Δευτέρα, Μαΐου 14


muppet tv show!

Α ΠΟ ΤΗΝ ΑΥΓΗ: Αναδρανιστάκης Γιώργος


* Το σκυλάδικο "Αθηνών Αρένα" έγινε Κολυμβήθρα του Σιλωάμ και ξέπλυνε την άρχουσα τάξη του τόπου, μετά των τζουτζέδων αυτής. Αναφερόμαστε στον τηλεμαραθώνιο του ΜΕΓΚΑ για την ανέγερση του ογκολογικού νοσοκομείου παίδων, εκεί όπου χάρη στην υπερπροσπάθεια μεγαλοεπιχειρηματιών, πολιτικών, δημοσιογράφων, τραγουδιστών και ηθοποιών μαζεύτηκε το τεράστιο ποσό των 11 εκατ. ευρώ.

* Μόνο που τα 11 μύρια προήλθαν, είτε από χιλιάδες τηλεθεατές που έδωσαν 10 ευρώ από τα υστέρημά τους είτε από επιχειρήσεις που διαφημίσθηκαν αβέρτα έναντι πενιχρών προσφορών είτε από υπουργούς που πρόσφεραν λεφτά δημόσιων υπηρεσιών, για να γλείψουνε το Βαρδινογιαννέϊκο αλλά και για να ξεπλύνουνε κάπως την ντροπή της έλλειψης ογκολογικού παίδων σε μια χώρα που κάποιοι δένουνε τα σκυλιά με τα λουκάνικα. Διότι αν οι τηλεμαραθωνοδρόμοι πλήρωναν κανονικά τους φόρους που τους αναλογούν, το κράτος θα μπορούσε να χτίσει δέκα τέτοια νοσοκομεία και δεν θα είχε ανάγκη να σκύβει μπροστά στις μεγαλοκυράτσες σαν το Βασιλάκη Καϊλα.
* Ή σαν τον Υγείας Αβραμόπουλο, που ευχαρίστησε το σύλλογο ΕΛΠΙΔΑ, ζήτησε -ο αθεόφοβος!- να φτιάξουν νοσοκομείο και στη Θεσσαλονίκη και στο τέλος μόστραρε και μια επιταγή ενός εκατ. ευρώ που του έδωσε ο Ερυθρός Σταυρός και ο πρόεδρός του Α. Μαρτίνης. Κι επειδή γεννάνε και τα κοκόρια του, η ξανθιά παρουσιάστρια ανέκραξε: "δεν το πιστεύω, ο κ. Αβραμόπουλος έδωσε 1 εκατομμύριο!", διότι κάθε ξανθιά που σέβεται τον εαυτό της θεωρεί ότι ο Ερυθρός Σταυρός είναι ομάδα της Σερβίας και ότι ο Μαρτίνης είναι ο μπαμπάς του ποτού που διαφημίζει ο Κλούνεϊ.
* Οικοδέσποινα του τηλεμαραψώνιου ήταν η κ. Μαριάννα Βαρδινογιάννη, στο πρόσωπο της οποίας ζούμαρε πάνω από διακόσιες φορές ο φακός, παραβιάζοντας κατάφωρα τις αυστηρότατες συστάσεις του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας αλλά και το άρθρο 7 της Συνθήκης της Γενεύης για τη χρήση όπλων μαζικής καταστροφής. Η κ. Βαρδινογιάννη ξεφώνισε και πανηγυρικό, αποδεικνύοντας ότι η γλώσσα μας διασώζει τη λαλιά, όχι μόνο των αρχαίων ημών προγόνων αλλά και των κατοικιδίων τους.
* Υ.Γ. Ο σύζυξ της οικοδέσποινας προσέφερε στα καρκινοπαθή παιδάκια 300.000 ευρώ, καταχειροκροτούμενος από τους σφουγκοκωλάριους. Επειδή όμως ο εν λόγω σύζυξ τυγχάνει ο μεγαλύτερος πετρελαιάς της χώρας και επειδή έχει αποδειχθεί ότι το πετρέλαιο και τα παράγωγά του προκαλούν καρκίνο, εικάζουμε ότι οι 300 χήνες είναι κάτι σαν τις αποζημιώσεις που χρωστάνε οι Γερμανοί στα Καλάβρυτα. Επιπροσθέτως, ο προαναφερθείς τυγχάνει και μεγαλομέτοχος του ΜΕΓΚΑ, το οποίο ΜΕΓΚΑ αφοδεύτηκε στο τάλαρο από τις διαφημίσεις της βραδιάς, οπότε τα 300 από τη μια τσέπη βγήκανε στην άλλη τσέπη μπήκανε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: