ Εκδοτική Παρέμβαση :

Ο Μπόρχες στην Ελλάδα

Δεν υπάρχει αντιπροσωπεία Μπόρχες στην Ελλάδα. Δεν είναι λακόστ ο Μπόρχες. Και κανείς μεταφραστής δεν θεμελιώνει ύπαρξη λογοτεχνική, όταν μάλιστα για κάποιους υπάρχει αμφιβολία αν έκαναν τον κόπο να μάθουν τη γλώσσα του πρωτοτύπου του Μπόρχες για να μεταφράσουν, με τη μετάφραση του έργου του Μπόρχες. Αν υπάρχει ένα μάθημα του Μπόρχες είναι να ακολουθούμε τις εμμονές μας κι όχι τις δικές του. Αυτό δεν απαγορεύει σε ένα μικρό ταλέντο να καταρρέει λογοτεχνικά ως μίμος των εμμονών του Μπόρχες, αλλά θα κριθεί ακριβώς ως αυτό που είναι: μίμος των εμμονών του Μπόρχες. Ως την επόμενη στροφή της σκάλας που μια γενιά ισπανομαθών και τρεφομένων από πρωτότυπες πηγές θα φροντίσει για την κράτηση και διάδοση του έργου του, ρίχνοντας στη λήθη τους μιμητές του.

Δημήτρης Καλοκύρης, νομίσματα και νενομισμένα

Ο Δημήτρης Καλοκύρης είναι κατ' εξοχήν ποιητής της απόβλεψης. Με την έννοια ότι χωρίς καμιά κλήση για ποιητής τοποθετείται από τις δευτερεύουσες εργασίες της σε μια στατιστική λογιότητας. Υπερεκτιμημένος την εποχή που διαθέτει λογοτεχνικό περιοδικό, πέφτει στη λήθη όταν το κλείνει, και παραμένει θολά ως ένας λογοτεχνικός μεταπράτης της ποίησης του Μπόρχες, την οποίαν μετέφρασε ψυχρά, αφυδατώνωντας το στυλιστικό αλάτι του πρωτοτύπου, από ποια γλώσσα δεν ξέρω, αλλά προσωπικά δεν τον άκουσα ποτέ δημοσίως. να λέει λέξη ισπανικά. Για τους αποτυχημένους υπάρχουν πάντα διοικητικές θέσεις στο λογοτεχνικό συνδικαλισμό. Και ως συνδικαλιστής εμφανίζεται τελευταία εξαργυρώνοντας την υποταγή εντύπων και προσώπων προς το έργο του που θέλει όλη την καλή θέληση να το αποδεχτούμε ως ποίηση ενδιαφέροντος. Η μπορχεσιανή του θητεία φαίνεται ότι υποβοήθησε τη σύνολη κατάρρευση της σταδιοδρομίας του, καθώς αδυνατώντας για μια ποιητική συνομιλία μαζί του, τρώει τον καιρό του σε ταλμουδικής υφής υποταγές, διυλίζοντας κώνωπες υποσημειώσεων, που είναι εξαντλητικά σχολιασμένες στον ισπανόφωνο κόσμο. Η περίπττωσή του πάει να γίνει παραδειγματική για την ανθεκτικότητα κάποιων προσώπων της γενιάς του, που στην έκτη δεκαετία της ζωής τους και βάλε, συνεχίζουν να μας απασχολούν πιάνοντας απλώς χώρο στη δημοσιότητα.

Ανώνυμος είπε...

Σπιτικὰ γιατροσόφια!

Φασκόμηλο για το πρήξιμο της περιόδου

Εάν υποφέρεται από το πρήξιμο της περιόδου, τότε 3 με 4 φλυτζάνια φασκόμηλο την ημέρα, θα σας ανακουφίσουν. Εκτός από τις μέτριες διουρητικές του ικανότητες, χάρη στις οποίες αποβάλλονται τα κατακρατούμενα υγρά, φαίνεται ότι έχει ευεργετική επίδραση και στην διάθεσή μας πριν και κατά την διάρκεια της περιόδου. Η λαϊκή μάλιστα, σοφία λέει ότι «ελαφραίνει το πνεύμα», χαλαρώνοντάς μας.

Ρυζόνερο εναντίον διάρροιας

Αν σας ταλαιπωρεί κάποιος ιός του στομάχου ή μια τροφική δηλητηρίαση, η καλύτερη λύση για να σταματήσετε την διάρροια βρίσκεται στο ρυζόνερο. Εκτός από μαλακτικό, καταπραϋντικό και γευστικό, βοηθάει και στην σταθεροποίηση του εντέρου. Για να το παρασκευάσετε, βράστε ένα φλιτζάνι ρύζι μέσα σε διπλάσιο νερό από ότι συνήθως, δοκιμάστε μια αναλογία 1 προς 4. Σουρώστε το ζωμό και πιείτε τον ζεστό ή κρύο.

Aνανάς για τα φλέματα

Aν το παιδί σας βασανίζεται από έναν παραγωγικό βήχα, αλλά δυσκολεύεται να απαλλαγεί από τα φλέματα, δώστε του να πιει 1 κουταλάκι του γλυκού χυμό από φρέσκο, ώριμο ανανά περίπου κάθε 2 ώρες. Tο ένζυμο βρομελίνη, που περιέχει ο ανανάς, έχει ισχυρή αντιφλεγμονώδη και αποσυμφορητική δράση, η οποία βοηθάει στην καταπολέμηση τοπικών οιδημάτων, όπως, σε τούτη την περίπτωση, της αναπνευστικής οδού.

Bάλσαμο για το προεμμηνορροϊκό σύνδρομο


Yπάρχουν αρκετά βότανα που ανακουφίζουν τα συμπτώματα του προεμμηνορροϊκού συνδρόμου, αλλά το πιο δραστικό είναι το βάλσαμο (υπερικό), που έχει την ιδιότητα να αναστέλλει την παραγωγή προσταγλανδίνης, της ορμόνης που προκαλεί τις συσπάσεις των μυών της μήτρας, ενώ παράλληλα έχει καταπραϋντικές και αντικαταθλιπτικές ιδιότητες. Ένα δεκαήμερο πριν την αρχή της περιόδου αρχίστε να παίρνετε 1/4 κουταλάκι εκχύλισμα τρεις φορές την ημέρα με το φαγητό ή 1/2 κουταλάκι βάμμα βάλσαμου. Θα συνεχίσετε τη λήψη μέχρι τη δεύτερη ημέρα της περιόδου και θα την επαναλάβετε πάλι τον επόμενο μήνα.

Bασιλικός και μπανάνα για την ευρυαγγεία


Με βασιλικό πολτό: Oι συνθήκες της ζωής μας το χειμώνα (απότομες εναλλαγές θερμοκρασίας, κλειστοί χώροι, καπνός τσιγάρου, άγχος κ.ά.) ευνοούν την έξαρση της ευρυαγγείας. Για να «ηρεμήσουν» οι διεσταλμένες φλεβίτσες που δημιουργούν κόκκινα σημάδια σε διάφορα σημεία του προσώπου, φτιάξτε μια μάσκα λιώνοντας ένα κομμάτι μπανάνας και αναμειγνύοντάς το με 1 κουταλιά βιολογικό ελαιόλαδο και ένα κομμάτι (όσο ένα φουντούκι) βασιλικό πολτό. Aπλώστε τη μάσκα σε μια λεπτή στρώση, στα σημεία όπου υπάρχει το πρόβλημα, για 15 λεπτά. Mετά ξεβγάλτε με δροσερό νερό και σκουπίστε σφουγγίζοντας, χωρίς να τρίψετε με την πετσέτα.

Γεράνι για τη φαγούρα


Aν έχετε φαγούρα στο δέρμα επειδή βγάλατε κάποιο έκζεμα ή ορτικάρια, μπορείτε να δοκιμάσετε να βρείτε τη λύση στο μπαλκόνι σας. Kόψτε 10 φύλλα από τα γεράνια σας, πλύνετέ τα και βράστε τα για 1 ώρα μέσα σε 1 λίτρο νερό. Bρέξτε με το υγρό αυτό γάζες και κάντε 4-5 φορές την ημέρα τοπικές κομπρέσες στα σημεία όπου έχετε την ενόχληση.

Δεντρολίβανο για τον τυμπανισμό

O τυμπανισμός είναι ένα συνηθισμένο σύμπτωμα που οφείλεται στην ανάπτυξη αερίων στο στομάχι και στο έντερο και προκαλεί αίσθημα βάρους και δυσφορία. Για να απαλλαγείτε από τον τυμπανισμό, ρίξτε 50 γρ. ανθισμένο δεντρολίβανο, φρέσκο ή ξερό, και αφήστε το σκεπασμένο για 10 λεπτά μέσα σε βραστό νερό. Πίνετε ένα φλιτζάνι από το αφέψημα έπειτα από κάθε γεύμα. Γνωστό από την αρχαιότητα για τις χωνευτικές και σπασμολυτικές του ιδιότητες, το δεντρολίβανο είναι γενικά πολύ αποτελεσματικό στην αντιμετώπιση πολλών γαστρεντερολογικών προβλημάτων.

Θυμάρι για τη δυσοσμία των ποδιών


Tο ίδρωμα των ποδιών τώρα το καλοκαίρι επιδεινώνεται, με όλα τα δυσάρεστα επακόλουθα. Ένας εύκολος και φυσικός τρόπος για να το αντιμετωπίσετε είναι το ποδόλουτρο με αφέψημα θυμαριού. Bράστε 2 κουταλάκια του γλυκού θυμάρι σε 1/2 λίτρο νερό για 10 λεπτά και μόλις το αφέψημα κρυώσει αρκετά, κάντε με αυτό ένα ποδόλουτρο για μισή ώρα. Aν επαναλαμβάνετε τη διαδικασία αυτή καθημερινά για ένα διάστημα, η κακοσμία θα εξαφανιστεί.

Ανώνυμος είπε...

SEXUALITY: Έντονη φαγούρα στους όρχεις. Είναι ανησυχητικό;

Dr. Κούρτης M.D, Ph.D
Διευθυντής Χειρουργικής Κλινικής. Υπευθυνότητα & Σεβασμός στον ασθενή Μετάβαση στη διεύθυνση kostaskourtis.gr

Οι απαντήσεις στα ερωτήματα έχουν κριτήρια τη σαφήνεια και τη λιτότητα. Αν κάποιος θέλει βιβλιογραφία και παραπομπές, μπορεί να το ζητήσει και θα εξυπηρετηθεί. Αν κάποιος θέλει διάλογο, μπορεί να τον ζητήσει και θα τον έχει.

Γιώργος:
Καλησπέρα. Εδώ και λίγες μέρες έχω έναν έντονο ερεθισμό-φαγούρα στην επιδερμίδα των όρχεων, δεξιά και αριστερά, όχι πάνω πάνω στους όρχεις αλλά προς τη βάση. Δεν είναι ιδιαίτερα κοκκινισμένα τα σημεία, αλλά, αν αγγίξω την περιοχή, με πιάνει έντονη φαγούρα. Να είναι κάτι ανησυχητικό; Επίσης, τους τελευταίους μήνες, ανά διαστήματα μου παρουσιάζεται μια κοκκινίλα στη βάλανο και στο πετσάκι εσωτερικά, με μια αμυδρή αίσθηση φαγούρας. Κυρίως συμβαίνει μετά από πολύ χρήση με τη κοπέλα μου. Για τη βάλανο είχα πάει σε δερματολόγο και μου είπε ότι μάλλον κόλλησα κολπίτιδα από την κοπέλα μου, η οποία όμως είχε κάνει εξετάσεις (τεστ ΠΑΠ κ.λπ.) και ήταν αρνητική σε όλα. Να οφείλεται στην έντονη χρήση ή είναι κάτι άλλο; Να σημειώσω ότι δεν είχα ποτέ κάποιο πρόβλημα, δερματολογικό ή σεξουαλικό. Ευχαριστώ!

Dr. Κούρτης M.D, Ph.D:
Η κοκκινίλα που περιγράφετε στο όσχεο μπορεί να είναι μια απλή δερματίτιδα ακόμη και ατοπική δηλαδή αλλεργική, μπορεί όμως να είναι και φλεγμονή μυκητιασικής αιτιολογίας. Γεγονός που μπορεί να σχετίζεται και με την εικόνα που περιγράφετε για τη βάλανο. Σε αυτή την περίπτωση, οι εξετάσεις της συντρόφου σας θα είναι αρνητικές. Θα πρέπει, όμως, εάν το σύμπτωμα επιμένει να σας δει, κάποιος γιατρός ειδικός σε σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα. Πληροφορίες μπορείτε να πάρετε από τη γραμμή βοήθειας ΕΜΑΣ 210-6777070.

Σας ευχαριστούμε για την επικοινωνία.

Ανώνυμος είπε...

Του Σεβ. Μητροπολίτου Φθιώτιδος κ. Νικολάου στην Romfea.gr :

Ἀπό τίς ἐκδόσεις «Βιβλίο καί Εἰκόνα» τῆς Ἱερᾶς Μητροπόλεως Καλαβρύτων καί Αἰγιαλείας (Αἴγιον 2017) κυκλοφορήθηκε ἡ μελέτη μέ τίτλον «Ἡ Ἀλήθεια διά τό Ἐκκλησιαστικό ζήτημα», ἡ ὁποία πρός 43 ἐτῶν, ἤτοι τό 1974, εἶχε δημοσιευθεῖ εἰς τό περιοδικό «Ἐκκλησία» μέ ὄνομα συντάκτου «Ἱερά Σύνοδος τῆς Ἐκκλη¬σίας τῆς Ἑλλάδος» καί τώρα φέρει ὡς συντάκτην τό ὄνομα τοῦ τότε Ἀρχιμ. Ἀμβροσίου Λενῆ καί νῦν Μητροπολίτου Καλαβρύτων και Αἰγιαλείας κ. Ἀμβροσίου.
Ἡ μελέτη αὐτή, ὅπως εἶχε πρωτοκυκλοφορήσει τό 1974, ἀναδημοσιεύτηκε εἰς τόν τιμητικόν τόμον «Εὐκαρπίας ἀντίδοσις, Τιμητικό Ἀφιέρωμα στήν εἰκοσαετία 1995-2015 θεοφιλοῦς Ἀρχιερατείας τοῦ Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Σάμου, Ἰκαρίας καί Κορσεῶν κ. Εὐσεβίου», Ἀθήνα 2015, σ. 483-523.
Πασιφανές εἶναι, ὅτι ἐγράφη κάτω ἀπό εἰδικές συνθῆκες καί ἱκανοποιοῦσε εἰδικές καταστάσεις τῆς περιόδου ἐκείνης καί διά τοῦτο στερεῖται ἀντικειμενι¬κό¬τητος. Μαζί δέ μέ τό χέρι τοῦ φερομένου ὡς συντάκτου ὑπῆρξε καί ἕνα ἄλλο χέρι, ἱστορικοῦ καί κανονολόγου, ὁ ὁποῖος, ὡς ἐξάγεται ἐκ τῶν παρατιθεμένων μετά φανατισμοῦ ἐπιχειρημάτων κατά τοῦ ἀειμνήστου Ἀρχιεπισκόπου Ἱερω¬νύ¬μου τοῦ Α΄, ὑπῆρξε ὄχι μόνο ὑποστηρικτής τοῦ ἐκκλησιαστικοῦ καθεστῶτος τῆς δεύτερης χούντας, ἀλλά καί ἐκ τῶν πρωταγωνιστῶν αὐτοῦ.
Ἡ Ἱστορία ὅμως δέν εἶναι ἀντικειμενική, ὅταν καταγράφεται ἀπό τούς πρωταγωνιστές τῶν γεγονότων.
Ἐπειδή ἐθεώρησα τό κείμενο αὐτό ὑβριστικό καί ὑποτιμητικό τῆς προσωπικότητος τοῦ μακαριστοῦ Ἀρχιεπισκόπου Ἱερωνύμου τοῦ Α΄ καί ἐπί πλέον ἐπειδή μέ τόν τρόπο αὐτό βεβηλώνεται ἡ μορφή καί τό ἔργο τοῦ κοπιάσαντος διά τήν Ἐκκλησίαν μακαριστοῦ Πρωθιεράρχου, ἀπέστειλα προσωπικήν ἐπιστολήν εἰς τόν Σεβασμιώτατον Μητροπολίτην Καλαβρύτων και Αἰγιαλείας κ. Ἀμβρόσιον καί τόν παρεκάλεσα εὐγενῶς νά διορθώσει τούς ἀπαραδέκτους χαρακτη¬ρισμούς καί νά μή ταράσσει, μετά μάλιστα 50 χρόνια, τόν γαλήνιον ὕπνον τῆς αἰωνιότη¬τος προσώπων, τά ὁποῖα ἔτυχαν μέσα στή δίνη τῆς ἐποχῆς.
Ἐπειδή ὅμως ὁ Σεβασμιώτατος προέβη σέ τρίτη ἔκδοση τῆς ἰδίας ἀδιορθώτου μονο¬γραφίας του, δίδω εἰς τήν δημοσιότητα τήν ἐπιστολήν, τήν ὁποία τοῦ ἀπέστειλα τήν 11ην Ὀκτωβρίου τοῦ 2015, διά νά γνωρίζει πᾶς ἐνδιαφερόμενος τήν ἀλήθειαν διά τήν «ἀλήθεια τοῦ ἐκκλησιαστικοῦ ζητήματος».

† Ὁ Φθιώτιδος Νικόλαος

Ανώνυμος είπε...

http://www.vimaorthodoxias.gr:

Προβλήματα με τον προστάτη: Ποια είναι τα πρώτα σημάδια

Καθώς οι άνδρες γερνούν, ο προστάτης τους μπορούν να μεγαλώσει και να μπλοκάρει τη ροή των ούρων ή να παρεμποδίσει τη σεξουαλική λειτουργία. Αυτή η κοινή πάθηση, που ονομάζεται καλοήθης υπερπλασία του προστάτη (ΚΥΠ), δεν είναι καρκίνος, αλλά μπορεί να προκαλέσει πολλά από τα ίδια συμπτώματα, όπως ο καρκίνος του προστάτη. Αν και η ΚΥΠ δεν αποτελεί απειλή για τη ζωή του ατόμου, μπορεί να απαιτεί θεραπεία με φάρμακα, ή χειρουργική επέμβαση για να εκμηδενιστούν τα συμπτώματα. Μία μόλυνση, ή φλεγμονή του προστάτη, που ονομάζεται προστατίτιδα, μπορεί επίσης να προκαλέσει πολλά από τα ίδια συμπτώματα, όπως ο καρκίνος του προστάτη.

Πρώιμα συμπτώματα:

Δυσκολία στην ούρηση.
Δυσκολία στην έναρξη της ροής των ούρων ή/και στην διακοπή της ροής των ούρων.
Ανάγκη συχνής ούρησης, ιδιαίτερα τη νύχτα.
Ασθενής ροή των ούρων.
Ροή των ούρων που ξεκινά και σταματά.
Πόνος, ή κάψιμο κατά την ούρηση.
Δυσκολία στύσης.
Αίμα στο σπέρμα, ή στα ούρα.
Συχνοί πόνοι στο κάτω μέρος της πλάτης, τους γοφούς, ή τους μηρούς.

Αυτά μπορεί να είναι συμπτώματα του καρκίνου, αλλά πιο συχνά είναι συμπτώματα μη-καρκινικών παθήσεων. Εάν έχετε αυτά τα συμπτώματα είναι πολύ σημαντικό να ενημερώσετε άμεσα το γιατρό σας και να κάνετε τις εξετάσεις που εκείνος θα σας συστήσει.

Δύο εξετάσεις μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την ανίχνευση του καρκίνου του προστάτη, ακόμα και όταν δεν υπάρχει κανένα απολύτως σύμπτωμα.

Η μία είναι η δακτυλική εξέταση, στην οποία ένας γιατρός αισθάνεται τον προστάτη μέσω του ορθού για να εντοπίσει τυχόν σκληρές, ή παραμορφωμένες περιοχές στον προστατικό αδένα.

Η άλλη είναι ένα τεστ αίματος που χρησιμοποιείται για την ανίχνευση μιας ουσίας που παράγεται από τον προστάτη και ονομάζεται ειδικό προστατικό αντιγόνο (PSA).

Μαζί, αυτές οι δύο εξετάσεις μπορούν να ανιχνεύσουν πολλούς “σιωπηρούς” καρκίνους του προστάτη, που δεν έχουν προκαλέσει ακόμα συμπτώματα. Γι’ αυτό και είναι πολύ σημαντικό οι άνδρες άνω των 50 ετών να κάνουν τακτικά αυτές τις εξετάσεις. Αν ο καρκίνος του προστάτη εντοπιστεί εγκαίρως, προτού τα καρκινικά κύτταρα κάνουν μετάσταση, τότε οι πιθανότητες μακροχρόνιας επιβίωσης μετά τη διάγνωση είναι πολύ μεγάλες.

Ανώνυμος είπε...

O κύριος Ανταλλάσσω ευθιξία με ολίγη αυτογνωσία είπε :


Εν λογοτεχνία
Δεν υπάρχουν φιλίες στη λογοτεχνία, μόνο ψυχωτικοί συγχρωτισμοί μιας ορδής γιων χωρίς πατέρα που απολαμβάνουν την έχθρα των μικροδιαφορών που τους επιβάλει η αμοιβαία μετριότητα του έργου τους. Το είδα και από την αιώνια φιλία των αντιδίκων μου πως έψαχναν διαφορετικές πόρτες για να αποχωρήσουν ηττημένοι. Και συνεχίζω να το βλέπω από την τύχη που μου επιφύλαξε μια αρχοντική θέση μακριά από τη λάσπη της αγοράς.


Επιθανάτιας Κλίνης

Στην Πελοποννήσο περνούν ολόκληρη ζωή αδέλφια και συγγενείς χωρίς να μιλάνε για μια κληρονομιά για τα σύνορα στα χωράφια για ένα δικαστήριο... μα μόλις κανείς από τους εχθρούς αυτούς φτάνει προς θάνατον μαζεύονται όλοι μαζί στους διαδρόμους του νοσοκομείου να συγχωρεθούν όπως λένε. Θα έλεγες μάλιστα πως η αδιαφορία και κάποτε η εχθρότητα ενδυναμώνονται στο χρόνο από την ύπαρξη αυτής της τελευταίας συγχώρεσης. Επειδή το έχω δει τόσο πολύ να παίζεται στη ζωή μου δεν θέλω να το παίξω στη λογοτεχνία. Θα πάμε σκληρά και ασυγχώρητα. Δεν βρίσκω να μου χρωστάει κανείς τίποτα σε αυτή τη χώρα. Κι αυτό ισχύει και προς τις δυο κατευθύνσεις. Και δε μου χρωστάει και δεν αποδέχομαι κανενός είδους αναγνώριση. Το έχω ξαναπεί, πως σε μια χώρα που όλοι κλαίγονται κι ίσως να έχουν δίκιο ότι πήραν λιγότερα, εγώ ε΄χω την σαφή αίσθηση ότι πήρα περισσότερα. τα έφεραν έτσι οι συγκυρίες που βρηκα πλάγιους δρόμους να υπερβώ κάθε εμπόδιο που φαντάστηκε κάποιος από αδιαφορία η επί τούτου για μένα. Γι αυτό και τις γλαδιόλες της κηδείας μου βάλτετες στον κώλο σας. θα έχω άνθρωπο να σας πετάει έξω από την εκκλησία. Είπαμε: σκληρά κι ασυγχώρητα.

Ο Ενδυμίων και τα φτερά

Ο Ενδυμίων κοιμάται γιατί δεν έχει έγνοια για την αγορά. Ελευθερώνει βιβλία σαν πουλιά που δεν είναι πληγωμένα από την παράλληλη φιλοδοξία του μηχανισμού μετάδοσης. Αυτό είναι το μυστικό που τον διακρίνει και θα τον διακρίνει για πολύ καιρό απότι φαίνεται. Είναι εκδοτικός οίκος κενώσεως και όχι υπερβάσεως. Στη διεστραμμένη εποχή μας τη γεμάτη λογοκρισίες και για τα ασήμαντα κάποιος δεν θέλησε να αναλάβει, μπορεί και να τον πίεσαν διακριτικά, την παρουσία του Ενδυμίωνα στη νεκρανάστασή του. Δικαίωμά του. Όπως δικαίωμά μας κι εμάς να μην επιτρέπουμε ούτε δια παραλείψεων και δια του πλαγίου να αγγίζει το δηλητήριο της αγοράς τις αρχικές του προθέσεις. Δεν θα μάθουμε δεν θα γίνουμε πιο πονηροί πιο επιφυλακτικοί εκδικητικοί στο μέλλον για κακές συμπεριφορές στο παρελθόν κάποιων που δεν κατάλαβαν τις προθέσεις και τη φιλοσοφία του. Αποπέμψαμε λοιπόν αυτόν που είχε την δυσκολία να αναλάβει την παρουσία του αλλά στην ουσία τον ελευθερώσαμε από τη δυσκολία να αναλάβει τη σημασία του στη δική του περίπτωση. Έχοντας πλήρη συνείδηση ότι σε μερικούς μήνες θα συνεχίσει να τραβά τραβά τραβά προς τη δόξα και δεν θα θυμάται απολύτως τίποτα, αν δεν μας κακολογεί κιόλας για τη μη υποταγή μας στις πάνδημες λογικές της βρώμικης κατακύρωσης του καιρού μας.

Ανώνυμος είπε...

O Kύριος γλειφομουνοψωλοχύσης είπε :

Σε μύρισα και με μύρισες

Σε μύρισα και με μύρισες. Μα ο θεός απεβίωσε.
Και μπορούμε τώρα να μυριζόμαστε χωρίς να μας
παίρνει μάτι ο θεός που τριγυρνούσε κάποτε
καβάλα σ’ ένα γυαλιστερό ασημένιο σύννεφο.
Σε μύρισα και με μύρισες. Κι ούτε μια λέξη δεν
χρειάστηκε, για να μάθω πως γίνεται να μην πεθάνεις
από τίποτε άλλο, παρά μόνο από μανία για να ζήσεις
Σχολιάστε


Agnus Dei

Το θέμα τού ποιήματος είναι το ίδιο το ποίημα.
Ένα βήμα μπρος δυο πίσω. Εκτός κι αν
αντιστρέψουμε τα πράγματα. Εκτός κι αν η ζωή
αρχίζει απ’ το φέρετρο και καταλήγει στην κούνια.
Πάντα με τον κίνδυνο να ξεχαστεί κανείς επί μακρόν
στη χνουδωτή γραμμούλα του χρόνου, που πάει
απ’ τον αφαλό προς τα έγκατα. Κι αφού η αρχή
δεν έχει τέλος, δεν θα πονέσεις καθόλου μωρό μου

Σχολιάστε

BY ΑΔΕΣΠΟΤΟΣ ΣΚΥΛΟΣ

Ανώνυμος είπε...

Απορίες του Pablo Picasso τη νύχτα

Γνωρίζουν οι κολποφύλακες του ναού σου την Ισπανική;
Γνωρίζουν πως ψάχνω βαρύοσμα ψαχνά αδρεναλίνης;
Γνωρίζουν τι εστί εκμαυλισμός των οριζόντων;
Γνωρίζουν πως νιώθει ο αφαλός ενός τρελού στο Γιβραλτάρ;
Γνωρίσουν μιγαδική ανάλυση και χνούδι;
Γνωρίζουν τι οχιές πατικωμένες έχει το σαρκίο μου;
Γνωρίσουν πως κοιτάζονται στα μάτια δυο αγρίμια;
πως τρώει η μύγα σίδερο και το κουνούπι ατσάλι;
Γνωρίζουν πως για πάντα θάφτηκα στις λάσπες της Γκερνίκα;

Ανώνυμος είπε...

Μητροπολίτης Καλαβρύτων και Αιγιαλείας :

ΚΡΑΥΓΗ ΑΓΩΝΙΑΣ – ΘΕΣΗ ΕΥΘΥΝΗΣ

Πως θα μπορούσαμε να σιωπήσουμε και να παραμείνουμε ανέγγιχτοι συνειδησιακά στό απόλυτα δικαιολογημένο έντονο και αποκαλυπτικό, ξέσπασμα της Καθηγήτριας της Φιλοσοφικής Σχολής Αθηνών κας Μαρίας Μαντουβάλου, διαβάζοντας το άρθρο της στην ημερήσια Εφημερίδα «ΜΑΚΕΛΕΙΟ» της 10ης Μαΐου 2017 και στη σελίδα 3, με τίτλο: Κεραυνοί… Μαρίας Μαντουβάλου που μιλά για «παιδομάζωμα» - «Εθνοκτόνα τα γράμματα που διδάσκουν στα παιδιά μας».
Παραθέτουμε αυτούσιο το δημοσίευμα.

Η κα Μαντουβάλου τόνισε ότι όλοι αυτοί δεν μπορούν να ανήκουν στο Ελληνικό Έθνος, αλλά μόνον κατά παραχώρηση στους Έλληνες πολίτες, ενώ προειδοποίησε για το τελικό χτύπημά τους με την σχεδιαζόμενη αλλαγή Συντάγματος (σχέδιο Μάνου – Αλιβιζάτου), όπου ανέφερε ένα προς ένα τα ζωτικά για εμάς άρθρα που θέλουν να αλλάξουν ή να καταργήσουν (όπως την επικρατούσα θρησκεία, την αποστολή της παιδείας κ.α.), προκειμένου να ισοπεδώσουν τα πάντα, ενώ καυτηρίασε ανηθικότητα, αντιχριστιανισμό, δουλικότητα, ελληνοποιήσεις και τα κατασκευασμένα συνθήματα, προκειμένου να αλλοιωθεί η Ελλάδα, η ψυχή και η σκέψη της!
Φώναξε πως με αυτές τις αλλαγές που προτείνονται «έπεσαν οι μάσκες και φάνηκαν οι γουρνολύκοι» κατά τον Μακρυγιάννη! Χαρακτήρισε «γαλλικό εμφύλιο» την Γαλλική Επανάσταση και «Διαφωτισμό με στιλέτα» το αποτέλεσμά της, «δήθεν επανάσταση» τη Ρωσική, «φράξια» το κατεστημένο της Παιδείας και «αρνητές του Έθνους» κάποιους Πανεπιστημιακούς, προειδοποιώντας για «την οργή των νεκρών»!

Επίορκοι όλοι…
Χαρακτήρισε «επίορκους» όλους τους υπονομευτές και καταστροφείς της Παιδείας και όχι απλά «άθεα», αλλά «εθνοκτόνα» τα γράμματα που διδάσκονται στα σχολεία εντολές των Υπουργών… Καυτηρίασε την παιδεία του «σεξουαλικού προσανατολισμού», του δήθεν «αντιρατσισμού» και των «μειονοτήτων» και των «συμβολαίων τιμής» των μαθητών για δήθεν «δημοκρατία» που στην πραγματικότητα είναι «φασισμός» και «εκτέλεση εντολών ξένων κέντρων»!

Ζήτησε επίσης σύσταση «Εθνικού Δικαστηρίου» για την προστασία του έθνους, της παιδείας και της ιστορίας μας και κατηγόρησε την Κυβέρνηση για «Παιδομάζωμα» των μαθητών, που εκπαιδεύουν τα παιδιά ώστε να γίνουν «Ανθέλληνες»!
Κλείνοντας την δυναμική και θυελλώδη ομιλία της που ξεσήκωσε ρίγη ενθουσιασμού, η Μαρία Μαντουβάλου απήγγειλε κάποιους γεμάτους νόημα στίχους του Νίκου Γκάτσου: «Πότε θ’ ανθίσουνε τούτοι οι τόποι; Πότε θα ‘ρθούνε καινούργιοι ανθρώποι να συνοδεύσουνε την βλακεία στην τελευταία της κατοικία». Άξια!

Πρωτοπρεσβύτερος π. Χρήστος Τσάκαλος

Ανώνυμος είπε...

Vas. Lal.

Ξεχνάω συνεχώς τα χάπια μου για τη σχιζοφρένεια εδώ και μερικές μέρες και βρίζω άθελά μου κόσμο. Γιατί δεν μου τα θυμίζετε; Τι φίλοι είστε; Μόνο για ούζα; 2 το πρωί , 1 το μεσημέρι και 1 το βράδυ. Είναι το κόκκινο κουτί πάνω στο κομοδίνο που γράφει SCHIZEX-ST.

Ανώνυμος είπε...

Μητροπολίτης Καλαβρύτων και Αιγιαλείας :

ΚΡΑΥΓΗ ΑΠΟΓΝΩΣΕΩΣ!

«Περίλυπος εστίν η ψυχή μου έως θανάτου!»
(Μαρκ. 14, 34)

Ποία η αιτία; Θα με ερωτήσετε. Και Σας απαντώ ευθέως:
Η εκ μέρους όλων Υμών τηρουμένη «σιγή ιχθύος», καθ’ όν χρόνον τα πάντα χάνονται, τα πάντα καταστρέφονται! Ο Χριστός διώκεται! Οι Έλληνες απο-χριστιανίζονται! Οι άνθρωποι του ΣΥΡΙΖΑ, οι οποίοι Κυβερνούν σήμερα την Ελλάδα μας, έβαλαν ως στόχο τους να γκρεμίσουν ό,τι ιερό, ό,τι όσιο, ό,τι χριστιανικό και ό,τι εθνικό! Αγωνίζονται να αποδομήσουν τόσο την Ορθόδοξη, όσο και την Εθνική Συνείδηση στην νεώτερη Ελλάδα! Ανερυθριάστως εκτελούν τα σχέδια της Παγκοσμιο-ποιήσεως!
Η Ελλάδα μας κάθε μέρα αλλάζει όψη, αλλάζει χαρακτήρα! Ακόμη και οι της συντηρητικής λεγομένης παρατάξεως πολιτικοί Παράγοντες διαγωνίζονται και διαγκωνίζονται ποιος θα προηγηθεί στο γκρέμισμα των τειχών! Ο Αρχηγός της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκος Μητσοτάκης σήμερα έσπευσε να δεχθεί επισήμως στο Γραφείο του εκπροσώπους της Κοινότητος LGBT (Lesbian, Gay, Bisexual and Transgender), τους τρανσέξουαλ, δηλ. όλα τα εξ επόψεως χριστιανικής Ηθικής Σοδομικά άτομα, τα μη φυσιολογικά εξ επόψεως ηθικής συμπεριφοράς, άτομα, ήτοι Λεσβίες, Ομοφυλό- φιλους, Αμφιφυλόφιλους και Τρανς!!!! Έτσι μετά επίσημη εκπροσώπηση της Ν.Δ. στο Gay Pride της Θεσσαλονίκης και των Αθηνών έχουμε τώρα την κορύφωση της επισήμου αναγνωρίσεως όλων αυτών των ανωμάλων Τύπων με την επίσημη υποδοχή των τρανσέξουαλ της LGBT Κοινότητος εκ μέρους του Αρχηγού της Ν.Δ.!!!! Διά του τρόπου αυτού η Ν.Δ. βγήκε ένα βήμα πιο μπροστά από το ΣΥΡΙΖΑ! Δεν λησμονούμε, ότι μόλις προχθές οι Υπουργοί κ. κ. Τσακαλώτος και Φίλης έσπευσαν να συμμετάσχουν πρώτοι στην πορεία Gay Pride! Ώστε στο αγώνισμα «γκρεμίστε τη Χριστιανική Ηθική», που διεξάγεται μεταξύ της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ και ΣΥΡΙΖΑ το αποτέλεσμα είναι 2 πρός 1, δηλ. η Ν.Δ. έχει προηγείται ένα βήμα πιο μπροστά! ΑΙΣΧΟΣ! Κατά τα άλλα η Ν.Δ. εκπροσωπεί την… συντηρητική παράταξη του Ελληνικού Λαού! Εδώ γελάνε! Χά! Χά! Χά!

Ανώνυμος είπε...

Ψυχίατρος ονλάιν :

Κάποιος να του κόψει τον ομφάλιο λώρο του ...Εκεί είναι όλο το πρόβλημα, πείτε του φίλου σας. Η εικόνα της μάνας που δεν αποκαταστάθηκε ποτέ μέσα του και την βλέπει ακόμη και σ `αυτήν την ηλικία ανάποδα. Το οιδιπόδειο ανάποδα. Γι `αυτό μισεί και τις γυναίκες και φέρεται απαίσια σε όλες. Με απρέπεια. Γι `αυτό τα βάζει σχιζοφρενικά με τους πάντες. Θα ησυχάσει μια για πάντα αν φάει ένα σκατόξυλο από 4- 5 συγγραφείς μαζί. Και εκεί ποντάρει και βρίζει. Στο ότι δεν θα το φάει, γιατί οι συγγραφείς είναι κατ` εξοχήν ευγενικοί άνθρωποι...

Ανώνυμος είπε...

Στην αντεπίθεση περνά ο Καθηγούμενος της Ιεράς Μονής Δοχειαρίου Αγίου Ορους :

Αξιότιμε κ Πολιτικέ Διοικητά της Αγιωνύμου Πολιτείας,

εγώ καθόλου δεν θα ήθελα να κατέβω στην αρένα της δημοσιότητας, αλλά έτσι που φύσηξε ο άνεμος πάω κι εγώ. Τα δικά μου γράμματα δεν είναι ούτε ιεροσφράγιστα ούτε πρωτοκολλημένα. Είναι φωτοβολίδες μέσα στα σκοτάδια που εξαπέλυσαν οι κρατούντες.

Κατ᾽ αρχάς απορώ πως εσείς, κατηχητόπαιδο του πραγματικά μεγάλου αυτού επισκόπου της Εκκλησίας και με χριστιανικά φρονήματα, συνεργάζεστε με μία κυβέρνηση άθεη, η οποία από οδοδείκτης κατήντησε κολοδείκτης, εξ ου και οι διαστροφές και οι ακολασίες μεσουρανούν στον τόπο μας, με συλλαλητήρια από θηλυδρίες και με συμμετοχή υπουργών και άλλων κρατικών προσώπων, που κράτησαν η κρατούνε θέσεις-κλειδιά στην αβάπτιστη, αλειτούργητη και αχαρίτωτη σημερινή κυβέρνηση. Και δεν θυσιάζετε τον θώκο σας κι εξακολουθείτε να παραμένετε εκπρόσωπος της όχι μόνον άθεης κυβέρνησης, αλλά και της μαχόμενης κατά των οσίων και ιερών του αγίου τόπου μας, που ονομάζεται Ελλάδα.



Προσπαθείτε να τοποθετήσετε προκάλυμμα στην όλη αυτή κατάσταση, που εδώ και χρόνια επικρατεί στο Αγιώνυμον Όρος, τα διακεκριμένα δηλαδή πρόσωπα να διαμένουν και να φιλοξενούνται σε διακεκριμένα μοναστήρια, που ίσως βιώνουν την αγιορειτική παράδοση πιο συνειδητά από εμάς, που βαστάμε την αξίνη, τον κασμά και τον μαλά από πρωίας έως εσπέρας και πέραν από την εσπέρα. Κι έτσι, όπως φαντάζομαι, τα τιμώμενα αυτά πρόσωπα παίρνουν μαζί τους, φεύγοντας από το Όρος, την αληθινή παράδοση του μοναχισμού. Εμείς, χειρώνακτες και απαίδευτοι, τι μπορούμε να προσφέρουμε στους υψηλόφρονες νόες; Αλήθεια, η τροχιά αυτή των επισήμων μέσα σ᾽ αυτόν τον τόπο μας είναι τόσο συνήθης, που δεν ξαφνιαζόμαστε πλέον, όταν ακούμε τα μοναστήρια που θα επισκεφθούν και θα φιλοξενηθούν. Πάντως, εάν ένα μοναστήρι δεν φέρει το ζήτα μπρός η πίσω, που είναι και το μεγαλύτερο ψηφίο της αλφαβήτου, δεν μπορεί να προσφέρη την θεοδίδακτη φιλοξενία.

Όσον αφορά τον αρχιεπίσκοπο Τιράνων δεν έχω κανένα λόγο να αμφισβητήσω το κύρος της προσωπικότητάς του και τις ικανότητές του. Και μόνον που κράτησε την θέση αυτήν τόσα χρόνια, μέσα σ᾽ ένα λαό δυσσεβή και παράνομο, είναι άξιο θαυμασμού. Αλλά, όταν ο διάκονος Αναστάσιος άφησε το άντρο της Ζωής, κατέφυγε στον γέροντα Αμφιλόχιο τον Πάτμιο. Εκείνα τα χρόνια βημάτιζα και εγώ στον χώρο του μοναχισμού. Με ρώτησε ο Γέροντάς μου:

– Να τον κρατήσουμε; Θα μπορέσης να τον φιλοξενήσης στο πάμπτωχο Κουβάρι, που πολλές φορές και το ψωμί στερούμεθα; Θα μπορέσετε να τον φιλοξενήσετε μόνον με μακαρονάκι;



Βέβαια, ο χριστιανός δεν είχε καμμία γνώση του μοναχισμού, εκτός από το «Πορευθέντες». Ακόμη και το «Κύριε, ελέησον» που λέγαμε σαράντα φορές, το εύρισκε ενοχλητικό. «Γιατί σαράντα και όχι τρεις;» Δεν είχε προσέξει ότι στην ορθόδοξη λατρεία οι επαναλήψεις είναι εκ των ων ουκ άνευ και τα ευαγγελικά αναγνώσματα είναι πάντα τα ίδια, γιατί η Εκκλησία δεν είναι εφημερίδα, είναι ο αιώνιος λόγος του Θεού. Έχοντας πάντα το πνεύμα να απαντώ στα περίεργα χαριεντιζόμενος, το πρωΐ που μου έλεγε «Καλημέρα», του έλεγα «Το ᾽παμε και χθες, θα το πούμε και σήμερα; Πάντα τα ίδια θα λέμε;». Εν τη φιλοτιμία μου γύριζα όλα τα μπαίρια του κατάξερου νησιού να μαζέψω το χορταράκι που μόλις θα ανέμιζε στην γη, για να περιποιηθώ τον πατέρα Αναστάσιο. Τώρα όμως ανέβηκε πολύ ψηλά και αντραλίζεται και δεν θυμάται τον πτωχό Κουβαρίτη Γρηγόριο. Ας έχη δόξα ο Θεός.



Κράτησα την φτώχεια, για να έχη ασφάλεια η ψυχή μου, και προσπαθώ και την αρετή της ταπεινώσεως να εξασκώ, γιατί αυτά τα δυό πιστεύω ότι είναι τα πιο σωστά πατήματα για την βασιλεία των ουρανών. Θα συνεχίσω αυτήν την πορεία που ξεκίνησα από τα μικρά μου χρόνια και Κύριος ο Θεός ελεήσαι και οικτιρήσαι και εμένα και τους συνοδοιπόρους μου. Αμήν.

Γρηγόριος ο Αρχιπελαγίτης

Ανώνυμος είπε...

Μυστικός Πράκτωρ :

Αν ξεχάσατε το πανάκι σας στα άλση της Κηφισιάς μην ανησυχείτε θα το βρει ο κολλητός σας και θα σας το παραδώσει μαζί με το νεσαισεράκι περιποίησης ευαίσθητων περιοχών που δίνει πάντα ως δώρο. Ξέρει αυτός γιατί θα σας εξηγήσει.

Λατρεύει τα ξένα πανάκια και είναι η ειδικότητά του να τα πιάνει και να τα μαλάσσει και να τα περιφέρει σε όλες τις περιοχές του σώματός και του στόματός του. Γι `αυτό είναι καθημερινά σε αναζήτησή τους. Αν λοιπόν και σεις χάσατε το δικό σας μην ντρέπεστε ότι θα σας λοιδορήσουν ρωτήστε τον αν το βρήκε αυτός ξέρει ! Αν του δώσετε στοιχεία, χρώμα, υφή , μυρωδιά , συντεταγμένες, ώρα και ακριβή τοποθεσία θα σας το βρει. Τολμήστε, πριν το πάρουν άλλοι μέσα από τα χέρια σας και πουν πως είναι ποίημα των δικών τους χειρών !

Ανώνυμος είπε...

Μυστικός Πράκτωρ :

Να πάτε σας περιμένει είπε.

Ανώνυμος είπε...

Μυστικός Πράκτωρ :

Έχει βάλει το πανάκι σας στο κεφάλι του κάτω από το λευκό καπέλο του με το μαύρο κορδελάκι για να μην τον βαρέσει ο καύσωνας, αφού το μούσκεψε πρώτα. Δεν φαίνεται φυσικά στη φωτό στο φβ. Είναι κάτω από το καπέλο. Δεν πήγατε να το πάρετε ! Και ιδού τα αποτελέσματα ! Και κάθεται και δίπλα και σε μία ομπρέλα. Αλλού η ομπρέλα και αλλού αυτός ! Άντε ύστερα να προστατευτεί από τον ήλιο ...Γι `αυτό πήρε το πανάκι σας και το μούσκεψε και το έβαλε εκεί.

Να πάτε να το πάρετε μην το βάλει και πουθενά αλλού !

Ανώνυμος είπε...

Σκουπίστε, Δροσίστε τις μασχάλες σας και όλες τις ευαίσθητες περιοχές σας με καλυντικά πανάκια Κηφισέξ. Παράγονται εν Ελλάδι και εγγυώνται φρεσκάδα , απαλότητα, αποφυγή κακοσμίας και απαλλαγή από λούσιμο και μπάνιο για 1 ολοκληρο μήνα !

Ρωτήστε τους φίλους σας που διαβάζουν τα "Νέα της Κηφισιάς", γιατί παίρνουν δώρο 1 πανάκι με κάθε φύλλο, θα σας που τα καλύτερα. Θα σας πουν ενδεχομένως πού το βάζουν και πώς νιώθουν, πώς αισθάνονται. Αν ζορίζονται ή αν δροσίζονται.

Και οι δυο αισθησεις είναι οι όψεις του ιδίου νομίσματος. Σκεφτείτε την αφοδευση. Πρωτα ερχεται το ένα και μετά η ανακουφιση. Πρέπει όλα να τα αισθανθούμε για να ναι αίσιο το τέλος. Μην κάθεστε λοιπόν αυτες οι δυο αισθησεις ειναι εκ των ων ουκ ανευ ! Πρεπει κανεις να τα γευτεί ολα και να κρατήσει το καλύτερο !

Τα " Νέα της Κηφισιάς" σας περιμένουν ! Ο φιλος σας ξυπναει απο τα χαράματα για να τα προμηθευτει παντα πρωτος. Αυτος ξερει!

Ανώνυμος είπε...

Πηγή: stogiatro.gr

Γιατί αυξάνεται η επιθυμία για σεξ το καλοκαίρι;

Οι λόγοι είναι αρκετοί, κάποιοι τεκμηριωμένοι επιστημονικά, ενώ κάποιοι άλλοι... λίγο προβλέψιμοι!

Περισσότερη βιταμίνη D

Η βιταμίνη D βρίσκεται σε ορισμένα τρόφιμα που τρώμε και τον χειμώνα, ωστόσο την παράγει και το σώμα μας όταν εκτίθεται στο ηλιακό φως το καλοκαίρι. Πρόκειται για μια βιταμίνη που συμβάλλει στην ανάπτυξη των οστών, ενώ αυξάνει τα επίπεδα τεστοστερόνης. Καθώς τον χειμώνα η έκθεση στον ήλιο δεν είναι η ίδια με του καλοκαιριού, η τεστοστερόνη ενισχύεται και στέλνει τη λίμπιντο... στα ύψη!

Αυξάνονται τα επίπεδα σεροτονίνης

Καλοκαίρι = περισσότερες κοινωνικές και υπαίθριες δραστηριότητες = περισσότερη ευτυχία. Η ευτυχία που νιώθετε όταν συναναστρέφεστε με τους φίλους σας ή όταν γυμνάζεστε αυξάνει τα επίπεδα της σεροτονίνης, η οποία ενισχύει τις σεξουαλικές ορμές σας. Η σεροτονίνη άλλωστε είναι μια χημική ουσία που κατεξοχήν συνδέεται με την ευφορία και την ευτυχία, η οποία οδηγεί τη σεξουαλική διάθεση!

Σώματα σε κοινή θέα

Δεν είναι επιστημονικά τεκμηριωμένος παράγοντας, αλλά όταν αντικρίζουμε στις παραλίες τα σώματα με μαγιό και ελαφριά ένδυση, τότε αναδεικνύεται η διάθεσή μας για σεξ. Όταν δε τα σώματα αυτά είναι σμιλεμένα και γυμνασμένα, τότε η διάθεση αυτή πιάνει «κόκκινο»!

Ελεύθερος χρόνος

Ένας σημαντικός παράγοντας που καθορίζει τη σεξουαλική μας διάθεση είναι αυτός του χρόνου. Το καλοκαίρι έχουμε περισσότερο χρόνο για να χαλαρώσουμε και να αφήσουμε πίσω μας τους ρυθμούς της καθημερινότητας και το στρες. Χωρίς το άγχος της ημέρας είναι επόμενο να εμφανίζουμε παραπάνω επιθυμία για το σεξ.

Το γενικότερο καλό κλίμα

Το καλοκαίρι είναι συνδεδεμένα με βόλτα στο πάρκο, με μπάνια, με διασκέδαση, με τα αγαπημένα μας φεστιβάλ... Ήμαστε έξω, συναντάμε νέους ανθρώπους, έχουμε νέες εμπειρίες... Η γενικότερη αίσθηση που επικρατεί ενισχύει τη διάθεση για καλοκαιρινές περιπέτειες στο κρεβάτι (και όχι μόνο!).

Ανώνυμος είπε...

Τα βίτσια των Ελλήνων στο σεξ: Τι έδειξε μεγάλη έρευνα
Τα ανομολόγητα πάθη και οι προτιμήσεις στον έρωτα :

Για τα «ανομολόγητα πάθη» στο σεξ τους κλήθηκαν να μιλήσουν ελεύθερα δύο χιλιάδες ζευγάρια στη χώρα μας, δείχνοντας τις προτιμήσεις των σύγχρονων Ελλήνων στον έρωτα. Τι έδειξε η έρευνα;

Στοματικό σεξ, πορνό, «παραγωγή» ροζ σκηνών και αποστολή τους μέσω «έξυπνων» συσκευών, σεξ σε δημόσιο χώρο ή σε φτηνά ξενοδοχεία, με τρίτους να… κοιτάνε, αλλά και «αποκαθήλωση» του πρωκτικού σεξ μεταξύ των ομοφυλόφιλων… Η νέα έρευνα του Ανδρολογικού Ινστιτούτου «ξεγυμνώνει» τους Έλληνες εραστές, αποκαλύπτοντας τα πιο συνηθισμένα βίτσια τους στο σεξ.
«Συνολικά, σχεδόν οι μισοί από τους εθελοντές (45,6%) ενδιαφέρθηκαν για τουλάχιστον ένα είδος σεξουαλικής συμπεριφοράς, που θεωρείται «ανώμαλο», ενώ ένας στους τρεις (33%) είχε φερθεί ερωτικά με αυτόν τον τρόπο τουλάχιστον μία φορά», δήλωσε ένας από τους συγγραφείς της μελέτης, ο καθηγητής Christian Joyal.

Παρά την διαρκή ανά τους αιώνες πολεμική των ηθικολόγων, για τις αμαρτίες που κρύβει το σεξ, οι άνθρωποι εξακολουθούν να αμφισβητούν στην πράξη τις ενάρετες συμβουλές και να ακολουθούν τις αισθήσεις τους, που καμία σχέση δεν έχουν με τις απαγορεύσεις και με τις ταμπέλες.

Η φύση έχει προβλέψει να εφοδιάζει με σωματικές ηδονές τον άνθρωπο, είτε πρόκειται για την αναπαραγωγή του είδους, είτε για μία απλή σωματική εκτόνωση, που ονομάζεται οργασμός. Η ντροπή, η ενοχή και η τιμωρία δεν αποτρέπουν την σωματική ηδονή, μάλλον την ευοδώνουν… Η παραβίαση του κανόνα και της απαγόρευσης φαίνεται αιώνες τώρα να ενισχύει την σεξουαλική ηδονή, παρά τις χιλιάδες ηθικές εντολές, με τις οποίες οι πολιτισμοί και οι θρησκείες προσπάθησαν να τιθασεύσουν το δαιμόνιο της Διοτίμας».

Μόλις λίγα χρόνια πριν, ο αυνανισμός θεωρείτο θανάσιμο αμάρτημα και αιτία μαλάκυνσης του εγκεφάλου - η αγαπημένη προσφώνηση των Ελλήνων με το γράμμα "μ" δεν είναι τυχαία», λέει χαρακτηριστικά ο Δρ. Κωνσταντινίδης.

«Το στοματικό, δε, σεξ θεωρείτο μια πρακτική που εφάρμοζαν οι πόρνες και όχι οι νόμιμες σύζυγοι. Μόνο η κολπική συνουσία ήταν παραδοσιακά αποδεκτή, αφού με αυτή υπηρετείτο η θεϊκή εντολή του αυξάνεσθε και πληθύνεσθε…

Το 40% των ανδρών συνήθιζε ενεργητικό πρωκτικό σεξ και το 37% των γυναικών παθητικό. Το γνωστό ως οθωμανικό σεξ, πάλι, ήταν καταδικασμένο για πολλά χρόνια, αφού, με αυτήν την πρακτική, παραβιαζόταν ο χριστιανικός νόμος της μόνης ηδονής, που ήταν συνδεδεμένη με την αναπαραγωγή».
• Παρά τα στερεότυπα που θέλουν τους ομοφυλόφιλους να κάνουν μόνο πρωκτικό σεξ, το 75% των ανδρών αυτών προτιμούσε στοματικό σεξ και αυνανισμό και μόνο 36% έκανε πρωκτικό σεξ.

Λόγω έλλειψης χώρου διαβάστε τη συναρπαστική μας συνέχεια στο :

http://www.athensvoice.gr/life/health/ta-vitsia-ton-ellinon-sto-sex-ti-edeixe-megali

Ανώνυμος είπε...

Το λαχανικό που καταπολεμά πίεση, χοληστερίνη, οστεοπόρωση και δυσκοιλιότητα :

Εσείς, πόσο συχνά τρώτε παντζάρια; Αν απαντήσατε “σπάνια”, τότε ετοιμαστείτε να αλλάξετε γνώμη, μόλις διαβάσετε τις επόμενες γραμμές.

Πίεση, χοληστερίνη, οστεοπόρωση, δυσκοιλιότητα. Τα παντζάρια είναι από τα πιο πολύτιμα λαχανικά που υπάρχουν. Από τη διατήρηση των επιπέδων της γλυκόζης στο αίμα σας υπό έλεγχο, μέχρι τη βελτίωση της σεξουαλικής σας αντοχής, αυτό το λαχανικό είναι γνωστό ότι συμβάλλει στην θεραπεία σε πολλές ασθένειες.

Δείτε για πόσους λόγους επιβάλλεται να προσθέσετε μια μερίδα παντζάρια στο καθημερινό διατροφικό σας πλάνο:

Μειώνει τα επίπεδα της αρτηριακής σας πίεσης: Είναι σημαντική πηγή νιτρικών αλάτων, τα οποία μετατρέπονται μέσα στον οργανισμό σε νιτρώδη και σε ένα αέριο που ονομάζεται οξείδιο του αζώτου. Και τα δύο αυτά βοηθούν στην διεύρυνση των αρτηριών και την μείωση του καρδιακού παλμού.

Μειώνει την “κακή” χοληστερόλη και εμποδίζει το σχηματισμό πλάκας στις αρτηρίες: Τα παντζάρια περιέχουν διαλυτές ίνες, φλαβονοειδή και βητακυανίνη. Η τελευταία είναι το συστατικό που δίνει στο παντζάρι το πορφυροκόκκινο χρώμα του και είναι πολύ αποτελεσματική στην ενίσχυση των κυττάρων. Βοηθάει στην μείωση της οξείδωση της LDL χοληστερόλης και δεν της επιτρέπει να δημιουργήσει πλάκα στα τοιχώματα της αρτηρίας. Αυτό προστατεύει από πιθανή καρδιακή προσβολή και εγκεφαλικό επεισόδιο.

Καταπολεμάνε την οστεοπόρωση: Τα παντζάρια είναι πλούσια σε διοξείδιο του πυριτίου, ένα μέταλλο που είναι απαραίτητο για την βέλτιστη απορρόφηση του ασβεστίου από τη διατροφή.

“Ασπίδα” στην αναιμία: Τα παντζάρια περιέχουν πολύ σίδηρο, ο οποίος βοηθάει στη διάταξη της αιμοσυγκολλητίνης. Αυτή αποτελεί μέρος του αίματος που βοηθά στην μεταφορά οξυγόνου και άλλων ουσιών σε διάφορα μέρη του σώματος.

Βελτιώνει τη σεξουαλική υγεία και αντοχή: Το παντζάρι χρησιμοποιείτο αιώνες πριν ως μέρος διάφορων παραδόσεων για την καλύτερη σεξουαλική ευεξία του ατόμου. Είναι μια πλούσια πηγή νιτρικών που βοηθούν στην απαλλαγή του νιτρικού οξειδίου από το σώμα, διευρύνοντας τις φλέβες, και βελτιώνοντας τη ροή του αίματος προς τα γεννητικά όργανα. Μια άλλη μεταβλητή είναι ότι τα παντζάρια περιέχουν μεγάλη ποσότητα βορίου, ενός χημικού συστατικού που είναι ζωτικής σημασίας για τη δημιουργία της τεστοστερόνης και του οιστρογόνου.

Μειώνουν τη δυσκοιλιότητα: Λόγω της υψηλής τους περιεκτικότητας σε διαλυτές φυτικές ίνες, τα παντζάρια λειτουργούν και ως ένα ήπιο για τον οργανισμό καθαρτικό. Βοηθούν στην ομαλή λειτουργία του εντέρου, ενώ συμβάλλουν στην αποβολή διαφόρων βλαβερών ουσιών από το παχύ έντερο και το στομάχι.

Ανώνυμος είπε...

+ Ο ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ ΚΑΙ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ ΑΜΒΡΟΣΙΟΣ
Καλάβρυτα, 13 Αυγούστου 2017 :

ΔΙΑ ΤΟΝ ΣΕΒ. ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΝ ΚΟΖΑΝΗΣ
ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ

ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΣΕΒ. ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΝ ΣΕΡΒΙΩΝ ΚΑΙ ΚΟΖΑΝΗΣ

Κ.Κ. ΠΑΥΛΟΝ

Σεβασμιώτατε,

________Με πολλήν θλίψιν ανέγνωσα την είδηση, ότι ο κ. Πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων ωργίσθη καθ' Υμών, επειδή είπατε, ότι η Βουλή των Ελλήνων ομοιάζει με βόθρο!
________Ούτε επικροτώ, ούτε όμως και αποδοκιμάζω τόν χαρακτηρισμό! Επιθυμώ όμως να Σας βοηθήσω στην Απολογία Σας. Γι' αυτό και παρακαλώ πρίν δώσετε μιά οποιαδήποτε απάντηση στον κ. Βούτση να τον ερωτήσετε:

Κύριε Πρόεδρε,
* Παρακαλώ, γνωρίστε μου σε ποιό χώρο της κατοικίας των οι άνθρωποι πάνε, φορώντας όχι παπούτσια και κάλτσες, αλλά τις ΣΑΓΙΟΝΑΡΕΣ ΤΟΥΣ; Ασφαλώς στον «καμπινέ» και όχι βέβαια στο σαλόνι του σπιτιού τους!
* Πως, λοιπόν, και γιατί δεν διαμαρτυρηθήκατε, όταν Βουλευτής και Υφυπουργός της Κυβερνήσεώς σας προσήλθε στη Βουλή φορώντας ΣΑΓΙΟΝΑΡΕΣ; Μήπως αυτός ο κύριος υποβίβασε τον θεσμό της Βουλής;
* Επί πλέον σας ερωτώ: Μήπως τα παρακάτω λόγια σας, χωρίς άλλη επεξεργασία, επιβεβαιώνουν τά λόγια μου; Διότι με δηλώσεις σας είπατε τα εξής φοβερά λόγια: «Η αξιωματική Αντιπολίτευση ξεκινάει από την αμηχανία, περνά στην νευρικότητα και φθάνει στην εξαλλοσύνη»! Αλήθεια, λοιπόν, όταν κάποιος χάνει την ηρεμία του, καί από την νευρικότητα φθάνει στην εξαλλοσύνη, ελέγχει άραγε τα λόγια του; Ασφαλώς όχι! Τότε ακριβώς το στόμα του ανθρώπου γίνεται ένας αληθινός βόθρος, από τον οποίον μόνον δυσοσμία αναδύεται!
* Ώστε, κ. Πρόεδρε, μήπως είναι η ώρα να πάτε σε κάποιο ψυχο-οφθαλμίατρο και να ελέγξετε τήν πνευματική Σας όραση;

_____Εμείς για να Σας βοηθήσουμε, παραθέτουμε την φωτογραφία του Υπουργού με τις ΣΑΓΙΟΝΑΡΕΣ!
( http://mkka.blogspot.gr/2017/08/blog-post.html )

______Σεβασμιώτατε,
Καθώς εκ των πραγμάτων αποδεικνύεται, ο κ. Βούτσης εμφανίζεται είτε ως αγράμματος είτε ως μοχθηρός ψευδολόγος!
______Χθές από το Κανάλι ΕΡΤ είπε και κάτι άλλο: «Δεν είμαστε λαός Ορθόδοξος»!
__Υποδείξτε του, λοιπόν, νά ανοίξει το Σύνταγμα των Ελλήνων, όπου στο άρθρο 3 αναγράφονται και τα εξής:
«Επικρατούσα θρησκεία στην Ελλάδα είναι η θρησκεία της Ανατολικής Ορθόδοξης Εκκλησίας του Χριστού»!
___________Και έπειτα να τον ερωτήσετε:
Κύριε Βούτση, τι είσθε;
* ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΣ;
* ΑΣΤΟΙΧΕΙΩΤΟΣ;
* ΨΕΥΔΟΛΟΓΟΣ;

* ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΤΗΣ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ;
ή * ΕΧΘΡΟΣ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ;

Για Σας, λοιπόν, και για τους ομοίους με Εσάς κάθε βράδυ στην Ακολουθία του Παρακλητικού Κανόνος ψάλλουμε τα εξής:


«Οἱ μισοῦντες Σιών, αἰσχύνθητε ἀπό τοῦ Κυρίου, ὡς χόρτος γάρ πυρί ἔσεσθε ἀπεξηραμένοι» (Ἀντίφωνον τῶν Ἀναβαθμῶν, Μικρά Παράκλησις).
Αλλά και σε κάθε Εσπερινό επίσης παρακαλούμε τον Χριστό μας με τα λόγια:


«Ἐκλείποιεν ἁμαρτωλοί ἀπό τῆς γῆς καί ἄνομοι, ὥστε μή ὑπάρχειν αὐτούς. Εὐλόγει ἡ ψυχή μου τόν Κύριον» (Προοιμιακός)

Και έπειτα από αυτά όλοι μαζί να του ευχηθούμε ΚΑΛΗ ΜΕΤΑΝΟΙΑ!
Επί δε τούτοις διατελώ
Με περισσήν αγάπην για τον Χριστό μας
και για την Ορθοδοξία μας

Ανώνυμος είπε...

Aγάθη-Θεοπούλα Θεολόγου :

Ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος Θυατείρων και Μεγάλης Βρετανίας κ. Γρηγόριος, πνευματικός Πατέρας 500.000 Ομογενών στο Ηνωμένο Βασίλειο και την Ιρλανδία, είναι αυτή την εποχή μέλος της Αγίας και Ιεράς Συνόδου του σεπτού Οικουμενικού μας Πατριαρχείου.
Αυτή την εβδομάδα η Ιερά Σύνοδος είχε συναντήσεις και συνεδριάσεις στο ιερό κέντρο, στο μαρτυρικό Φανάρι, υπό την προεδρία της Α.Θ.Π. του Οικουμενικού Πατριάρχου κ.κ. Βαρθολομαίου.
Είναι άξιο προσοχής ότι ο Παναγιώτατος και η περί Αυτόν Ιερά Σύνοδος τίμησε ιδιαίτερα τον Άγιο Θυατείρων, ο οποίος παρουσιάζεται σε όλες τις φωτογραφίες να βρίσκεται και να στέκεται σε περίοπτη θέση, είτε αμέσως δίπλα, είτε πολύ κοντά στον Παναγιώτατο.
Στην Αίθουσα Συνεδριάσεων ο Σεβασμιώτατος καθόταν στα αριστερά του Παναγιωτάτου, στο δείπνο στα δεξιά του, στον Ιερό Ναό Ζωοδόχου Πηγής στο Μπαλουκλή στη δεύτερη θέση στα αριστερά του Πατριάρχου, δίπλα από τον Σεβ. Αρχιεπίσκοπο Αμερικής κ. Δημήτριο.
Οι εργασίες της Συνόδου ολοκληρώθηκαν επιτυχώς και αυτό είναι αιτία χαράς για όλους τους Ελληνορθοδόξους χριστιανούς. Από σήμερα αρχίζει ένα νέο εκκλησιαστικό έτος και ευχόμεθα αυτό να είναι ευλογημένο, ειρηνικό και πλήρες πνευματικών αγαθών.

Γενομένης τῆς τακτικῆς ἀνασυγκροτήσεως τῆς Ἁγίας καί Ἱερᾶς Συνόδου, ταύτην θά ἀποτελέσουν, διά τό ἑξάμηνον 01.09.2017 - 28.02.2018, ὑπό τήν προεδρίαν τῆς Α. Θ. Παναγιότητος, οἱ Σεβ. Ἱεράρχαι:
Γέρων Νικαίας κ. Κωνσταντῖνος
Γέρων Χαλκηδόνος κ. Ἀθανάσιος
Γέρων Δέρκων κ. Ἀπόστολος
Γέρων Ἀμερικῆς κ. Δημήτριος
Θυατείρων καί Μεγάλης Βρεταννίας κ. Γρηγόριος
Πιττσβούργου κ. Σάββας
Κισάμου καί Σελίνου κ. Ἀμφιλόχιος
Ἱσπανίας καί Πορτογαλίας κ. Πολύκαρπος
Καλλιουπόλεως καί Μαδύτου κ. Στέφανος
Προύσης κ. Ἐλπιδοφόρος
Σμύρνης κ. Βαρθολομαῖος
Ἱεραπύτνης καί Σητείας κ. Κύριλλος

Ανώνυμος είπε...

Aγάθη-Θεοπούλα Θεολόγου :

Exθες κυριε ΕΙΔΕΝΑΙ μου γιορταζαν οι 40 παρθένες μάρτυρες βοήθεια μας και λέω και γω να σου κάνω δώρο κατι τις έναν ιδιοφυή αλγόριθμο που μετατρέπει το όνομά σου σε μια μελωδία εδώ :
http://m.lifo.gr/articles/technology_articles/158213 ε εεε όλο και κάποιαν θα βρεις εσύ μεγάλος ανθρωπος στην ηλικια σου να σου την παιζει και να στην ξαναπαιζει να την... ακους και να το φχαριστιέσαι στην ηλικία σου και κοιτα να ` ναι παρθενα.

Ανώνυμος είπε...

OMAΔΑ ΠΥΡΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΑΛΣΟΥΣ ΒΕΐΚΟΥ :

Ζήτω ο ιμπεριαλισμός της πρωκτικής διείσδυσης και τα φιλιά τα λυσσασμένα στα κωλομάγουλα!

Κάτω η μικροαστική γκρίνια των ανέραστων & ακάβλωτων μελλοθάνατων !

Ανώνυμος είπε...

Χαλάρωση προσώπου. Πώς την αντιμετωπίζεις;

Ώρα να πεις τέλος στη χαλάρωση προσώπου

Αν η επιδερμίδα του προσώπου σου έχει τάση χαλάρωσης ή έχει ήδη χαλαρώσει, με αποτέλεσμα να'χει χαθεί η ελαστικότητα και η φρεσκάδα, ώρα να επέμβεις σωστά κι αποτελεσματικά. Τα νήματα PDO είναι η απόλυτη και τέλεια επιλογή σου.
Το να επέμβεις αισθητικά στο πρόσωπο και την επιδερμίδα σου δεν είναι ένα θέμα για το οποίο θα έπρεπε να νιώθεις άβολα. Τώρα πια οι λύσεις που δίνει η μικροχειρουργική είναι απεριόριστες και αρκετά ενδιαφέρουσες. Το λίφτινγκ μπορεί να' ναι πλέον αναίμακτο, γιατί γίνεται με τη χρήση νήματος. Μια εκπληκτική μέθοδο που μπορείς να δοκιμάσεις με απόλυτη ασφάλεια στην Cosmetic Derma Medicine.

Τα νήματα PDO είναι ό,τι πιο καινούργιο υπάρχει στις αισθητικές μικρο-επεμβάσεις. Χρησιμοποιείται ήδη σε μεγάλες κλινικές σε Ευρώπη, Αμερική κι Ασία κι έχει άψογα αποτελέσματα. Το σημαντικότερο είναι ότι δεν χρειάζεται γενική αναισθησία, ενώ δεν απαιτεί χρόνο αποθεραπείας. Με τα νήματα αποφεύγεται ο πόνος και οι ουλές και πετυχαίνει κανείς πραγματικά ορατή ανανέωση δέρματος. Από την πρώτη στιγμή παρατηρείς πιο φρέσκια και τονωμένη επιδερμίδα, χωρίς καμία χαλάρωση.

Στα συν είναι και η ανόρθωση που μπορεί να επιτευχθεί μ' αυτά. Εδώ γίνεται τοπική αναισθησία με κρέμα για να μπορέσει ο γιατρός να εισάγει τα νήματα προσώπου στην προβληματική περιοχή με τη βοήθεια μικροσκοπικών βελόνων. Τα νήματα παραμένουν μέσα στο δέρμα υποστηρίζοντας και ανορθώνοντας τους ιστούς, βελτιώνοντας ακόμα και την υφή της επιδερμίδας.

Ουσιαστικά ο γιατρός δημιουργεί ένα πλέγμα εσωτερικά με τα νήματα, τα οποία εισάγει είτε οριζόντια είτε κάθετα, ανάλογα με το πρόβλημα. Μάλιστα, δεν υπάρχει καθορισμένος αριθμός νημάτων προσώπου που θα χρησιμοποιηθεί. Τα νήματα προσώπου PDO χαρίζουν άμεσα σύσφιγξη στο δέρμα που εμφανίζει χαλάρωση στο πρόσωπο, το περίγραμμά του, το λαιμό, γύρω από τα μάτια, τα χείλη, αλλά και τις παρειές.

Σύμφωνα με έρευνες "αυτός ο μικροτραυματισμός που συμβαίνει στο δέρμα διεγείρει την παραγωγή νέου κολλαγόνου και υαλουρονικού οξέος χαρίζοντας σφριγηλότητα". Το αποτέλεσμα lifting με νήματα (ή αλλιώς αναίμακτο λίφτινγκ) είναι ορατό αμέσως μετά τη διαδικασία και βελτιώνεται το επόμενο διάστημα, έως και 3 μήνες μετά, καθώς συνεχίζεται η παραγωγή κολλαγόνου (τέλειο;)

Ανώνυμος είπε...

Μητροπολίτης Καλαβρύτων και Αιγιαλείας Αμβρόσιος :

ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ!
ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΔΕΚΑΡΑΣ!
ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΕΥΤΕΛΗ, ΔΕΙΛΟ και ΑΝΑΝΔΡΟ
.........ΑΔΕΛΦΟ ΜΑΣ (;;;),
ΠΟΥ ΑΚΟΥΕΙ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ
« ΙΩΑΝΝΗΣ ΡΑΓΚΟΥΣΗΣ»
***********

Πηγή: Εφημ. "ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ"6/10/2017
«O ΚΗΠΟΥΡΟΣ του ΓΑΠ Γιάννης Ραγκούσης....κάλεσε την Εκκλησία να μπεί μπροστά σ' αυτή τη νέα εποχή, που πρέπει να ξεκινήσει η Ελλάδα....Ποιά είναι η νέα εποχή του κηπουρού Ραγκούση; ...Τα παιδιά αλλάζουν φύλο στα 15 για να κάνουν τα κορμιά τους χωράφια και να τα οργώνουν οι παιδεραστές»
(βλ. Εφημερίδα Δημοκρατία, 06.10.2017, σελ. 36, στήλη Ηρεμολόγιο)


«Εάν η Εκκλησία θέλει να με σύρει στα Δικαστήρια, είμαι εδώ»!

Αγαπητέ «κηπουρέ του ΓΑΠ», όπως σε αποκαλούν τα ΜΜΕ, είναι αλήθεια, ότι από το στόμα σου βγήκαν τα παρακάτω λόγια;

«...Προσωπικά, έχω συναντήσει εκπροσώπους της Ελληνικής Ορθόδοξης Εκκλησίας -σε ανώτατα κλιμάκια, ακόμη και Μητροπολίτες-, οι οποίοι είναι ομοφυλόφιλοι και το κρύβουν. Τους αναγκάζουν να το κρύβουν....Αυτή είναι η πραγματικότητα, αυτή είναι η θέση μου» (βλ. εφημερίδα «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, 05.10.2017, σελ. 7);

_________Η Ιερά Σύνοδος, μέ εξώδικο έγγραφο, σε κάλεσε να καταθέσεις ονόματα κλπ στοιχεία για όσα ανερυθρίαστα είπες πρό ημερών και τα οποία παραθέτω παραπάνω σε κίτρινο πλαίσιο.
_____Εσύ όμως, διά του Δελτίου Ειδήσεων των σταθμών TV χθές βράδυ, απέφυγες να απαντήσεις! με ξεχωριστή αναίδεια έδωσες μια εντελώς απαράδεκτη απάντηση: «Εάν η Εκκλησία θέλει να με σύρει στα Δικαστήρια, είμαι εδώ»! Αυτή δεν είναι απάντηση από ΕΝΑ ΑΝΔΡΑ!

_________Ανεξαρτήτως, λοιπόν, από την αντίδραση της Ιεράς Συνόδου της Ιεραρχίας μας, ως Μέλος της Ιεραρχίας σε προκαλώ
ΕΑΝ ΕΙΣΑΙ ΑΝΔΡΑΣ
να μου απαντήσεις στα παρακάτω ερωτήματα:

Τίτλο και όνομα των ομοφυλοφίλων Ιεραρχών,
Και τα πειστήρια και τις αποδείξεις,
ΠΟΙΟΙ είναι οι gay Μητροπολίτες;

Επί πλέον και ο Βουλευτής της περιοχής μας κ. Νικ. Νικολόπουλος διατυπώνει το ερώτημα:
«Συκοφάντης ή ...ματάκιας;» ο Γιάννης Ραγκούσης!
Θα σε περιμένω, λοιπόν, επί πέντε (5) ημέρες, ήτοι μέχρι την Παρασκευή 13η Οκτωβρίου,
Εάν όμως, όπως είμαι βέβαιος, δεν λάβω απάντηση, τότε θα σε αποκαλέσω

Άθλιο και τρισάθλιο άνθρωπο!
Ευτελή και φθηνό συκοφάντη!
Φαντασιόπληκτο Ματάκια!
Δειλό ανθρωπάκι!

_______«Κηπουρέ του ΓΑΠ»

και η συνέχεια και τα παραλειπόμενα : http://mkka.blogspot.gr/2017/10/blog-post_9.html

Ανώνυμος είπε...

Newsroom :

O λαός ξέρει να αμείβει τους υβριστές της Εκκλησίας
Στον «πάτο» ο Γιάννης Ραγκούσης
Στον πάτο της ψηφοφορίας για την Προεδρία του νέου φορέα της Κεντροαριστεράς έστειλαν οι 200.000 ψηφοφόροι τον υβριστή της Εκκλησίας πρώην υπουργό και υποψήφιο πρόεδρο Γιάννη Ραγκούση, ο οποίος είχε κατηγορήσει συλλήβδην τα μέλη της Ιεραρχίας της Εκκλησίας ως ομοφυλόφιλους.

Οι τότε δηλώσεις του κ. Ραγκούση είχαν προκαλέσει την οργή της Ιεραρχίας της Εκκλησίας της Ελλάδος, η οποία απέστειλε εξώδικη πρόσκληση στον κ. Ραγκούση, με αφορμή τις δηλώσεις του ότι υπάρχουν «μητροπολίτες ομοφυλόφιλοι».
Με την εξώδικη πρόσκληση η Εκκλησία της Ελλάδος είχε καλέσει τον Γιάννη Ραγκούση να καταθέσει έως την προσεχή Τετάρτη 11 Οκτωβρίου στην Αρχιγραμματεία της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος στοιχεία που ισχυρίζεται ότι έχει.

Στις εκλογές λοιπόν ο κ. Ραγκούσης βρέθηκε στον πάτο με 3.954 (2,39%) μόνο ψήφους!
Όπως ανακοινώθηκε από τον πρόεδρο της Ανεξάρτητης Επιτροπής Δεοντολογίας και Διαδικασιών καθηγητή Νίκο Αλιβιζάτο, με καταμετρημένες 166.782 ψήφους, σε σύνολο 210.505 στην Ελλάδα και το εξωτερικό, πέραν των λευκών και των ακύρων, έλαβαν:
Φώφη Γεννηματά 70.679 (42,76%), Νίκος Ανδρουλάκης 41.955 (25,38%), Γιώργος Καμίνης 22.226 (13,45%), Σταύρος Θεοδωράκης 5.603 (9,44%), Γιάννης Μανιάτης 6.979 (4,22%), Γιάννης Ραγκούσης 3.954 (2,39%), Κων/ος Γάτσιος 2.691 (1,63%), Απόστολος Πόντας 890 (0,54%), Δημήτρης Τζιώτης 317 (0,19%).

Το γεγονός είναι ότι, όποιος τα βάζει άδικα με την Εκκλησία και την συκοφαντεί, στο τέλος εξαφανίζεται.

Ο Ευάγγελος Αβέρωφ έλεγε ότι το ράσο είναι κάρβουνο και για αυτό ποτέ δεν το πιάνω, γιατί θα με κάψει.

http://www.vimaorthodoxias.gr/arthrografia/o-laos-xerei-na-ameivei-tous-yvristes-tis-ekklisias/

Ανώνυμος είπε...

Καθαρισμός του εντέρου
Θεραπευτικά βότανα ιδανικά για
τον καθαρισμό του παχέος
εντέρου σας :

Colon Cleaner – καθαριζει τις καρκινογονες ουσιες του παχεος εντερου : €33.00 Αίσθηση ελαφρότητας και καθαρότητας

Το COLON CLEANER είναι ένα ισχυρό προϊόν αποτοξίνωσης και καθαρισμού του ανθρώπινου σώματος από όλα τα αποβλήτα του σώματος. Δημιουργεί μια αίσθηση ελαφρότητας και καθαρότητας. Βελτιώνει τη λειτουργία των οργάνων και των συστημάτων του σώματος.

Εάν κουραστήκατε να δοκιμάζετε διάφορα προϊόντα που φέρουν προσωρινά αποτελέσματα, παραγγείλτε το COLON CLEANER σε μας! Μπορεί να έχετε δοκιμάσει ακριβά προγράμματα ή προϊόντα που περιέχουν «χημεία» … όλα υποσχόνται πολλά, αλλά δεν είναι αρκετά αποτελεσματικά!

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΦΥΣΙΚΗ ΜΕΘΟΔΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΣΑΣ

Ανώνυμος είπε...

COLON CLEANER :

Αυτό το προϊόν ξέρετε και σεις αυτό εμπιστεύεστε τόσα χρόνια για το αδυνάτισμά σας με απίστευτα αποτελέσματα και σας ευχαριστούμε. Οι φίλοι σας τρίβουν τα μάτια τους. Δεν θα πιστεύουν επίσης ότι η εταιρεία μας προσφέρει και μία δωρεάν κολονοσκόπηση ανά εξάμηνο στους πελάτες της.

COLON CLEANER, αυτήν ξέρετε , αυτήν εμπιστεύεστε !

Ανώνυμος είπε...

Παρθένιος Καβλόσπυρος ( ποιητής ) :

Εγκώμιον

Οι κακογαμημένοι γίνονται κανίβαλοι της ζωής των άλλων και έμποροι τού πάθους τους που το κατασπάραξε ο ζαχαρώδης διαβήτης τού ανταγωνισμού και της αυτοπροβολής. Και πάντα με κείνη τη δήθεν φιλάνθρωπη πρόθεση συγκαλύπτουν μονοφωνικά τον ακρωτηριασμό τους με την παρηγοριά του.

Όξω από δω λοιπόν πνεύμα παλιόσκυλο. Φάε τη γλώσσα σου, μου φωνάζουν. Ξερίζωσε τον πούτσο σου βρωμερέ πορνογράφε για να φαίνονται μόνο τα απότομα τινάγματα της δικής μας ανικανότητας καταγραμμένα λεπρομερώς κι όχι το δικό σου χύσιμο στα μούτρα των πλασμάτων που θέλουν το φαλλό για θεό τους, αρνούμενα τα πλήκτρα μιας ταμειακής μηχανής που πουλά πανάκριβα τον πολτό της παρακμής στην πλατεία των Αχρείων.

Όμως μιαν άρρωστη και παρασιτική κοινότητα μαγαρισμένη απ’ τον ολοκληρωτισμό της μπουρζουάδικης ατομικότητας, πότε πασπαλισμένη με φαντασιακό αμοραλισμό αλά Καστοριάδη και πότε με πληρωμένο αντικομουνισμό στις φυλλάδες των συντακτών και των ασύντακτων πρακτόρων, δεν στηρίζει παρά την ψευδαίσθηση της δύναμης τού δυνατού και την προσφυγή στην απάτη για να πουλήσει ένα αντίτυπο των σωθικών της σε μεσήλικες απαρηγόρητες υπάρξεις που δε γαμηθήκαν στην ώρα τους και τώρα καταδυναστεύουν τους άλλους με τη σοφία που αγόρασαν στα νιάτα τους στα Παρίσια και τις Λόντρες με τα λεφτά του μπαμπά.

Ο Φαλλός σφαδάζει μέσα στο φαρδύ πνευματικό ιστό της διανόησης που έχασε όλα τα μονοπάτια της ψυχής της. Της διανόησης που συγκάηκε απ’ το εμπόρευμα και τα φώτα που ανάβουν για να δείξει λίγο το πουλί της.

Όταν αυτό το αυλάκι από αίμα και σπερματόσπορο θα υπάρχει μόνο και μόνο για να καλλιεργεί την τελειότητα των πιο ντελικάτων καμπυλών κι ο πόνος δε θα χρησιμεύει παρά για να κάνει να τρέμει το τρυφερό ρέλι των χειλιών και να λάμπει η γλώσσα μέσα στο στόμα αφήνοντας στο σάλιο μας τη γεύση απ’ τις άγριες θεότητες της γκάβλας που μας κρατάει ζωντανούς.

Ανώνυμος είπε...

Aγνή Αρνίδου , ποίητρια :

ΛΕΙΧΙΑΣ ΠΟΘΩ ...

Τα κουτορνίθια διαθέτουν αναμνήσεις
και παθαίνουν πνευματικές κράμπες.
Όμως, πάντα έχω στο προσκεφάλι μου ένα μουνί. Και πάντα
αποφεύγω να κατατεμαχίζω τα αισθήματα.
Τα ποιήματα τοξεύουν την ηθική των αστών.
Ξέρω τη Μούσα μου απέξω κι ανακατωτά. Κι όμως σιωπώ.
Ειδωλολατρικώς ανατέμνω
όσες γυμνές με άφησαν να αγαπώ την πατρίδα.
Να ρεμβάζω και να καρτερώ.
Ω! αιδοίον, που κλαίς για να σε φιλήσω.
Κάλεσέ με κοντά σου.

Ονομάζομαι Μοναχή Λουκρητία. Πρώην αμαζόνα!
Ω θεέ και διάολε, αραχνοΰφαντη είμαι.
Μυρίζω σαν κρυφή καρδιά που υποφέρει.
Στων αντρών τη θέα ανοίγω τα ψαλίδια μου.
Παίξτε ανοιχτά μαζί μου, εσείς
αρσενικά δρολάπια που θα με καταπιείτε.
Των κολπικών υγρών μου μαδήστε την καρδούλα.
Με το μεγάλο τού ποδιού σας δάχτυλο
αιφνιδίως ακροαστείτε τα σπλάχνα μου.

Στήθος με στήθος να συνθλίψουμε τις ρόγες μας.
Την περεστρόικα τραγανισμένων οργασμών αφού
τα υγρά κόποις κτώνται, στις εξοχές αβέρτα χύνοντας
ανάμεσα στις γάμπες, αναβλασταίνοντας της Οσίας
Παρθενίας τα βαρβάτα χαμομήλια. Δεν προσδοκώ
ανάσταση νεκρών μα στων γυμνωμένων γυναικών
τα λιβάδια ένα θάνατο γλυκό σαν μπακλαβά.

Σας δείχνω τον ευτράπελο ποιητικό μου κώλο
ένα μεζέ για τις οσμές της εφηβείας
Ηδονή κρυμμένη στις πέτρες
και στους τεφρούς μαστούς της ειμαρμένης
Βρέφος θα ξαναγίνω, μα τη μήτρα!
πεταλούδα που ξεμπουκάρει με όλη τη λίγδα
απ’ τα χύσια της έμπνευσης στα φτερά της
Αφήνω τώρα εδώ τη διαθήκη μου
μες στη ζοφώδη χλιαρότητα του αφρισμένου σου αιδοίου
Να με θάψουν εκεί που κουρνιάζουν οι μιγάδες
ωσάν ξελεπιασμένοι ήλιοι
γλείφοντας της παπαρούνας την μακάβρια κλειτορίδα.

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΝΑ ΓΟΥΛΑ , Καλλιτέχνις, αοιδός.

Για να με γνωρίσετε καλύτερα και σεις και το πανελλήνιο παραχωρώ συνέντευξη :

Ο Αντώνης Παρασκευάς παίρνει συνέντευξη από την Αννα Γούλα

https://www.youtube.com/watch?v=1Lip-Xl-uMo

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΝΑ ΓΟΥΛΑ , Καλλιτέχνις, αοιδός.

Άννα Γούλα - Τα πίνω όλα ( Official video clip ) :

https://www.youtube.com/watch?v=2uH_ricAz84

Ανώνυμος είπε...

+ Ο ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ ΚΑΙ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ ΑΜΒΡΟΣΙΟΣ :

Κάποιοι μάλιστα αποτόλμησαν να μας χαρακτηρίσουν:
- Αμβρόσιος ο Ναζιστής,
- Αμβρόσιος ο Χουντικός,
- Αμβρόσιος ο Εθνικιστής,
- Αμβρόσιος ο Χρυσαυγίτης,
- Αμβρόσιος ο Ακροδεξιός,
- Αμβρόσιος ο Φασίστας,
Οπωσδήποτε τα κορυφαία προσωνύμια, τα οποία κατά καιρούς μου έχουν αποδώσει κάποιοι «φανατικοί» φίλοι μου είναι δύο:
- Αμβρόσιος, ο συνεργάτης των Γερμανών στην καταστροφή των Καλαβρύτων της 13ης Δεκεμβρίου 1943
Καί
- Αμβρόσιος ο διαφωτιστής στη Γυάρο!
Προς όλους αυτούς από τη θέση αυτή απαντώ:
Αγαπητοί μου Φίλοι,
Προτιμῶ οποιοδήποτε από όλα αυτά τα παραπάνω επίθετα, αφού όλα έχουν σχέση με την έννοια της Πατρίδος! Δηλ.

Προτιμώ να με αποκαλείτε
Φασίστα,
όχι όμως .......Κατσαπλιά!
ούτε Συμμορίτη!
ούτε άθεο και αριστερό,
ούτε αντάρτη και προδότη!
Κάλλιο Φασίστα παρά Κατσαπλιά!

Αγαπώ την Πατρίδα μου,
Αγαπώ την Ελλάδα μας,
Αγαπώ την Μακεδονία μας
για την απελευθέρωση της οποίας έχυσαν το αίμα τους
* όχι μόνον οι ήρωες στρατιώτες μας,
* αλλά και ιερείς μας,
*ακόμη και Μητροπολίτες της Μακεδονίας!
«Ὁταν φοβάσαι να πείς ότι αγαπάς την Πατρίδα σου
καί όταν -ακόμα χειρότερα- την ξεπουλάς,
αυτό είναι ραγιαδισμός!
Όταν όμως δεν φοβάσαι να πεις
ότι αγαπάς την Πατρίδα σου
και μάλιστα έχεις το θάρρος να το βροντοφωνάξεις,
αυτό δεν είναι εθνικισμός, είναι πατριωτισμός»!
Ως ένας Πατριώτης, λοιπόν, και όχι ως ένας κατσαπλιάς Σας καλώ, να μην επιτρέψουμε
σ’ αυτούς τους νέους Κατσαπλιάδες,
που κυβερνούν σήμερα την Ελλάδα μας,
να μη τους επιτρέψουμε, επαναλαμβάνω,
να ξεπουλήσουν την Μακεδονία μας!
Σας καλώ,
να ενώσουμε την φωνή μας με τις χιλιάδες των Ελλήνων Πατριωτῶν, οι οποίοι συγκεντρώνονται σήμερα στη Θεσσαλονίκη, και μαζί τους να βροντοφωνάξουμε:

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ!

Η Μακεδονία είναι ΕΛΛΗΝΙΚΗ!

Ηχηρό μήνυμα Αμβροσίου : https://www.youtube.com/watch?time_continue=15&v=hu0of3HqFL8

Ανώνυμος είπε...

http://treatments.cliniccompare.com :

Δεν διαθέτετε ακουστικά βαρηκοΐας; Διαβάστε αυτό :

Πάνε πια οι μέρες πρόωρης απώλειας ακοής.

Με τα πρόσφατα άλματα στην τεχνολογία, τα ακουστικά βαρηκοΐας γίνονται όλο και πιο διακριτικά και πιο οικονομικά προσιτά από ποτέ σε ανθρώπους σε όλη την Ελλάδα.

Δυσκολεύεστε να ακούτε σε περιβάλλοντα με δυνατό θόρυβο; Ή απλά δυσκολεύεστε να ακούσετε κάποιες λέξεις όταν μια συνομιλία γίνεται χαμηλόφωνα; Πολλοί ντρέπονται για την απώλεια της ακοής τους. Ωστόσο, είναι κάτι πολύ πιο συνηθισμένο από ότι νομίζετε.

Οι στατιστικές δείχνουν ότι περίπου το 40% των ατόμων ηλικίας άνω των 50 ετών υποφέρει από απώλεια ακοής και μπορεί να τους βοηθήσει η χρήση ακουστικών βαρηκοΐας, παρόλο που πολλοί επιλέγουν να αγνοούν το πρόβλημα. Τώρα, με τα πρωτοποριακά σχέδια και την παγκόσμιας κλάσης μέριμνα μετά την αγορά, δεν υπάρχει λόγος να υποφέρει κανείς σιωπηλά.

Μια από τις πιο αξιόπιστες και αποτελεσματικές δωρεάν ηλεκτρονικές υπηρεσίες είναι το Clinic Compare, το οποίο βρίσκει και συγκρίνει τους κορυφαίους ειδικούς ακοής της Βρετανίας στην περιοχή σας.

Η δημοτικότητα των αόρατων ακουστικών βαρηκοΐας παρουσιάζει αύξηση σε ολόκληρο τον κόσμο. Χιλιάδες ασθενείς επιλέγουν το Clinic Compare κάθε χρόνο, για να τους βοηθήσει να μεταμορφώσουν την ακοή τους. Πείτε αντίο στην κακή ακοή και καλωσορίστε τον καινούριο σας εαυτό.

Απολαύστε τα οφέλη μιας πιο καθαρής, ενισχυμένης ακοής.Προγραμματίστε τη δωρεάν, δοκιμή χωρίς καμία δέσμευση και μάθετε την καλύτερη λύση για εσάς.

Επιλέξτε αόρατα ακουστικά βαρηκοΐας από το Clinic Compare ! Θα μας θυμηθείτε ! Ασυναγώνιστα !

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΡΕ ΤΟΝ ΑΡΑΒΑΝΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΣΤΑΚΑ ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙΣ ΑΘΗΝΑ.ΚΕΡΝΑΩ ΤΣΙΠΟΥΡΑ ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΑΘΗΝΑΣ ΕΛΑ ΝΑ ΤΡΟΧΙΣΟΥΜΕ ΤΑ ΜΑΧΑΙΡΙΑ ΜΑΣ ΣΤΗ ΘΕΩΡΙΑ…ΕΚΕΙ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΤΟ 70 ΜΕ ΕΝΑ ΦΤΥΑΡΙ..ΓΙΑ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ..

ΠΑΝΤΩΣ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΤΙ η αγνότητα ανήκει στα ζώα και στη Σχολή Καβλών Τεχνών !

Η κωλοτρυπίδα της κολάσεως είναι οι λαοί μιλούν για σύννεφα και κορυδαλλούς, για βοσκοτόπια και μονοπάτια των μυρμηγκιών, για φεγγάρια και ομίχλες.

Τόσες ορφανές ηρωίδες της ηδονής γύρω, ξέρουν καλά, πως, αν υπάρχει ένα θαύμα αυτό το γνωρίζουν μόνο οι λουόμενες καλλονές. Αυτές που άνθισαν δίπλα στα τριαντάφυλλα και τους σκώρους.

Φλέβες του λαιμού φουσκωμένες γύρω απ’ το μήλο του Αδάμ και το μουνί της Εύας θυμωμένο, πρησμένο απ’ την αφθονία και τη στέρηση.

Η δειλία και η προχειρότητα με την οποία ξεγλίστρησα σ’ αυτόν τον κόσμο θα βγάζουν πάντα ένα άρωμα εξευγενισμένης τεμπελιάς, δηλαδή ποίηση ανυποχώρητη στην ερωτική φαντασία και στον πειναλέο οίστρο.

Οι χειμώνες έφταναν απ’ τη θάλασσα με το στόμα γεμάτο κρέας και οι νύχτες ήταν αχόρταστες και κακοφορμισμένες, όλο δαιμόνια και μισοκοιμισμένα καβούρια.

Τα καλοκαίρια όμως ήταν γεμάτα λυγμούς και κορμιά εκφυλισμένα απ’ τον πυρετό των ονειρώξεων και της τρέλας.

Η ομορφιά ολόκληρη που τη νιώθεις να σκιρτά δίπλα σου εκεί ανάμεσα στο ξύλινο παραπέτασμα που χωρίζει την αγιότητα με τα γαμψά νύχια της τιμωρίας απ’ το χνούδι που ξεπροβάλει στις γενετήσιες σχισμές ανάμεσα απ’ την καρδιά και τα χείλη.

Ονομάζομαι Μοναχή Λουκρητία. Πρώην αμαζόνα!
Ω θεέ και διάολε, αραχνοΰφαντη είμαι.
Μυρίζω σαν κρυφή καρδιά που υποφέρει.
Στων αντρών τη θέα ανοίγω τα ψαλίδια μου.
Παίξτε ανοιχτά μαζί μου, εσείς
αρσενικά δρολάπια που θα με καταπιείτε.
Των κολπικών υγρών μου μαδήστε την καρδούλα.
Με το μεγάλο τού ποδιού σας δάχτυλο
αιφνιδίως ακροαστείτε τα σπλάχνα μου.
Η αιχμηρή σκληρότητα θα σας κάνει να λάμψετε.
Θα σας κάνει με χίλια σύγκρυα η αδρεναλίνη κομμάτια
κι αφήστε στο βαθύ λαρύγγι μου μέσα
τον τελευταίο λυγμό της λιπόθυμης στύσης σας.

Μοναχός Παρθένιος Αακανδάλιστος, Σκήτη Αγίας Αγνής

Ανώνυμος είπε...

Ευπραξία Απρακτίδου , αοιδός, ενίοτε και ποιήτρια :

Το μόνο που διαθέτουμε είναι το ύφος. Ύφος χαμαιλέοντα ή μικρής καμαριέρας.

Ένα βυζι πάνω και ένα βυζί κάτω χωρίς σουτιέν και του κουμπί ανάμεσα

Να χάσκει η κουράδα στον κώλο σου το ξημέρωμα και να μη βγαίνει

Να μην πηγαίνει ούτε μπρος ούτε πίσω και συ να είσαι, χρυσέ μου, τουρλωμένος

Σαν να σ `έχουν ματιασμένο και να φωνάζεις τέτοια ώρα να βρεθεί ξεματιάστρα

Να σε ξεματιάσει να αποχέσεις για να ξετουρλωθείς, να ξαλαφρώσεις, να κοιμηθείς

Να πιάσεις το κουμπί της να το ανοίξεις, να πιάσεις τα βυζια να θυμηθεις της μάνας σου

το γάλα και όλα σου τα παιδικά σύνδρομα που σε κυνηγάνε ενδεχομένως μέσα στη καύλα του

μέσονυχτίου. Να μην ξεχάσεις σωβρακο ν `αλλάξεις μόνο και να `ναι και καθαρό !

Ανώνυμος είπε...

Ευσεβία Παρθενίδου :

Εκοιμήθη η αγαπητή ηγουμένη στο μοναστήρι της Παλιανής μοναχή Θεοπίστη σε ηλικία 90 χρονών.

Από τις 7 το πρωί της Παρασκευής 3 Φεβρουαρίου η ηγουμένη της ιστορικότερης Μονής της Κρήτης βρίσκεται στην αγκαλιά του Χριστού.

Η μοναχή Θεοπίστη είχε γεννηθεί στο χωριό Σίβα του Ηρακλείου (κοντά στο Βενεράτο) το 1927 και από την τρυφερή ηλικία των 12 ετών βρισκόταν στην Παλιανή. Ακολούθησε πιστά τα χνάρια της μεγαλύτερης αδερφής της, Νεκταρίας, η οποία επίσης ήταν ηγουμένη στην Παλιανή παλαιότερα.

Η εξόδιος ακολουθία θα ψαλεί στις 11 το πρωί του Σαββάτου στη Μονή Παλιανής όπου θα γίνει και η ταφή.

Το παράδειγμα της παρθενίας της να μιμηθούμε, αδελφοί μου. Ο Θεός μεθ` ημών !

Ανώνυμος είπε...

ΙΑΤΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ :

Πρόπτωση ορθού
Πρόπτωση ορθού είναι μια κατάσταση κατά την οποία το ορθό πέφτει προς τα κάτω και βγαίνει το εσωτερικό μέρος προς τα έξω.

Αρχικά, το ορθό παραμένει μέσα στο σώμα, αλλά καθώς η κατάσταση επιδεινώνεται μπορεί να προεξέχει από τον πρωκτό. Παράλληλα, συχνά εμφανίζεται μια αδυναμία των μυών του πρωκτού, η οποία μπορεί να οδηγήσει σε διαρροή βλέννας ή κοπράνων.

Η πρόπτωση ορθού περιλαμβάνει την αφύσικη προεξοχή του βλεννογόνου του ορθού μέσα από τον πρωκτό. Εν μέρει η διάγνωση συμπίπτει με αυτή της χρόνιας πρόπτωσης των αιμορροΐδων, ειδικά αν μέρος της πρόπτωση είναι αιμορροΐδες και μέρος του ιστού είναι του βλεννογόνου του ορθού. Εάν η προεξοχή του βλεννογόνου του ορθού είναι μόνο μερική, τότε αυτό ονομάζεται μερική πρόπτωση του βλεννογόνου.

Υπάρχουν δύο τύποι πρόπτωσης ορθού:

1) Η μερική, που αφορά μόνο το βλεννογόνο του ορθού και

2) Η ολοκληρωμένη, που αφορά τόσο το βλεννογόνο του ορθού όσο και τα τοιχώματα του ορθού και η οποία ονομάζεται επίσης πλήρης πρόπτωση.

Προσέγγιση για την θεραπεία πρόπτωσης ορθού:

Μια μεγάλη πλειοψηφία των ασθενών έχει εντελώς απαλλαγεί από τα συμπτώματα ή έχει βοηθηθεί σημαντικά με την κατάλληλη θεραπεία. Η πρόπτωση ορθού είναι πολύ συχνά μια χρόνια κατάσταση και συνήθως μειώνεται όταν ο ασθενής βρίσκεται σε ανακλινόμενη θέση, πιέζοντας απαλά με τα χέρια.

Οι ασθενείς θα πρέπει να ελαχιστοποιούν το χρόνο που κάθονται στη λεκάνη, και πρέπει να χρησιμοποιούν ένα κατάλληλο μαλακτικό των κοπράνων όσο βρίσκονται σε αναμονή της αξιολόγησης της κατάστασης τους από το γιατρό τους.

Η διαχείριση της μερικής πρόπτωσης ορθού σε ενήλικες είναι παρόμοια με εκείνη των αιμορροΐδων. Η θεραπεία περιλαμβάνει ενέσιμη Σκληροθεραπεία, Δακτύλιο στο βλεννογόνο ή Χειρουργική αποκατάσταση και Πλαστική επιδιόρθωση του πρωκτού και του ορθού.

Περιστασιακά απαιτείται επιδιόρθωση του πρωκτικού σφιγκτήρα.

Σε ενήλικες με πλήρη πρόπτωση που σε ασθενείς υψηλού κινδύνου, συχνά ενδείκνυται εγχείρηση στην κοιλιακή χώρα.

Υπάρχουν διάφορες χειρουργικές προσεγγίσεις. Μια σχετικά απλή επέμβαση μπορεί να διορθώσει το ορθό στο κοίλο μέρος του ιερού οστού. Μια άλλη μέθοδος είναι η εκτομή και η χαμηλή αναστόμωση του σιγμοειδούς έως το ορθό. Σε ασθενείς που δεν μπορούν να αντέξουν μια κοιλιακή χειρουργική επέμβαση, η εκτομή και η αναστόμωση μπορεί να γίνει με προσέγγιση από το περίνεο ή να γίνει μια σχετικά στενή ραφή με μη απορροφήσιμα ράμματα από τον πρωκτό. Αυτά τα ράμματα, που συνήθως είναι από σύρμα, μπορούν να τοποθετούνται βαθιά στον υποδόριο ιστό της ορθοπρωκτικής περιοχής. Με τον ίδιο τρόπο, στη θέση των ραμμάτων μπορεί να τοποθετηθεί συνθετική ταινία μη απορροφήσιμη.

Η μέθοδος αυτή πραγματοποιείται υπό τοπική αναισθησία.

ΙΑΤΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ : για κάθε πρόβλημα επικοινωνήστε μαζί μας.

Ανώνυμος είπε...

ΙΑΤΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ :

Ραγάδα Δακτυλίου
Η Ραγάδα Δακτυλίου είναι ουσιαστικά ένα σκίσιμο, μια πληγή στο βλεννογόνο του πρωκτού.

Αυτό προκαλεί έντονο πόνο και δυσφορία κατά την αφόδευση και τα συμπτώματα αυτά μπορεί αν διαρκέσουν ώρες μετά την αφόδευση.

Τις περισσότερες φορές οφείλεται σε χρόνια δυσκοιλιότητα, τα σκληρά κόπρανα προκαλούν πληγή, η πληγή προκαλεί πόνο, ο πόνος προκαλεί σπασμό στον πρωκτό και ο σπασμός επιπλέον δυσκοιλιότητα.

Έτσι έχουμε έναν φαύλο κύκλο που οδηγεί σε μεγάλη ταλαιπωρία του ασθενή και σε κλινική επιδείνωση της ραγάδος δακτυλίου.

Συμπτώματα:
Περιπρωκτικός πόνος όλων των βαθμίδων και διαφορετικής διάρκειας από λίγα λεπτά έως πολλές ώρες.
Αιμορραγία, ελαφρά συνήθως στο χαρτί τουαλέτας.

Αιτία:
Χρόνια δυσκοιλιότητα.
Σκληρά και ξερά κόπρανα.
Διάρροια.
Φλεγμονή του βλεννογόνου, του ορθού και του πρωκτού.
Νόσος του Crohn.
Κάκωση του πρωκτού.
Εγκυμοσύνη και τοκετός.
Κακοήθειες της περιοχής.
Επιπλοκές:
Μετατροπή της οξείας ραγάδος σε χρόνια, η οποία και απαιτεί χειρουργική θεραπεία.
Περιεδρικό συρίγγιο.
Περιεδρικό απόστημα.
Στένωση του πρωκτού.
Διάγνωση:
Η κλινική εξέταση, η επισκόπηση και η ψηλάφηση της περιοχής και σε ορισμένες περιπτώσεις η πρωκτοσκόπηση, δίνουν με ασφάλεια τη διάγνωση.

Προληπτικά μέτρα:
Δίαιτα πλούσια σε φυτικές ίνες.
Καλή ενυδάτωση.
Ήπια χρήση χαρτιού τουαλέτας, πλύσιμο μετά την αφόδευση ή χρήση μωρομάντιλων.
Θεραπεία:
Παυσίπονα.
Αναισθητικές – παυσίπονες αλοιφές.
Χρήση φυτικών ινών για μαλακά και ογκώδη κόπρανα.
Κρέμες νιτρογλυκερίνης (δυστυχώς προκαλούν συχνά έντονους πονοκεφάλους).
Χειρουργική αποκατάσταση.
Χειρουργική θεραπεία:
Η έσω πλάγια σφικτηροτομή με χρήση laser ή υπερήχων (focus ultrasiscion) είναι η χρυσή χειρουργική θεραπεία για τη Ραγάδα Δακτυλίου και είναι αυτή που προτείνουμε στην πλειοψηφία των ασθενών.

Η επέμβαση διαρκεί ελάχιστη ώρα (10-15 λεπτά), εκτελείται υπό τοπική αναισθησία με ή χωρίς μικρή ενδοφλέβια καταστολή (μέθη), ο ασθενής εξέρχεται άμεσα μετά την επέμβαση, είναι πλήρως λειτουργικός στις δραστηριότητές του άμεσα. Η ανακούφιση των βασανιστικών του συμπτωμάτων είναι άμεση και εντυπωσιακή, ενώ τα αποτελέσματα της επέμβασης είναι θεαματικά και μόνιμα.

Η επέμβαση διενεργείται με την πιο σύγχρονη μορφή ενέργειας (χειρουργικά εργαλεία), Laser, μαχαίρι υπερήχων (Ultracision, Ligasure), σε υπερσύγχρονες χειρουργικές αίθουσες, με την ελάχιστη οικονομική επιβάρυνση και για τους ασφαλισμένους και για τους ανασφάλιστους ασθενείς.


ΙΑΤΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ : για κάθε πρόβλημα επικοινωνήστε μαζί μας έχουμε τις καλύτερες και ανώδυνες λύσεις.

Ανώνυμος είπε...

GREY Fast MOUSSE:

Ο Νο.1 χρωματικός αφρός για άνδρες που καλύπτει τα γκρίζα μαλλιά διακριτικά, σε 5 λεπτά! Χωρίς αμμωνία, χωρίς PPD, με φυτικά εκχυλίσματα.
Κατάλληλος για όλες τις αποχρώσεις μαλλιών, το μεγαλύτερο πλεονέκτημά του είναι ότι καλύπτει τα λευκά χωρίς να φαίνονται βαμμένα τα μαλλιά!
Διατίθεται μαζί με το Set Εφαρμογής (δοχείο-δοσομετρητής και χτένα εφαρμογής). Η ποσότητα φτάνει για 10-18 εφαρμογές, που συνήθως διαρκούν για χρήση 3-5 μηνών.

Χωρίς αμμωνία, χωρίς PPD, απόλυτα ασφαλής και ήπιος για τα μαλλιά και το τριχωτό.
Δεν κοκκινίζει και δεν ξεβάφει με τον ιδρώτα ή την υγρασία.
Είναι απλός στην χρήση και οικονομικός διότι διαρκεί για πολλές χρήσεις.
1000άδες ευχαριστημένοι πελάτες από το 2008!

Περιγραφή Προϊόντος
Ο μόνος χωρίς αμμωνία, χωρίς PPD, με εκχύλισμα Γιαούρτης
Τέλειος, απόλυτα φυσικός χρωματισμός με διάρκεια
Δεν ξεβάφει με το νερό, την υγρασία ή τον ιδρώτα
Καλύπτει πολύ ή λιγότερο ανάλογα με τον χρόνο εφαρμογής
Χωρίς έντονα και βλαβερά αρώματα
Προσαρμόζεται σε όλα τα χρώματα μαλλιών
Έχει αποτέλεσμα κανονικής βαφής αλλά χωρίς χρωματική αντίθεση
Το χρώμα διαρκεί έως και 15 ημέρες ανά εφαρμογή ανάλογα με το λούσιμο
Οικονομικό: Το πακέτο περιέχει αρκετό υλικό για 10-18 εφαρμογές
Χαρίζει μεγαλύτερη πυκνότητα στα αραιά μαλλιά
Χρησιμοποιείται και για να δώσει επιπλέον τόνο σε θαμπά μαλλιά
Σε διακριτική συσκευασία και αποστολή
100% επαγγελματικό προϊόν υψηλής ποιότητας
Μία καινοτομία της Kemon, από το 2008

Έλαιο Αβησσυνίας οργανικής καλλιέργειας
Η νέα σύνθεση του GREY Fast MOUSSE περιέχει έλαιο Αβησσυνίας οργανικής καλλιέργειας. Το έλαιο Αβησσυνίας έχει αρκετά χαρακτηριστικά που έχει και το Αργκανέλαιο. Με άριστες ιδιότητες ενυδάτωσης, επιτυγχάνει λείο και απαλό δέρμα και έχει αντιγηραντική δράση. Απορροφάται εύκολα από τα μαλλιά και τα ενυδατώνει, προστατεύοντάς τα. Ο χρωμοαφρός δεν επηρεάζει την χρωματική βάση των μαλλιών και έτσι αποφεύγονται οι ανεπιθύμιτοι κόκκινοι τόνοι που τυπικά εμφανίζονται με τις κοινές βαφές μαλλιών.

Ανώνυμος είπε...

http://www.entertv.gr :

"To Tατουάζ": Όλα όσα θα δούμε αυτή την εβδομάδα :

Κ. Δευτέρα 19 Φεβρουαρίου – Επεισόδια: 113+114

Ο Άγγελος το σκάει πανικόβλητος μόλις αντικρίζει το πτώμα της Δέσποινας, αγνοώντας πως σε απόσταση αναπνοής κρύβεται ο εκτελεστής της. Ο Άλεξ κατηγορεί τον Σάκη ότι ανάβει φωτιές και απαιτεί πλέον να μην ανακατεύεται στη διαπαιδαγώγηση της Λήδας, ενώ ο Στέφανος βασανίζεται από δυσάρεστες αναμνήσεις. Ο Θεοχάρης βγάζει έντονη ζήλια μόλις μαθαίνει ότι η Τόνια ενθαρρύνει τη Βέρα να δημιουργήσει μια καινούργια σχέση.
Ο Παύλος παρεξηγείται όταν βλέπει τον Θεοχάρη να τρώει σε μια άλλη ταβέρνα και οι δυο άντρες λογομαχούν. Κι ενώ η συμπεριφορά του Τόνυ, παραξενεύει την Τατιάνα, το σοκ και η ψυχολογική πίεση που ’χει δεχτεί τις τελευταίες ώρες η Άννα την οδηγούν σε λιποθυμικό επεισόδιο.

Ο Άγγελος αγωνιά μήπως τον συλλάβουν για τον φόνο της Δέσποινας και ο Ορφέας προσπαθεί να τον καθησυχάσει. Η Τατιάνα και ο Γρηγόρης προβληματίζονται για τον τρόπο δράσης του serial killer και στήνουν μια παγίδα… Η Μαργκώ προσπαθεί να επικοινωνήσει με τον Ρίτσαρντ, ο οποίος την αγνοεί.


Τρίτη 20 Φεβρουαρίου – Επεισόδια: 115+116

Η σύλληψη του Άγγελου με την κατηγορία της δολοφονίας της Δέσποινας, αναστατώνει την οικογένεια Μελά και πιο πολύ την Αφροδίτη, η οποία πιστεύει ακράδαντα στην αθωότητά του. Από την άλλη, ο Ορφέας συγκλονίζεται από την απρόσμενη εξέλιξη που είχε η πράξη του και βασανίζεται από φριχτές τύψεις, ενώ η παρόρμησή του να παραδοθεί στην αστυνομία γίνεται όλο και πιο δυνατή. Η ανάκριση του Άγγελου από τον Γρηγόρη και την Τατιάνα, δεν οδηγεί πουθενά, αφού αυτός αρνείται την κατηγορία, αλλά όλα τα στοιχεία συνηγορούν στην ενοχή του. Στο μεταξύ, η Άννα στο Λονδίνο περνάει πολύ δύσκολες ώρες, ειδικά από τη στιγμή που η αστυνομία βρίσκει το πτώμα της Αμάντα. Ο Άλεξ, που βρίσκεται στα Μετέωρα, καταλαβαίνει ότι η Άννα δεν είναι καθόλου καλά, αλλά αυτή τον πείθει να μην πάει στο Λονδίνο και οι εξελίξεις της σύλληψης του Άγγελου, τον οδηγούν να επιστρέψει αμέσως στην Αίγινα. Παράλληλα, στα Μετέωρα.

Ο Τόνυ πείθει την Τατιάνα ότι ζήτησε απ’ την Άννα να χωρίσουν. Ο Άγγελος, κλεισμένος στο κρατητήριο, βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, ενώ οι τύψεις οδηγούν τον Ορφέα να χάσει την ψυχραιμία του και να οδηγηθεί σε σπασμωδικές κινήσεις, επικίνδυνες να βγάλουν στο φως τη σκοτεινή του πλευρά. . Ο Στέφανος, κάνει το τραπέζι στον Σάκη και στην Όλγα, όπου την φλερτάρει διακριτικά. Η Αμαλία προτείνει στην Τατιάνα να παίξει ένα παιχνίδι που θα ξεσκεπάσει την Μαργκώ και η αστυνόμος συμφωνεί.


Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου – Επεισόδια: 117+118

Ο Ρίτσαρντ με τη Μαργκώ μιλάνε για διάφορα θέματα και σιγά σιγά καταλαβαίνουμε πoια είναι η πραγματική τους σχέση. Ο Θεοχάρης ζηλεύει απίστευτα με αυτό που άκουσε από τη Βέρα και οι δυο τους μαλώνουν πολύ άσχημα. Στο μεταξύ, ο Άγγελος βρίσκεται σε φριχτή κατάσταση, αλλά έχει όλη την οικογένεια Μελά να του συμπαραστέκεται. Ο Ιωσήφ συνεχίζει τις απιστίες με τις δυο κοπέλες, αυτή τη φορά όμως βρίσκει άσχημα τον μπελά του! Η Αμαλία καταλαβαίνει ότι ο Θεοχάρης με τη Βέρα κοιμούνται μαζί!

Ο Τόνυ καλείται από την αστυνομία για κατάθεση σε σχέση με τον θάνατο της Αμάντα και η Άννα βρίσκεται στον απόλυτο πανικό. Ο Θεοχάρης παραμένει διχασμένος ανάμεσα στην Βέρα και την Αμαλία, ο Στέφανος γίνεται αναπόσπαστο κομμάτι της παρέας με τον Σάκη και την Όλγα. Η Άννα, τσακισμένη απ’ το άγχος και τις τύψεις, οδηγείται σε μια κίνηση απελπισίας…

Ανώνυμος είπε...

govastileto.gr :

Έμεινε άφωνη η Μενεγάκη με το μήνυμα φίλης της στο Instagram!

Η Ελένη Μενεγάκη «βομβάρδισε» τον λογαριασμό της στο Instagram με φωτογραφίες της από το ταξίδι της στο Παρίσι με τον Μάκη Παντζόπουλο.

Η λαμπερή παρουσιάστρια πήγε για επαγγελματικό λόγο στο Παρίσι και εκεί γιόρτασε και την 7η επέτειο γάμου της με τον Μάκη.

Πριν όμως γράψει στο Ιnstagram για την επέτειο γάμου, μία follower την πρόλαβε και έγραψε «Ελένη μου χρόνια σας πολλά! Να τα εκατοστήσετε, να είσαστε μαζί μέχρι τα βαθιά γεράματα»!
Η παρουσιάστρια που ποτέ έως τώρα δεν είχε αποκαλύψει την ημερομηνία του γάμου της, έμεινε «κάγκελο» και απάντησε στην διαδικτυακή της φίλη: «Σ' ευχαριστώ πολύ!Πού το ξέρεις;»!

Βέβαια, μετά δημοσίευσε ένα κολάζ φωτογραφιών και το αποκάλυψε.

Η εγκυμονούσα Ήβη Αδάμου πέταξε χαρταετό την Καθαρά Δευτέρα με τον αγαπημένο της Μιχάλη Κουινέλη

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει η Ήβη Αδάμου καθώς σε λίγο καιρό θα φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδί, καρπό του έρωτά της με τον αγαπημένο της Μιχάλη Κουινέλη!

Το ερωτευμένο ζευγάρι το οποίο μοιράζεται την καθημερινότητά του εδώ και αρκετά χρόνια, ετοιμάζεται να μετακομίσει μόνιμα στην Αλεξανδρούπολη με τον τραγουδιστή να βρίσκεται ήδη εκεί.

«Η βάση μας θα είναι στην Αλεξανδρούπολη. Είναι μία πολύ όμορφη πόλη για να μεγαλώσει ένα παιδί πιστεύω, που όλα είναι έτσι πιο ήρεμα, πιο ανθρώπινα», είχε δηλώσει η εγκυμονούσα τραγουδίστρια, μιλώντας στην κάμερα του Happy Day.

Ο Μιχάλης και η Ήβη τίμησαν με τη σειρά τουs τα Κούλουμα, ενώ μαζί με την παρέα τους, πέταξαν τον χαρταετό στην παραλία της Αλεξανδρούπολης.

Έγκυος η Ευρυδίκη;

Μια τρυφερή φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Ευρυδίκη με αφορμή τα γενέθλια του αγαπημένου της, Μπομπ Κατσιώνη.

Στη φωτογραφία η τραγουδίστρια κρατάει την τούρτα του αγαπημένου της και εκείνος της χαιδεύει τρυφερά την κοιλίτσα της που όπως θα διαπιστώσετε και εσείς είναι λίγο φουσκωμένη!

Η Ευρυδίκη σε πρόσφατη συνέντευξή της δεν απέκλεισε το γεγονός να παντρευτεί με τον Μπομπ Κατσιώνη με τον οποίο είναι μαζί περίπου 2 χρόνια.

«Είναι κάτι που έχουµε συζητήσει µε τον σύντροφό µου, για το οποίο είµαστε και οι δύο θετικοί», παραδέχεται στη Real η τραγουδίστρια και συνεχίζει: «Είµαστε και οι δύο παιδιά κατά βάθος. Παιδιά που θέλουν τις διακοπές τους, τα ταξίδια τους, τα παιχνίδια τους, τη µουσική τους… Και µας αρέσει να µοιραζόµαστε πράγµατα, να µαθαίνει ο ένας από τον άλλον».

Όσον αφορά το ενδεχόμενο απόκτησης ενός παιδιού η Ευρυδίκη είχε δηλώσει σε παλαιότερη συνέντευξη: «Σε αυτή τη φάση της ζωής µου και σε αυτή την ηλικία, µου αρέσει που γίνοµαι και πάλι παιδί». Άλλωστε, είναι ήδη µητέρα καθώς έχει ένα γιο από τον γάμο της με τον Γιώργο Θεοφάνους.

Είναι τελικά έγκυος; Ο χρόνος θα δείξει!

Ανώνυμος είπε...

news247 :

Την πιο αναπάντεχη κρυψώνα βρήκαν οι Νοτιοκορεάτισες προκειμένου να περάσουν λαθραία ράβδους χρυσού από αεροδρόμιο της Ιαπωνίας :

Μια ομάδα Νοτιοκορεάτισσων επιχείρησε να περάσει από το αεροδρόμιο Τσούμπου της Ιαπωνίας, 40 ράβδους χρυσού, τις οποίες έκρυψαν στο ορθό για να αποφύγουν τη βαριά φορολογία. Όλες οι γυναίκες ηλικίας 50 και 60 ετών συνελήφθησαν κατά τον έλεγχο του αεροδρομίου, με κάθε μία από αυτές να φέρει τουλάχιστον πέντε αντικείμενα στο σώμα της. Κάθε ράβδος ζύγιζε περίπου 200 γραμμάρια.

Οι γυναίκες μπορούν να παραλάβουν το χρυσό αν πληρώσουν πρόστιμο για επιχείρηση λαθραίας εξαγωγής και απόπειρα φοροαποφυγής. Η λαθραία μεταφορά χρυσού έχει εκτοξευθεί από την επιβολή "φόρου κατανάλωσης" που αφορά σε μεταφορά χρυσού, αγαθών και υπηρεσιών, ο οποίος αυξήθηκε κατά 3% το 2014.

Μεταξύ Ιουλίου 2016 και Ιουνίου 2017, η φοροδιαφυγή αυξήθηκε κατά 40% αγγίζοντας συνολικά τα 870 εκ. γεν (περί τα 6 εκ. δολάρια) μέσα σε μόλις 12 μήνες. Οι αρχές έχουν αναφέρει 467 περιπτώσεις απόπειρας λαθραίας διακίνησης και φοροδιαφυγής, ήτοι 60% αύξηση.

Δεν είναι άλλωστε η πρώτη φορά που επιβάτες αεροπλάνου σκαρφίστηκαν τέτοιες μεθόδους διακίνησης. Έξι άνθρωποι συνελήφθησαν το περασμένο διάστημα, όταν επιχείρησαν να περάσουν χρυσό που έκρυψαν στις τουαλέτες αεροσκάφους πολύτιμο μέταλλο αξίας 150.000 ευρώ περίπου.



ΠΗΓΗ DAILYMAIL

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητό Ιστολόγιο ,

Ντρέπομαι λίγο, ίδιον του χαρακτήρος μου... αλλά επειδή μου εγεννήθη η απορία διαβάζοντας το παραπάνω σχόλιο και επειδή έχετε τας ορθοσκοπικάς γνώσεις αλλά και επειδή πείραν γυναικός δεν απέκτησα εις τον βίον μου παρά το προκεχωρημένον της ηλικίας μου ήθελον θέσει εις εσάς το ερώτημα : δύνται άραγαι αι γυναίκαι με τοιαύτα αντικείμεναι ( 4-5 μάλιστα !!! ) εις τον πρωκτόν ( !!! ) εις τον πρωκτόν -λέγω- να περπατούν ταυτοχρόνως ; Μήπως βοηθά το ότι ήταν σε ηλικίαν 50-60 ετών ; Θα περιμένω με αγωνία αλλά ασμένως την απάντησή σας, διότι ξεύρω ότι θα είναι η πλέον εμπεριστατωμένη.

Και ιδού αγαπητό Ιστολόγιο πόσο λαμβάνουν χώρα την σήμερον ημέραν εν αεροδρομίοις τε και αεροπλάνοις ο κόσμος έχει αγανακτήσει πλέον. Άλλο περιστατικόν κατάπτυστον ( yahoo.gr ):

"Δυο ολλανδοί, ήταν συνεπιβάτες με έναν κύριο ο οποίος δεν μπορούσε να ελέγξει το έντερό του. «Αεριζόταν» συνεχώς και αδιαλλείπτως την ώρα που η πτήση της Transavia πετούσε από το Ντουμπάι στο Άμστερνταμ. Το αεροπλάνο είχε γίνει κανονικός θάλαμος αερίων! Παρότι του ζητούσαν να σταματήσει εκείνος τους έγραφεστα παλιά του τα παπούτσια. Και παρότι περενέβη μέχρι και ο πιλότος, οι άνδρες πιάστηκαν στα χέρια!
Ο πιλότος αναγκάστηκε να κάνει έκτακτη προσγείωση στο αεροδρόμιο της Βιέννης. Κάλεσε την αστυνομία και οι αστυνομικοί μαζί με ειδικά εκπαιδευμένα σκυλιά συνέλαβαν δυο άνδρες και δυο γυναίκες. Οι γυναίκες, που είναι και αδελφές έκαναν μήνυση εναντίον της αεροπορικής εταιρείας γιατί ισχυρίζονται ότι δεν πήραν ποτέ μέρος στον καυγά."

Ιδού το ΒΙΔΕΟ στον ιστότοπο της ΣΥΣΣΩΛΗΝΩΣΕΩΣ , αν δεν με πιστεύετε: Pilot make intermediate landing after fight breaks out when passenger refuses to stop FARTING :

https://www.youtube.com/watch?time_continue=35&v=vAUwiFmYJd8

Αναμένω εναγωνίως την απάντησίν σας !

Θαδδαίος-Ευήνωρ Άβγαλτος ( Αγιογράφος )

Ανώνυμος είπε...

Περνούσα από δω και μόλις είδα " eidenai-miLtos" είπα δεν μπορεί κάτι ξέρει. Στο διαδίκτυο είναι και αυτός. Μίλτος το όνομα... Κάτσε να σπηκάρω δυο φωνήεντα. Εμένα που με βλέπεις ήμουνα 17 χρονώ κορίτσι και μια βραδιά η αδερφή του αρραβωνιαστικού μου , Μίλτο Μίχου τον ελέγανε και γράφει στο διαδίκτυο αλλά δεν φανερώνει τα μούτρα του και τον κυνηγάω να τον βρω, με πότισε τσίπουρα και γενήκαμε στουπί. Εγώ δηλαδής . Όχι αυτή. Εκείνη το παιζε σουρωμένη η λέσβω γιατί είχε το σκοπό της και γω αγαθομούνα που νά ξερα ! Κι αρχισε να μου κάνει ανωμαλίες και σου πα μου πες και τι σου κάνω και τι μου κάνεις και παρά δω κουμπάρα και παρά κει κουμπάρα... Τύφλα ήμουνα και γω μου άρεσαν...Κοντολογίς μου μαθε να γέρνω μονόπαντα...και να μ` αρέσει να πηγαίνω με γυναίκες κρυφά, αφού κι ο αρραβωνιαστικός στο κρεβάτι πολλά δεν έλεγε.

Έλεγε που δεν έλεγε όμως ο κερατάς μια φορά που είπε να πει με γκάστρωσε και με παράτησε και έγινε από τότε μπουχός και τον ψάχνω. Μετά από ενάμιση μήνα έκανα αποβολή κι ούτε παιδί ούτε τίποτις κι αυτός άφαντος κι εγώ όλο να θέλω να πηγαίνω με το ίδιο φύλο. Μου μπήκε η ιδέα , μου κόλλησε. Πήγα με πολλές κι άρχισα να το κάνω και επάγγελμα. 20 ευρώ η συνεδρία για μισή ώρα, 32 η μία ώρα, 50 άμα έχει κι άντρα μέσα. 70 με ήπια χρήση οργάνων.

Όμως η πρώτη αγάπη δεν ξεχνιέται. Αυτή με είχε κάνει γυναίκα . Ο Μίλτος μου. Αυτόν ψάχνω παρά τα όσα υπέφερα από την αδερφή του και απ ` αυτόν , να με βοηθήσει να ξαναβρώ τον σεξουαλικό προσανατολισμό μου τον αληθινό , την πραγματική μου έμφυλη ταυτότητα , να καταξιωθώ και να αυτοπραγματωθώ ως χειραφετημένη σεξουλικα γυναίκα. Οχι δεν είμαι ομοφοβική ! Το απέδειξα εμπράκτως . Κάθε άλλο τώρα θέλω πάλι να επιστρέψω στις ρίζες μου...

Πείτε μου σας παρακαλώ ! Δώστε μου ό,τι πληροφορίες έχετε !

Ιλαρία Μπασμένου ( Ονυχοπλαστικός )

Ανώνυμος είπε...

+ Ο ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ ΚΑΙ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ ΑΜΒΡΟΣΙΟΣ :

Προς τον ευσεβή λαό της καθ’ ημάς Ιεράς Μητροπόλεως

Αγαπητοί μας Χριστιανοί

Ως είναι γνωστό σε όλους μας με ανίερες και αντισυνταγματικές πρωτοβουλίες της Κυβερνήσεως, όχι μόνο διακυβεύονται αλλά απεμπολούνται τα Ιερά και τα Όσια μας με πολλούς τρόπους και απειλείται με αλλοίωση το Ορθόδοξο Χριστιανικό φρόνημα μας.
Μεταξύ των πολλών ανίερων πρωτοβουλιών είναι και η καθιέρωση των νέων Θρησκευτικών που έχουν πολυθρησκειακό προσανατολισμό. Επομένως, θα πρέπει όλοι μαζί να αντιδράσουμε και να βροντοφωνάξουμε « ΟΧΙ ΣΤΑ ΝΕΑ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΑ»

Προς το σκοπό αυτό η Π.Ε.Θ. και τα Ορθόδοξα Χριστιανικά Σωματεία καλούν όλους τους Έλληνες να δώσουν δυναμικά το παρόν τους στη μεγάλη ανοικτή εκδήλωση με ομιλητή τον πρόεδρο της Πανελλήνιας Ένωσης Θεολόγων Καθηγητή της Θεολογικής Σχολής Α.Π.Θ. κ. Ηρακλή Ρεράκη και θέμα: «Η Χριστομαχία στα νέα Θρησκευτικά και οι συνέπειές της στην αγωγή των παιδιών».
Όλοι μαζί να διατρανώσουμε την αντίθεσή μας στην επιβολή των νέων «Φακέλων μαθήματος», επειδή:
* Έρχονται σε αντίθεση με το ισχύον Σύνταγμα και τους νόμους της Ελλάδος.* Υποβαθμίζουν ύπουλα το πρόσωπο του Χριστού και την αλήθεια της Ορθοδοξίας.* Οδηγούν στην πανθρησκεία, τον συγκρητισμό, τον αγνωστικισμό και την αθεΐα.* Στηρίζουν την άνιση μεταχείριση της συντριπτικής πλειονότητος των ορθοδόξων μαθητών, σε σχέση με τις μικρές αριθμητικές ομάδες των αλλοθρήσκων.
Όλοι μαζί να αγωνιστούμε:
Για να μην επιτρέψουμε την αλλοίωση του ορθοδόξου φρονήματος των παιδιών μας.
Το συλλαλητήριο θα γίνει στα Προπύλαια του Πανεπιστημίου Αθηνών την Κυριακή 4η Μαρτίου 2018 και ώρα 1μ.μ..

Η Ιερά Μητρόπολή μας συμμετέχοντας σ’ αυτόν τον αγώνα αντιδράσεως προσκαλεί και παροτρύνει τους πιστούς να σπεύσουν να δώσουν το δυναμικό «παρών» στο εν λόγῳ παλλαϊκό Συλλαλητήριο.
Για όσους επιθυμούν να συμμετάσχουν, η Ιερά Μητρόπολις θα αναλάβει την ευθύνη της οργανώσεως μεταβάσεως με λεωφορείο.

Η τιμή κατ’ άτομο θα είναι δέκα (10€) ευρώ.

Υπεύθυνος για την οργάνωση και στον οποίον δύνασθε να απευθύνεσθε θα είναι ο Πρωτ. π. Αθανάσιος Λιακόπουλος στο τηλέφωνο 6945 947 680.


ΕΚ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ

Ανώνυμος είπε...

Cardinal Richelieu ( ποιητής ):

Ω ναι. Βλέπω τώρα την κωλοχαράδρα σου ψυχή μου.
Και πόσο άτρωτος είμαι.

Σκέφτομαι. Όταν θα ξεκαθαρίσει το πράμα με τις στάχτες
τα σκουλήκια και τα χώματα. Δεν θα’ μαι πια το μικρό αγόρι
που κατεβάζει το βλέμμα του στο μουνί σου μπροστά
γλυκιά μου μανούλα.

...αυτό το θα θα θα θα της καύλας, το γραπτό στρηπ τηζ, η διάφυλη σχέση δεν υπάρχει, δεν μπαίνει σε αυτόματο πιλότο του περιοδικού κλικ η αγάπη, κοίτα αυτόν που λέει ότι θα σε σκίσει να το εννοεί συμβολικώς γιατί αλλιώς θα σε σκίσει πραγματικώς κι θα σε βάλει στην κατάψυξη... ο πόθος ορέγεται τα χείλη των οπών, συμπεριλαμβάνονται και τα βλέφαρα, και μαζί με το βυζάκι σου συγκατοικεί άκουσον άκουσον το κόπρανο και το βλέμμα, δεν είναι το σώμα σου στον καθρέφτη αυτό που σε κομματιάζω ως σώμα... κραγιόν στις θηλές και στις πηγές των αιμορροίδων, ο Ρενουάρ που απλώνει χρώμα με το πέος του, το γαιδουροτόμαρο του Μπαλζάκ που σε κάθε εκπλήρωση φαντασίωσης μικραίνει, εκεί που πας να κατοικήσεις τα λογάκια σου υπάρχει συνωστισμός σβησμένων γυναικείων ηφαιστείων, η τελευταία υπόσχεση είναι μια αθωότητα για σπάσιμο για εκμαυλισμό σε πολλαπλούς οργασμούς, να σε γαμήσω σαν δεκαπεντασύλλαβο... τα καλά κυλοτάκια πέφτουν με ψαλίδι μωρό μου, και οι μεγάλες ερωμένες δεν γράφουν, γράφονται...

Όταν ο πόνος αφήνει τη σύζυγό του. Την ηδονή.
Ελεύθερη με τον κάθε τυχόντα. Ακόμα και τα βούρλα
αγαπούν. Κι όχι ψεύτικα. Όταν βγάζεις την κάλτσα
είναι αδύνατο σχεδόν να μην τρέμω.
Να μην ονειρεύομαι ανάμεσα στο λίγο κενό

ως λόγιος ή ως καυλωμένος που γεύεται μυστικές
σταγόνες αθέατες
απ’ τα χαρτομάντιλα και τις ατασθαλίες της νηφαλιότητας.
Πρωκτικός ή στοματικός
στις ακαριαίες ψυχρολουσίες της ανίας
στο χρόνο που χάνουμε μακριά
απ’ τις αγκαλιές και το γλυκό γαμήσι.

Οι ψυχίατροι αντιμάχονται το λευκό σου στήθος.
Ωχρά μπούτια. Και αχόρταγος.
Από νεύρα και νεκρανάσταση.
Όσοι με γνωρίζουν ξέρουν πως είμαι μεγαλόψυχος και ικανός άντρας
με βαρβάτη στύση. Και κάθε μουνί που παρεισφρέει στο ποίημα
είναι για να τρομάζει μόνο και να παρηγορεί.

Η επιστήμη της ηδονής, η θρησκεία του έρωτα, η απελπισία του και η ανάγκη του για αιωνιότητα, αυτή η πελώρια βοή των υγρών και των σάλιων βρίσκεται ολόκληρη στην πνοή της σάρκας που βγάζει ο σπασμός τού μουνιού όταν ανατέλλει ο ήλιος.

Ανώνυμος είπε...

Φανούριος Ευσεβίδης ( Κατηχητής ):

Το βιβλίο της Αποκάλυψης αναμφίβολα είναι το πιο συναρπαστικό έργο και ταυτόχρονα δυσμνημόνευτο βιβλίο που γράφτηκε ποτέ. Σύμφωνα με τα σημερινά δεδομένα, σίγουρα δεν θα θεωρούνταν ένα βιβλίο με μόνο 10.300 λέξεις. Παρά το γεγονός όμως ότι είναι μικρό σε έκταση και γραμμένο σε απλή γλώσσα, η ερμηνεία του αποτελεί ακόμα ένα μεγάλο μυστήριο. Είναι το μοναδικό βιβλίο στην Αγία Γραφή για το οποίο δεν υπάρχει γενική παραδοχή, όσον αφορά στη γενική του θεματολογία, τη δομή, το χρονοδιάγραμμα ή το κοινό στο οποίο απευθύνεται. Αν έχετε μελετήσει και άλλες ερμηνείες/σχολιασμούς της Αποκάλυψης πιθανόν να ‘έχετε αισθανθεί απογοητευμένος και ανικανοποίητος.

Το βιβλίο της Αποκάλυψης κλείνει με τη δήλωση “… ο Κύριος ο Θεός των αγίων προφητών έστειλε τον άγγελό του, για να δείξει στους δούλους του τα όσα πρέπει να γίνουν γρήγορα” (Αποκάλυψη 22:6). Τα πειστήρια γύρω μας δεικνύουν ότι “αυτά” που είδε ο Ιωάννης “θα γίνουν γρήγορα” και ότι η πλειοψηφία των ανθρώπων αυτού του κόσμου είναι εντελώς απροετοίμαστοι. Η Αποκάλυψη του Ιησού Χριστού παρουσιάζει και επεξηγεί τα πασίγνωστα γεγονότα της Αποκάλυψης, όπως το Χάραγμα του Θηρίου, ο αριθμός 666, η Μάχη του Αρμαγεδδών, οι 144.000, η Χιλιετία και οι Τέσσερις Αναβάτες της Αποκάλυψης. Εξετάζει επίσης και άλλα, λιγότερο γνωστά, αλλά εξίσου σημαντικά θέματα του βιβλίου, όπως οι Επτά Εκκλησίες, οι Επτά Σφραγίδες και οι Επτά Σάλπιγγες, οι Δυο Μάρτυρες, το θηρίο από την άβυσσο, η γυναίκα που έχει ντυθεί με τον ήλιο, η μεγάλη πόρνη, το θηρίο με τα επτά κεφάλια που βγαίνει από τη θάλασσα και το θηρίο με τα δυο κέρατα που βγαίνει από τη γη.

Η Αποκάλυψη του Ιησού Χριστού, προσδιορίζει το ρόλο των Ηνωμένων Πολιτειών και της Ευρωπαϊκής Ένωσης, του Ισλάμ, της Ρωμαιοκαθολικής, της Ορθόδοξης, της Προτεσταντικής και της Πεντηκοστιανής Εκκλησίας, του Βασιλιά του Βορρά και του Βασιλιά του Νότου, των Εβραίων και των 12 Φυλών του Ισραήλ, της εκκλησίας του πιστού υπολοίπου και του Αντίχριστου. Επίσης καταπιάνεται με σύγχρονα αμφιλεγόμενα θέματα, όπως είναι η αρπαγή της Εκκλησίας, το κίνημα των χαρισματικών, η σύγχρονη Βαβυλώνα, ο οικουμενισμός, το κίνημα της Νέας Εποχής, η διαμάχη για το Σάββατο, η αθανασία της ψυχής και η έννοια του παράδεισου και της κόλασης.

Εν τέλει, το βιβλίο της Αποκάλυψης δεν είναι απλά μια συλλογή από ενδιαφέρονται σύμβολα και μεταφορές, αλλά μέσα από τους συμβολισμούς αποκαλύπτει τον Ιησού Χριστό και τον μεγάλο εχθρό Του, σε μια κυριολεκτική πνευματική μάχη μεταξύ του καλού και του κακού, η οποία ξεκίνησε όταν “ο Εωσφόρος, γιος της αυγής… έλεγε στην καρδιά του·… θα είμαι όμοιος με τον Ύψιστο” (Ησαΐας 14:12-14). Στην αρχή της δημιουργίας, στον κήπο της Εδέμ, εκείνος ο “αρχαίος όφις” κατάφερε να μεταφέρει το πεδίο της μάχης από τον ουρανό, στη γη. Είναι μια μάχη μέχρι θανάτου, που δεν έχει ουδέτερη ζώνη, και η πλειοψηφία των ανθρώπων στον κόσμο δεν γνωρίζει τίποτα γι’ αυτήν. Το βιβλίο της Αποκάλυψης αφαιρεί το προσωπείο του σατανά και εκθέτει τις θανάσιμες παγίδες, τα τεχνάσματα και τους οπαδούς του.

Το βιβλίο της Αποκάλυψης όμως, δεν έχει ως βασικό θέμα τον Σατανά, αλλά είναι “η αποκάλυψη του Ιησού Χριστού”. Εκείνος είναι ο πρωταγωνιστής, η ολοκληρωτική Του νίκη και η εξουδετέρωση του κακού είναι το κεντρικό θέμα του βιβλίου. Σκοπός αυτού του συγγράμματος είναι να παρουσιάσει τον Χριστό όπως Εκείνος αποκαλύπτεται στο βιβλίο της Αποκάλυψης, έτσι ώστε βλέποντας Εκείνον πιο ξεκάθαρα, να Τον αγαπήσουμε περισσότερο από ποτέ άλλοτε.

Ανώνυμος είπε...

Claudia Six : σεξολόγος, σύμβουλος σχέσεων και συγγραφέας του βιβλίου Erotic Integrity: Ηow to be true to Yourseld Sexually

5 στάσεις που θα σου χαρίσουν οργασμούς κινηματογραφικών διαστάσεων :
Οι στάσεις που επιτρέπουν την παράλληλη διέγερση της κλειτορίδας σου.
«Οι γυναίκες δεν είναι "σχεδιασμένες" να φτάνουν σε οργασμό ή να διεγείρονται σημαντικά μέσω της διείσδυσης». Αυτός είναι και ο λόγος που «99% των γυναικών χρειάζεται να εστιάσουν στην κλειτορίδα τους -το γεμάτο νευρικές απολήξεις όργανο ανάμεσα στα χείλη του αιδοίου- προκειμένου να φτάσουν σε οργασμό».
H Six και προτείνει στάσεις που εστιάζουν στην κλειτορίδα σου και θα ανεβάσουν την ένταση :
1. «Στα άκρα»
Κάθισε στην άκρη του κρεβατιού και ξάπλωσε το σώμα σου προς τα πίσω οδηγώντας τον παρτενέρ σου ανάμεσα από τα πόδια σου σε τέτοιο σημείο ώστε να μπορεί είτε να τα κρατήσει ψηλά, είτε να τα στηρίξει πάνω στους ώμους του. «Αυτή η θέση είναι φανταστική. Αρχικά επειδή έχεις eye contact με τον παρτενέρ σου και δεύτερον επειδή έχεις και τα δύο σου (ή του) χέρια διαθέσιμα για να αυνανιστείς παράλληλα, χωρίς να παρεμβαίνεις στην υπόλοιπη πράξη. Φυσικά, εκτός από τα δάχτυλά σου, μπορείς να χρησιμοποιήσεις δονητή».
2. «Το φίδι»
Ξάπλωσε μπρούμυτα τοποθετώντας τα δάχτυλα σου ή κάποιο sex toy στην περιοχή της κλειτορίδας σου. Παράλληλα ο παρτενέρ σου πραγματοποιεί διείσδυση από πίσω προσέχοντας βέβαια να μη ρίξει όλο του το βάρος πάνω σου ώστε να έχεις την ευχέρεια να «παίζεις».
3. «CAT (τεχνική ευθυγράμμισης)»
Είναι τα αρχικά της φράσης Coital Alignment Technique που σημαίνει ευθυράμμιση κατά τη διάρκεια της συνουσίας (σε ελεύθερη μετάφραση) και αναφέρεται στην ιεραποστολική στάση. Όσο λοιπόν βρίσκεστε στην πιο διαδεδομένη στάση με εκείνον από πάνω σου, προσπάθησε να γλιστρήσεις λίγο πιο κάτω ώστε η κλειτορίδα σου να έρθει σε επαφή και τριβή με την περιοχή του εφηβαίου του. Για έξτρα ένταση πίεσε τα πόδια σου πάνω στον παρτενέρ σου.
4. «Κουταλάκι»
Πώς είστε όταν κοιμάστε στη στάση «κουταλάκι»; Ε φαντάσου το αυτό με εκείνον να βρίσκεται μέσα σου.

Από αυτή τη θέση τόσο εσύ, όσο και ο παρτενέρ σου έχετε πρόσβαση με τα χέρια σας στην κλειτορίδα σου. Για να διευκολύνεις την κατάσταση μπορείτε να σηκώσετε το πόδι που έχετε από πάνω ο καθένας ώστε να σώσετε ακόμα περισσότερο χώρο στο σημείο. Από την άλλη, αν αυτό δεν σας βολεύει, δοκίμασε να σφίξεις τους μηρούς σου όσο εκείνος έχει το πέος του μέσα στον κόλπο σου.
5. «Ψαλίδι» :πλήρηs κλειτοριδική διέγερση και οι δύο στο πλάι ο ένας απέναντι από τον άλλον (να κοιτιέστε δηλαδή) και με τις πλάτες σας να γέρνουν ελαφρώς προς τα πίσω. Εκείνος τοποθετεί το πόδι που έχει από πάνω ανάμεσα στα δικά σου πόδια και εσύ γέρνεις κι άλλο προς τα πίσω ώστε να διευκολύνεις τη διείσδυση. Εκείνος μπαίνει μέσα σου με τέτοιο τρόπο ώστε η κλειτορίδα σου να τρίβεται πάνω στο εφηβαίο του. Είναι σαν να αντιστρέφεις τη στάση «κουταλάκι».

Tι το θες το κουταλάκι που λέει και το τραγούδι ; Κάτι τέτοιο ! ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΡΑΣΙΑ !

Ανώνυμος είπε...


Το βασίλειό μου για ένα άλογο, ανέκραξε
το μουνί της φοράδας.

Δεν είμαι πια εγώ αυτός που κλαίει.
Βλέπω.
Στρατιώτες-ποιητές που διεξάγουν έναν ψευτοπόλεμο.
Ώσπου να ρθούν εν μια νυκτί. Σύζυγοι.
Τέκνα. Συγγενείς. Σηκώνοντας το καπάκι της χέστρας.
Πετώντας μες στη καταβόθρα συλλογές ποιητικές,
εκθέσεις και φιλόδοξα δοκίμια.

Γράμματα, ημερολόγια και κασέτες με ερωτικά αναφιλητά.
Απ’ τα παλιά ξεχασμένα πηγάδια.

Η χρήση της ζωγραφικής ειναι ο συγχρωτισμός μαζί της.

Τολμώ και κάνω θλιβερές σκέψεις. Αν πέσω
ξέρω πως θα μου εκφωνήσουν τον πιο συμβατικό επικήδειο.
Βάλτος από χρυσάφι και ηδονές
ομολογημένες απέναντι στην οργανωμένη βλακεία.
Τέλμα εκεί που κατουρά μιαν όμορφη το ηλιοβασίλεμα.

Οι εμμονές σε ένα θέμα δίνουν αναγνωρισιμότητα.
Αν υπάρχει ένα ήθος γι αυτή την επίθεση προς στίξιν είναι η σπατάλη του χρώματος.
Μια ζωγραφική που διαβάζεται σε διπλό κλειδί.
Ο αφελής απολαμβάνει τη μελωδία των χρωμάτων, ο σχετικός και το κονταπούντο των συσχετισμών τους.
H ζωγραφική του προσθέτει στο περιστατικό χρόνο
προζωγραφίζοντας την πατίνα του.

Μια τούφα τρίχες αγαπώ και μια καρδιά αναμαλλιασμένη.
Ποθώ το λόξυγκα της έγερσης του έρωτα. Τον ήχο
της ψωλής που την παντρολογούν οι ποιητές με την νεότητα.
Με τις νύμφες τρέχω στο γαλανό κοχύλι μέσα.
Τους κουβαλώ νερό, ψωμί, τυρί και φρούτα.
Καμιά φαντασία στο μάκρος των ποδιών τους.
Ο ήλιος που μας κοιτά σκυλί χαμένο στην έρημο.

Κι ο θάνατος της παρθενιάς όμορφο ζώο. Σφαγμένο
με μάτια τρελά στων φτωχών ανθρώπων μέσα τα σπίτια.
Λουσμένος εκεί, ο λαός, από δέρμα και λαμπρή μοναξιά.
Κι εγώ ανόητος, όλο τσίμπλα και χείλη τόσο κόκκινα
από αγάπη, όσο τα Ιεροσόλυμα από παπαδίστικη πουστιά.

H ανάγκη μιας γλωσσικής κάθαρσης και μεταφοράς υλικών της ποίησης,

η παρωχημένη γλώσσα της επιθυμίας που ο ερωτισμός της αναπτύσσεται .
Ο Παλαμάς είναι μια ηττημένη από το χρόνο γλώσσα της καύλας.
Η δημοτική δεν τρέφεται από τη δημοτικιά της αγροτικής ζωής,
Εκεί είναι η μεγάλη ήττα της παλαμικής γλώσσας.
αλλά αντίθετα από κεντρώματα της καθαρεύουσας.

Ανώνυμος είπε...

Αχ αυτός ο ποιητικός μου οίστρος !

Ξέχασα να σας συστηθώ προηγουμένως. Ισαάκ Αιδοίογλου , ποιητής .

Ανώνυμος είπε...

Aγαθάγγελος Χαχαμίκος :

Με νερό από τον Ιορδάνη Ποταμό βαπτίστηκε η μέλλουσα πριγκίπισσα της Αγγλίας

Την Αγγλικανική εκκλησία ασπάστηκε και επίσημα την Τρίτη το απόγευμα η Μέγκαν Μαρκλ κλείνοντας έτσι μια από τις βασικές εκκρεμότητες ενόψει του γάμου της με τον πρίγκιπα Χάρι στις 19 Μαΐου.

Σύμφωνα με την Daily Mail στην τελετή χοροστατούντος του Αρχιεπισκόπου του Καντέρμπουρι η Μαρκλ βαπτίστηκε με νερό από τον Ιορδάνη ποταμό.

Στην τελετή το «παρών» έδωσαν ο πρίγκιπας Κάρολος και η Καμίλα Πάρκερ-Μπόουλς, όχι όμως η Βασίλισσα Ελισάβετ και ο πρίγκιπας Γουίλιαμ.
Η 36χρονη ηθοποιός ζήτησε από τον Αρχιεπίσκοπο του Καντέρμπουρι να τελέσει το μυστήριο καθώς ήταν αυτός που ανέλαβε να τη μυήσει στην αγγλικανική εκκλησία.
«Νονοί» της Μέγκαν ήταν μια φίλη της και άλλο ένα άτομο ενώ στην τελετή δεν προκύπτει ότι ήταν παρόντες οι γονείς της.

Ο γάμος του Χάρι και της Μέγκαν έχει προγραμματιστεί για τις 19 Μαΐου στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου στο κάστρο του Ουίνδσορ.

Κατά τη διάρκεια της βασιλείας του παππού της η Ελισάβετ ήταν η τρίτη στη σειρά της διαδοχής στο θρόνο, πίσω από τον θείο της Εδουάρδο, Πρίγκιπα της Ουαλίας, και τον πατέρα της Αλβέρτο, Δούκα της Υόρκης. Μολονότι η γέννησή της δημιούργησε δημόσιο ενδιαφέρον, δεν αναμενόταν να γίνει βασίλισσα, καθώς ο θείος της ήταν νέος και πολλοί υπέθεταν ότι θα παντρευόταν και θα αποκτούσε παιδιά. Το 1936, όταν ο παππούς της Γεώργιος Ε΄ πέθανε και ο θείος της τον διαδέχτηκε στο θρόνο ως Εδουάρδος Η΄, η Ελισάβετ πέρασε στη δεύτερη θέση στη γραμμή της διαδοχής, καθώς ο πατέρας της βρισκόταν στην πρώτη θέση. Αργότερα τον ίδιο χρόνο ο Εδουάρδος θα αναγκαστεί να παραιτηθεί, μετά την κρίση που θα ξεσπάσει ύστερα από πρόταση γάμου που έκανε στην διαζευγμένη Γουόλις Σίμπσον. Κατά συνέπεια, ο πατέρας της Ελισάβετ έγινε βασιλιάς, και εκείνη έγινε διάδοχος του θρόνου. Αν οι γονείς της αποκτούσαν ένα γιο, κάτι που δεν έγινε, η Ελισάβετ θα έχανε την πρώτη θέση της διαδοχής.

Η Πριγκίπισσα Μαργαρίτα, η μοναδική αδερφή της Ελισάβετ, γεννήθηκε τέσσερα χρόνια μετά από εκείνη. Οι δύο πριγκίπισσες έλαβαν εκπαίδευση κατοίκον υπό την επίβλεψη της μητέρας τους και της γκουβερνάντας τους, Μέριον Κρόουφορντ, η οποία ήταν γνωστή ως Κρόουφι. Τα μαθήματα εστιάζονταν στην ιστορία, τη γλώσσα, τη λογοτεχνία και τη μουσική. Το 1950 η Κρόουφορντ δημοσίευσε μια βιογραφία της παιδικής ηλικίας της Ελισάβετ και της Μαργαρίτας, με τίτλο Οι Μικρές Πριγκίπισσες. Το βιβλίο περιγράφει την αγάπη της Ελισάβετ για τα άλογα και τα σκυλιά, την μεθοδικότητα και νοοτροπία υπευθυνότητας του χαρακτήρα της. Ο Ουίνστον Τσώρτσιλ σημείωσε ότι η Ελισάβετ στην ηλικία των δύο ετών είχε ένα αέρα κύρους και αντανακλαστικότητας που προκαλούν έκπληξη σε ένα βρέφος. Η ξαδέρφη της Μάργκαρετ Ρόουντς την περιέγραψε ως ένα κεφάτο μικρό κορίτσι, αλλά ιδιαίτερα λογικό και καλότροπο.

Ανώνυμος είπε...

Βρασίδας Ψωφούλης ,δρ Καρδιολογίας.

ΠΡΟΣΕΧΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ !!!

Ανεύρυσμα εγκεφάλου: προσοχή στα προειδοποιητικά συμπτώματα - δεν αγνοούμε τα «αθώα» πρώιμα συμπτώματα

Ένα ανεύρυσμα εγκεφάλου είναι η διόγκωση ή προέκταση προς τα έξω του τοιχώματος των αιμοφόρων αγγείων στον εγκέφαλο με διεύρυνση - διάταση του αγγειακού αυλού.

Το ανεύρυσμα εγκεφάλου μπορεί να παρουσιάσει διαρροή ή ρήξη, προκαλώντας αιμορραγία στον εγκέφαλο (αιμορραγικό εγκεφαλικό επεισόδιο).

Η συχνότερη ρήξη ανευρύσματος εγκεφάλου εμφανίζεται στο χώρο μεταξύ του εγκεφάλου και των λεπτών υμένων που καλύπτουν προστατευτικά τον εγκέφαλο. Αυτό το είδος αιμορραγικού εγκεφαλικού επεισοδίου ονομάζεται “υπαραχνοειδής αιμορραγία”.

Η ρήξη ανευρύσματος είναι άμεσα απειλητική για τη ζωή μας και απαιτεί κατεπείγουσα ιατρική αντιμετώπιση.

Ρήξη ανευρύσματος εγκεφάλου - Συμπτώματα

Μια ξαφνική, πολύ έντονη κεφαλαλγία (πονοκέφαλος) είναι το βασικό σύμπτωμα μιας ρήξης ανευρύσματος. Αυτή η κεφαλαλγία συχνά περιγράφεται από πολλούς ασθενείς ως “ο χειρότερος πονοκέφαλος που είχαν ποτέ”.

Τα πιο συνήθη συμπτώματα μιας ρήξης ανευρύσματος περιλαμβάνουν:
-Αιφνίδια, εξαιρετικά σοβαρή κεφαλαλγία
-Ναυτία και έμετο
-"Πιάσιμο" στον λαιμό
-Θολή ή διπλή όραση
-Ευαισθησία στο φως
-Επιληπτική κρίση
-Βλεφαρόπτωση
-Απώλεια της συνείδησης
-Σύγχυση

Ανεύρυσμα εγκεφάλου που έχει απλή διαρροή

Σε ορισμένες περιπτώσεις, ένα ανεύρυσμα μπορεί να αρχίσει να διαρρέει μόνο μία μικρή ποσότητα αίματος. Αυτή η διαρροή μπορεί να προκαλέσει:
-Αιφνίδια, εξαιρετικά σοβαρή κεφαλαλγία
-Μια πιο σοβαρή ρήξη ακολουθεί σχεδόν πάντα την απλή διαρροή

Ανεύρυσμα εγκεφάλου που δεν έχει διαρραγεί (σπάσει) ακόμα

Ένα ανεύρυσμα εγκεφάλου που δεν έχει διαρραγεί μπορεί να μην προκαλέσει κανένα σύμπτωμα, ιδιαίτερα αν είναι μικρό. Ωστόσο, ένα μεγάλο ανεύρυσμα μπορεί να πιέζει τους παρακείμενους ιστούς του εγκεφάλου και τα νεύρα, προκαλώντας ενδεχομένως:
-Πόνο πάνω και πίσω από το ένα μάτι
-Η κόρη του ματιού μεγαλώνει
-Αλλαγές στην όραση ή διπλωπία (διπλή όραση)
-Μούδιασμα, αδυναμία ή παράλυση της μιας πλευράς του προσώπου
-Βλεφαρόπτωση

Ανώνυμος είπε...

Proctology Center
Δρ. Αναστάσιος Πρωκτοπίδης.

Η Κύστη Κόκκυγος ή τριχοφωλεακό συρίγγιο είναι μια μικρή κύστη η οποία βρίσκεται επί του κόκκυγος (ουρίτσα) πάνω από τους γλουτούς.

Αν η κύστη αυτή επιμολυνθεί, μπορεί να προκαλέσει ερυθρότητα, πόνο και να δημιουργήσει απόστημα με πύον. Συνήθως αφορά τους άνδρες και ιδίως τους νεαρούς.

Βάλτε τέλος στους πόνους και στην ταλαιπωρία που προκαλεί η Κύστη Κόκκυγος με τη νέα επαναστατική μέθοδο αντιμετώπισης και θεραπείας που εφαρμόζει ο χειρουργός
Δρ. κ. Αναστάσιος Πρωκτοπίδης

και η χειρουργική του ομάδα, στο εξειδικευμένο ιατρείο ορθοπρωκτικών παθήσεων Proctology Center.

Αναίμακτα, Ανώδυνα, Άμεσα, Οικονομικά και Χωρίς Νοσηλεία!

Καλέστε μας τώρα στο 2310 220 646 για να κλείσουμε ραντεβού, ώστε να συζητήσουμε το πρόβλημά σας και να σας προτείνουμε την ενδεδειγμένη θεραπεία και λύση!

Αίτια:
Υπάρχουν πολλές θεωρίες για το πώς δημιουργείται η Κύστη Κόκκυγος.
Αλλαγή των ορμονών (κυρίως γιατί εμφανίζεται με την εφηβεία).
Ανάπτυξη έντονης τριχοφυΐας.
Καθιστική ζωή (γραφείο, διάβασμα κ.λπ.).
Κληρονομικότητα κ.λπ.
Συμπτώματα:
Πόνος
Οίδημα και πρήξιμο της περιοχής.
Ερυθρότητα.
Εκροή πύου, αίματος και τριχών από την κύστη.
Δημιουργία συριγγίων (τρυπούλες πάνω στο δέρμα της περιοχής).
Επέκταση των συριγγίων στην περιπρωκτική περιοχή.
Θεραπεία:
Η χειρουργική προσέγγιση είναι η μόνιμη και αποτελεσματική θεραπεία της νόσου.

Υπάρχουν πολλές τεχνικές και δυστυχώς πολλές τραυματικές εμπειρίες αυτών που χειρουργήθηκαν για Κύστη Κόκκυγος γιατί πολλοί χειρουργοί προτιμούν τις εκτεταμένες αφαιρέσεις της κύστης, οι οποίες προκαλούν μεγάλο έλλειμμα, μακροχρόνια αποθεραπεία, πόνο και ταλαιπωρία.

Η επέμβαση επιλογής μας είναι η συριγγοτομή. Με χρήση ειδικών εργαλείων (μήλες) ανοίγεται και καθαρίζεται το συρίγγιο με τη χρήση laser ή υπερήχων. Η τεχνική αυτή μας δίνει τα εξαιρετικά πλεονεκτήματα της ελάχιστης τομής και του ελάχιστου χειρουργικού τραύματος. Ως συνέπεια των παραπάνω, η μετεγχειρητική κατάσταση είναι ανώδυνη, η επούλωση του τραύματος είναι πολύ γρήγορη, ενώ η μετεγχειρητική ουλή είναι ελάχιστη και το αισθητικό αποτέλεσμα τέλειο. Απαιτείται για μικρό χρονικό διάστημα τοπική περιποίηση του τραύματος, η οποία δεν απαιτεί κανενός είδους περιορισμό φυσικών δραστηριοτήτων. Τα ποσοστά υποτροπής είναι σχεδόν μηδενικά.

Η συγκεκριμένη χειρουργική τεχνική διαρκεί 10-15 λεπτά, πραγματοποιείται με τοπική αναισθησία ή με πολύ μικρή καταστολή (μέθη) και ο ασθενής επιστρέφει σπίτι και στην καθημερινότητα του σε 2-3 ώρες. Είναι πλήρως ενεργός από την πρώτη μέρα, καθώς ο πόνος και η εν γένει ταλαιπωρία του είναι ελάχιστη.

Η επέμβαση διενεργείται με την πιο σύγχρονη μορφή ενέργειας (χειρουργικά εργαλεία), Laser, μαχαίρι υπερήχων (Ultracision, Ligasure), σε υπερσύγχρονες χειρουργικές αίθουσες, με την ελάχιστη οικονομική επιβάρυνση και για τους ασφαλισμένους και για τους ανασφάλιστους ασθενείς.

Βρείτε τη λύση σε μας . Μη διστάσετε . Πάρτε μας τηλέφωνο !

Δρ. Αναστάσιος Πρωκτοπίδης.

Είμαι στη διάθεσή σας !

Ανώνυμος είπε...

Proctology Center
Δρ. Αναστάσιος Πρωκτοπίδης.

Πως θα απαλλαγείτε από τις Αιμορροΐδες σε λίγες μόνο ώρες?
Συμφωνούμε απόλυτα μαζί σας ότι οι αιμορροΐδες δυσκολεύουν την καθημερινότητά σας, προκαλώντας δυσφορία λόγω του πόνου, της φαγούρας, του τσουξίματος, της αιμορραγίας, αλλά και όλων των συμπτωμάτων που προκαλούν.

Συμφωνούμε ότι σας ενοχλεί και το αισθητικό μέρος…Σίγουρα δεν είναι ότι πιο όμορφο να έχετε ένα “τσαμπί σταφύλια” στον πρωκτό!

Ποιο είναι το καλό σημείο όμως σε αυτό? Ό,τι μπορούμε να το διορθώσουμε!Μπορούμε να το διορθώσουμε μόνοι μας και μάλιστα στη Διακριτικότητα του Σπιτιού μας!!

Και εδώ θα σας δείξουμε, πως και τι πρέπει να κάνετε ώστε Εύκολα να διώξετε τις Αιμορροΐδες!

Πρώτον: Χρησιμοποιείστε ΥΠΟΘΕΤΑ ANUREX

Το ANUREX ® αποτελεί τη σίγουρη, ασφαλή και αποτελεσματική αντιμετώπιση των αιμορροΐδων
,για όλων των βαθμών τις αιμορροΐδες. Είναι ένα υπόθετο, το οποίο χρησιμοποιείται πανεύκολα από τον πάσχων στο σπίτι.Το ANUREX ® δρα κατευθείαν στις εσωτερικές και εξωτερικές αιμορροΐδες, ώστε να φέρει συρρίκνωση των αιμορροΐδων και γρήγορη ανακούφιση από τον αιμορροϊδικό πόνο. Αμέσως μετά τη χρήση ο πόνος έχει φύγει και επιστρέφετε κανονικά στις δραστηριότητές σας!
Γνωρίζατε ότι ακόμα και οι εξωτερικές Αιμοροίδες είναι Πρησμένες φλέβες από μέσα στον πρωκτό και στο χαμηλό μέρος του ορθού?
Πως όμως πραγματικά το Anurex πετυχαίνει να αντιμετωπίσει τις Αιμορροΐδες?
Και δεν είναι μόνο αυτό!
Από την 1η Χρήση : Αντιμετωπίζει τον Πόνο, τα τσουξίματα, τη δυσφορία!!!Μετά από 2 – 3 Χρήσεις: Έχει σταματήσει η Αιμορραγία!!!

Γίνεται ακόμα καλύτερο? ΝΑΙ

Το “τσαμπί σταφυλιών” συρρικνώνεται μετά από 2-3 ημέρες!!!

Και δεν είναι μόνο αυτά ! το ANUREX δεν “τελειώνει”. Δεν τελειώνει όπως η κρέμα. Δεν θα χρειαστεί να αγοράζετε άλλο σωληνάριο ξανά και ξανά και ξανά. Είναι επαναχρησιμοποιούμενο! Χρησιμοποιείτε το ίδιο όσες φορές το χρειαστείτε!

Δεύτερον: Χρησιμοποιείστε Σκαμνάκι στην τουαλέτα! αιμοροιδεςαιμορροιδες
Ναι, χρησιμοποιείστε Βοηθητικό Σκαμνάκι τουαλέτας! Με τη χρήση του διευκολύνουμε την αφόδευση, καθώς το σώμα δημιουργεί γωνία, μεταξύ 35ο και 45ο , και όχι 90ο.

Αποτρέπουμε έτσι ασθένειες του εντέρου , όπως αιμοροίδες και δυσκοιλιότητα (μια από τις αιτίες δημιουργίας αιμορροΐδων).

Γνωρίζετε ότι :
Η ενδεδειγμένη θέση για την αφόδευση των ανθρώπων είναι σε βαθύ κάθισμα (σκουώτ), αλλά καθώς εμφανίστηκαν οι μοντέρνες τουαλέτες, οι άνθρωποι άρχισαν να κάθονται σε ορθή γωνία , αντί σε βαθύ κάθισμα?
Το κάθισαιμοροιδεσμα στις μοντέρνες τουαλέτες έφερε προβλήματα, όπως δυσκοιλιότητα, αιμορροΐδες, ασθένειες πρωκτού, καθώς και ουροποιητικές δυσκολίες. Συνεπώς ένα σοβαρό πρόβλημα, είναι το πώς κάθεται κάποιος, κατά τη διάρκεια της αφόδευσης.

Βρείτε Ενδεικτικά Σημεία Πώλησης του Anurex για τις αιμορροΐδες κοντά σας. Συμπληρώστε τον ΤΚ ή τη διεύθυνσή σας.

(οι Πάνες Ακράτειας διατίθενται μόνο από το κατάστημα ZnZ Medical Λεωφ.Γέρακα 46 ή τηλεφωνικά 2106616045).

Δρ. Αναστάσιος Πρωκτοπίδης.

Είμαι στη διάθεσή σας !

Ανώνυμος είπε...

http://piraeuspress.gr :

Eσεις ελέγχετε το λάδι που αγοράζετε; Το λάδι που πίνετε και κάνετε κομπρέσες ; Που βάζετε στο μάτι σας όταν έχετε κριθαράκι , το λάδι με το οποίο κάνετε κλύσμα όταν δυσκολεύεστε να...αφεδευδείται...; ΠΡΟΣΟΧΗ:

"διαπιστώθηκε η ύπαρξη 310 λίτρων συσκευασμένων νοθευμένου ελαιολάδου, τεχνητώς χρωματισμένων, 820 λίτρων ηλιέλαιου, μεγάλος αριθμός υλικών συσκευασίας ελαίων (κενά δοχεία και καπάκια) συσκευασίες με χρωστικές σύριγγες και μεγάλος αριθμός αυτοκόλλητων ετικετών με διάφορες εμπορικές ονομασίες «εξαιρετικά παρθένων ελαιολάδων».

Φανταστείτε να κάνετε κλύσμα με εγχρωματισμένο λάδι ! Ο Χριστός και η Παναγία ! Πού θα πάει αυτή η μπογιά που θα μπει στο έντερό σας !

"Ο ΕΦΕΤ υπενθυμίζει στους καταναλωτές:

α) να προσέχουν την ετικέτα του ελαιολάδου που πρόκειται να αγοράσουν όπου, εκτός της ονομασίας πώλησης του προϊόντος και των πληροφοριών για την κατηγορία του ελαιολάδου, πρέπει υποχρεωτικά να αναγράφεται και ο αλφαριθμητικός αριθμός έγκρισης της μορφής EL-40 o οποίος είναι χαρακτηριστικός της μονάδας τυποποίησης,

β) να αποφεύγουν την αγορά ελαιολάδου από πλανόδιους και ανώνυμους πωλητές και

γ) στην περίπτωση υποψίας, λόγω ανεπαρκούς επισήμανσης, δελεαστικής τιμής ή οργανοληπτικών χαρακτηριστικών του ελαιολάδου, να επικοινωνούν με τον ΕΦΕΤ στο τηλέφωνο 11717. "

Όσο και να βιάζεστε για ανακούφιση θα πρέπει πριν το κλύσμα να κάνετε όλες αυτές τις ενέργειες και να παίρνετε και τον πενταψήφιο αριθμό στο τηλέφωνο για προσωπική επαφή και επιβεβαίωση.

Καλές ευκολίες, καλή λευτεριά και μ `εναν πόνο.

Ανώνυμος είπε...

https://www.vimaorthodoxias.gr :

Ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος για το όνομα των Σκοπίων ανακοίνωσε: Σε τοποθέτηση για το Σκοπιάνο προέβη
ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος, στην οποία σύμφωνα με την «Καθημερινή» τόνισε ότι «η ελληνικότητα της Μακεδονίας δεν διακυβεύεται από την επιλογή ενός ονόματος» και κάλεσε την πολιτική ηγεσία της χώρας να «επιτύχει την – ομολογουμένως – δύσκολη ισορροπία που απαιτείται τις ερχόμενες εβδομάδες».

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Κωνσταντίνου:

«Βρισκόμαστε, ενδεχομένως, κοντά σε μια ιστορική στιγμή για την Ελλάδα. Σε μια στιγμή, όπου καλούμαστε να υπερασπιστούμε όσα σημαίνει η Μακεδονία από την αρχαιότητα μέχρι σήμερα.

»Η ελληνικότητα της Μακεδονίας δεν διακυβεύεται από την επιλογή ενός ονόματος.

»Το δικαίωμά μας όμως να τιμούμε, όσα σημαίνει ο συμβολισμός του ονόματος αυτού και την θύμηση όσων είναι χαραγμένων στην ελληνική ψυχή, δεν μπορεί να διαπραγματευτεί μόνο βάσει γεωγραφικών προσδιορισμών και άλλων περιγραφών.

»Οι εικόνες σύμπνοιας αυτών των ημερών αντικατοπτρίζουν την ενότητα που πάντα επιδεικνύει ο ελληνικός λαός στα σημαντικά ζητήματα.

»Εύχομαι, ολόψυχα, η πολιτική ηγεσία να επιτύχει την -ομολογουμένως- δύσκολη ισορροπία που απαιτείται τις ερχόμενες εβδομάδες».

Eσείς είστε υπέρ του Τέως Βασιλέα ;
Θα ψηφίζατε μια Κυβέρνηση υπό την αρχηγία του ;

Πόσων ετών ήσασταν 'οταν έφυγε από την Ελλάδα ;

Δακρύζετε όταν το βλέπετε στην TV ;

Φαντασιώνεστε όταν βλέπετε την Άννα-Μαρία ή σαν πέφτει η λίμπιντο και γιατί;

Θα θέλατε για μαμά τη Φρειδερίκη εσείς ή ο φίλος σας ο Βλάσης Λαμιώτης που είναι και πολύ μαμάκιας ως γνωστόν ;

Παρακαλώ απαντήστε στις ερωτήσεις μας στο vimorthod@xess.com το γρηγορότερο και θα πάρετε δώρο μια κατσαρόλα inox, έναν τρίφτη τυριού επίσης inox και 2 ξύστρες για την πλάτη σας . Αφήστε μας τηλέφωνο και διεύθυνση.

Ανώνυμος είπε...

Το γυφτάκι με τα σπίρτα:

Έλα καλέ, κύριος, πάρε σπίρτα να ανάψεις φωτιά. Μπουρλότο να βάλεις να καείς ολόκληρος !

'Ελα .Άναψε μέσα μου φωτιά θέλω μια θάλασσα πλατιά να πιω να ξεδιψάσω Ρίξε ουρανέ μου μια βροχή απόψε πού `μαι μοναχος ρίξε κι ας ξεπαγιάσω Θα ξεριζώσω την καρδιά να μην πονάει τόσο βαθιά πονάει και δεν το λέω Κι εκεί θα βάλω ένα πουλί όλο για σε να μου μιλεί να τραγουδάει να κλαίω

Σε πόνεσ’ η καρδιά μου και σε γουστάρει Θέλω τα δυο σου χέρια για μαξιλάρι άσε να γείρω απόψε στην αγκαλιά σου Πες μου το ναι, καλέ μου, κι όλα δικά σου α, α, α, αμάν Άναψε το τσιγάρο, δώσ’ μου φωτιά Έχω μεγάλο ντέρτι μες στην καρδιά Έχω μεγάλο ντέρτι μες στην καρδιά άναψε το τσιγάρο, δώσ’ μου φωτιά Άσε να σε φιλήσω, να σε χορτάσω Η νύχτα θα περάσει και θα σε χάσω Ο χωρισμός σαν θα `ρθει θα με πληγώσει Ποτέ αυτό το βράδυ μην ξημερώσει, α... Άναψε το τσιγάρο... Ακόμη δεν πιστεύω πως είν’ αλήθεια Μου φαίνονται όλα απόψε σαν παραμύθια Το χάραμα που φτάνει πώς το φοβάμαι γιατί θα φύγεις πάλι και μόνος θα `μαι, α...

και άμα θα` σαι μόνος με τι θα παίζεις ; Γι αυτό πάρε σπίρτα να καείς να ησυχάσει!

Ανώνυμος είπε...

https://avmag.gr/86248/transcending-youth-ypostirixi-trans-neon-apo-tin-colour-youth/ :

Αν είσαι νέο τρανς ή non-cis άτομο και θέλεις να ενημερωθείς για τις διαδικασίες που υπάρχουν σχετικά με την νομική αναγνώριση ταυτότητας φύλου και την αλλαγή εγγράφων, ή τις διαδικασίες για ιατρική φυλομετάβαση (transition) έλα σε επικοινωνία μαζί μας!

Μ΄αυτό τον τρόπο η Colour Youth περιγράφει τον νέο της πρόγραμμα που αποσκοπεί στην ενημέρωση, την υποστήριξη και την ενδυνάμωση των νέων τρανς και non-cis ατόμων.

Στόχος του προγράμματος – σύμφωνα με την οργάνωση- είναι:

Να ενημερώσουμε τα νέα τρανς άτομα για διαδικασίες νομικής αναγνώρισης ταυτότητας φύλου και ιατρικής φυλομετάβασης (transition).
Να υποστηρίξουμε τα νέα τρανς άτομα παρέχοντας συνοδευτικές υπηρεσίες στις αρμόδιες υπηρεσίες για διαδικασίες αλλαγής εγγράφων ή ιατρικής φυλομετάβασης.
Να βοηθήσουμε τα νέα τρανς άτομα να ενδυναμωθούν και να αναπτύξουν τις δεξιότητες τους μέσα από εκπαιδεύσεις.
Να δημιουργήσουμε έναν ασφαλή χώρο, στον οποίο τα νέα τρανς άτομα θα μπορούμε να βρισκόμαστε, να γνωριζόμαστε και να συζητάμε για ζητήματα που μας απασχολούν.
Να ενημερώσουμε και να εκπαιδεύσουμε επαγγελματικά στελέχη, μέλη και εθελοντές οργανώσεων που προσφέρουν υπηρεσίες υγείας σε ζητήματα που αφορούν τα τρανς άτομα.
Να ενισχύσουμε την ορατότητα των τρανς νέων και να ευαισθητοποιήσουμε την κοινωνία για τα ζητήματα που μας αφορούν.
Για περισσότερες πληροφορίες μπείτε εδώ :

http://www.colouryouth.gr/transcending-youth/

Ανώνυμος είπε...

Eυλαλία ( Λέλα ) Παρλαπίπα, δημοσιογράφος

Το on air σχόλιο της Τατιάνας Στεφανίδου για τον χωρισμό Μπαλατσινού-Κικίλια :


"Εκεί που όλοι τους ήθελαν να συγκατοικούν και να ετοιμάζονται για το επόμενο βήμα στη σχέση τους, ανατροπή. Η Τζένη Μπαλατσινού και ο Βασίλης Κικίλιας δεν είναι πια ζευγάρι. Επόμενο βήμα ήταν κι αυτό αλλά προς άλλη κατεύθυνση.

Η Τατιάνα Στεφανίδου στην εκπομπή της «Tatiana Live» έκανε το σχόλιό της.

«Μέσα στο ζευγάρι δεν είμαστε και μπορεί αύριο να είναι ξανά μαζί. Εμένα μου άρεσαν μαζί. Σε γενικές γραμμές, ο μόνος προβληματισμός σε αυτές τις σχέσεις είναι ότι ο ένας δεν έχει δημιουργήσει οικογένεια και ο άλλος έχει ολοκληρώσει αυτόν τον κύκλο, τα ζευγάρια είναι διατεθειμένα να συνεχίσουν. Θα μου πεις τώρα η Μενεγάκη. Η Μενεγάκη δεν πιάνεται, είναι μια κατηγορία από μόνη της. Θα ήθελα να τους ξαναδώ μαζί, μου αρέσουν πολύ. Εύχομαι να είναι και πάλι μαζί.»

Σύμφωνα με την Τίνα Μεσσαροπούλου, Ο Βασίλης Κικίλιας ήθελε και προσδοκούσε ένα παιδί, η δε Τζένη Μπαλατσινού δεν φαινόταν πρόθυμη να αποκτήσει και τέταρτο απόγονο αφού έχει ήδη τρία παιδιά με τον πρώην σύζυγό της, Πέτρο Κωστόπουλο.

Αυτά έχει η ζωή, να τα λέμε κι αυτά. "

Εσείς ,κύριε Ειδονίδη μου, τι θα κάνατε αν ήσασταν στη θέση του Βασίλη, αλλά αγαπούσατε τόσο πολύ τη Τζένη; Θα επιμένατε να αποκτήσετε παιδί μαζί της και θα την παρατούσατε ή θα αλλάζατε γνώμη; Τι θα κάνατε αν ήσασταν στη θέση της Τζένης ; Θα τρώγατε ένα τέταρτο γκάστρωμα μετά το τρίτο ; Συνηθισμένα τα βουνά στα χιόνια για να μη χάσετε το τεφαρίκι ή όχι; Προσέξτε είναι και πολιτικός και πρώην υπουργός και νεότερός σας και με μητέρα καθηγήτρια πανεπιστημίου !Βαρβάτης
αστικής οικογενείας δηλαδή. Αυτό , το τελευταίο ειδικά πού το βάζετε; Αξίζει το τίμημα και δεν κάνει κόπο.

Σκεφτείτε καλά, κύριε Ειδονίδη και απαντήστε μου.

Eυλαλία ( Λέλα ) Παρλαπίπα, δημοσιογράφος

Ανώνυμος είπε...

OΙ Καλικάντζαροι από τα Άγραφα σας ευχόμαστε ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ και φέτος ΚΑΛΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ και ΕΥΤΥΧΕΣ το ΝΕΟΝ ΕΤΟΣ 1978 . Προσοχή στις σκάλες με τα διπλοεστιακά γυαλιά μπορεί να πέσετε και να μην το πάρετε χαμπάρι και δεν είναι ο,τι καλύτερο τώρα που αλλάζει ο χρόνος.

Αν δεν λουστήκατε, μην λούζεστε γιατι θα πάθετε αλλεργικό σοκ και θα χετε 7 χρόνια φαγουρα η οποία θα είναι σε έξαρση κάθε φορά πού αλλάζει ο χρόνος, τέτοια μέρα. Αφήστε να περάσουν 5 μέρες και λούζεστε μετά.

Αν δεν κόψατε τα νύχια σας να τα κόψετε τώρα αμέσως. Μεγάλη γουρσουζιά να σας βρει έτσι ο νέος χρόνος θα τρίζουν ολη νύχτα τα κατσαρολικά στο σπίτι σας και δεν θα μπορείτε να κοιμηθειτε.

Εκτυπώστε αυτό το μήνυμα και να το στείλετε σε 12 συγγενικά σας πρόσωπα, 10 φιλικά σας πρόσωπα και 8 γνωστούς σας. Ενας γνωστος μας που αγνόησε το μηνυμα εντελώς του ψοφησε ολο το κοπαδι με τα κατσκογιδοπροβατά του. Ενας που το στειλε μονο σε 12 συγγενεις του πεσαν τα καραβια εξω και ενας που δεν το στειλε σε 8 γνωστους εχασε στη Βενετιά βελονι.

Αν θέλετε να πάθετε τα ίδια ή χειρότερα μην το στείλετε. ΟΙ καλικάντζαροι ενημερώνουν

Ανώνυμος είπε...

OΙ Καλικάντζαροι από τα Άγραφα :

Συμπληρωματικά θα λέγαμε μη σουρώσετε απόψε τα μακαρόνια σας στο νεροχύτη. Σουρώστε τα σε μια κατσαρόλα και αφήστε τη βρύση να τρέχει συνεχώς και για πολλή ώρα φέρνει τύχη ευτυχία, γαλήνη, ειρήνη, ηρεμία στο χώρο σας και θετικό φενγκ σούι ειδικά αν ο νεροχύτης σας είναι προσανατολισμένος νοτιοανατολικά.
Βάλτε πάνω στην κατσαρόλα μια ξύλινη κουτάλα ανάποδα και κλείστε το καπάκι. Αυτό διώχνει τα κακά πνεύματα μέρες που είναι.
Το νερό από το σούρωμα σκορπίστε το το πρωί στις γλάστρες πριν λαλήσει ο πετεινός γιατί είναι της μακαριάς. Μην ξεχνάμε ότι τα μακαρόνια ήταν το φαγητό που σέρβιραν παλιά μετά τις κηδείες. Γι ` αυτό πριν φέξει και λαλήσει ο πετεινός πρέπει το νερό να σκορπιστεί στα φυτά.

Μιανής συμπεθέρας μας η τέταρτη ξαδέλφη του μπατζανάκη της κουμπάρας της δεν το έκανε και πέθανε η συνυφάδα της θείας της δεύτερης ξαδέλφης της πεθεράς του γαμπρού της στα 96 της χρόνια ! Κανονίστε την πορεία σας !

Ανώνυμος είπε...

Συμέλα Τσιγκελάκη

10 συνήθειες που σκοτώνουν το πέος σου

1. Έχεις να τρέξεις από τότε που σε κυνήγησε το αδέσποτο έξω από το δημοτικό: Κάποια πράγματα, λοιπόν, είναι αλληλένδετα και πολλά από αυτά που μέχρι τώρα θεωρούσες άσχετα με την καλή λειτουργία του αγαπημένου σου οργάνου, τελικά έχουν άμεση σχέση. Οπότε το νου σου !

2. Καπνίζεις λίγο περισσότερο από όσο κάπνιζε η Κανέλλη όταν ψηφιζόταν το «Αντικαπνιστικό νομοσχέδιο» :αν καπνίζεις οτιδήποτε καπνίζεται, το σπέρμα σου όχι μόνο αδυνατίζει, αλλά σου φέρνει τα βιάγκρα ένα βήμα πιο κοντά στο συρτάρι του κομοδίνου σου.

3. Την τελευταία φορά που έκανες σεξ, ο Χατζηνικολάου ήταν στο Mega: Όσο περισσότερο επιβητορίζεις, τόσο πιο απίθανο είναι να σου φανούν προβλήματα στυτικής δυσλειτουργίας.

4. Πρώτα κοιμούνται τα προβατάκια δίπλα στον φράχτη και μετά εσύ : Αν κοιμάσαι λιγότερο από 5 ώρες για μια εβδομάδα, θα δεις την τεστοστερόνη σου να πέφτει κατακόρυφα και τις ορμόνες σου να φτάνουν στα επίπεδα ενός τυπά κατά 15 χρόνια μεγαλύτερού σου.

5. Ανήκεις στο 0,000001% εκείνων που απεχθάνονται το καρπούζι: Υπάρχει μια ουσία στο καρπούζι, η γνωστή «δενμενεδιαφερειπωστηλενόλη», η οποία βοηθά στη χαλάρωση των αιμοφόρων αγγείων. Ναι, καλό είναι αυτό για τον φίλο σου εκεί κάτω.

6. Ξεκινάς την παραγγελία στο μακ ντράιβ λέγοντας «Έλα Θανάση, Τάκης εδώ. Τα γνωστά» :
Αν σαπακιάζεις φαγητά που είναι φουλ στα τρανς λιπαρά οξέα, το σπερματάκι σου γίνεται αυτόματα λιγότερο πολύτιμο και από την παρουσία του Ντα Κόστα στην εντεκάδα του Ολυμπιακού.

7. 7. Βλέπεις περισσότερη τηλεόραση από όσο της αξίζει: Αν παρακολουθείς περισσότερες από 20 ώρες εβδομαδιαίως, η ποιότητα του σπέρματός σου ανταγωνίζεται «δερμάτινα» αμπίμπας σε βιτρίνα της ΑγιαΒαρβάρας.

8. Νομίζεις πως το αντιηλιακό είναι για χόρταση: ΟΚ, σε βοηθάει για να αντιμετωπίσεις τον κίνδυνο του καρκίνου στο δέρμα, αλλά ταυτόχρονα μειώνει κατά 30% την ανδρική γονιμότητα.

9. Έχεις τσακωθεί άσχημα με τον οδοντίατρό σου. Η ουλίτιδα είναι 7 φορές πιο κοινή στους άνδρες με στυτική δυσλειτουργία. Τα βακτήρια ταξιδεύουν από το στόμα σου στα αιμοφόρα αγγεία προκαλώντας προβλήματα που δεν θα συναντούσες αν δεν φοβόσουν την καρέκλα του οδοντίατρου.

10. Ανήκεις σε αίρεση που δεν γουστάρει να πίνει καφέ: Οι άντρες που πίνουν 85-170 mg την ημέρα (άσε τη μεζούρα κάτω, δύο με τρία ποτήρια καφέ είναι η αντιστοιχία), έχουν τα κεφάλια τους ήσυχα.

Ανώνυμος είπε...

Aνθή Πείδου, Διδάκτωρ Ανδρολογίας-Ουρολογίας

Μην τρομάζετε αλλά έτσι είναι. Έχουμε τις λύσεις. Η ανδρική σεξουαλική λειτουργία φθίνει,πέφτουν τα επίπεδα τεστοστερόνης,ενώ όταν διεγερθεί, χρειάζεται περισσότερος χρόνος για να έχει στύση και να έρθει σε οργασμό.Επίσης η ηλικία φέρνει μείωση στον όγκο του σπέρματος και στην ποιότητά του και στυτική δυσλειτουργία ή ανικανότητα. Η βάλανος σας σταδιακά χάνει το μωβίζον χρώμα, λόγω της μειωμένης εισροής αίματος. Παράλληλα παρατηρείται περιορισμένη απώλεια της ηβικής τριχοφυΐας σας. «Καθώς η τεστοστερόνη σας λιγοστεύει, το πέος σας σταδιακά θα επιστρέφει στην προεφηβική, κυρίως άτριχη, κατάστασή του.
Καθώς το λίπος συσσωρεύεται στην κάτω κοιλία, το εμφανές μέγεθος του πέους περιορίζεται.
Αν το πέος ενός άνδρα σε στύση είναι 15 εκατοστά όταν είναι στα 30, μπορεί να είναι 12,5 ή 14 όταν φτάσει τα 60 ή 70.
Οι όρχεις σας με βεβαιότητα θα αρχίζουν επίσης να συρρικνώνονται. Οι όρχεις ενός 30άρη μπορεί να έχουν 3 εκατοστά διάμετρο, ενός 60άρη ίσως μόνο 2 εκατοστά. Το πέος σας θα χάνει την ευαισθησία του. Αυτό μπορεί να δυσκολεύει τη στύση και τον οργασμό και θα κάνει τον οργασμό λιγότερο ευχάριστο.

Πάντως μην ανησυχείτε στο ιατρείο μας διαθέτουμε τα επαγγελματικά ανεπτυγμένα προγράμματα άσκησης πέους που σας συνιστώ και σας δείχνουν πότε και πώς να αυξήσετε την ένταση των προπονήσεών σας για να πετύχουμε μια επιθυμητή ανόρθωση που θα διαπραγματευθούμε λογαριθμικά. Έτσι θα μάθετε πώς να «διαταράσσετε» το πέος σας, ωθώντας το σε ανάπτυξη, ώστε να επιτευχθεί το μέγιστο κέρδος στον ελάχιστο δυνατό χρόνο.

Το ιατρείο μας ξεκινά πάντα με 5 δωρεάν ασκήσεις προπόνησης που μπορείτε να κάνετε και από το σπίτι και που θα βρείτε στο
Σας ευχόμαστε ολόψυχα καλή επιτυχία. Τα μέγιστα των μεγίστων !!! Η πρώτη άσκηση προθέρμανσης είναι η εξής :
Η Μέθοδος Ζεστής Πετσέτας / Φανέλας
Ο ευκολότερος και πιο δημοφιλής τρόπος για την προθέρμανση του πέους και της αύξησης της κυκλοφορίας του αίματος είναι η χρήση μιας ζεστής πετσέτας προσώπου ή μιας μικρής πετσέτας.

Μουλιάστε το πανί σε ζεστό (αλλά όχι ζεματιστό) νερό, στύψτε το και στη συνέχεια τυλίξτε το γύρω από το πέος σας και τους δύο όρχεις σας – διασφαλίζοντας ότι και τα δύο καλύπτονται πλήρως. Όταν εφαρμόσετε αρχικά το πανί, μπορεί να αισθανθείτε μια γλυκιά ηδονική αίσθηση αφήστε το πέος σας να έρθει σε στύση και κρατήστε το έτσι για όση ώρα θέλετε τρίβοντας πάνω του το πανί ή κάνοντας απαλές μαλάξεις από κάτω προς τα πάνω. Καλή σας επιτυχία και να θυμάστε η αρχή είναι το ήμισυ του παντός !

Ανώνυμος είπε...

http://www.govastileto.gr/lifestyle/



Απόστολος Γκλέτσος: «Ναι έχω πάει και με άντρα και ήταν πολύ ωραία»

Ο Απόστολος Γκλέτσος πριν λίγα χρόνια είχε προκαλέσει ποικίλες αντιδράσεις όταν αποκάλυψε στον Πέτρο Κωστόπουλο πως «Το ψάρι ψήνεται και από τις δύο πλευρές».

Με αφορμή εκείνη δήλωσή του, ο γνωστός ηθοποιός και δήμαρχος Στυλίδας εξομολογήθηκε στο Votre Beaute: «Όταν είπα στον Πέτρο Κωστόπουλο ότι έχω πάει με άντρα, έλεγα μέσα μου τώρα θα γίνει της μουρλής. Θέλετε να το ακούσετε; Ναι έχω πάει και με άντρα και ήταν πολύ ωραία».

Αναφερόμενος στην στήριξη που είχε από τους συμπολίτες του λίγο μετά την προβολή της συνέντευξης εξομολογήθηκε: «Πάει ο πατέρας μου στο καφενείο και γυρνάει κλαίγοντας "δεν έχει ξαναγίνει, μιλούσαν όλοι για τις ομοφυλοφιλικές εμπειρίες που είχαν στον στρατό" για να στηρίξουν τον δήμαρχό τους. Ήρθε συνεργείο από το Star και ρωτούσαν στα καφενεία ποια είναι η γνώμη τους. Εκείνοι απαντούσαν "δεν ξέρετε ότι εμείς στην Στυλίδα ψήνουμε τα ψάρια κι από τις δύο μεριές;". Για να με στηρίξουν… Εκεί τα είδα όλα, γι’αυτό και τα δίνω όλα γι’αυτούς».
Δείτε περισσότερα στο βίντεο μσς.

http://www.govastileto.gr/lifestyle/apostolos-gletsos-ne-exo-pai-ke-me-antra-ke-itan-poli-orea/

Ανώνυμος είπε...

Φάγαμε σαλιγκάρια που τα λένε και κοχλίες
Κι έπειτα πετάξαμε τα κουφάρια τους
στις αρσενικές μας γάτες να τα γλείψουν
Κι έτσι όπως απαιτεί μια ζεστή καλοκαιρινή μέρα
γαμηθήκαμε
και δεν ήταν η πρώτη φορά
που οι πιπιλιές στα πρησμένα μου αρχίδια
σκαρφάλωναν στην καρδιά

Άρχισε η αυγή να υποδύεται αηδόνια
Τα ξόανα στις εύφορες πλαγιές της κλειτορίδος

Λαρύγγια κοριτσιών του Αγίου όρους
Έρχεται ο πρωτοσύγκελος σπασμός
Έρχεται ο τυχάρπαστος Αννίβας
Σερσέγκια έρχονται απ’ τον πόθο ζαλισμένα
Αφροί όλο αφροί και χύσια

Ποιανής θα ομολογήσει πρώτος ο αφαλός
πως μέσα εδώ ξεψύχησε το κάλος
του λήσταρχου Νταβέλη
και του λήσταρχου Φαλλού
που επήραν παραμάζωμα όλα τα κορφομούνια του ντουνιά
διευρύνοντας τις ξυραφιές κάτω απ’ τα φουστανάκια

Δεν είμαι αρχαίος κυνικός
ούτε πρόκειται να αυτοκτονήσω με κωλοδάχτυλο
και ασπιρίνες όπως τόσοι και τόσοι
Βγάζω πολλές φορές φουσκάλες στα πόδια απ’ το περπάτημα
κι όλο σκέφτομαι τη στιγμή που θα λούσω το λυσσασμένο μουνί σου
Αχ! το ξέρουν αυτό δα και οι δήμιοι
πως όταν γράφεις κοφτερά ποιήματα μπορεί και να κοπείς

Αδελφός Λουκρήτιος , ασκητής. Άγιον Όρος.

Ανώνυμος είπε...

Απίστευτο! Θεία Ευχαριστία για ομοφυλόφιλους με γυναίκα Επίσκοπο!

( https://www.vimaorthodoxias.gr/diethni-2/apistefto-thia-efcharistia-gia-omofilofilous-me-gineka-episkopo/ )

Μια ανώτερη επίσκοπος της Αγγλικανικής «εκκλησίας» έχει οριστεί να χοροστατήσει σε Θεία Ευχαριστία για την κοινότητα των ομοφυλοφίλων τον Ιανουάριο για να «προσφέρει έναν ασφαλή χώρο» για γκέι προσκυνητές!

Η αιδεσιμότατη Rachel Treweek, Επίσκοπος του Gloucester, θα γιορτάσει την ειδική τελετή για το δίκτυο ΛΟΑΤ (Λεσβίες, Ομοφυλόφιλοι, Αμφιφυλόφιλοι και Transgender). Είναι η πρώτη φορά που ένας ανώτερος επίσκοπος θα χοροστατήσει σε κοινωνία ΛΟΑΤ κάτι πυο ήδη έχει προκαλέσει αντιδράσεις σε Αγγλικανικούς κύκλους.

Με αυτήν την Αγγλικανική «εκκλησία» συνδιαλέγονται οι δικοί μας θρησκευτικοί ταγοί;;;

Ανώνυμος είπε...

http://mkka.blogspot.com/2018/09/blog-post_6.html

Tι είναι τα αυγά αιδοiου για τα οποία έγινε σάλος;

Ένα τεράστιο πρόστιμο αναγκάστηκε να πληρώσει η εταιρεία Goop Inc., η οποία ιδρύθηκε από την ηθοποιό Gwyneth Paltrow, ως τιμωρία για τους ανακριβείς ισχυρισμούς σχετικά με τα οφέλη προϊόντων της, όπως το αυγό αιδοiου!

Η Gwyneth Paltrow συνέστησε το στις γυναίκες να ξεκινήσουν να περπατούν έχοντας πέτρες μέσα στον κόλπο τους - λέγονται Yoni Eggs ή Jade Eggs. Τι στο καλό είναι αυτά τα περίεργα αυγά που δεν τρώγονται αλλά τοποθετούνται στα... απόκρυφα;

Μέσα στον κόλπο της γυναίκας υπάρχουν πολλά σημεία τα οποία ενδιαφέρουν τη ρεφλεξολογία όπως και τα χέρια στις παλάμες μας. Σύμφωνα με αυτή κάθε σημείο αντιστοιχεί στα εσωτερικά όργανα - καρδιά, συκώτι, νεφρό, σπλήνα, κλπ.

Όταν φοράτε το αυγό σας, μαζεύετε αυτά τα σημεία ρεφλεξολογίας με παρόμοιο τρόπο με τον βελονισμό, και αυτή η διαδικασία τονώνει και αναζωογονεί τα όργανα ολόκληρου του σώματός σας.

Οι ασκήσεις Kegel είναι τα θεμέλια της πρακτικής των αυγών Yoni. Τα αυγά είναι το επόμενο στάδιο...

Η άσκηση με ένα αυγό αυξάνει τη ροή του αίματος στα πυελικά σας όργανα και βοηθά στην κίνηση της στάσιμης ενέργειας. Η τόνωση των ωοθηκών με αυτόν τον απαλό τρόπο ισορροπεί τα επίπεδα των ορμονών και μειώνει το PMS και τις κράμπες περιόδου!

Axxxxxxxxxxxxxx χχχχχουυυυυυυυυ ΤΟ μουνί ΔΕΝ ΕΙΝ` ΑΡΝΙ ΝΑ ΤΟ ΔΕΣΕΙΣ ΣΤΟ ΠΑΧΝΙ ΤΟ μουνί ΘΕΛΕΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΜΕ ΤΟ ... λούτσο ....ΚΑΙ ΤΑ ....φρύδια .... αχχχχχχχχχχχ χουυυυυυυυυυ !

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΝΟΝΙΚΟΣ ΤΡΑΓΕΛΑΦΟΣ ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟΥ ΣΕΡΒΙΑΣ ( Του Παναγιώτη Τελεβάντου )
Διαβάσαμε, στο ιστολόγιο “Τρελογιάννης”, το ακόλουθο ρεπορτάζ μεταφρασμένο από το sputniknews:

“Η Σύνοδος των Επισκόπων της Σερβικής Ορθόδοξης Εκκλησίας εξέφρασε την αντίθεσή της στην άρση του αναθέματος στη σχισματική εκκλησία της Ουκρανίας χαρακτηρίζοντας την απόφαση ως «αβάσιμη».

Εκφράζει λύπη για το γεγονός ότι το Πατριαρχείο της Κωνσταντινούπολης έλαβε μια αβάσιμη απόφαση να αποκαταστήσει και να αναγνωρίσει δύο αρχηγούς σχισματικών στην Ουκρανία - τον Αρχιεπίσκοπο Φιλάρετο Ντενισένκο και τον Αρχιεπίσκοπο Μακάριο Μαλέτις.

Η Ιερά Σύνοδος θεωρεί την απόφαση της Κωνσταντινούπολης, μη δεσμευτική για την Σερβική Ορθόδοξη Εκκλησία».
Τι είναι αυτή η απόφαση της Εκκλησίας της Σερβίας;

Βεγγαλικό χωρίς κανονική βάση.!

Τι σημαίνει η διαβεβαίωση της Εκκλησίας της Σερβίας ότι δεν αναγνωρίζει την αποκατάσταση των δύο πρώην σχισματικών ομάδων της Ουκρανίας;

Απολύτως τίποτα δεν σημαίνει αν συνεχίσει να βρίσκεται σε εκκλησιαστική κοινωνία με το Φανάρι.

Έχουμε και λέγουμε:

1.) Οι πρώην σχισματικοί της Ουκρανίας βρίσκονται σε εκκλησιαστική κοινωνία με το Οικουμενικό Πατριαρχείο.

2.) Η Εκκλησία της Σερβίας βρίσκεται σε εκκλησιαστική κοινωνία με το Οικουμενικό Πατριαρχείο.

3.) Άρα η Εκκλησία της Σερβίας αναγνωρίζει έμμεσα και θεωρεί δεσμευτική -παρά τις περί αντιθέτου διαβεβαιώσεις της- την αποκατάσταση των πρώην σχισματικών και βρίσκεται εμμέσως σε εκκλησιαστική κοινωνία μαζί τους.
Ας δούμε τώρα τι κάνει η Εκκλησία της Ρωσσίας:
Η Εκκλησία της Ρωσσίας, με συνοδική απόφαση, δεν αναγνωρίζει την αποκατάσταση των δύο πρώην σχισματικών ομάδων. Παράλληλα διέκοψε την εκκλησιαστική κοινωνία με το Οικουμενικό Πατριαρχείο.

Βεβαίως, το γε νυν έχων, ούτε το Πατριαρχείο Ρωσσίας βρίσκεται μέσα στα πλαίσια των Ιερών Κανόνων, αφού δεν διέκοψε την εκκλησιαστική κοινωνία με τις Αυτοκέφαλες Εκκλησίες που βρίσκονται σε εκκλησιαστική κοινωνία με το Οικουμενικό Πατριαρχείο.

Πώς συμβαίνει αυτό;

1.) Απλούστατα! Η Εκκλησία της Ρωσσίας βρίσκεται σε εκκλησιαστική κοινωνία με την Εκκλησία της Σερβίας, της Ρουμανίας, της Κύπρου κτλ., οι οποίες βρίσκονται σε εκκλησιαστική κοινωνία με το Οικουμενικό Πατριαρχείο.

2.) Το Οικουμενικό Πατριαρχείο βρίσκεται σε πλήρη εκκλησιαστική κοινωνία με τους πρώην σχισματικούς της Ουκρανίας.

3.) Άρα, ακόμη και το Πατριαρχείο Ρωσσίας, αποδέχεται εμμέσως την αποκατάσταση των πρώην σχισματικών της Ουκρανίας.
Βεβαίως τα πράγματα θα μεταβληθούν άρδην, αν το Πατριαρχείο της Ρωσσίας, μετά την εκχώρηση Τόμου Αυτοκεφαλίας στην Ουκρανία, διακόψει την εκκλησιαστική κοινωνία, όχι μόνον με το Φανάρι, αλλά και με όλες τις Αυτοκέφαλες Εκκλησίες που έχουν εκκλησιαστική κοινωνία με το Οικουμενικό Πατριαρχείο.

Αν συμβεί αυτό τότε όντως η Εκκλησία της Ρωσσίας δεν θα έχει ούτε άμεση, ούτε έμμεση εκκλησιαστική κοινωνία με τους πρώην σχισματικούς της Ουκρανίας και πολλώ μάλλον θα έχει κανονική βάση η άρνηση της Εκκλησίας της Ρωσσίας να αναγνωρίσει την εκχώρηση Τόμου Αυτοκεφαλίας στην Εκκλησία της Ουκρανίας

Για μια ακόμη φορά θα επαναλάβω αυτό που έγραψα άπειρες φορές:
Το Φανάρι ουδόλως ανησυχεί αν λίγες, πολλές ή και όλες οι Ορθόδοξες Αυτοκέφαλες Εκκλησίες δεν αναγνωρίσουν την αποκατάσταση των πρώην σχισματικών της Ουκρανίας και δεν συναινέσουν με την εκχώρηση Τόμου Αυτοκεφαλίας στην Ουκρανία.

Μόνον η πλήρης διακοπή εκκλησιαστικής κοινωνίας με τον Οικουμενικό Θρόνο, όσων Εκκλησιών διαφωνούν με τις ενέργειες του Πατριάρχη Βαρθολομαίου στην Ουκρανία, θα φέρει το Οικουμενικό Πατριαρχείο σε λίαν δυσχερή θέση.

Το να προβαίνει ένας κοσμικός δημοσιογράφος σε παραπλανητικούς και αθεολόγητους ισχυρισμούς για σοβαρά εκκλησιαστικά ή και θεολογικά θέματα είναι συγγνωστό.

Το να έρχεται, όμως, μία Σύνοδος Ορθόδοξου Πατριαρχείου -το οποίο επαίρεται μάλιστα για την θεολογική και θύραθεν πολυμάθεια των ιεραρχών του- και να ανοίγει μια τρύπα στο νερό από κανονικής άποψης είναι άκρως απογοητευτικό.

Του Παναγιώτη Τελεβάντου

Ανώνυμος είπε...

Σταύρος Δεκατιανός
Κριτικός κινηματογράφου
Ηράκλειο.

Γεια σας! Γνωρίζετε ότι τα λιμερίκια συχνά είναι άσεμνα –όπως λέει ένα… μεταλιμερίκι (αφού είναι λιμερίκι για τα λιμερίκια), όσα είναι γουστόζικα είναι σόκιν, κι όσα είναι σεμνά δεν έχουν γούστο.

Στο ύφος του Σεφέρη (με το ψευδώνυμο Γιώργος Εντεψής), ο ποιητής Γιώργος Μίχος έγραψε κι αυτός άσεμνα λιμερίκια, τα οποία επιπλέον τηρούν την αρχική ληρική προδιαγραφή, δηλαδή ο πέμπτος στίχος να επαναλαμβάνει επαυξητικά τον πρώτο:

Ήταν ένα κορίτσι στην Καλλιθέα
που είχε το μουνάκι κοινή θέα
Οι διαβάτες που περνούσαν
σκύβαν και το προσκυνούσαν
το μουνάκι κοινή θέα στην Καλλιθέα.

Περισσότερα στο : https://sarantakos.wordpress.com/limerikia/

Ανώνυμος είπε...

O σεπτός ιεράρχης των Κυθήρων, μεθ ετέρων, ολίγων,σχετικώς, συνεπισκόπων του, διέσωσαν την αρχιερατική αξιοπρέπεια και το επισκοπικό κύρος, κατά την πρόσφατη συνέλευση της Ιεραρχίας, με αφορμή το Ουκρανικό εκκλησιαστικό ζήτημα.
Δυστυχώς, ένιοι, θεωρούμενοι ως παραδοσιακοί ιεράρχες, μας απογοήτευσαν οικτρώς και, γιατί όχι, μας σκανδάλισαν με την όλη στάση τους.
Κάποιος μητροπολίτης, στην προλαβούσα συνεδρίαση της Ιεραρχίας, έκανε λόγο για "λεβέντικη Ιεραρχία", προκαλώντας γενική θυμηδία.
Εμείς κάνουμε και θα συνεχίσουμε να κάνουμε λόγο για τη λεβέντικη στάση του μητροπολίτη Κυθήρων. Και αυτή του η λεβέντικη και ασυμβίβαστη στάση, τον κατέστησε και εξακολουθεί να τον καθιστά στόχο ευτελών και αήθων επιθέσεων από μέρους φιλοπατριαρχικών, τινών, καλάμων.
Άγιε Κυθήρων! Μην κιοτέψετε από τις εναντίον σας επιθέσεις! Ο λαός του Θεού εκτιμά την αφοσίωση και προσκόλλησή σας στην κανονικότητα, την παρρησία σας και την ακατάβλητη ομολογιακή σας διάθεση!
Συνεχίστε με μεγαλύτερο σθένος και αποφασιστικότητα τον ιερόν αυτόν αγώνα σας!
Η περίπτωσή σας απέδειξε περίτρανα ότι υπάρχουν και ιεράρχες, που δεν ρυμουλκούνται από το εν Φαναρίω εκκλησιαστικό παράρτημα του State Department αλλά αγωνίζονται για την κατίσχυση της κανονικότητος, αδιαφορώντας για τις όποιες συνέπειες.
Ας ελπίσουμε ότι θα συγκληθή, ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, Πανορθόδοξη Σύνοδος, όπως επιβάλλεται άλλωστε, η οποία και θα επιληφθεί του ζητήματος και θα δώσει την προσήκουσα, κανονικώς, λύση.
Και το κυριότερο, η εν λόγω Σύνοδος, ΕΠΙΒΆΛΛΕΤΑΙ να καταδικάση οποιαδήποτε και οποθενδήποτε προερχόμενη και εκπορευόμενη ηγεμονική-εξουσιαστική νοοτροπία που συντελεί στην εγκαθίδρυση "ορθοδόξου" παπάτου στην Ανατολή.
Εφιαλτική πτυχή του όλου θέματος αποτελεί και η υπό των υποδίκων, ενώπιον της αδιαφθόρου, πανορθοδόξου συνειδήσεως, Αμερικής Ελπιδοφόρου και Περγάμου Ιωάννου, επιχείρηση θεμελιώσεως παπικών προδιαγραφών πρωτείου στο Βόσπορο, διά της φρικαλέας διαστρεβλώσεως και αυτού του Τριαδικού Δόγματος!!!

Πατήρ Ευπρέπιος.

Ανώνυμος είπε...

ΕΝΗΜΕΡΩΣΙΣ :

Κυκλοφόρησε το νέο βιβλίο τού Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου πρώην Καλαβρύτων και Αιγιαλείας κ. Αμβροσίου με τίτλο «Ένας Ιεράρχης του Χριστού μαχόμενος υπέρ Βωμών και Εστιών, υπέρ Πίστεως και Πατρίδος»
Το βιβλίο θα διανέμεται δωρεάν από το βιβλιοπωλείο τής Ιεράς Μητροπόλεώς μας «Βιβλίο και Εικόνα» (Ερμού 21, Αίγιο, τηλ.: 26910 - 29333)
Σας το προσφέρουμε με αγάπη! ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΑΙ ΔΩΡΕΑΝ! Όσοι θα ήθελαν να το αποκτήσουν, μπορούν να το παραλάβουν:
α) είτε απο το Βιβλιοπωλείον μας εδώ στο Αίγιο,
β) είτε ταχυδρομικώς, αρκεί να μας γράψουν στην διεύθυνση: Αγ. Ανδρέου, 68
ή Τ.Θ. 5018
251 00 ΑΙΓΙΟΝ
Δεχθήτε το ως το «ΚΥΚΝΕΙΟΝ ΑΣΜΑ» ενός ταλαίπωρου Ιεράρχου, του οποίου η καρδιά δεν έπαυσε να ανησυχεί για την πορεία της δοξασμένης Χώρας μας στο δρόμο της καταστροφής!

Προσφέρεται ΔΩΡΕΑΝ Παρά ταύτα όσοι έχουν την δυνατότητα να μας προσφέρουν τα ταχυδρομικά τέλη, θα μας εξυπηρετήσουν πολύ!

ΕΚ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ

+ Ο πρ. ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ ΚΑΙ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ ΑΜΒΡΟΣΙΟΣ
Αίγιον, 3 Νοεμβρίου 2019

Ανώνυμος είπε...

Στην αίθουσα της Βουλής θα δώσει το «παρών» η επιχειρηματίας Γιάννα Αγγελοπούλου - Δασκαλάκη την Πέμπτη, 7 Νοεμβρίου.

Σε ειδική συνεδρίαση της Ολομέλειας θα γίνει παρουσίαση των προτάσεων της επιτροπής «Ελλάδα 2021», της οποίας η επιχειρηματίας ετέθη επικεφαλής με απόφαση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ομιλία θα απευθύνει και ο πρωθυπουργός, ενώ η συνεδρίαση θα περιλαμβάνει χαιρετισμό του Προκόπη Παυλόπουλου.

Μαστακουνάς Γεράσιμος.

Ανώνυμος είπε...

Τις πρόσφατες εξαγγελίες σχετικά με την διακοπή της μνημόνευσης του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερωνύμου, έκανε πράξη κατά τη διάρκεια της σημερινής Θείας Λειτουργίας, που τελέστηκε στον Καθεδρικό Ναό του Σωτήρος Χριστού στη Μόσχα, ο Πατριάρχης Μόσχας κ.κ. Κύριλλος.


Να σημειωθεί ότι είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει αυτό μετά την αναγνώριση της Ουκρανικής Αυτοκεφαλίας από την Εκκλησία της Ελλάδος.
Σε χθεσινή του τηλεοπτική συνέντευξη ο Μητροπολίτης Βολοκολάμσκ κ. Ιλαρίων είχε τονίσει πως αυτό θα συνέβαινε.

Συγκεκριμένα ανέφερε:
«Είπαμε ότι αν ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών επίσημα αναγνωρίσει το ουκρανικό σχίσμα, το όνομά του θα σβηστεί από τα δίπτυχα της Ρωσικής Ορθόδοξης εκκλησίας.

Τι σημαίνει αυτό; Ότι κατά τις Λειτουργίες ο Πατριάρχης δε θα μνημονεύει τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών, όπως δεν μνημονεύει ήδη τον Πατριάρχη Κωνσταντινουπόλεως.

Νομίζω ότι την προσεχή Κυριακή στην Πατριαρχική Λειτουργία ήδη ο Προκαθήμενος δε θα τον μνημονεύσει. Με άλλα λόγια, διακόπτουμε την ευχαριστιακή επικοινωνία με τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών».

Μητροπολίτης Βολοκολάμσκ Ιλαρίων

Ανώνυμος είπε...

Γράφει ο συντάκτης της στήλης “Αλάθητο” στην ιστοσελίδα “Ρομφαία”:

“Ποιος Μητροπολίτης το 2014 ζητούσε εμμέσως πλην σαφώς την καθαίρεση του Οικουμενικού Πατριάρχη: «Συμπροσευχή κληρικού με παπικούς επισύρει ποινή καθαιρέσεως» έλεγε χαρακτηριστικά από άμβωνος! Για να σας βοηθήσω πάντως, στο κομοδίνο του έχει μόνο την Παλαιά Διαθήκη!”

Το λυντσάρισμα του παραδοσιακού Μητροπολίτη Γόρτυνος κ. Ιερεμία συνεχίζεται με αμείωτη ένταση.

Τι θέλει να μας πει ο “Αλάθητος” (τρομάρα του!);
Ότι ο Σεβ. Γόρτυνος Ιερεμίας είναι ασυνεπής, σήμερα, όταν υποστηρίζει την Αυτοκεφαλία της Ουκρανίας, επειδή στο παρελθόν ζητούσε την καθαίρεση του Οικουμενικού Πατριάρχη κ. Βαρθολομαίου για τα οικουμενιστικά του έκτροπα.

Όσα καταλάβει, τόσα λέγει κάποιος.

Ο Σεβ. Γόρτυνος είναι ένας γνήσια αντιοικουμενιστής και γνήσια παραδοσιακός Ιεράρχης και είναι πολύ φυσικό να ζητά την καταδίκη του Οικουμενισμού και των παραβατών των Ιερών Κανόνων.
Το ότι υποστηρίζει την Αυτοκεφαλία της Ουκρανίας, όμως, δεν έχει καμμιά σχέση με τον πόλεμο κατά του Οικουμενισμού.

Ουκρανικό και Οικουμενισμός δεν σχετίζονται.

Ορισμένοι που αποβλέπουν σε αλλότριους στόχους παρουσιάζουν το Ουκρανικό ως θέμα Οικουμενισμού.

Αυτό, όμως, δεν σημαίνει ότι λένε την αλήθεια.

Ο Σεβ. Γόρτυνος συζήτησε το Ουκρανικό, όχι μόνον με τους πολέμιους της Ουκρανικής Αυτοκεφαλίας, αλλά και με τους υποστηρικτές της.

Όπως μας πληροφορεί, εντρύφησε στις αναλύσεις του Σεβ. Ναυπάκτου -τον οποίο αείποτε χαρακτήριζε τον ισχυρό θεολογικό νου της Ιεραρχίας-, αλλά και συζήτησε το θέμα εν εκτάσει με τον Καθηγητή κ. Βλάσιο Φειδά, τον θεολογικό νου του Αυτοκεφάλου της Ουκρανίας.

Κατόπιν πολύωρης και επίμονης συζήτησης κατέληξε στο συμπέρασμα ότι η Αυτοκεφαλία της Ουκρανίας είναι έγκυρη και γι’ αυτό αποφάσισε να την υποστηρίξει.

Αυτό, όμως, δεν σημαίνει ότι ο Σεβασμιώτατος έπαυσε να είναι αντιοικουμενιστής και ότι εγκρίνει καθ’ οιονδήποτε τρόπο τα οικουμενιστικά έκτροπα, όπου αυτά συμβαίνουν, και ότι σταμάτησε να ζητά την καταδίκη των παρανομούντων Οικουμενιστών.

Ας σταματήσει, επιτέλους, το λυντσάρισμα των παραδοσιακών Ιεραρχών και άλλων κληρικών.

Πατήρ Ευπρέπιος

Ανώνυμος είπε...

Τη Δευτέρα, 4 τρέχοντος, ο ιερέας της Αυτοκέφαλης Εκκλησίας της Ουκρανίας π. Βολοντιμήρ Στεφάνκο βρέθηκe σε ουνιτική λειτουργία με άπασαν την ιερατικήν αυτού στολήν, εν μέσω εσμού φρεσκοξυρισμένων Ουνιτών (τουτέστιν μασκοφόρων Παπικών) «ιερέων», αλλά και προεξάρχοντος της πανηγύρεως Ουνίτου «επισκόπου» στην περιοχή Μιλ Ποντόλσκ, στο βόρειο μέρος της Ουκρανίας.

Μιλoύμε δηλαδή για κανονική πρόκληση, γυμνή τη κεφαλή, προς την Ορθόδοξη αυτοσυνειδησία.

Να πιστέψουμε ότι βρέθηκε εκεί ο Ουκρανός ιερέας από άγνοια; Δηλαδή δεν βρέθηκε κάποιος να του πει ότι ΔΕΝ επιτρέπεται να συμπροσεύχεται με αιρετικούς;

Δεν του είπαν ποτέ ότι (κατά τον 45ο κανόνα των Αγίων Αποστόλων): «Επίσκοπος ή πρεσβύτερος ή διάκονος αιρετικοίς συνευξάμενος μόνον αφοριζέσθω, ει δε επέτρεψεν αυτοίς ως κληρικοίς ενεργήσαι τι καθαιρείσθω»;

Δεν πήρε ποτέ το αυτί του ότι (κατά τον 33ο κανόνα της εν Λαοδικεία συνόδου) «ου δει αιρετικοίς ή σχισματικοίς συνεύχεσθαι»;

Μη πείτε ότι πρόκειται για μεμονωμένο περιστατικό διότι μόλις στις 13 του λήξαντος μηνός Οκτωβρίου ο επικεφαλής της νεοπαγούς Εκκλησίας μητροπολίτης Επιφάνιος Ντουμένκο συλλειτούργησε με …Παπικό «ιερέα», φέροντα άπασαν την λειτουργικήν αυτού αμφίεσιν, σε ναό της Ουκρανίας.

Δυστυχώς κανείς δεν συγκινείται, ούτε γνοιάζεται για τον καταιονισμό των καταπατήσεων των Ιερών Κανόνων. Το μόνο που τους γνοιάζει στην Ουκρανία είναι η αναγνώριση ή μη του αυτοκεφάλου.!!!

Ορθόδοξη Εκκλησία που προσπαθεί να σταθεί στα πόδια της παραβιάζοντας τους Ιερούς Κανόνες ποια προκοπή περιμένει να δει;

Ποια πρόοδο περιμένει στον πνευματικό τομέα με το συμφυρμό με τους αιρετικούς και το συναγελασμό με τους ποικιλώνυμους εχθρούς της αληθινής Πίστεως;

Είναι ηλίου φαεινότερον ότι πρόκειται να τα σαρώσει όλα στην πολύπαθη Ουκρανία ο λίβας του επάρατου Οικουμενισμού.

Μακάρι να υπερβάλλω.

+ Ο πρ. ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ ΚΑΙ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ ΑΜΒΡΟΣΙΟΣ
Αίγιον

Ανώνυμος είπε...

Μητρόπολη Μαυροβουνίου - πρώτη βάφτιση ενός τρανς ατόμου
- πρώτα έκανε αλλαγή φύλου και μετά βαφτίστηκε -
- η βάφτιση με την άδεια και ευλογία του Μητροπολίτου Αμφιλοχίου -

Στη Μητρόπολη Μαυροβουνίου, στο καθεδρικό ναό της πρωτεύουσας Podgorica (του οποίου τα εγκαίνια έγιναν το 2013), τελέστηκε η πρώτη βάφτίση ενός τρανς ατόμου (τα λεγόμενα διαφυλικά ή διεμφυλικά ή transgender άτομα), με την ευλογία του οικείου μητροπολίτου.
Πρόκειται για άτομο το οποίο στη βάφτιση πήρε το όνομα Vuk (ανδρικό), ενώ στην ουσία είναι γυναίκα και σε όλα τα κρατικά έγγραφα φέρει το κανονικό της όνομα Milena. Το κράτος δεν το αναγνώρισε, η Εκκλησία (για μία ακόμη φορά) πρωτοπορεί. Στη Βεβαίωση βάπτισης αναφέρεται το ανδρικό όνομα Vuk.
Το κορίτσι είναι 19 χρονών και από παιδί λέει επιθυμούσε να γίνει αγόρι, διότι γεννήθηκε σε λάθος σώμα. Το οποίο τώρα τελικά το συμμόρφωσε στην πραγματική του ταυτότητα. Έχει εγκαταλείψει το πατρικό της σπίτι και τώρα ζει σε ένα κέντρο στη Podgorica το οποίο ανήκει και διευθύνεται από τη ΛΟΑΤ κοινότητα, μαζί με άλλα όμοφρωνα και ομότροπα άτομα.

Στον μητροπολίτη Αμφιλόχιο αναφέρεται με τα καλύτερα λόγια εκφράζοντας μεγάλη ευγνωμοσύνη για την άδεια και την ευλογία του για την τέλεση βαφτίσεως. «Είναι καλός άνθρωπος γεμάτος κατανόηση» προσθέτει.Τη βάφτιση έκανε ντυμένη σε παραδοσιακή τοπική ενδυμασία.

Η ΛΟΑΤ κοινότητα πανηγυρίζει αναδεικνύοντας και τονίζοντας την χριστιανική αγάπη, και ευγνωμονεί την Μητρόπολη Μαυροβουνίου διότι δέχεται στην αγκαλιά της όλα τα παιδιά της.Όλα τα τοπικά μίντια μεταδίδουν την συγκεκριμένη είδηση.

Φαίδων-Ερασμία transgender reporter

Ανώνυμος είπε...

Ε ! Μάστορα ! Αυτή στο παράθυρο δεν φαίνεται να φοράει βρακί... Θα κρυώσει το μουνί της με τέτοιο παλιόκαιρο και αέρα. Κάνε κάτι !

Ανώνυμος είπε...

Πες σ `αυτην στο παραθυρο που κρυωνει το μουνι της να ρθει να της το ζεστανω.

Πρωτα ομως θα βουτηξει τον πουτσο μου σε ενα ποτηρι σαμπανια και θα τον γλειφει μεχρι να το πιει ολο και μετα θα τη ζεστανω.

Λορέντζος Πηδούκας

Ανώνυμος είπε...

Χωρίς φόβο Θεού οι ηγέτες της Εκκλησίας της Ρωσσίας επεκτείνουν το Πανορθόδοξο Σχίσμα που δημιούργησαν.

Προειδοποιούν ότι ετοιμάζονται να κάνουν σμπαράλια την ενότητα της Εκκλησίας της Αλεξανδρείας με την δημιουργία ενοριών που θα υπάγονται στο Πατριαρχείο Μόσχας.
Το Σχίσμα δεν το δημιούργησε το Οικουμενικό Πατριαρχείο -όπως ανακριβώς ή μάλλον κακόβουλα διατείνονται ορισμένοι-, αλλά οι Ρώσσοι, επειδή αυτοί αποσχίστηκαν από το Οικουμενικό Πατριαρχείο και στην συνέχεια από την Εκκλησία της Ελλάδος και τώρα από το Πατριαρχείο Αλεξανδρείας.

Ο Οικουμενικός Πατριάρχης, ο Πατριάρχης Αλεξανδρείας και ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών ποτέ δεν σταμάτησαν να μνημονεύουν τον Πατριάρχη της Ρωσσίας στα Δίπτυχα.

Το τελεσίγραφο του Σεβ. Βολοκολάμσκ εξηγεί με ποιες σατανικές μεθόδους ετοιμάζονται οι Ρώσσοι να κατακομματιάσουν το Πατριαρχείο της Αλεξάνδρειας.

Από τις δηλώσεις του κ. Ιλαρίωνα καθίσταται φανερόν ότι είναι σε προχωρημένο στάδιο οι υπόγειες συνομιλίες της Εκκλησίας της Ρωσσίας με Αφρικανούς ιερείς τεσσάρων τουλάχιστον Αφρικανικών χωρών.

Επίσης, οι Ρώσσοι ιερείς που διακονούσαν μέχρι το μνημόσυνο του Μακαριωτάτου Κιέβου και πάσης Ουκρανίας κ. Επιφάνιου από τον Πατριάρχη Θεόδωρο στο Πατριαρχείο Αλεξανδρείας, υπό το ωμοφόριο των επισκόπων του Πατριαρχείου Αλεξανδρείας, διέκοψαν ήδη κάθε εκκλησιαστική κοινωνία με τον Δευτερόθρονο Θρόνο της Ορθοδοξίας.
Άρα πήσσουν θυσιαστήρια και λειτουργούν παρ’ ενορία. Μπορούμε να μάθουμε ποιος Κανόνας καλύπτει την πρακτική;

Η αφαίρεση του ονόματος του Πατριάρχη Θεόδωρου από τα Δίπτυχα της Εκκλησίας της Ρωσσίας, έγινε με τον τρόπο που αφαιρέθηκε από τα Δίπτυχα το όνομα του Αρχιεπισκόπου Αθηνών.

Δηλαδή η διακοπή της εκκλησιαστικής κοινωνίας δεν επεκτείνεται σε όλους τους αρχιερείς του Θρόνου, αλλά μόνον σε αυτούς που δεν έχουν εκκλησιαστική κοινωνία με τους αρχιερείς της Αυτοκέφαλης Εκκλησίας της Ουκρανίας.

Με αυτόν τον τρόπο οι αρχιερείς του Πατριαρχείου Αλεξανδρείας βρίσκονται υπό συνεχή εκβιασμό.

Αν δεν αναγνωρίσουν την Αυτοκεφαλία της Ουκρανίας δεν κινδυνεύουν να δουν ενορίες τους να αποστασιοποιούνται, αλλοιώς σχισματικές ενορίες θα κάνουν την εμφάνισή τους στις Μητροπόλεις τους.

Όντως! Πολύ χριστιανική η στάση του Πατριαρχείου Ρωσσίας και απολύτως σύμφωνη με τους Ιερούς Κανόνες.!!!

Αρχιεπίσκοπος πρώην Αμερικής κ. Σπυρίδων

Ανώνυμος είπε...

Βούλα Ξεβουλόσογλου

Κύριε Μίλτο μου τι λετε ; Να πάω εδω :

https://www.cosmeticplastics.gr/%CE%B1%CE%B9%CE%B4%CE%B9%CE%BF%CF%80%CE%BB%CE%B1%CF%83%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%B7/?gclid=EAIaIQobChMI9aqLnrDC5wIVM0zlCh18HgZlEAEYASAAEgJd_fD_BwE

Ανώνυμος είπε...

Gina Trypidou :

Γλυκιά μου, Βούλα στο συνιστώ ! Πηγα και γω και ανανεώθηκα ! Γιατί είχα γινει σαν τσαρούχι. Λόγω των καταστάσεων που περιγράφει ο φίλος μας ο ΑΔΕΣΠΟΤΟΣ :

«Ο πόνος είναι ο ρυθμιστής των εκκρίσεων, του αίματος, των δακρύων, των σάλιων, του σπέρματος, του λυγμού, του ουρλιαχτού, των ξέφρενων στύσεων.»

Να δες τι λέει :

https://dromos.wordpress.com/2020/02/02/%cf%86%ce%ae%ce%bc%ce%b5%cf%82-%cf%80%ce%b5%cf%81%ce%af-%cf%84%ce%bf%cf%85-%ce%ad%cf%81%cf%89%cf%84%ce%bf%cf%82-%ce%ba%ce%b1%ce%b9-%cf%84%ce%bf%cf%85-%ce%b8%ce%b1%ce%bd%ce%ac%cf%84%ce%bf%cf%85/#comments

Ανώνυμος είπε...

Ρούλα Τσουλίδου :

Σκεφτηκα να απευθυνθω σε σας κυριε ΕΙΔΕΝΑΙ μου, γιατι εχω ενα μεγάλο προβλημα...

Αυτό το κομοδινί δεν μου βγαινει οσο και να το προσπαθω. Εσεις που καθε 15 μερες παντα το πετυχαίνετε μπορειτε να μου πειτε πώς το κανετε;

Το κάνετε μονο σε ορατα ή και αορατα μερη; Με εννοειται φανταζομαι...

Εγω θελω και στα αορατα μου. Θα ναι πολυ τρεντυ. Θα ρθειτε να μου δειξετε σας παρακαλώ ;

Η δνση μου:

Ρούλα Τσουλίδου
Αβαφης ριζας 3

Κεφαλή Ασωματων.

Ανώνυμος είπε...

Σούλα Ρουφογάλη :

Δοκίμασα σημερα και ουτε και γω μπορεσα να το πετυχω. Σε ντουλαπί μου βγαίνει...
Ελάτε και σε μένα, στο χωριο μου. Πλήρης δ/νση :

Σούλα Ρουφογάλη

Κάτω Κωλομπαρινά

Αχαμνά Βοιωτίας

Ανώνυμος είπε...

Aγάθη-Θεοπούλα Θεολόγου :

Aχ...κύριε Μίλτο μου, σας γραφω επειγόντως να δείτε τι συμβαίνει για να προσέχετε. Κυκλοφορεί μεγάλη τρέλα, όταν είναι κανείς σε ...οίστρο και δεν ξέρετε τι θα συμβεί...Να προσέχετε πολύ! Να παίρνετε όλα τα προφυλακτικά σας ...και μετά να προχωράτε και με τα μάτια ανοιχτά ! Μη σας τα δέσουν προς Θεού !!!

Να δείτε τι έγινε !
" Νεαρή γυναίκα καταδικάστηκε στην Αργεντινή σε 13 χρόνια κάθειρξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας επειδή έκοψε με κλαδευτήρι το πέος του εραστή της... Στο πλαίσιο ερωτικού παιχνιδιού του έκλεισε τα μάτια και στη συνέχεια τον τραυμάτισε στο πέος με το κλαδευτήρι"
!
Ιησούς Χριστός, καλέ ! Τι πράματα ειναι αυτα;

Να άμα δεν με πιστεύετε :

https://piraeuspress.gr/diethni/406376/dite-posa-chronia-efage-i-gyneka-pou-ekopse-me-kladeftiri-to-peos-tou-erasti-tis/

Ανώνυμος είπε...

Στο Φανάρι θα βρεθεί από τις 5 έως τις 9 Μαρτίου ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου Χρυσόστομος.
Ο Προκαθήμενος της Εκκλησίας της Κύπρου αποδέχθηκε την πρόσκληση του Οικουμενικού Πατριάρχη Βαρθολομαίου και θα συλλειτουργήσουν την Κυριακή της Ορθοδοξίας.
Προσφάτως, και μετά την επιστροφή του κ. Χρυσοστόμου από τις ΗΠΑ όπου είχε μεταβεί για ιατρικούς λόγους, ο Οικουμενικός Πατριάρχης είχε αποστείλει ευχές για ταχεία ανάρρωση.

Ο Μητροπολίτης Ιεραπύτνης και Σητείας Κύριλλος, επισκέφθηκε την Τετάρτη, 12 Φεβρουαρίου 2020, την Έδρα της Μητρός Εκκλησίας.ο Μητροπολίτης Κύριλλος, ο οποίος την περασμένη Κυριακή χειροτόνησε τον π. Αμβρόσιο σε Πρεσβύτερο, παρουσίασε στον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο το νέο Πρωτοσύγκελλό του. Ο Παναγιώτατος τον συνεχάρη για την προαγωγή του και του έδωσε την πατρική ευχή και ευλογία του για την ανάληψη των νέων πολυεύθυνων καθηκόντων του.

Θεώνη Ιεροψάλτη, ανταποκρίτρια "ΑΝΕΣΠΕΡΗΣ ΕΛΠΙΔΟΣ "

Ανώνυμος είπε...

Παρασκευάς Comodini-Scuro

Η καυτή Ρωσίδα που μας έχει πάρει τα μυαλά!

Το όνομα της είναι Marta Mayer και είναι μόλις 23 ετών. Η ξανθιά καλλονή με καταγωγή από την Ρωσία και την Γερμανία είναι μοντέλο και έχει κάνει τον ανδρικό πληθυσμό να λιώνει με τις πόζες της.

Η Marta έχει κάνει φωτογραφίσεις σε εξώφυλλα γνωστών περιοδικών, καθώς διαθέτει ένα απίστευτο κορμί και ένα πλούσιο μπούστο που σίγουρα δεν περνούν απαρατήρητα.

Η ξανθιά καλλονή είναι άλλη μια σέξι παρουσία που τα δίνει (και τα δείχνει) όλα στο Instagram. Επειδή τα λόγια είναι συνήθως περιττά, στην συγκεκριμένη περίπτωση μια εικόνα είναι χίλιες λέξεις. Απολαύστε τις φωτογραφίες της,
αλλά σιγά-σιγά για να μην μας πάθετε τίποτα!

Εδώ : https://perpetual.gr/women/h-kauth-rwsida-pou-mas-exei-parei-ta-muala/?utm_source=projectagora&utm_medium=contentdiscovery

Ανώνυμος είπε...

Φίλη Παρθένα :

Ο αυνανισμός : Είναι πιο χρήσιμος από όσο νόμιζες !

Το σεξ είναι μια εξαιρετικά σημαντική πτυχή οποιασδήποτε σχέσης. Αλλά ακόμα και όταν είστε σε μια σχέση είναι σημαντικό να διατηρήσετε μια υγιή σεξουαλική σχέση με τον εαυτό σας. Έτσι κάνετε σε σας μια χάρη, και αυνανιστείτε μόνοι σας. Μην ξεχνάτε ότι το να έρχεστε σε επαφή με το σώμα σας σας ανεβάζει και την ευτοπεποίθηση.

Αυνανισμός πριν κάνετε σεξ
Αν δε θέλετε να κάνετε σεξ και να έρθετε άμεσα σε οργασμό, τότε καλό θα ήταν να αυνανιστείτε μισή ώρα περίπου πιο πριν έτσι ώστε να έχετε αντοχές για να κάνετε σεξ και φυσικά να μην τελειώσετε γρήγορα.

Δοκιμάστε να αυνανιστείτε μαζί
Ξέρουμε είναι δύσκολο να κρατάς τα χέρια σου στον εαυτό σου όταν είσαι γυμνός στο κρεβάτι με κάποιον άλλο. Αλλά ο αυνανισμός δίπλα-δίπλα με έναν σύντροφο μπορεί να είναι πολύ διασκεδαστικός.

Ο «αμοιβαίος αυνανισμός» μπορεί να σας βοηθήσει να σας εκπαιδεύσει σε όλες τις κρυμμένες ιδιοσυγκρασίες του συντρόφου σας, καθώς σχετίζονται με το σεξ και αντίστροφα. Κρατήστε ένα μάτι για το τι τους αρέσει από άποψη τρόπου και να το έχετε κατά νου για την επόμενη φορά που θα κάνετε σεξ.

Ανώνυμος είπε...

Δρ Madeleine Castellanos :

Πολλοί άνδρες που έχουν ιστορικό στυτικής δυσλειτουργίας φοβούνται ότι ένα διάλειμμα την ώρα του σεξ, για να βάλουν το προφυλακτικό, θα τους αναγκάσει να χάσουν τη στύση τους.

Δείτει μερικές συμβουλές για το πώς μπορείτε να αποφύγετε αυτό το πρόβλημα:

Να έχετε το προφυλακτικό σε κοντινή απόσταση και ήδη ανοιγμένο.
Αφήστε την σύντροφό σας να σας βοηθήσει να βάλετε το προφυλακτικό, αν και εκείνη νιώθει άνετα με αυτό.
Εστιάστε την σκέψη σας σε μια ερωτική φαντασίωση, καθώς βάζετε το προφυλακτικό. Αυτό θα σας πάρει το νου από το πώς θα κρατήσετε την στύση σας.
Ερεθίστε το πέος σας με το χέρι σας, καθώς ετοιμάζετε το προφυλακτικό για να το βάλετε.
Είναι συχνά χρήσιμο να βάζετε προφυλακτικό ως μέρος του «παιχνιδιού» στο σεξ

'Αντε και καλή επιτυχία !

Ανώνυμος είπε...

Ἱερά Μητροπόλις Πειραιῶς :

Ἡ Ἱ. Μητροπόλις Πειραιῶς ἀγγέλει μετά βαθυτάτης συγκινήσεως καί κατ’ ἄνθρωπον θλίψεως, τήν πρός Κύριον ἐκδημίαν τοῦ μακαριστοῦ Μητροπολίτου πρ. Πειραιῶς κυροῦ ΚΑΛΛΙΝΙΚΟΥ ἀοιδίμου Ἱεράρχου τῆς Ἁγιωτάτης ἡμῶν Ἐκκλησίας, θεοφιλῶς διαποιμάναντος ἐπί 28ετίαν τήν καθ’ ἡμᾶς Ἱ. Μητρόπολιν.

Ὁ μακαριστός Μητροπολίτης κυρός ΚΑΛΛΙΝΙΚΟΣ θά τεθῆ εἰς προσκύνημα εἰς τόν Καθεδρικόν Ἱ. Ναόν Παναγίας Τριάδος Πειραιῶς ἀπό τήν 29 Φεβρουαρίου 2020 καί ὥρα 5μμ.
Ἡ ἐξόδιος Ἀκολουθία αὐτοῦ θά τελεσθῆ τήν 11η πμ τῆς Τρίτης 3η Μαρτίου προεξάρχοντος τοῦ Μακαριωτάτου Ἀρχιεπισκόπου Ἀθηνῶν καί πάσης Ἑλλάδος κ.κ. ΙΕΡΩΝΥΜΟΥ Β΄. Ἐν συνέχειᾳ ὁ ἀοίδιμος κυρός ΚΑΛΛΙΝΙΚΟΣ θά ἐνταφιασθῆ εἰς τό ἐν Πολυδενδρίῳ Ἀττικῆς Μετόχιον τῆς Ἱ. Συνοδικῆς Μονῆς Παναγίας Χρυσοπηγῆς, τῆς ὁποίας ἦτο ἱδρυτής καί κτίτωρ.

Κατά τήν διάρκεια τοῦ προσκυνήματος τοῦ σεπτοῦ σκηνώματος ὑπέρ ἀναπαύσεως τῆς ψυχῆς Αὐτοῦ, θά τελεσθῆ ὁλονύκτιος ἀγρυπνία τό Σάββατο 29η Φεβρουαρίου καί Θ. Λειτουργία τήν Κυριακήν τῆς Τυρινῆς 1η Μαρτίου. Τήν Καθαρά Δευτέρα 2 Μαρτίου τό πρωΐ καί τό βράδυ θά τελεσθοῦν οἱ τεταγμένες Ἱ. Ἀκολουθίες τῆς ἡμέρας καί τήν 9 μμ θά τελεσθῆ Ἱ. Ἀγρυπνία μέ Προηγιασμένη Θ. Λειτουργία. Τό πρωΐ τῆς Τρίτης 3 Μαρτίου ὡσαύτως θά τελεσθῆ ἡ Θ. Λειτουργία τῶν Προηγιασμένων Δώρων καί ἐν συνεχείᾳ 11 πμ ἡ Ἐξόδιος Ἀκολουθία.

Οἱ σημαῖες στούς Ἱ. Ναούς καί τά Ἱδρύματα τῆς Μητροπολιτικῆς Περιφερείας Πειραιῶς ἕως καί τήν 3 Μαρτίου θά παραμείνουν μεσίστιες καί οἱ Ἱ. Ναοί διά πενθίμου κωδωνοκρουσίας θά ἀγγέλουν τήν ἐκδημίαν Αὐτοῦ. Ἡ Ἱ. Μητρόπολις Πειραιῶς κηρύσσει τριήμερον πένθος.

Ὁ ἀποιχόμενος καί ἐν οὐρανοῖς ἤδη αὐλιζόμενος Πνευματικός ἡμῶν Πατήρ, ἐξεδαπάνησε ἑαυτόν ὑπέρ τῆς Ἐκκλησίας καί τοῦ Γένους δημιουργῶν πρωτοποριακά καί ρηξικέλευθα ἔργα.

Κ Α Λ Λ Ι Ν Ι Κ Ο Υ τοῦ μακαριστοῦ Μητροπολίτου πρώην Πειραιῶς καί Φαλήρου αἰωνία ἡ μνήμη!

Ανώνυμος είπε...

Παρθένιος Αόμματος:

Σύμφωνα με στοιχεία που δίνει στη δημοσιότητα το Pornhub κατά καιρούς, οι χρήστες που επισκέπτονται τη διάσημη ιστοσελίδα ερωτικού περιεχομένου από τα κινητά τους αυξάνονται με ταχύτατους ρυθμούς σε αντίθεση με τους χρήστες των desktops. Ωστόσο, όπως φαίνεται είναι μια τακτική που καλό θα ήταν να μην την ασπαστείς.

Η επίσκεψη ιστοσελίδων τέτοιου περιεχομένου από smartphone συσκευές σε κάνει πολύ εύκολο στόχο χακαρίσματος. Και δεν στο λέμε εμείς, αλλά αυτό αποκάλυψε πρόσφατη έρευνα που πραγματοποίησε η Wandera, μια εταιρεία που ειδικεύεται στην ασφάλεια των smartphones.

Η συγκεκριμένη, λοιπόν, εταιρεία εξέτασε το πόσο ασφαλές είναι να επισκέπτεται κανείς ιστοσελίδες ερωτικού περιεχομένου από το κινητό του και έφτασε σε μερικά ανησυχητικά συμπεράσματα. Σύμφωνα με αυτά, το ένα τέταρτο των ιών που εισέρχονται στα κινητά μας, προέρχονται από τέτοιου είδους σελίδες, ενώ ειδικά τα Android, είναι οι πιο εύκολοι στόχοι των χάκερς.

Η Wandera επίσης εξέτασε διάφορες ιστοσελίδες, φτάνοντας στο συμπέρασμα πως 40 από τις 50 πιο γνωστές (βλέπε Brazzers, AdultFriendFinder και άλλα) μπορούν εύκολα να διαρρεύσουν τα δεδομένα μας.

Μήπως να το ξανασκεφτείς την επόμενη φορά που θα θελήσεις να δεις πορνό από το κινητό σου;

https://www.oneman.gr/life/giati-prepei-na-stamatiseis-na-vlepeis-porno-apo-to-kinito-sou/?utm_source=News247&utm_medium=BestofNetwork_article&utm_campaign=24MediaWidget&utm_term=Pos2

Ανώνυμος είπε...

Ευφροσύνη Μαλαχία :

Εκτός από ευχαρίστηση και απόλαυση, ο αυνανισμός είναι και ευεργετικός για την υγεία σου. Και όλοι οι λόγοι που πρέπει να ξέρεις, είναι εδώ.
1. Σου ανεβάζει την διάθεση

Προφανώς. Νόμιζες ότι ανεβάζει μόνο τη λίμπιντο; Όσο κουραστική και απότομη και αν ήταν η μέρα σου, μία στιγμή μοναξιάς με τον «καλύτερο φίλο σου» θα απελευθερώσει τους νευροδιαβιβαστές που θα πλημμυρίσουν το σώμα με ενδορφίνες. Κοινώς, θα αισθανθείς σαν να κάνεις σεξ όλη την ημέρα. Κράτα το.
2. Χώρια ότι δυναμώνει τους μύες σου

Και συγκεκριμένα εκείνους στην πελβική περιοχή. Εκτός του ότι μπορεί να θεωρηθεί άσκηση που δυναμώνει την στύση, οι επιστήμονες αναφέρονται και στις ευεργετικές ιδιότητες σχετικά με την καταπολέμηση ασθενειών – όπως του καρκίνου του προστάτη. Οπότε κομπλάν.

3. Άσε που κοιμάσαι και καλύτερα
Θα σου πούμε άλλο ένα μαγικό που γίνεται κατά την εκσπερμάτιση: απελευθερώνονται χημικά όπως οξυτοκίνη και προλακτίνη. Χαλαρώνουν τον εγκέφαλό σου, σε βοηθούν να χαλαρώσουν και μπαίνεις πιο ομαλά σε κατάσταση κατάκλισης. Γι΄ αυτό και σε παίρνει ο ύπνος μετά το σεξ. Αμ τι νόμιζες;

4. Τέλος σου προσέχει και την καρδιά
Μην το γελάς καθόλου. Την ώρα που βρίσκεσαι «στην πράξη», ανεβαίνουν και οι καρδιακοί σου ρυθμοί. Αυτό παράλληλα δυναμώνει και όλο το καρδιοαγγειακό σύστημα που προστατεύει τον οργανισμό σου από πιθανές ανακοπές. Φυσικά δεν σε γλιτώνει αν καπνίζεις σαν φουγάρο και τρως ό,τι θέλεις.

Γι αυτό κομμένο το τσιγάρο ! Παίξε το βιολί σου να `χεις ήσυχη την κεφαλή σου !



Ανώνυμος είπε...

Ούρσουλα φον ντεν Κάριολ-Ρούφεν
Ειδική Σεξολόγος-Ψυχίατρος :

Μετά τα 40 έτη οι στύσεις των ανδρών δεν είναι σαν αυτές που είχαν συνηθίσει στις νεότερες ηλικίες. Οι περισσότεροι σε αυτή την ηλικία διαμαρτύρονται ότι δεν ερεθίζονται όπως γίνονταν σε νεαρότερες ηλικίες, ενώ δυσκολεύονται να διατηρήσουν τη στύση τους και κατά τη διάρκεια του σeξ.

Είναι οι λεγόμενες μετριοπαθείς στύσεις και σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να ταυτίζονται με τη στυτική δυσλειτουργία. Μια λανθασμένη διάγνωση του προβλήματος μπορεί να ψυχολογικό αντίκτυπο στη λίμπιντο σας.

Πως όμως θ βοηθήσετε τον εαυτό σας για να μειωθούν οι μετριοπαθείς στύσεις;

Αρχικά θα πρέπει να προτιμάτε το σeξ τις πρωινές ώρες και όχι μετά τα μεσάνυχτα.

Θα πρέπει να αποφεύγετε τα μεγάλα γεύματα πριν το σeξ.

Να αποφεύγετε τον αυνανισμό τουλάχιστον 24 ώρες πριν το σeξ

Το ζεστό μπάνιο προσωρινά έχει ευεργετικές ιδιότητες στη λίμπιντο σας..

και πάνω απ `όλα μη βάφετε τα μαλλιά σας! Οι χρωστικές ουσίες είναι υπεύθυνες για τη μείωση της λίμπιντο.

Ανώνυμος είπε...

Ούρσουλα φον ντεν Κάριολ-Ρούφεν
Ειδική Σεξολόγος-Ψυχίατρος :

Οι γιατροί από τα νοσοκομεία της Wuhan προτρέπουν όλους τους άνδρες που νοσούν από τον κορωνο- ιό και στη συνέχεια θεραπεύονται, να κάνουν οπωσδήποτε εξετάσεις διότι όπως λένε ο ιός χτυπάει στους όρχεις και μπορεί να προκαλέσει ανικανότητα, και μεγάλο πρόβλημα στην ταχύτητα και τον αριθμό των σπερματοζωαρίων με αποτέλεσμα να μην μπορούν πλέον να είναι γόνιμοι. Για την ακρίβεια μιλάνε για πιθανότητα σοβαρής ανοσολογικής βλάβης στους όρχεις.

Βέβαια μέχρι στιγμής καμία μελέτη δεν έχει δείξει ότι ο ιός μπορεί να μειώσει τη γονιμότητα των ανδρών ή τη σεξουαλική τους ισχύ.
Σύμφωνα με τους γιατρούς του νοσοκομείου Tongji στη Wuhan μπορεί ο κορωνοϊός να χτυπάει στους πνεύμονες και το ανοσοποιητικό σύστημα αλλα δεν αποκλείεται να μπορεί να βλάψει τις ικανότητες αναπαραγωγής του ανθρώπου και κυρίως του άνδρα.
Οι Κινέζοι γιατροί υποστηρίζουν ότι ο ιός προκαλεί βλάβες στα ανθρώπινα κύτταρα και στην παραγωγή της πρωτείνης αγγειοτενσίνης ACE2. Η συγκεκριμένη πρωτείνη είναι άφθονη στους όρχεις του άνδρα και σχετίζονται με την αναπαραγωγική ικανότητα

Ανώνυμος είπε...

Η λεύκανση πρωκτού:
Σύμφωνα με καλά εξακριβωμένες πληροφορίες του «Κόσμου» ολοένα και περισσότερες νεαρές μέχρι και 25-30 ετών καταφεύγουν σε δερματολόγους ή πλαστικούς χειρουργούς στην Πάτρα αλλά και στην Αθήνα προκειμένου να επιτύχουν το επιθυμητό γι αυτές αισθητικό αποτέλεσμα. Οι περισσότερες θεωρούν «αντιαισθητικό» το χρώμα που έχει το συγκεκριμένο σημείο του σώματός τους και με γνώμονα ότι ίσως ενοχλείται και ο σύντροφός τους… προχωρούν στην επίσκεψη σε εξειδικευμένο ιατρό.
Μάλιστα σε «κύκλους» της πόλης το νέο διαδίδεται με γοργούς ρυθμούς και κουβέντα στην κουβέντα πολλές γυναίκες νεαρής κυρίως ηλικίας πείθονται από τις φίλες τους να «ενδώσουν» και να δοκιμάσουν την ολιγόλεπτη αλλά «θαυματουργή» επέμβαση. Κάποιες γυναίκες προχωρούν και σε λεύκανση του αιδοίου τους, όμως η συγκεκριμένη επέμβαση είναι πιο ακριβή σε κόστος. Ο πόνος μετά την επέμβαση είναι ήπιος σαν από κάψιμο και διαρκεί για 2-3 μέρες. Θα χρειαστεί κάποια αλοιφή την οποία σας δίνει ο ιατρός για μετά την επέμβαση.
Το κόστος εξαρτάται από την έκταση της επιφάνειας π.χ. για την περιοχή του αιδοίου στα μεγάλα χείλη το κόστος είναι 1.200 Ευρώ. Εάν συνδυαστεί με το περίνεο το κόστος είναι 1.500 Ευρώ. Ο συνδυασμός λεύκανσης αιδοίου και πρωκτού (στο ιατρείο) είναι 2.000 Ευρώ.
https://www.youweekly.gr/article/health/health-news/497234-to-gnwrizate-poso-kostizei-leukansi-prwktou

Ανώνυμος είπε...

Dr Κρέτσης, Πλαστικός Χειρουργός FEBOPRAS Plastic Reconstructive & Aesthetic Surgery
Ραντεβού : Καλέστε μας +30 210 77 86 277

Τι είναι η ανδρική γυναικομαστία:
Πρόκειται για μια κλινική κατάσταση κατά την οποία ο ένας ή και οι δύο αντρικοί μαστοί, είναι ανεπτυγμένοι πέραν του φυσιολογικού και σε πολλές περιπτώσεις μοιάζουν με το γυναικείο μαστό.

Η γυναικομαστία μπορεί να εμφανισθεί είτε στην εφηβική ηλικία είτε σε οποιαδήποτε άλλη περίοδο της ζωής του άντρα. Τις περισσότερες φορές ο όρος γυναικομαστία αφορά τον όρο λιπομαστία όπου ο μη φυσιολογικός όγκος του μαστού δεν οφείλεται στην ύπαρξη μαζικού αδένα, αλλά στην ύπαρξη λίπους στο μαζικό αδένα, (παχύσαρκοι ή μετά από αυξομείωση βάρους).

Πολλά φάρμακα μπορεί να προκαλέσουν γυναικομαστία όπως η χρήση αναβολικών, αλκοόλη ή μαριχουάνα, φάρμακα που περιέχουν οιστρογόνα καθώς και καταστάσεις όπως ο καρκίνος και η διαταραγμένη λειτουργία του ήπατος.

Αν δεν είστε ευχαριστημένος λόγω μικρής ή μεγάλης γυναικομαστίας, η οποία σας προκαλεί άγχος και αίσθημα ντροπής, σας συνιστούμε να επισκεφθείτε τον Dr Κρέτση.

Ο Dr Κρέτσης θα εκτιμήσει το μέγεθος του προβλήματός σας και θα ακούσει προσεκτικά τους προβληματισμούς σας και το αποτέλεσμα που εσείς θέλετε να αποκτήσετε.

Ο Dr Κρέτσης θα σας προτείνει την ιδανική και εξατομικευμένη λύση που θα σας απαλλάξει οριστικά από την γυναικομαστία που σας ταλαιπωρεί και θα σας χαρίσει έναν ανδρικό θώρακα ο οποίος θα ανανεώσει την εμφάνισή σας και την αυτοπεποίθησή σας.
Από την επόμενη κιόλας ημέρα ο ασθενής μπορεί να κάνει σχεδόν τα πάντα, φορώντας όμως το ειδικό γιλέκο γα 15-20 ημέρες.
Ο ελαφρύς πόνος, ελαφρά υπαισθησία και το πρήξιμο αρχίζουν να υποχωρούν μετά από 7-10 ημέρες και συνήθως έχουν επαναφερθεί στο φυσιολογικό μετά από 20-30 ημέρες.
Ο Dr Κρέτσης έχοντας αναπτυγμένη αισθητική αντίληψη και πολύχρονη μακροχρόνια εμπειρία και εκπαίδευση επιτυγχάνει εξαιρετικά υψηλής αισθητικής μακροχρόνια αποτελέσματα και έχει αποκτήσει το όνομα "Go To Dr Kretsis" για τα πολύ δύσκολα περιστατικά επανεπεμβάσεων μετά από αποτυχημένες επέμβασης Πλαστικής Χειρουργικής.

Μη διστάζετε. Δεν είναι ντροπή. Ελάτε σήμερα. Σας περιμένουμε ! Όλο το team είναι εδώ για σας !

Ανώνυμος είπε...



Η παρθενορραφή είναι μια επέμβαση που δεν έχει κάποια ιδιαίτερη ενόχληση, ούτε απώλεια αίματος. Γίνεται με τοπική αναισθησία και δεν απαιτεί νάρκωση ούτε νοσηλεία σε νοσοκομείο. Έτσι, επιστρέφετε αμέσως στο σπίτι και πάρα πολύ γρήγορα στις καθημερινές ασχολίες σας.

Τα αποτελέσματα είναι εξαιρετικά και ο υμένας δεν θα έχει κάποια διαφορά πρακτικά κατά την πρώτη ερωτική επαφή από τον υμένα που είχε αρχικώς. Με την παρθενορραφή βγαίνετε από τη δύσκολη θέση, απαλλάσσεστε από το άγχος και με αυτοπεποίθηση μπορείτε να προχωρήσετε σε όσα σχεδιάζατε κάνοντας μια νέα αρχή.

Φθηνές υπηρεσίες που προσφέρονται από διάφορους, έχουν συχνά κακό αποτέλεσμα. Οι φθηνές λύσεις μπορεί να είναι αναξιόπιστες και δεν προσφέρουν πολλές φορές το επιθυμητό αποτέλεσμα. Επίσης, οι υπηρεσίες που προσφέρονται σε εξαιρετικά χαμηλό κόστος μπορεί να κρύβουν ακόμα και κίνδυνο για την υγεία.

Έτσι, πρέπει να γίνεται προσπάθεια για οικονομικές λύσεις σε προσιτές τιμές. Η συνολική τιμή των επεμβάσεων αιδοιοπλαστικής εξατομικεύεται ανά περίπτωση.
Στο Κέντρο μας, οι προσπάθειες μας αποσκοπούν στην εξασφάλιση ενός αρίστου αποτελέσματος, με οικονομικά προσιτές λύσεις.

Dr. Παναγιώτης Χριστόπουλος

+30 210.6919219 info@healthylady.gr

Ανώνυμος είπε...

ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΗ ΚΡΗΤΗΣ:

«Ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος Κρήτης κ. Ειρηναίος τήν Κυριακή, 23 Αυγούστου 2020, μνήμη τού Αγίου Ειρηναίου, Επισκόπου Λουγδούνου, δέν θά εορτάσει τά ονομαστήριά του, λόγω τών ιδιαιτέρων συνθηκών πού επικρατούν κατά τής διασποράς τού κορωνοϊού».

Ανώνυμος είπε...

ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΗ ΚΡΗΤΗΣ:

Αν έρθετε την Κυριακή, 23 Αυγούστου 2020 να ευχηθείτε στον Αρχιεπίσκοπο και δεν σας ανοίγουν την πόρτα της Αρχιεπισκοπής, να χτυπήσετε 3 1/2 φορές συνθηματικά το κουδούνι, για να καταλάβουμε ότι είστε εσείς, ώστε να σας ανοίξουμε και να αξιωθείτε της δαψιλούς ευλογίας του Αρχιεπισκόπου μας.

Ανώνυμος είπε...

Ok

Ανώνυμος είπε...

Ευλαλία Αγαθάγγελου

Με το συμπάθιο...Τζατζίκι χωρίς αγγούρι γίνεται; Δεν έχω. Τι να βάλλω ;

Ανώνυμος είπε...

Αγάθη Κλάψα

Καλέ, κύριε ,σας παρακαλω έχετε μισό ευρώ να συμπληρώσω να πάρω το μετρό να πάω γρήγορα σπίτι γιατι έχω και κόψιμο ; Μια βοήθεια σας ζητώ η καψερή.

«Παλαιότερο ‹Παλαιότερο   1 – 200 από 211   Νεότερο› Νεότερο»